|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
15.9.2010 12:46:02   
sara.at
Evo i mene user posted image
Bebacha kod mene nije Tornado kroz kucu Prosao,on je preko mene i Jos se tri put vratiouser posted image ovo moje djete nije oka sklopio cjelu noc i nakraju Sam Ga iz krevetica iznijela i kod Nas stavila mm govori sad se nesmijem pomjeriti jer ako se pomjerim odletjet ce nam djete do plafonauser posted image a on Citavu noc il se nadima da Kaki il prducka il guguce Ko presjednik na sjednici a samo bi na Siki visio, poceo sad Zaspe na njoj i onda je izbaci iz usta i jednom rukom drzi a drugom njuska tacno za poludjeti. Sad evo zaspao reko Ode popiti kafu dok nije opet pocelouser posted image

Kanitica nepalim lap nikako nego samo iPad da mi nije njega neznam kad bi se javila a na njemu nemam novih slikica,moram sve prebaciti a nemam kad nosa obrisati, hodam cupava Po cjeli danuser posted image

Melly-o nasem zdravstvu nemoras nista reci fujjj, ja kad Sam Dole bila na godisnjem samo Sam molila Boga da se Dole ne porodim a mm vec izracunao da se nebi mogle za 3G poroditi koliko nam do Graz treba ehh a koliko mi je porod trajao mogle Sam i u americi roditiuser posted image . Ja Sam Dole isla privatniku koji se studirao u Austriji i zna njemacki tako da je mm rekao da kad idemo bar ima jedan siguran Doktor.

Mona ja Sam jucer mislila pitati za tebe jer mi bilo cudno da se nejavljas Al reko mozda Te okupirala princeza i bajramska setnjauser posted image

Maminabebo ajd sta se sikiras ebo budale. Ja kad Sam bila trudna i setajuci Sa mm vidjeli jednu trudnicu amo dabogda crkla ako u njoj ima Sega 50kg i stikle da bi ja u njima slomila nogu i sa stomacicem i Termin Bio 2dana prije mene a Ni trun nije otecena,ja htijela crknuti od muke i onda mm kaze znas Kakvo ce ona djete roditi oko 2kg jer takve "manekenke" gledaju sta jedu a bebe nedobijaju puno i vjeruj rodila je bebu 1.900 i Jos se cudila StO je tako malauser posted image neka su nama djeca zdrava...

I pocelo je Arian vec Place user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 1851
15.9.2010 12:48:06   
danijela27
user posted image user posted image user posted image user posted image ma koji ih sisa...nek gledaju i traz novu temu za trac

od 19.06.2010. u 21 i 35 poceli se druzit sa nasom princezom

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 1852
15.9.2010 12:55:07   
danijela27
saro bas mi je zao vas dvoje. strpi se malo dok se naviknete jedno na drugo bar nekih mjesec dana...ljubimo vas punoo

nego kako pisete ovo ispod crte, ja sam vam pravo smotana. user posted image user posted image user posted image dok sam postavila one slikice juce odrvenila. uvijek nesto novo taman se naviknes

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 1853
15.9.2010 13:10:52   
Tidzi
Gdje ste zene moje? Kako ste mi? Nemam vremena da se javim...
Saro, ja sam sinoc nesto kao i ti prosla.  Nce dijete da spava i Bog. Ja je uzmem na ruke ona zaspi, ja je vratim u krevetic ona pocne kenjkati. Tako nam je bilo i preksinoc. Po danu uglavnom spava, a po noci bi da lumpuje. Mislim da je zamijenila dan i noc. Samo bi mi jos to trebalo!!! I ovako mi je svakim danom sve gore zbog oca, svigdje ga vidim, ne smijem oci da zatvori. Samo ispieam kafe i pusim ko ciro. Ja eto, i to je novo, ne znam da li sam vam rekla, ali sam se opet propusila, nakon gotovo godinu dana. Prije nisam bilaneki pusac, a sad ih samo cvarim jednu za drugom. user posted image user posted image
Inace, Erna od jucer pije 170 ml aptamila. Bilo joj je malo 130 ml, pa sam povecala dozu. Bila sam u petak i kod ginica na prvoj kontoli posle poroda. Sve je uglavnom ok, samo se nisam dovoljno iscistila. Krvarila sam samo 2 sedmice, pami je dao tablete da dodje perioda da to ode. Inace, covijek se zaprepastio kad me je vidio!!! Odmah me na vagu, a ja vagam 14 kg manje od poroda. Nije mogao vjerovati i rekao je da je to puno. Zatrudnila sam sa 78 kg, pa sam dosta izgubia u trudnoci, pa sam to vratila i na dan poroda imala sam 79,5 kg. Sad imam 66 kg.

Erna, kaki svaki drugi,nekad treci dan. Kaka joj je normalna i nije tvrda. Al aona kad treba kakiti, sva se uznese, stenje, napreze se...ja mislim sad ce kamenje izaci, a no bude sasvim normalno. Zna li neko kako dijeca trebaju kakiti kada piju aptamil, svaki dan ili? Koliko je normalno sa tim mlijekom da ne kake? Elma je isto pila aptamil, ali ona je kakila svaki dan i nije imala problema.

Adin 12.01.2007
Elma 22.09.2008
Erna 02.08.2010

"Zivot je procitan roman, samo sto se u romanu mozes vratiti na predhodne stranice, a u zivotu nikad na prosle dane!"

(odgovor članu danijela27)
Neposredna veza do poruke: 1854
15.9.2010 13:14:58   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Mona Mohamed
Prvi je autosjedalica..Moja je proizvedena pod uglom od 45 stepeni i kao takva, je li ok da Aisa u njoj bude?
A drugi upitnik je kengur ili majmunce..Otprilike kada je poceti nositi u istom?
Sad idem da vas citam..

AS za novorođene bebe, dakle prvi razred 0+ jeste postavljen po uglom od 45 stepeni, možeš Aishu u nju. O kakvoj sjedalici je riječ, koji model?

Rano je za kengura, a i položaj u kojem je beba u njemu nije dobar makar dok beba ne počne samostalno da sjedi, jer u kenguru faktički sjedi, dok joj noge vise. Postoje prilagođenije nosiljke za novorođenčad i općenito ugodnije i draže djeci, ne znam koliko si zainteresirana i otvorena prema toj ideji: http://www.ringeraja.ba/forum/m_33167/mpage_1/key_/tm.htm

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 1855
15.9.2010 13:23:23   
sara.at
Tidze za Cigare mi nista nepricaj njusim ih na svakom cosku a prestala vise od godine Dana,jos kad smo planirali trudnocu, samo se bojim da opet nepocnem jer onda bi Morala prestati dojitiuser posted image a malenu drzi Po danu vise budnu i onda ce navecer spavati,tako Sam ja Sa Arianom na pocetku i poceo fino spavati.

Danijela na tvom profili imaju DVA prazna prozora u jedan ide Ticker a u drugi mozes nesto napisatiuser posted image

(odgovor članu Tidzi)
Neposredna veza do poruke: 1856
15.9.2010 13:34:40   
danijela27
evo saro ide proba.

tidzi draga i ja sam ti takva sto se tice cigara. zapalim ja koju al ih jos ne kupujem samo ako ko pocasti user posted image pocnem li ih kupovat gotovo je.

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1857
15.9.2010 13:35:07   
danijela27
da vidimo ima li sad

Neposredna veza do poruke: 1858
15.9.2010 13:35:44   
danijela27
user posted image user posted image user posted image user posted image eto sad znate koliko smo stari user posted image

Neposredna veza do poruke: 1859
15.9.2010 14:04:04   
sara.at
Znaci ja Sa. Jos uvijek Dobra,ja ih samo njuskamuser posted image
A bojim se u stresu kad me Arian izbaci iz Takta da cu uzet od mm Cigare i zapaliti do sad Sam se suzdrzavala

Neposredna veza do poruke: 1860
15.9.2010 14:12:57   
MaminaBeba
Hej žene moje. Evo moj J i ja sami kući, tata nam na poslu. Danas ja zakažem lijepo termin u privatnoj klinici za J pupak, u 6h večeras i nazovem svekra, očekujući da me odveze do klinike sa bebom, jer mm neće doći sa posla do tada, a on meni lijepo da mora voziti auto na popravak, nema vremena!!!! A ne samo da ima to auto, nego i sveki auto vozi, a imaju i kombi.. Tako sam ga još jednom zamolila, pa je našao neki izgovor. Neću NIKAD više. Pritisak se i meni i mm digao na 300 čini mi se! Mrzim kad kažu, oni bi SVE na svijetu za svoje unuče, ma fuj! Mm se toliko naljutio, a ja sam ostala ogorčena stvarno! Mm će zamoliti da ga ranije puste, u 5h, pa će pokušati stići do 6h (ako ga puste), pošto radi u Sarajevu.

Ja sam mrtva umorna, ja ne mogu gledati tornado po kući, pa se s**ba kada Jaman zaspi da sve uradim, ma kad sam glupa.. A nikog nema ništa da pomogne osim mm, pomagala mi je mama, ali i ona krenula na posao... A šta ću kada i on radi, pomogne stvarno koliko god može, a kada je malo dijete, kuća je uvijek u rusvaju. Sinoć je zaspao u 3h, pošto je spavao preko dana, ali nije bilo dosadno plakanje, nego on guče, pa se smješka, hoće da se igra, pa hoće siku i tako redom, a nije mi čak ni bilo teško, sve ću izdržati, samo da ne plače.

Evo sada od jutros mahala, pa tek je sad u ljulji zaspao, a ljulja šica od vrata do prozora, srce slatko, meni ga žao, pa dok utvrdi malo, izvadit ću joj bateriju.

Zeze mila čudo jedno kako nam djeca liče! MM i ja sinoć smo se toliko smijali kada sam mu pokazala Naidu. Nevjerovatno. A hajd što liče, nego potpuno isto ponašanje, sve isto. Sisa mu je zakon, samo ću ga tako umiriti. Mi sebi moramo hitno one marame kupiti, pa da ih privežemo, da se od nje ne odvajaju.user posted image I to ne da doje, nego da je njuše, lližu, pa kada im dosadi svađaju se s njom. Kako Jaman samo nabraja nešto, kada mu je stavim u usta, a počne mu ići na živce. Presmiješno! user posted image

Malena draga gdje si nam ti? Kako tvoje grudi, jesu li došle sebi? Kako djevojčice slušaju?

Frenkoza, meni dođe odmah da takve žene za kosu, pa dobro našamaram. Glupače bezobrazne! user posted image za biserčić medeni! Ljubim vas puno!! :*

Kanita
dušice kako Alen? Je li nervozan? Ma boli me briga, nisam ja sada predebela, nego se vidi razlika, jer sam bila ranije sva sitna. Kad mi huju izvade, otjerat ću ih sve gdje ne treba. JOOOOOOOOOJ danas sam pravo user posted image
  ljuta. A neću ni da stajem na vagu, šta me briga, spast će.

Samedi kraljice!user posted image Ljubim tebe i bebaru, svađalice. Danas smo haman istog raspoloženja! user posted image

Danijela- ja skupila majke mi sve svoje prstenje, i sve ću zamijeniti jedan dan, samo dok se dočepam zlatare. Ne može mi ni do pola prsta. A prstići mi bili tanki kao štapići. A veru mi je mm nabio ponovo čim sam iz bolnice izašla, mukama, jedva sam je stavila, sad ne bi bilo šanse da je skinem. user posted image Joj ja bih joj je stavila u usta i natjerala da je proguta odmah kad je to rekla. Danas sam pravo opasna! user posted image

Gdje nam je Melly, kako nam je Mirza??

Gdje li je moja prija Bedelindja, ona ja mislim vježba, pa nema vremena da nam se javi!user posted image

Ljubim vas sve!

Neposredna veza do poruke: 1861
15.9.2010 14:53:30   
melly__
Evo nas..pozdrav za drustvouser posted image
Mirza spavao do pola 1 a mami krivouser posted image jedva docekala da mu se pridruziuser posted image zato sinoc nismo spavaliuser posted image valjda od vakcine..kaze mm sta li oni njima daju u tim vakcinamauser posted image samo hoce da se nosa da razgleda,ma sve ga interesuje,kao veliki jeuser posted image cak dok lezi ledjima naslonjen na mene pokusava da sjedneuser posted image savija noge i dize se..sve stenje al uporan jeuser posted image
Al ovo vrijeme brzo prolazi,sad pa sad dijete narasteuser posted image
Nemo mila..bas mi je zao sto si se tako napatila..misim znala sam za hitni cr i za tu zelenu vodu,ali nisam znala da su te dr tako patili...uh kako su bezobrazni,meni je moj dr tacno spasio zivot..da njega ne bi ko zna sta bi mi ovi ostali "mesari" napravili...cuvaj se draga,ljubi bebicu..bice to sve u redu aBd...user posted image user posted image
Maminabebo..evo mene..joj Bogami ja bi te odvezla ali nekakvi mi se gosti najavili popodneuser posted image tacno su mi dosadiliuser posted image a vidi vremena..ubilo se za setnje a ja moram spremati gostima ne daj Boze da se nema sta u guuser posted image strpati..poludi od ovih obicajauser posted image kad cemo u setnjicuuser posted image pussa...
Leena...cekam slikeuser posted image user posted image ljubac za Esmicu..
Eto ne znam sta sam jos htjela napisatiuser posted image ne zamjerite..pussa za sve vasuser posted image
Miau..pa imali tebe i Zare...kako ste..pozz...

17.06.

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 1862
15.9.2010 14:58:26   
melly__
Tacno je ova RR zarazauser posted image user posted image posla kao u prici a meni da je da mahalamuser posted image
Saro..dobro dosla u klubuser posted image tacno bi sva ogledala po kuci porazbijalauser posted image nemam se kad ni gledati,da nema gostiju i izlazaka ne bi se najradije ni pocesljalauser posted image zao mi da sta propustimuser posted image pussa..
Malena_A user posted image user posted image user posted image kako ste vas tri..pozz..

< Poruku je uredio melly__ -- 15.9.2010 14:59:13 >

17.06.

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1863
15.9.2010 15:26:36   
Mona Mohamed
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: Mona Mohamed
Prvi je autosjedalica..Moja je proizvedena pod uglom od 45 stepeni i kao takva, je li ok da Aisa u njoj bude?
A drugi upitnik je kengur ili majmunce..Otprilike kada je poceti nositi u istom?
Sad idem da vas citam..

AS za novorođene bebe, dakle prvi razred 0+ jeste postavljen po uglom od 45 stepeni, možeš Aishu u nju. O kakvoj sjedalici je riječ, koji model?

Rano je za kengura, a i položaj u kojem je beba u njemu nije dobar makar dok beba ne počne samostalno da sjedi, jer u kenguru faktički sjedi, dok joj noge vise. Postoje prilagođenije nosiljke za novorođenčad i općenito ugodnije i draže djeci, ne znam koliko si zainteresirana i otvorena prema toj ideji: http://www.ringeraja.ba/forum/m_33167/mpage_1/key_/tm.htm

Hvala ti, Lejlo.
Model Century. Ne znam koliko ti je poznato. Uslikat cu Aishu u njoj pa ti poslati na e-mail ako moze?

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1864
15.9.2010 17:57:13   
danijela27
ja probala s njom malo zaspat. ma kakvi samo cvokce kako sisa prst, nema sanse da zaspe. gleda u mene i cevrta se. mm bogami odalami malo, joj kako mu zavidim. toliko sam pospana, sinoc nam bili gosti do 1, a legla u 2. ma ludnica. ode mm na trening i ja usta, sad zaspala. ojjjjjuser posted image

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 1865
15.9.2010 19:36:18   
MaminaBeba
Evo nas iz klinike. Uf kako je skupo čovječe... Samo što dođeš, platiš prvo to, pa onda šta sljedeće treba. Kao naplaćuju pregled dječijeg hirurga + šta ostalo, naplaćuju čak materijal, kao npr. sterilna gaza, igla i to.. Da ti se zanebesa! user posted image user posted image user posted image Još naručili nas opet za petak kao "kontrola", ali halal bilo sve za našu dječicu.

Melly odgovorila sam ti na pp, na fb! Mirzica medenko nestaško. Mama on hoće da se igra, pa ja! Hvala dušice što si se ponudila, kao da si me ti odvezla, Boga mi!! Divna si! Možemo se dogovoriti ovih dana za šetnju, jer će izgleda ovih dana lijepo vrijeme. ljubim vas puno :*

Neposredna veza do poruke: 1866
15.9.2010 20:09:40   
Leena
Maminabebo, ja se stvarno isto cudim tim komentarima... I meni jedna mamina drugarica kad god me vidi ponavlja: trebas to odmah skidati, vidi kolika si, ne do Bog ostat ce!- Cuj ne do Bog, pa nije bolest neka...
Uh, ali danas sam pobjesnila, para mi na usi krenula... Izvela ja Esmu, setam sa drugaricom kad NEKA TAMO ZENA-prolaznica mi poce skidati dijete: Skini mu kapu, vruce mu, vidi kako si ga obukla!
Ja sklonim kolica od nje ZABEZEKNUTA, a moja drugarica kaze: Gospođo, nije on, nego ona.
Kad eto ti nje za nama, sklanja Esmi kapu, ja trgnem kolica i haman pobjegnem od nje... JA SAM SOKIRANA! Najradije bih se vratila u proslost i poslala je u neku stvar ili ne nabila nogom kad mi je prisla djetetu! ali kad me mama naucila da uvijek budem fina prema svima, ja cu Esmu drugacije definitivno, pa da je ne grize savijest da nekom nenormalnom tako kaze sta ga slijedi... BIJESNA SAM!
Melly, ne sekiraj se i ljubi nam drugara puuuno! Slike ce uskoro, nikako ne stizem:((((
Mama22, dobrodosla!!!
Samedi, ista sam ti kad dobijemuser posted image ...user posted image
Vidim pominjete cigarete, sanjam ih svaku noc... Prestala sam pusiti kad sam saznala da sam trudna, a prije i po 2 kutije na dan!!! Sada svaki san koji sanjam sta god se događa pojavi se i neka cigara, pa je ja zapalim, a ona zamirise...user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 1867
15.9.2010 21:25:04   
aida.
evo me pisem brzinski user posted image Erol kenjkav, spava muse,,, cijeli dan hodamo, isli prijateljici na kafu pa onda u frizeraj pa u setnju, pa dosli kuci, pa s tajom u setnju user posted image user posted image user posted image user posted image u momka nema zuba a bukvalno se vide kroz desne... bijeli se... sinoc je spavo cijelu noc, hvala Bogu, ndam se da ce i veceras...zurim..place...citam poslije.-

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1868
15.9.2010 22:13:56   
Atarka
Evo me, prezivjeli smo prvi dan na poslu! Hvala vam svima na podrsci user posted image
Brzo je proslo, sve u ponovnom upoznavanju starih stvari. Kaze mm, kad je mali ustao i vidio da nema mene da je tako jako plakao, jedva ga je smirio. Brzo je dosla teta i preuzela ga i ona kaze da nije bilo nikakvih problema, bio je raspolozen i veseo. Jedva sam cekala da ga vidim. Sutra sve ponovo, ali vec ce biti lakse.
Svima velika pusa!

30.09.2009

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1869
15.9.2010 22:49:21   
danijela27
bili mi malo u skitnji. popili kaficu sa nenom i dedom pa dosao mm po nas i onda malo po gradu skitali user posted image . ma ona je meni neurekla je super cura prava. sad smo malo rukili i spavanac, pa do kada jos ne znamo.

a zene moje sto se mm nesto raznjezio. dodje maloprije i kupio mi srce igracku na kojem pise najboljoj zeni user posted image user posted image user posted image . sta li je rec. treba se ponekad i naljutit na njih, pa se poslije toga podsjetimo starih dana kao kad smo se zabavljali. e dusa moja user posted image user posted image user posted image

atarka cestitamo na prvom koraku. probili smo led user posted image user posted image user posted image sad ce to ic lakse, nadamo se. sve to i nas ceka

aida navikao erol na skitnju pa mu krivo sto ce u kuci user posted image user posted image user posted image . neka neka bolje ce spavat abd

leena bez komentara sam. a mahaluse, sta se ima iko petljat. jednom meni u sred bijela dana zagleda nas tako isto neka zena i veli jel joj hladno a vani 100 stepeni. ma tako i moja mama meni sve neka, polako a u meni kipi. a sta ces tako nas naucile.

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 1870
15.9.2010 23:20:37   
aida.
user posted image user posted image danijela treba, treba se neked naljutit na njih user posted image i moj je ovih dana pravooo fin user posted image uh a Erol je pravo naviko na skitnju, cim jedan dan ne izadjemo on se unervozi, ne znam kako cemo kad zasnijezi... ne mili mi se zima, ne volim je vala nikako... Uh kad ste kod tornada user posted image u mene je kuca boze sacuvaj, ne znam sta mi je, nikad me ovolika ljenost nije uhvatila user posted image user posted image bukvalno mi se nista ne radi... jedva ono sto mora.. iskoristavam lijepo vrijeme pa smo vazda vani user posted image user posted image sad gledam oko sebe ko da mi je sta uradit al neda mi se user posted image

Neposredna veza do poruke: 1871
15.9.2010 23:51:03   
idacha
hello, drage moje ljepotice i ljepotani..
evo, ja nikako da nadjem vremena da tipkam na rr i sve mi cudno..
obavezala se rodici d otkucam diplomski, jer ''imam vremena, dijete fino, da ne plaća nekome bez veze''... i sada, kada je ''moje'' vrijeme za rr, moram ispostovati rodicu.. ma, ne bih da je iko drugi, ali nju bas volim, a i ona meni jako mnogo pomaze, pricuva mi Imija kad god treba.. tako da se moram nekako oduziti...
hele, hocu reci da ste mi nedostajali.. nazalost, nemam vremena da citam sve sto ste pisale, komp mi je prespor pa dok prebaci stranicu, helem trebalo bi mi 3 sata..
ovako se samo andam da ste ci i vase bebarice dobro, da su bolesnice ozdravile i da je sve u najboljem redu..

mi smo juce isli na vakcinu.. imamo ravnih 8 kg, dugi smo63, mashallah, pedijatrica nas je bas pohvalila.. doduse, nije skidala oci sa mm, mamicu joj njenu, ali mi je opet najbitnije da je Imrana lijepo pregledala.. a, zena ima oko 50ak godina i haman bacila oko na mm... joj, poslije sam ga ubila u pojam od zezancije... uh rekoh, tvoja brojkauser posted image user posted image user posted image ja imam 26 god a on je stariji od mene 10, pa ga zezam malo...
inace Imran je bio pravi junak na vakcini.. kada je dobio u nogicu, nije plakao, samo zacudjeno gledao u mene i mm, koji smo kao dva ludaka nad njim pravili grimase i pustali razne zvukove da mu skrenemo paznju.. kada je u rukicu odbio, samo je maaaalo zaplakao i kroz 2 sekunde prestao.. opet, mm i ja ko dva ludaka, kaze mm ''evo nas k'o glup i gluplji''... danas mi je bio malkice topao, ali hB nije bilo turice.. odmah sam mu juce dala sirup, pa se nadam da nece biti reakcije...

juuuubimo vas puno puno...
odoh da pokusam da sta iscitam

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1872
16.9.2010 0:41:20   
aida.
idacha mila i ti si nama falila user posted image moj Erol je bio prije skoro mjesec i po dug 69cm i 8,300 a sad (prekucer) je imo 9kg i gospodin dr.nije ga ni izmjerio (nikad to ne radi) i kaze mi da Erol ima puno kila user posted image zato ja sutra idem drugoj dr. da vidim i njeno misljenje.... ljubi nam druga puuuuunoooooooooooooooo.......
kad se selite?

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 1873
16.9.2010 0:44:33   
idacha
mashallah, Erol nam je pravi momcina i po... user posted image user posted image user posted image user posted image joooooj, ljubni mi ga sto puta...
i vi meni falite baaaaas puno
a, sto se selidbe tice... mm ide krajem mjeseca, pocinje raditi 1.10, i cim nam andje stan idemo i mi za njim, aBd...
kako si mi ti?

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1874
16.9.2010 0:46:28   
idacha
a, cuj puno kila... svasta.. ja mislim da je sasvim ok.. Imranu je sl nedjelje aBd punih 5 mjeseci, tako da ce i on na sljedecem pregledu (27.10) imati aBd oko 9 kg...
a, Erol je i dug, tako da je to sasvim ok... ja mislim... :)

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *