iv@ncica
|
evo i nas...Izvjestaj: jutros uranili..mama ustala u 6,30 napravila kavu i sebe sredila..pa onda macka lagano budila da ne bude nervozan...i ustalo se pile moje, nikad mazastije i nasmijanije nije bilo...mama ga sredila, novu trenerku, bodic, pape, cuce i torbu..dala mu malo da jede ako hoce.....on ceka kod vrata i mase pa-pa, sav sretan , jer samo nek se ide...i idemo u vrtic.... 7,30 je, ulazimo u vrtic, vec je tu nekoliko rasčupanih glavica i velikih oka koje nas docekuju s tetom u predvorju..ulazimo, Andrej nesto se necka, malo on za svaki slucaj kod vrata ostaje...ulazim i ja vodim ga do igracaka, za nama sva djeca, gledaju se , pipkaju, upoznaju..i tako ja polako teti objasnjavam kakav je on i sto mu je gdje.... on fino ostaje..igra se..neki djecak isto novi place...i tako sve je super proslo...ja na poslu, manje sam se nasekirala kako je bio dobar...a onda oko 10 zvoni mob., zove teta...Andrej je bio super igrao se, sve dpk odjednom nije poceo plakati..mozda mu je neko oteo nesto..ili je tek skontao da mame nema..uglavnom, kaze teta puno place i neda se smiriti...njoj zao i nema ona kad puno oko svakog djeteta se posvetiti..jer ih je dosta novih i uvijek jedno place...kaze pa ja kako god vidim..ali njoj zao da place...i tako ja joj kazem da mu da cucu i da ga pokusa malo smiriti, da ne bude da mu na svaku suzu trcim, niti mogu odmah s posla, pa cu je nazvati za 10-tak minuta. I tako proslo je i t ih 10-tak minuta i zovem , kaze ona ma nije se bas smirio jos place...i onda ja fino u auto i u vrtic...ja tamo ona ga nosi, on drzi svoju cucu, ne place samo uzdise od placa...i neka se beba druga unervozila i pocela plakati...ipak je A. tezak, i ona ganja drugu djecu s njim....i fino mu pruzim ruke, ali on nista gleda me par trenutaka, i oklijeva , kad mi srce nije puklo...tek onda mi pruzi ruke i pruzi mi ruku da mu je ljubim , i pomazim ga uzmem stvari i s njim kuci...on kao da se nista nije desilo...dosli kuci, pokazuje mi da mu palim crtic.. i pokazuje mi da zeli da jede , naravno tamo nije htio, ali je jeo malo kuci pa nije strasno. Eto od 7,30 do 10,30 je po meni fino za prvi dan. Uglavnom tek sutra ocekujem plac na rastanku, sad zna situaciju, tetu sam i prije pitala dali da ga kupim ranije, ona kaze vidjet ce mo,kako ce se prilagođavati i da ce me zvati..i eto ga ni sama ne znam sto d a radim i kad da idem po njega...on mora svoje otplakati znam, ali isto znam da je i tetama puno djece, ma ne znam sto da mislim...vec me strah sutrasnjeg dana..uhhhh i isto ne znam kad bi ja sve roditelje zivkala bi li imala posla...ma nemam pojma..ovo sad malo bulaznim
< Poruku je uredio iv@ncica -- 6.9.2010 15:35:15 >