|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zaludjenost fudbalom
24.11.2009 19:23:01   
noaa
reallove stani u red,puno nas je user posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 976
24.11.2009 19:29:13   
reallove
ja volim jednog kosarkasa Damir Mrsic(jesam dobro napisala?)al o tome cemo kad bude zaludjenost kosarkasimauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 977
24.11.2009 19:42:15   
new mama
IZVORNA PORUKA: noaa

reallove stani u red,puno nas je user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image a jesmo li ono samo nas dvije rekle da ga dijelimo,a vidi sad ovouser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 978
24.11.2009 19:46:11   
reallove
user posted image user posted image user posted image sto ste stavljale sliku ja vidjela i zaljubila seuser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 979
24.11.2009 20:09:17   
larina
sto se proljepsala temauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image stavite kojeg naseg

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 980
24.11.2009 20:22:48   
larina
zakasnila sam na temuuser posted image user posted image user posted image user posted image a ima i nasihuser posted image postavite kojeg iz zelje-navijam za zeljuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larina)
Neposredna veza do poruke: 981
24.11.2009 20:29:32   
reallove
user posted image
evo Damir user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu larina)
Neposredna veza do poruke: 982
26.11.2009 17:03:10   
teta berta
Ljudi sta bi sa reprezentacijom, jutros na radiju cula da Ciro odlazi zbog nekih svada iliti nesuglasica sa Zvjezdanom Misimovicem??? Ima li u tome istine???'

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 983
26.11.2009 20:36:58   
Romali
http://www.bljesak.info/content/view/42434/155/

Miske, čestitam na prinovi user posted image Treba li otvarati čestitanje?? user posted image user posted image

Nadam se da je ova vijest tačna, želim da ostanu i jedan i drugi, trebaju nam svi koji vole ovu zemlju i reprezentaciju.
Pozdrav Spahiću
user posted image

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 984
27.11.2009 9:00:41   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: reallove

user posted image
evo Damir user posted image user posted image user posted image

Vidi vidi mog Tuzlaka... user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 985
27.11.2009 9:06:02   
Private
Za sve one koje se nisu odrekle Spahica i Dzeke,bice veceras u bajramskom programu na HAYATUuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 986
27.11.2009 9:07:43   
new mama
IZVORNA PORUKA: Private

Za sve one koje se nisu odrekle Spahica i Dzeke,bice veceras u bajramskom programu na HAYATUuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e pa moram Spahica obavezno gledatiuser posted image

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 987
27.11.2009 9:11:29   
Private
Samo sabur zene,bice i muzevi veceras sigurno sa vama,a njih dvojica ce otpjevati par pjesamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 988
27.11.2009 9:11:37   
Nunichi
Joj neku noc dolaze meni drugarice, i vidim ja jedna donosi novine, najveci sljam, zuta stampa. I ja onako u cudu gledam u nju, ne lici mi na nju. Sto ce ti ovo? Kad ona sva sretna, kupiovala nesto na trafici i vidjela na naslovnoj da ima intervju sa Spahicem i kupila. user posted image user posted image user posted image Ja se ismijala, a onda sam joj otvorila ovu temu, samo da joj pokazem da mora stati u red. user posted image user posted image
Rekoh da si ti zdrava i ziva, ali nemas sanse. Vidi kako trudnice,supruge i majke bitku vode, bujrum u ravnopravnu borbu. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 989
27.11.2009 9:16:05   
new mama
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Joj neku noc dolaze meni drugarice, i vidim ja jedna donosi novine, najveci sljam, zuta stampa. I ja onako u cudu gledam u nju, ne lici mi na nju. Sto ce ti ovo? Kad ona sva sretna, kupiovala nesto na trafici i vidjela na naslovnoj da ima intervju sa Spahicem i kupila. user posted image user posted image user posted image Ja se ismijala, a onda sam joj otvorila ovu temu, samo da joj pokazem da mora stati u red. user posted image user posted image
Rekoh da si ti zdrava i ziva, ali nemas sanse. Vidi kako trudnice,supruge i majke bitku vode, bujrum u ravnopravnu borbu. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ma dzaba joj novine,nema teorije da dodje na red ,koliko nas jeuser posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 990
27.11.2009 9:24:18   
teta berta
Joj cirohito ti si meni legenda!!! Vamo vodis politicku kampanju sa Hebr. i tvrdis kako ides u mirovinu i da je to konacna odluka a sutra dan kako ne ides i nastavljas voditi BiH.....
E jesi ti od onih "Kako vitar puse"....
A nisu mi to s misketom cista posla, zgrnulo se tu para i para.... Klada i ostale stvarcice....

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 991
27.11.2009 19:18:27   
Romali
Djevojčice drage, samo da vas podsjetim da gledate Hayat TV večeras. Ma nije radi Spahića, nemoj da vam se kunem, nego će biti finih pjesama  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 992
27.11.2009 19:20:24   
my_little_baby
user posted image user posted image user posted image hahaha...htjela sam i ja da podsjetim na bajramski program,..

Muhamed-23.10.2009
Ahmed-10.06.2007
Merjema-22.11.2003

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 993
27.11.2009 19:31:33   
Nunichi
user posted image user posted image user posted image Koji ste vi lopovi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu my_little_baby)
Neposredna veza do poruke: 994
27.11.2009 19:33:24   
Romali
IZVORNA PORUKA: Nunichi

user posted image user posted image user posted image Koji ste vi lopovi. user posted image user posted image user posted image

Pa ja mislim na svoje drugarice, neću da vam bude dosadno na Bajram. Hoću da fino parite oči, pardon ušiuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 995
27.11.2009 20:04:58   
new mama
Drugarice moje,vidim sve kuci,pa valja Bajramski program gledati,jel pocelouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 996
27.11.2009 20:06:34   
Romali
Evo ga šminkaju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 997
27.11.2009 20:06:43   
manuela RR
Počelo je počelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ali nema Ibiševićauser posted image user posted image user posted image hajd bar vi spahići parite okeuser posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 998
27.11.2009 20:07:04   
Nunichi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 999
27.11.2009 20:08:24   
new mama
A gdje su muziciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *