|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
16.9.2010 0:49:33   
aida.
Ma i ja mislim da je ok, jest da je budo, al uglavnom ima veeejike obraze user posted image al stvarno nije debeo... Ma bas me iznervirao, sutra idem drugoj doktorici jer ovog dr.ne mozes ni upitati za savjet niti ista... Pa da bas vidim sta ce reci... ljubni i ti nama druga... ajjj jos te nema na fb?user posted image bas bih voljela da pogledam jos njegovih slikica user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 1876
16.9.2010 0:53:27   
idacha
ma, ne se sikiraj, superiska je on, mashallah... neka je buco, i moj Imran je, samo neka su zdravi... a, neka i obrascica :) :)
ma, nisam jos se jos aktiviralauser posted image nikako mi se ne da... a, evo ti mail opet, pa mi posalji erolove slike i ja cu tebi nase :)
aida_turbic@yahoo.com

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1877
16.9.2010 0:58:52   
aida.
evo dok imam vremena odmah ti saljem mail user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 1878
16.9.2010 1:03:19   
idacha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1879
16.9.2010 1:13:16   
aida.
idacha mislim da imas mail user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 1880
16.9.2010 1:17:40   
melly__
Idachauser posted image user posted image user posted image
Masalla sto nam drugar napredujeuser posted image

17.06.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1881
16.9.2010 1:20:46   
idacha
dragaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
mashallahuser posted image user posted image user posted image user posted image kako se promijenio... momcina i po... pa, gdje ste ga ono stavili, dusa lijepa...
divna vam je ona zajednicka slika... i ti si mi Bogami ko lutkica....user posted image user posted image user posted image
bas ti hvalauser posted image user posted image saljem i ja tebi obavezno
cmokaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1882
16.9.2010 1:21:46   
idacha
mellyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa gdje si mi ti?? ja taman dosla na rr, vidim ti online, kad poslije min ti ode... rekoh opet se mimoisle...

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 1883
16.9.2010 1:26:10   
melly__
Evo mene...presvlacila Mirzu,zaspao u 9 sati,a danas nije nikako napatile ga vakcine,sav se raspekmezio samo bi da se nosauser posted image user posted image nece da lezi nikakouser posted image
Kako je Imran,kako on podnosi vakcine ????pussa....

17.06.

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 1884
16.9.2010 1:28:37   
idacha
dusa liepa, procice...
Imran podnosi fino.. prosli put dobio malu temp dan poslije, i ja mu dala sirupa-paracetamol i prosla, nije se vracala... sada je hB sve ok..
kako si mi ti?

aida, saljem mail...

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1885
16.9.2010 1:31:37   
idacha
aida., poslatooooooooooo :)

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 1886
16.9.2010 1:34:34   
melly__
Dobro je da nemate posljedica..nema ni on temp. ali jednostavno svaku vakcinu prekenka ( ja rijeciuser posted image ) i samo ga nosam vazdan,a imala goste,pozuri da sve stignes i gospoda umjesto u 5 sati dosli u 8 i sjedili do 9user posted image
Djaba mi dan propao u spremanju..a napolju fino suncanouser posted image user posted image
Ima li kod vas gostiju i "savjeta" uh meni su vala na vrh glaveuser posted image user posted image

< Poruku je uredio melly__ -- 16.9.2010 1:35:14 >

17.06.

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 1887
16.9.2010 1:39:05   
idacha
mazulja prava :) :) ma, sokovi su te vakcine njima... jos su oni mali, pa jos kad im ''dernu'' injekciju... bitno je da nema turice... samo mijenjaj obloge hladne.. znas sve, da ne pametujemuser posted image
kod nas, vala, nema gostiju i hvala im na tomeuser posted image ima samo onih koje JA sazovem, a to su sve meni dragi i bliski ljudi.. a, sto se savjeta tice...user posted image user posted image eh, da su to bar savjeti pametni... heh, sto ljudi, sto cudi.. pokusavam ignorisati neke ''savjete'', ali mi ne polazi za rukom da se ne iznerviram.. kud ja to, zeno draga, ne znam ni sakriti... sto kaze mm, meni se sve na licu vidi.. e, pa, rekoh nek' se vidi, valjda skontaju...
a, ti tvoji bas nisu fer.. mogu misliti kako si se i umorila i sve, a oni tako.. ljudi su bas nekada bezobzirni... ne daj se ti namauser posted image

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1888
16.9.2010 1:41:06   
idacha
a, BTW, nama i ako se neko  najavi na dan kada trebamo ici na vakcinu, ili dan-dva poslije vakcine, ja fino odbijem uz objasnjenje da idemo na vakcinu i da ne znam kakva ce reakcija biti.. prece mi je da sam uz svoje dijete ako zatreba, nego da gostim ''mudrace''..

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 1889
16.9.2010 1:47:46   
idacha
evo i ja sam vec gotovauser posted image

melly, mila, nadam se da se uskoro ''hanumamo'' duze :) jubim te puno i cmoka za Mirzu

svima zelimo laku i ugodnu noc..
poljubac za sve bebice i zenice

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 1890
16.9.2010 1:56:25   
melly__
Laku noc draga..pa cemo drugom prilikom "mahalati" ljubi nam drugara od nasuser posted image user posted image
Maminabebo jel to Jaman jos budanuser posted image pussa...

17.06.

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 1891
16.9.2010 8:04:04   
kanita25
dobro jutrouser posted image
ja sam vam premorena Alen je juce od 3 sinoc do 22 samo plakao..i ja sa njimuser posted image user posted image user posted image user posted image  Alona ga je tako prepala kad je vrisnula da je dusa moja jecao sat vremena...majkemi koliko sam se isikirala,mislila sam djete mi ne zna prestat plakat..i taman se smirio ona opet lupala igrackama i ponovo istooo....mislim da ga nista nije bolilo jer je prespavao cijelu noc.. tek ruckio jutros u pola pet...bas sam se isikirala...a danas imam opet goste user posted image  ne znam kako cu stavrno sam preumorna od nosanja...al sto je najgore on nije htio ni da ruca ni da se nosa..ma nista ga nije moglo utjesituser posted image user posted image
tako sam bila ljuta na nju ali sta joj mogu i ona je mala i nista ne znauser posted image

eto pozalih se ,sad odoh da rintamuser posted image user posted image  
veeliki poozdrav za sve user posted image

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1892
16.9.2010 8:19:18   
bebacha
jutro i od nas.mi danas idemo va vakcinu i valjda je konacno i primimo.odo sad malo usisat i uradit sta korismo.user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 1893
16.9.2010 9:34:04   
danijela27
jutro drage moje...mi se budile, malo ruckile pa opet zaspala. kad se probudi odmah pravac u skitnju da nam gosti n bi dosli u suprotnom cim sam kuci eto nekog user posted image user posted image user posted image
kanita draga ljubni nam pilice, bice oni ok dok se naviknu jedno na drugo, alonica je jos mala nemoj nam se ljutit na njuuser posted image
idacha, aida user posted image user posted image user posted image masalah za bebice. ma one ne mogu bit debele, pustite vi price. ljubnite nam drugare

melly, sta, lecky, maminabebo,mama22, lady26, frenkoza, sara, bebacha, zeze. lilix, samedi, malena sta ima kod vas, kako bebare slusaju. ako sam koga zaboravile nek se neljuti svi imateuser posted image user posted image user posted image

od 19.06.2010. u 21 i 35 poceli se druzit sa nasom princezom

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 1894
16.9.2010 10:10:38   
rose 87
jutro,da vas pozdravimo i vidimo kako ste,mm je na godisnjem pa ne mozemo upratiti sta se desava,mi smo super,malo kenkavi ali dobro je to
jutros seuser posted image sam digao u kreveticu i hoda po njemu,a meni user posted image ovoliko
nadamo se da ste nam svi dobro i cestitamo sve sto smo propustili

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu danijela27)
Neposredna veza do poruke: 1895
16.9.2010 10:27:09   
Leena
Samo da pozelimo dobro jutro mamicama i malim drugarimauser posted image
Mi smo se opet fino naspavali, samo sada nam je jelo problem.... Nece da jede AD nesto, a meni mlijeka sve manje, i dalje doji samo ujutro, a od silnog izdajanja(ne bi li joj sta izvukla i dala u flasici) mi potpuno popucale bradavice... Taman se covjek smiri, opet neki belaj.... Al' hajd, nek su nam zivi i zdravi, sve se izdura nekako.

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 1896
16.9.2010 10:52:07   
tajcika
e ja cu samo malo da uletim ono sto bi rekli kao padobranac jer mi se samedi zabrinula gdje sam i mnogo joj hvala na porukici,mnogo toga smo propustili a i nesto da budem iskrena sto se procitalo sam vec zaboravila pa mi ne zamjerite sto necu nikoga nesto sada posebno navoditi jer poljubac ide za sve nase drage male bebice,cestitke za sve lijepo sto se dogodilo a nadam se da je ako je sto bilo ruzno vec do sada proslo
Jusuf je hvala Bogu dobro,ima 8650 gr.,visinu dr. nije mjerila,mala sekiracija je bila sto nam se u ponedeljak ujutro ponovo pojavio apces na glavi,danas ga evo vise nema rijesili smo ga se al ipak danas idemo na kontrolu jer moramo vidjeti i nalaze briseva nadam se da ce sve biti ok,mozda nam daju bocu,a ako i ne ima vremena samo da sve bude dobro

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1897
16.9.2010 11:28:28   
MaminaBeba
Drage žene ja sam preeeeuuumoooorna.. J je zaspao tek u 03:40 sinoć. Ma nije mi jasno kako i zašto i kako ova beba ima snage. Jučer preko dana je odspavao max. 2h, onda smo otišli kod dr; završili mu taj pupak, bio budan, došli kući, zaspao od 7h do 8h i probudio se, od 8 do 03:40 više nije sekunde zažmirio, je li moguće??
Hoće da se nosa, da mu se priča, da se skine go, i tako okice mu kao fildžani, nije bilo šanse da spava. Ne mogu da vjerujem da tako mala beba ima snage da bude budna toliko vremena.

Ja sam kao prebijena mačka, divim se samoj sebi za ovaj tempo života od kada se rodio. Zombi sam pravi, pa ne sjećam se kada sam odspavala pola sata, a da me nešto nije probudilo, ako ne J, onda nešto drugo. Meni nije jasno još kad mi se preko dana natovare kojekakve ženturače, boli njih briga što ja nisam sinoć spavala i što moram stići pospremiti, skuhati, ispeglati, obrisati, njoj je bitno da ispija kafu i trača sve oko sebe.. Mrzim takve ljude, mrzim.. A hajde vrati sa vrata, kad dođu i bez najave!

A što neke žene kažu, mame nas učile da budemo fine i uljudne, ma kljusina treba biti prava, pa te onda ljudi cijene!

MM večeras noćna smjena, ali iskoristit ću dan, izvest ćemo J napolje, prvi put pravo, pošto sutra izlazimo iz 40-ice, neka ga malo ovaj zrak opije, ne bi li ljepše spavao večeras daj Bože...

Sinoć sam plakala kao malo dijete, jednostavno nekad mi se čini da mi ponestaje snage za sve.. Zar je žena rođena da čitav život namiruje, rađa, radi... I opet sreću pronalazi u malim stvarima, iz mrtvih je digne osmijeh njenog djeteta, mali znak pažnje njenog muža... Doduše, nije svaka ista...

Uh, umorna sam... Preumorna..

Grlim sve mame i bebe!

(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 1898
16.9.2010 11:44:14   
lecky
Maminabebo ako je za utjehu i moja djevojčica je juče bila pravo kenjkava...ne znam šta joj je ...nekad samu sebe krivim možda neznam sa djetetom ..mozda se ne igram dovoljno s njomuser posted image ...mislim da su druge bebe mirnije od moje vragolanke....pa opet onda kontam kad sam se porodila meni se dolazilo na babine odmah prvih 7 dana ...ja sam bila nervozna isli su mi svi naživce...možda sam sve to prenjela na bebu pa je ona sad takvauser posted image user posted image user posted image ... a narod glup....znali su mi uci u sobu dok dojim...ma svi su mi sike vidjeliuser posted image ...al opet nek je živa i zdrava sve to prođe...pusa

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 1899
16.9.2010 11:54:59   
MaminaBeba
Lecky ma narod nema obraza. Meni su dolazili kad sam najviše bolesna bila, zbog rane od poroda, krvarim na sve strane, ne mogu se pomjeriti, moram ranu zračiti, a ono mi se natakari i zanimljivo im sjediti dok ja crkavam od bolova. Ma nemam riječi. Sad me fino zaboli briga, ja ne mogu dijete držati gladno, još kod nas jednosoban stan, nemamo odvojenu sobu, dođu i neće da izađu ako ga hranim, a ja fino legnem, pa im gu***cu okrenem i nadojim dijete. Ako oni nemaju obraza, neću ga ni ja imati.user posted image I ja se nekada zapitam, je li do mene kada je J nervozan.. Ma ne vjerujem, mislim da je sve to dječije..

(odgovor članu lecky)
Neposredna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *