|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "Izvale" naših muževa
5.8.2010 11:06:09   
Nec
Eh mile moje, ja otisla na posao , a on kući i treba da izađe sa user posted image i proseta, zove mene, kako obući user posted image i mm hoda po kuci i nalazi, u jednom ormaru majice, pantalone, carape, ide u hodnik (sve sa bezicnim tel.) nalazi u plakaru jaknu, ide do ormarica sa cipelama ali je cijelo vrijeme na liniji i tako ti on sve uspjesno pronadje, hoda i govori uredu,uredu,našao,našao,...Jednom zove mene na posao i kaže, joj znaš šta ti nisi normalna, šta je rekoh sad, kaže...cijeli dan mene žuljaju gaćice,user posted image nešto me steže u preponama kontam ja se nešto osuo, u WC kad ono na meni tvoje gaćice sa cvjetićemuser posted image . I kriva ja kada sam peglala i greškom stavila svoje gaćice sa njegovim, ali hajde što sam ja pogriješila ali on oblači i ne gleda šta oblači. Opet kada sam bila trudna user posted image morala sam da radim amniocintezu i ja ležim igla  u mom stomaku, doktor gleda na UZ, a on sa strane user posted image gleda kao "meni pomaže" i odjednom je ispred mene da ga gobro vidim i maše rukom kao "pusti sve ustaj idemo kući, ja ga gledam pa išaretim na iglu, ma kakvi ne fercera taj, nego opet maše u stilu zajebi ovo ženo hajmo kući, o božeee ja skrenem pogled, dosta mi mene nego me još on nervirauser posted image . Hajd završila ja sestra me diže i vodi, pomaže, rekoh a gdje je mm, kaže bilo mu malo loše pa izašao, nigdje ga na mapi, cccuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 601
5.8.2010 11:45:40   
acudesa
hahahhahahahahahahahhahahahhahahah...
ajoj...hahahhaha....user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Nec)
Neposredna veza do poruke: 602
5.8.2010 13:36:05   
rose
IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

e a pazi moh biserka večeras:

kažem ja njemu planiram sutra kupiti pizzu sa sebe i djecu jer njege nema vazdan i ja to fino kažem gotov ručak...al reko ti mi večeras kupi puru pa ako nebudu jele pice da im napravim malo sa jogurtom.

zove on mene maloprije i mrtav hladan kaže ''ženo a gdje da kupim gotovu puru'' ja user posted image šta bolan gotovu panetu mi kupi...kaže on pa ja gdje ima da prodaju gotovu----konta skuhanu.

jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahha sta li je on slusau hahahahhahaha cuj hahhahha jos ako je isao gdje da pita "imate li gotove pure " hahahahhahaha

e sad nekada i ima gotove pure..u konzumu user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 603
5.8.2010 13:43:20   
Miau

e a pazi moh biserka večeras:

kažem ja njemu planiram sutra kupiti pizzu sa sebe i djecu jer njege nema vazdan i ja to fino kažem gotov ručak...al reko ti mi večeras kupi puru pa ako nebudu jele pice da im napravim malo sa jogurtom.

zove on mene maloprije i mrtav hladan kaže ''ženo a gdje da kupim gotovu puru'' ja user posted image šta bolan gotovu panetu mi kupi...kaže on pa ja gdje ima da prodaju gotovu----konta skuhanu.

jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa Hanady muz ti je praktican i lijepo misli na tebe, kako da ti olaksa! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 604
11.8.2010 16:15:13   
melly__
Moj mm stalno prica u snuuser posted image tako da nikad nije dosadno spavati sa njimuser posted image najsmjesnije mi je kad gleda neku "vaznu" utakmicu,onda je svu noc prepricavauser posted image user posted image jos kad je komentator smijesanuser posted image jednom je cijelu noc ponavljao DzEKO DIJAMANTUUUUU...kad ga nisam ubilauser posted image user posted image

< Poruku je uredio melly__ -- 11.8.2010 16:17:13 >

17.06.

(odgovor članu Miau)
Neposredna veza do poruke: 605
24.8.2010 21:13:42   
Anoniman
Danas sam se sjetila jednog bisera-dobili mi drugu bebu i nakon nekoliko redovnih menga , meni jedna kasni! Da ne bi ja išla u apoteku i kupovala test-svi me znaju poi svekrvi(mm  ne znaju)ode on da kupi i tražio je još neki sirup koji kao ne daju bez recepta-zbog zloupotrebe(meni bi dali jer me znaju)!
I sad on da bi dobio sirup-kaže apotekarki-ja sam sin od te i teuser posted image user posted image user posted image user posted image (a otišao da test kupi da mene ne bi provalili)!
Cijeli dan sew sama smijemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melly__)
  Neposredna veza do poruke: 606
24.8.2010 21:39:11   
Anoniman
Ne znam je li izvala ili ne... al' sam ja ostala u udu!
Poao MM noas da kupi somune i ja mu govorim da povede i Esmu. Dijete bilo nervozno pa sam mislila da bi joj godila kratka etnja.  Kae meni MM: Strah me!!!
user posted image user posted image user posted image
ega te bolan strah?  Kae: pa dok ja budem plaao moram joj pustiti ruku i tako... 
Ja i dalje user posted image user posted image user posted image
Pa, kako, rekoh, ja svaki dan izaem sama sa njom?!  Kae, pa moda je i tebe bilo strah prvi put!!!
Obino ja izlazim sa Esmom ili izlazimo sve troje... ali ipak, Esma nije mala beba, hoda, pria, nije nestana da se plaim da e u trenu otrati...
Svata... o'eka strah!!!  Iako je kasnije insistirao da je povede, ja nisam dala... hoe se o'ek istraumirati do pekare. 
Boga mi, k'o da e prolaziti kroz ratnu zonu, njega strah da se ta ne desi!!!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 607
24.8.2010 21:52:15   
acudesa
IZVORNA PORUKA: pingpong

Ne znam je li izvala ili ne... al'' sam ja ostala u udu!
Poao MM noas da kupi somune i ja mu govorim da povede i Esmu. Dijete bilo nervozno pa sam mislila da bi joj godila kratka etnja.  Kae meni MM: Strah me!!!
ega te bolan strah?  Kae: pa dok ja budem plaao moram joj pustiti ruku i tako... 
Ja i dalje user posted image user posted image user posted image
Pa, kako, rekoh, ja svaki dan izaem sama sa njom?!  Kae, pa moda je i tebe bilo strah prvi put!!!
Obino ja izlazim sa Esmom ili izlazimo sve troje... ali ipak, Esma nije mala beba, hoda, pria, nije nestana da se plaim da e u trenu otrati...
Svata... o''eka strah!!!  Iako je kasnije insistirao da je povede, ja nisam dala... hoe se o''ek istraumirati do pekare. 
Boga mi, k''o da e prolaziti kroz ratnu zonu, njega strah da se ta ne desi!!!

da izvines...hahahahah....ping pong...fale slovauser posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 608
25.8.2010 13:57:53   
Anoniman
hahahhaha... vidi, fakat fale slova.... a ja zadala po afrikatima, da me ti ne bi ruzila......
Uglavnom, valjda ste "skontale" moj post!

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 609
25.8.2010 14:32:15   
veeseelaa
ja se cesto s mm zakacim i upadnem u "ozbiljnu raspravu" oko gluposti
npr pocnemo pricati o svadbama i o obicajima i on kaze da nije obicaj da mladini roditelji idu na svadbu a ja user posted image user posted image user posted image  ma rekoh to je seljacka politika, Boga mi  rekoh kad mi se Ajsa bude udavala ja idem a i ti
Kaze on: ja necu! ma sta neces, jesi li ti normalan, pa dijete nam se udaje, pa to je jednom u zivotu, ici ces ici cesuser posted image user posted image user posted image
i onda se odvalimo smijati, mi ko da je svadba u subotuuser posted image user posted image user posted image  i jos ja na njega ljuta, kaze ajd da te poljubim, necu rekoh, ne volim te vise user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 610
25.8.2010 15:11:59   
Nedi
mm me sad tako nasmijao, duša moja draga.
Pred zgradom nam JP "Parking" oznacili parking i to ce sad biti kao rezervisano i plaćati će se i kako je malo mjesta a previše stanara - reko trči da rezervišeš. I tražiti će on onaj dio koji se vidi sa prozora. Zove me sad: "Našao sam parking sa one strane, skoro sve je već popunjeno nismo uspjeli naći ono mjesto nego malo niže. Al nema veze vidi se sa prozora iz WC-a, glavno je da se vidi."
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa reko kako ćeš gledati kroz taj prozor, kad ne možeš prići prozoru od umivaonika i wc školjke?" Pa ne znam nisam na to mislio"
Srce moje slatko, popravio mi je danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 611
25.8.2010 15:12:36   
Nedi
vesela ti vec curu udajes, da nisi malo uranilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 612
25.8.2010 16:03:01   
milenium

IZVORNA PORUKA: Nedi

mm me sad tako nasmijao, duša moja draga.
Pred zgradom nam JP "Parking" oznacili parking i to ce sad biti kao rezervisano i plaćati će se i kako je malo mjesta a previše stanara - reko trči da rezervišeš. I tražiti će on onaj dio koji se vidi sa prozora. Zove me sad: "Našao sam parking sa one strane, skoro sve je već popunjeno nismo uspjeli naći ono mjesto nego malo niže. Al nema veze vidi se sa prozora iz WC-a, glavno je da se vidi."
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa reko kako ćeš gledati kroz taj prozor, kad ne možeš prići prozoru od umivaonika i wc školjke?" Pa ne znam nisam na to mislio"
Srce moje slatko, popravio mi je danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 613
25.8.2010 16:57:40   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

npr pocnemo pricati o svadbama i o obicajima i on kaze da nije obicaj da mladini roditelji idu na svadbu a ja user posted image user posted image user posted image  ma rekoh to je seljacka politika, Boga mi  rekoh kad mi se Ajsa bude udavala ja idem a i ti
Kaze on: ja necu! ma sta neces, jesi li ti normalan, pa dijete nam se udaje, pa to je jednom u zivotu, ici ces ici cesuser posted image user posted image user posted image
i onda se odvalimo smijati, mi ko da je svadba u subotuuser posted image user posted image user posted image  i jos ja na njega ljuta, kaze ajd da te poljubim, necu rekoh, ne volim te vise user posted image user posted image user posted image

hahahhahhah ludi ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ali tvoj je dobar moj vec nemoze zeta da smisli on ce njemu ovako i onako nece on nejmu dtai ovo niti ono ele svasta jadni zet a nigdje ni kcerke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 614
25.8.2010 17:01:42   
teacher75

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

hahahhahhah ludi ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ali tvoj je dobar moj vec nemoze zeta da smisli on ce njemu ovako i onako nece on nejmu dtai ovo niti ono ele svasta jadni zet a nigdje ni kcerke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a moj kaze da lana nece ni imati momke, da ce biti tatina lezbejkauser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 615
25.8.2010 17:06:14   
Mirkica
hahahhaha ja znam jedno ako ikada budem imala kcerku slabo da ce se ta udati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ima babos ev da ih rastjera hahahahhaha 

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 616
25.8.2010 17:07:48   
teacher75

hahahhaha ja znam jedno ako ikada budem imala kcerku slabo da ce se ta udati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ima babos ev da ih rastjera hahahahhaha 

isti slucaj, jadna ona user posted image user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 617
26.8.2010 9:22:12   
chuci
spremamo se mi jučer da izađemo iz kuće i mm hoda za Ajšom da je obuče, kad viče iz sobe aaaaaaa, ewwwww.
reko šta ti je.
kaže gurnuo ruku u pelenu da vidi jel se napišala, a ona se bila ukakila, pa on direktno u to ruku gurnuouser posted image user posted image
reko kakav ti je to način provjeravanja jel se upišala
poslije toga je hodao za njom i govorio pih kaka, kao da nauči da kaže kad se ukaki

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 618
26.8.2010 9:58:01   
frenkoza
gledamo mm i ja u Robotu kisobran kolica.... i sad neka imaju onu tendu a neka nemaju.... kaze mm, pokazuje na ova kolica bez tende - kakva su ovo KISOBRAN kolica a nemaju kisobran user posted image user posted image user posted image user posted image ja pala po podu user posted image user posted image user posted image user posted image

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 619
26.8.2010 11:25:04   
rose
IZVORNA PORUKA: frenkoza

gledamo mm i ja u Robotu kisobran kolica.... i sad neka imaju onu tendu a neka nemaju.... kaze mm, pokazuje na ova kolica bez tende - kakva su ovo KISOBRAN kolica a nemaju kisobran user posted image user posted image user posted image user posted image ja pala po podu user posted image user posted image user posted image user posted image

a da ne bude tvoj muz da je jedina izvala...i ja se uvijek pitam sto se zovu kisobran a nemaju isti  user posted image sklopiva ko kisobran ili sta...pravi sam laik za kolica i meni su sva ista...izuev onih skroz ljetnih za vecu djecu na koja se cak moze montirati suncobran user posted image

< Poruku je uredio rose -- 26.8.2010 11:26:03 >

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 620
26.8.2010 13:08:18   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image
e ta "ljetna" su kiobran kolica, jer se sklapaju ko kiobranuser posted image

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 621
26.8.2010 13:42:14   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: chuci

spremamo se mi jučer da izađemo iz kuće i mm hoda za Ajšom da je obuče, kad viče iz sobe aaaaaaa, ewwwww.
reko šta ti je.
kaže gurnuo ruku u pelenu da vidi jel se napišala, a ona se bila ukakila, pa on direktno u to ruku gurnuouser posted image user posted image
reko kakav ti je to način provjeravanja jel se upišala
poslije toga je hodao za njom i govorio pih kaka, kao da nauči da kaže kad se ukaki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 622
26.8.2010 13:50:42   
rose
IZVORNA PORUKA: zinanina

user posted image user posted image user posted image user posted image
e ta "ljetna" su kiobran kolica, jer se sklapaju ko kiobranuser posted image

ma kad ukucas kisobran kolica...neki modeli djeluju gabaritno ko i ova "normalna" ...te 3 polozaja naslona i ostalo

http://pegperego.rs/decija-kolica/kisobran-kolica-peg-perego.html

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 623
8.9.2010 0:54:11   
Hanady RR
noa pika seuser posted image user posted image user posted image
al na ovoj temi...
daj nam taj blam muža svogauser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 624
8.9.2010 1:05:50   
Anoniman

noa pika seuser posted image user posted image user posted image
al na ovoj temi...
daj nam taj blam muža svogauser posted image user posted image user posted image

javno ga blatimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nesto on zasuser posted image o da prostite na godisnjicu braka i ja ljuta ko ris,ne pricam s njimuser posted image user posted image user posted image
trazi on nesto po laptopu i govori evo samo za moju zenu Z.Joksimovic (a on niti ga slusa niti zna ijednu pjesmu)
kad pusti onu ''ZENA ZA SVA VREMENA'' onako po naslovu valjda a pjesma ide
A ti si zena za sva vremena,ti si ko stvorena za ljubav i topao dom..a ti si zena za sva vremena ti si ko stvorena za srecu ALI NE SAMNOM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dusa moja u zemlju propo al ja se odljutila koliko mi je smjesno bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *