|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zaludjenost fudbalom
27.11.2009 20:10:58   
Romali
IZVORNA PORUKA: new mama

A gdje su muziciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

U sobi na drugom komp., a ja nabrzaka parim očiuser posted image user posted image

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1001
27.11.2009 20:11:14   
manuela RR
user posted image user posted image user posted image user posted image new mama ukrala si mi misao.....

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1002
27.11.2009 20:12:53   
Romali
Svi obukli odijela, a on baš morao običnu bijelu majicu, i to kratkih rukava user posted image

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 1003
27.11.2009 20:13:11   
new mama
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma ja da ne videuser posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 1004
27.11.2009 21:06:25   
Romali
http://www.youtube.com/watch?v=SQKm1SzxKDg

Red je da čovjeku ispunimo željuuser posted image

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1005
27.11.2009 21:29:55   
my_little_baby
IZVORNA PORUKA: Romali

Svi obukli odijela, a on baš morao običnu bijelu majicu, i to kratkih rukava user posted image
ma hajd progledat cemo kroz prste kad je nako fino nasmijan i kulturan i sarmantan i lijep user posted image ..i krenilo mene s komplimentima...

Muhamed-23.10.2009
Ahmed-10.06.2007
Merjema-22.11.2003

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 1006
27.11.2009 21:32:50   
Romali
IZVORNA PORUKA: my_little_baby

ma hajd progledat cemo kroz prste kad je nako fino nasmijan i kulturan i sarmantan i lijep user posted image ..i krenilo mene s komplimentima...

Ma ne bunim se ja, naaaaaaaaprotivuser posted image

(odgovor članu my_little_baby)
Neposredna veza do poruke: 1007
28.11.2009 0:30:56   
teta berta
Moram se izjadati na ovoj temiuser posted image
MM me maloprije zove i kaze da mu nadem kako su igrali nantes, psv, nimes i ried...
I tako nadem ja na netu i citam redom... Vidim ja on vidno uzbudenuser posted image user posted image user posted image Kad sam rekla ried nerijeseno, on ce meni" Upravo ti je ried odnio novo auto"!!! A obecao mi kad dobije na kladionici auto, vec par puta u 10 dana obara ga jedan za cifru preko 20 000 km, danas je bilo 23 860...
Nisam vise zaludena nogometom, ode moj novi peugeotuser posted image user posted image user posted image Po ko zna koji put...

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 1008
28.11.2009 0:35:26   
acudesa
IZVORNA PORUKA: teta berta

Moram se izjadati na ovoj temiuser posted image
MM me maloprije zove i kaze da mu nadem kako su igrali nantes, psv, nimes i ried...
I tako nadem ja na netu i citam redom... Vidim ja on vidno uzbudenuser posted image user posted image user posted image Kad sam rekla ried nerijeseno, on ce meni" Upravo ti je ried odnio novo auto"!!! A obecao mi kad dobije na kladionici auto, vec par puta u 10 dana obara ga jedan za cifru preko 20 000 km, danas je bilo 23 860...
Nisam vise zaludena nogometom, ode moj novi peugeotuser posted image user posted image user posted image Po ko zna koji put...

bit će to uskoro, blizu je on dobitkauser posted image
a i ti bibija

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 1009
28.11.2009 0:38:38   
teta berta
Ajoj nadam se, mada se on nasekiro vise... Otiso s prijateljima na pice, samo da se ne "prepije"user posted image

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1010
29.11.2009 11:32:17   
Nunichi
Kakva bi emisija? Imaju li sluha? user posted image user posted image user posted image
Ja nisam gledala, mm pobrka nesto satelitsku i pravio pola sata. Namjerno je to on. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 1011
29.11.2009 16:30:56   
new mama
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Kakva bi emisija? Imaju li sluha? user posted image user posted image user posted image
Ja nisam gledala, mm pobrka nesto satelitsku i pravio pola sata. Namjerno je to on. user posted image user posted image user posted image user posted image

Nunichi ma nije bitno ima li sluha,ja samo gledalauser posted image user posted image user posted image a mm bas tad nasao da ti pokvari kanaleuser posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 1012
29.11.2009 17:29:07   
Nunichi
Ma lopovluk moja draga. user posted image
Nema veze, neka ste vi meni parile oci, kao da sam i ja. user posted image

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1013
2.1.2010 21:26:24   
aidicaa
Moj muz je stvarno opsednut fudbalom. Toliko da ponekad pomislim da vise voli fudbal nego mene user posted image  user posted image  user posted image . Volim i ja po nekad da odgledam neku utakmicu sa njim, ali ne cesto...
On trenira fudbal 2-3 put nedeljno, svako sat vremena gleda sportske vesti, gleda utakmice na internetu...sta je previse, previse je...
Ali opet bolje fudbal nego nesto drugo ne daj Boze user posted image user posted image user posted image

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 1014
3.3.2010 17:06:43   
dafri
Nadam se da ćemo večeras pobijediti Ganjceuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio dafri -- 3.3.2010 17:10:51 >

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 1015
3.3.2010 17:39:23   
sporty mamaa
Meni bi jedan x savrseno odgovaraouser posted image user posted image Nije da se kladim cesto ali eto s vremena na vrijeme...

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 1016
3.3.2010 20:06:49   
larina
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Meni bi jedan x savrseno odgovaraouser posted image user posted image Nije da se kladim cesto ali eto s vremena na vrijeme...
jao i meni jeuser posted image user posted image jedan x odgovarao ali ne mislim na kladenjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 1017
3.3.2010 20:59:10   
Schecherlemica
Pobjedili Ganu 2:1!!!Jeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

(odgovor članu larina)
Neposredna veza do poruke: 1018
3.6.2010 21:30:55   
Romali
Zene, gledate li tekmu?  Momci dobro igraju u Njemackoj user posted image
Samo, fale mi Nunichi i new mama da mi okace Spahuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1019
3.6.2010 23:35:29   
new mama

Zene, gledate li tekmu?  Momci dobro igraju u Njemackoj user posted image
Samo, fale mi Nunichi i new mama da mi okace Spahuuser posted image

Romaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a gledala sam ja,pa gdje to da propustimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 1020
5.6.2010 0:23:48   
Sonja
zene drage ja cu poludit sad kad krene svjetsko..
moj ce gledat SVAKU utakmicu a to traje mjesec dana
on ne fula ni ovako ni jednu utakmicu a kamoli sad..
evo stalno mi govori"zeno mjesec dana utakmice"user posted image
jadna jaauser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1021
5.6.2010 0:30:54   
Dida79
Zato sam ja sebi kupila jos jedan resiver user posted image dosta mi je vise bilo prepirki oko utakmica

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 1022
5.6.2010 0:37:35   
klemzi
Moje saučešće user posted image user posted image user posted image  Znam kako ti je,ooo znam...user posted image user posted image

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 1023
5.6.2010 10:48:14   
Ben 10
Što se mene tiče ,ja tv puno i negledam .Neka mi je internet slobodan.Utakmice će i onako biti po danu ili izjutra je nije ista vrenemska razlika ko kod nas.Tada je većina muževa na poslu.

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1024
11.6.2010 17:06:44   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Ben 10

Što se mene tiče ,ja tv puno i negledam .Neka mi je internet slobodan.Utakmice će i onako biti po danu ili izjutra je nije ista vrenemska razlika ko kod nas.Tada je većina muževa na poslu.

Ma kakvi izjutra, utakmice ce ti bit popodne i naveceuser posted image jesam te razocaralauser posted image user posted image Al tebi je ionak internet slobodan... Evo ja taman gledam utakmicu, mm spava, stravstveno navijam za manje golova.... user posted image

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *