|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zaludjenost fudbalom
11.6.2010 17:09:51   
mala86
mm sva sreca ne voli utakmice,mislim da vise ja nekad navijam da neku pogledamo,nego on!samo finale i neke vaznije gleda,tako da se ja ne brinem za ovaj mjesec kako cu prezivit

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 1026
11.6.2010 17:59:15   
Ben 10
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

IZVORNA PORUKA: Ben 10

Što se mene tiče ,ja tv puno i negledam .Neka mi je internet slobodan.Utakmice će i onako biti po danu ili izjutra je nije ista vrenemska razlika ko kod nas.Tada je većina muževa na poslu.

Ma kakvi izjutra, utakmice ce ti bit popodne i naveceuser posted image jesam te razocaralauser posted image user posted image Al tebi je ionak internet slobodan... Evo ja taman gledam utakmicu, mm spava, stravstveno navijam za manje golova.... user posted image

Nisi me razočarala,Prva utakmica u 4 ,ja ležim u sobi i odmaram.Druga u 8 tada sam u gradu u šetnji...Tako da mi ne smeta...

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

Neposredna veza do poruke: 1027
11.6.2010 18:11:29   
Anoniman
Na moju sreću moj muž slaaabo prati utakmice...u ovih 5 godina braka možda je pogledao jedno 10 ak utakmica,i to samo neke "bitne" kako on kaže,valjda kad Bosna igra s nekim...user posted image a ja i tad bježim iz kuće,mrzim nogomet,utakmice čak ne volim ni dresove vidjeti  user posted image ježim se nešto!

(odgovor članu Ben 10)
  Neposredna veza do poruke: 1028
12.6.2010 17:13:18   
aida.
sto se mm tice utakmice se mogu ukinut user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo nek mu moto-trke niko ne dirauser posted image user posted image a to vala i ja s njim mogu gledat user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

Neposredna veza do poruke: 1029
3.7.2010 21:36:23   
sporty mamaa
Ajmo zeneeeeeeeeeee svjetsko a nikoga na temi, malo sportskog duhauser posted image user posted image user posted image Nije valjda da ne gledate cetvrt finaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee'?? Brazil mi ispaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sad navijam za Spanjolce, nedajte se momciuser posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1030
3.7.2010 21:37:58   
koka i po
Ima li tema ..Zaluđenost ribolovom?user posted image

Neposredna veza do poruke: 1031
11.7.2010 23:20:32   
Lady26
Bravo majstoriiiiiiiiii, svaka cast, Spain rules user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 1032
11.7.2010 23:22:08   
neki
Hairli i s hajrom prodje i svjetsko prvenstvouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S.Bravo SPAINuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1033
11.7.2010 23:26:00   
Husic10
Moj je meni par puta "iztraumirao" tokom utakmice...sve haj ono fino gleda , nekad prokomentarise nesto ali kad je gol ili blizu covjek pomahnita...skace i vristi na sav glas....rekao bi neko gori kuca kakav je...

Desilo se to mozda tri puta dok se nisam malo osvjestila...sad je ETO TEBI TVOJ FUTBAL A MENI MOJ SHOPING...samo mi najavi kad pocinje utakmica i ja bjez iz kuceuser posted image

"Kad trazis mahane upotrebi ogledalo, a ne dvogled" ♥

“Gdje je stida, tu je i poštenja.” ♥

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1034
11.7.2010 23:26:46   
teacher75
i ja od pocetka navijala za spaniju iako nista nisam pratila, al draga mi ta zemlja, imam predivne uspomene iz spanije, pa eto user posted image a srecom mm nije zaludjenik, ne znam jel pogledao 2 utakmice na citavom prvenstvuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 1035
11.7.2010 23:27:25   
Ben 10
Neka vala završi ,hvala Bogu...

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 1036
11.7.2010 23:33:16   
Husic10
Ja  rodila Ailu, i sad  u bolnici dok sam lezala imala sam svoju sobu, krevet, tv i muz je bio samnom citavo vrijeme...a desilo se da bas bude utakmica Hrvatska-Turska za Euro Cup...ojjj boze moj sestrica ulazi u sobu a mm se valja po podu i vristi goooolllll  goooooollll Allahu Ekber a zena stala prestravljena sva veli sta je ovome... on je samo pogleda i veli moj tim igra i dali su gol , a ona ce ti "oh" hahahauser posted image user posted image

"Kad trazis mahane upotrebi ogledalo, a ne dvogled" ♥

“Gdje je stida, tu je i poštenja.” ♥

(odgovor članu Husic10)
Neposredna veza do poruke: 1037
3.9.2010 19:01:12   
dafri
Nadam se laganoj pobjedi večerasuser posted image user posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Husic10)
Neposredna veza do poruke: 1038
3.9.2010 20:26:55   
jasmin
IZVORNA PORUKA: Husic10

Ja  rodila Ailu, i sad  u bolnici dok sam lezala imala sam svoju sobu, krevet, tv i muz je bio samnom citavo vrijeme...a desilo se da bas bude utakmica Hrvatska-Turska za Euro Cup...ojjj boze moj sestrica ulazi u sobu a mm se valja po podu i vristi goooolllll  goooooollll Allahu Ekber a zena stala prestravljena sva veli sta je ovome... on je samo pogleda i veli moj tim igra i dali su gol , a ona ce ti "oh" hahahauser posted image user posted image

Joj Husicko seko,ovo je za izvale nasih muzeva.Jos mogu misliti kako je tekbir u svemu tome zvucao :);).

< Poruku je uredio jasmin -- 3.9.2010 20:27:23 >

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Husic10)
Neposredna veza do poruke: 1039
4.9.2010 14:22:03   
Yuna
Bojim se da je sramotno navijati za Tursku, ali svakom njegova sramota.

Turci su mi sexy, trbušni mi je naj ples na svijetu, turski jezik mi je cool, ali pobogu nisam Turkinja niti većina ljudi iz BIH...nego smo Slaveni!!!
Tko hoće živjeti u Turskoj nek izvoli.

Nisam navijačica i boli me neka stvar tko će pobijediti a tko ne.
Ali boli me srce kad vidim da ljudi u BIH navijaju za Tursku koja je Bogu iza nogu i gaze time svoje slavenske korijene.
Zato nam je tako kako je, zato stranci vladaju s nama jer im ližemo dupe od Nijemaca do Turaka.
Hvala lijepa, ja nikom ne ližem dupe, ne želim biti ni Turkinja ni Nijemica jer to nisam (barem koliko ja znam).

09.08.2007. veći
27.01.2010. manji

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1040
7.9.2010 18:29:26   
new mama
Romali,Nunichi ,Noa gdje se zene da komentarisemo utakmicu vecerasuser posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Yuna)
Neposredna veza do poruke: 1041
7.9.2010 20:25:55   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=AY5ZSLPIZWk

(odgovor članu new mama)
  Neposredna veza do poruke: 1042
7.9.2010 20:58:52   
anidla
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1043
7.9.2010 21:00:22   
Anushka
za dijasporu koja nema prenosa evo link:

http://atdhe.net/23655/watch-bosnia-herzegovina-vs-france

ovdje su prenosi svih utakmica, pa obradujte svoje muzeve:)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1044
7.9.2010 21:02:27   
dafri
uhh,da je pobijediti večeras

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1045
7.9.2010 21:06:25   
Visnja RR
Ilhana je na Kosevu user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 1046
7.9.2010 21:07:03   
anidla
IZVORNA PORUKA: dafri

uhh,da je pobijediti večeras

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 1047
7.9.2010 21:08:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Ilhana je na Kosevu user posted image
kraljicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
  Neposredna veza do poruke: 1048
7.9.2010 21:13:43   
Hanady RR
joj Ilahna na Koševu...
e ja evo malo gledam malo kuham...al muž mi je nešto nervozan ne znam šta mu je...rekla sam mu fino autosugestija Pobjedili smo i onda bleni u TV vako mi samo loše signale šalješ a to ne volim.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1049
7.9.2010 21:17:45   
Hanady RR
još jedan ovakav duo vrisak i eto nam i djece da navijaju sa namauser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *