Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ovaj moj coJek otisao na Kosevo, a sad slusam belaj i ispraznili cijelu istocnu tribinu. Dok se ovaj komentator smilova da kaze koja je tekma u pitanju ma svu me trnci prodjose, a ni ttx nesto ne frcera. Helem u BL je belaj nije u Sa
ja sam bila 7. mjesec trudna kada sam sebi naštimala da idem službeno u BL jer je taj dan igrao Željo. i fino sjedimo mi u loži za gostujuću delegaciju i postiže Željo go....o majko moja...kakva loža, kakvi bakrači....kad skočiše na ložj ja sam mislila ode i ono staklo što nas dijeli i sve...ja ga nabrala niz stepenice k'o da nisam trudna a ne da mi je stomak do zuba...tamo je svaki put belaj i jednom je do ovoga moralo doći
ja sam bila 7. mjesec trudna kada sam sebi naštimala da idem službeno u BL jer je taj dan igrao Željo. i fino sjedimo mi u loži za gostujuću delegaciju i postiže Željo go....o majko moja...kakva loža, kakvi bakrači....kad skočiše na ložj ja sam mislila ode i ono staklo što nas dijeli i sve...ja ga nabrala niz stepenice k'o da nisam trudna a ne da mi je stomak do zuba...tamo je svaki put belaj i jednom je do ovoga moralo doći
Cim su Zeljini dali go 2-3 minute nakon toga su huligani napali i posli prema navijacima
ma to je tako tamo svaki put samo nikada nije bilo ovako smišljeno. tačno se vidjelo da su spremili kamenje pored one skele na koju dovedu gostujuće navijače. ne može biti kamenja na stadionu koji se nalazi u sred grada, koji ima tartan stazu itd. ovo je bila štimaljka stroga. i pravo mi je drago što Željo nije htio da se vrati nazad na teren jer se ovo jenom za sva vremena mora presjeći. ali kakav nam je Savez sad će Želju kazniti
ma to je tako tamo svaki put samo nikada nije bilo ovako smišljeno. tačno se vidjelo da su spremili kamenje pored one skele na koju dovedu gostujuće navijače. ne može biti kamenja na stadionu koji se nalazi u sred grada, koji ima tartan stazu itd. ovo je bila štimaljka stroga. i pravo mi je drago što Željo nije htio da se vrati nazad na teren jer se ovo jenom za sva vremena mora presjeći. ali kakav nam je Savez sad će Želju kazniti
Ni slucajno Zelju nesmiju kazniti pa nisu oni napali .Rizikuju svoj zivot i zivot navijaca u pravu su 100%
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
Ni slucajno Zelju nesmiju kazniti pa nisu oni napali .Rizikuju svoj zivot i zivot navijaca u pravu su 100%
eee draga moja...ima ti tu pravila koja se tumače kako kome odgovara. Željo nije nikoga napao ali su tražili da se isprazni tribina da bi nastavili utakmicu. kako si mogla vidjeti, tribinu nisu uspjeli isprazniti i Željo se spremio da ide kući ali je delegat utakmice (koji je btw iz Lukavice) insistirao da se utakmica nastavi i on će sada napisati svoj izvještaj. Sreća je pa je sve išlo u tv prenosu pa se vidjelo ali ja, poznavajući situaciju u Nogometnom savezu, neću biti uopšte iznenađena da Željo nekako izvuče deblji kraj a Borac dobije 2 utamice pred praznim tribinama i 5000 KM kazne. ne bi im bilo prvi puta.
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.