Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moram se izjadati na ovoj temi MM me maloprije zove i kaze da mu nadem kako su igrali nantes, psv, nimes i ried... I tako nadem ja na netu i citam redom... Vidim ja on vidno uzbuden Kad sam rekla ried nerijeseno, on ce meni" Upravo ti je ried odnio novo auto"!!! A obecao mi kad dobije na kladionici auto, vec par puta u 10 dana obara ga jedan za cifru preko 20 000 km, danas je bilo 23 860... Nisam vise zaludena nogometom, ode moj novi peugeot Po ko zna koji put...
Moram se izjadati na ovoj temi MM me maloprije zove i kaze da mu nadem kako su igrali nantes, psv, nimes i ried... I tako nadem ja na netu i citam redom... Vidim ja on vidno uzbuden Kad sam rekla ried nerijeseno, on ce meni" Upravo ti je ried odnio novo auto"!!! A obecao mi kad dobije na kladionici auto, vec par puta u 10 dana obara ga jedan za cifru preko 20 000 km, danas je bilo 23 860... Nisam vise zaludena nogometom, ode moj novi peugeot Po ko zna koji put...
bit će to uskoro, blizu je on dobitka a i ti bibija
Moj muz je stvarno opsednut fudbalom. Toliko da ponekad pomislim da vise voli fudbal nego mene . Volim i ja po nekad da odgledam neku utakmicu sa njim, ali ne cesto... On trenira fudbal 2-3 put nedeljno, svako sat vremena gleda sportske vesti, gleda utakmice na internetu...sta je previse, previse je...
Ali opet bolje fudbal nego nesto drugo ne daj Boze
*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce *** 14.05.2016. pozitivan test***
zene drage ja cu poludit sad kad krene svjetsko.. moj ce gledat SVAKU utakmicu a to traje mjesec dana on ne fula ni ovako ni jednu utakmicu a kamoli sad.. evo stalno mi govori"zeno mjesec dana utakmice" jadna jaa
Što se mene tiče ,ja tv puno i negledam .Neka mi je internet slobodan.Utakmice će i onako biti po danu ili izjutra je nije ista vrenemska razlika ko kod nas.Tada je većina muževa na poslu.
Što se mene tiče ,ja tv puno i negledam .Neka mi je internet slobodan.Utakmice će i onako biti po danu ili izjutra je nije ista vrenemska razlika ko kod nas.Tada je većina muževa na poslu.
Ma kakvi izjutra, utakmice ce ti bit popodne i navece jesam te razocarala Al tebi je ionak internet slobodan... Evo ja taman gledam utakmicu, mm spava, stravstveno navijam za manje golova....
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.