Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ljudi sta bi sa reprezentacijom, jutros na radiju cula da Ciro odlazi zbog nekih svada iliti nesuglasica sa Zvjezdanom Misimovicem??? Ima li u tome istine???'
Joj neku noc dolaze meni drugarice, i vidim ja jedna donosi novine, najveci sljam, zuta stampa. I ja onako u cudu gledam u nju, ne lici mi na nju. Sto ce ti ovo? Kad ona sva sretna, kupiovala nesto na trafici i vidjela na naslovnoj da ima intervju sa Spahicem i kupila. Ja se ismijala, a onda sam joj otvorila ovu temu, samo da joj pokazem da mora stati u red. Rekoh da si ti zdrava i ziva, ali nemas sanse. Vidi kako trudnice,supruge i majke bitku vode, bujrum u ravnopravnu borbu.
Joj neku noc dolaze meni drugarice, i vidim ja jedna donosi novine, najveci sljam, zuta stampa. I ja onako u cudu gledam u nju, ne lici mi na nju. Sto ce ti ovo? Kad ona sva sretna, kupiovala nesto na trafici i vidjela na naslovnoj da ima intervju sa Spahicem i kupila. Ja se ismijala, a onda sam joj otvorila ovu temu, samo da joj pokazem da mora stati u red. Rekoh da si ti zdrava i ziva, ali nemas sanse. Vidi kako trudnice,supruge i majke bitku vode, bujrum u ravnopravnu borbu.
ma dzaba joj novine,nema teorije da dodje na red ,koliko nas je
Joj cirohito ti si meni legenda!!! Vamo vodis politicku kampanju sa Hebr. i tvrdis kako ides u mirovinu i da je to konacna odluka a sutra dan kako ne ides i nastavljas voditi BiH..... E jesi ti od onih "Kako vitar puse".... A nisu mi to s misketom cista posla, zgrnulo se tu para i para.... Klada i ostale stvarcice....
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.