|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Polazak u vrtić
7.9.2010 14:50:41   
veeseelaa
i moja malena nije zainteresirana ujutru za ostati, kači se za mene i plače ako se odmaknem pola metra od nje, uvijek me okicama punim suza prati user posted image user posted image user posted image  srce me zaboli al teta lijepo odradi svoj dio posla, uzme raznih bojica i donese joj blok da crta, ako to neće donese joj bicikl a ako i to ne pali onda joj pusti crtić....
tako je zadevera i ja izletim, kasnije zovnem da vidim jel sve ok i kazu da je super
U vrtću majke mi bolje jede nego kući, kaže teta ja samo kažem brže Ajša poješće ti Emir il Sara a ona navali user posted image  kad smo kući stalno spominje svoje drugove iz bdaništa Petu (Petru), Emira, Saru, Iktora (Viktora) i naravno tetu Biju (SAbihu)
Vidim da ju je baš zavoljela i jako sam zbog toga sretna, nisam vidjela onakav pristup djeci kao što to radi teta Bijauser posted image
u poetku je odbijala hranu, tako mile moje vidjecete bit e ubrzo sve ok

< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.9.2010 14:53:02 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 376
7.9.2010 14:59:05   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

pa  i  ja s am  za  to..bas  cu  trknuti  do  ravnateljice  da  je  pitam  malo  o  tome...ako  nemaju  sredstava..mislim  placamo  nisu tamo  dzaba....pa  da  se  mi  iskupimo, ali  eto ocito  im  je  ovo  navika....sto  tete  ne  traze  nesto materijala..ja  se  brate  na  poslu  borim  za  djecu  i  ono  sto im  treba..a  i  meni  bude  bolje  raditi  s  njima..sad  cu  ja  opet  u  akciju 

baš tako, porazgovaraj s ravnateljicom user posted image  i javi ishod razgovora

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 377
7.9.2010 15:01:55   
ziki
Svasta, nije pedagoski da im po citav dan pustaju crtace ali po malo da ih smire nij bauk. U Nemirkovom vrticu pustaju tv obaveyno posle dorucka kad ih parkiraju na tute i da ih zadrze duze na njima da obave posao.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 378
7.9.2010 15:02:29   
veeseelaa
user posted image  baš tako

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 379
7.9.2010 15:05:03   
Visnja RR
moj drug upisao djete u vrtic ...mali bio dva dana i razbolio se iako je uvjek bio zdravo djete...
kaze drugi dan ga i podigao iz vrtica i usput ispisao... user posted image
vidim ovdje vecina mama vode djecicu u vrtic ... ja navikla da u mom drustvu to rade tate user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 380
7.9.2010 15:07:06   
M kao Mama
Prvih mjeseci ja sm vodila Laju, međutim, jedno jutro ja sam morala na službeni put i H. ju je poveo. To jutro nije plakala, a inače meni bi se kidala od plača. Od tada muž ju je vodio. Dok se nije razboljela, pa dvamjeseca bolovanje i onda ispis.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 381
7.9.2010 15:09:43   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

moj drug upisao djete u vrtic ...mali bio dva dana i razbolio se iako je uvjek bio zdravo djete...
kaze drugi dan ga i podigao iz vrtica i usput ispisao... user posted image
vidim ovdje vecina mama vode djecicu u vrtic ... ja navikla da u mom drustvu to rade tate user posted image

moja malena neće sa mm da ide, čim me vidi prikači mi se i samnom samo želi izaći iz kuće user posted image
voli ona svog babija al mama je No 1 user posted image
a i ja i mm imamo auto pa je svejedno

< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.9.2010 15:11:22 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 382
7.9.2010 19:03:05   
dinciii
Danas nam je bio drugi dan,opet sam je ostavila samo sat vremena.Uglavnom kad sam je ostavila tamo pocela je plakat opet,al nije toliko jako kao jucer.I poslije pola sata svratila,kaze teta da se odmah smirila i da se igra,uglavnom nije povracala sto mi je najbitnije!!I tako poslije sat vremena odem po nju kad me je ugledala pocela je plakat,al dobro je proslo hvala bogu!!!

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

Neposredna veza do poruke: 383
8.9.2010 0:09:25   
bebac2
mene zbunjuje to sto vrtici rade do 17 sati, a ja ne mogu nikako doci po dijete prije 17.30, sta se radi u tom slucaju. takodjer, interesuje me zna li neka mama slucajno kako to ide u vrticima koji rade u dvije smjene, koliko cesto dijete moze mijenjati smjenu i moze li doci do preklapanja od pola sata

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 384
8.9.2010 0:14:15   
veeseelaa
vrtić u kojem ide moja kći radi od 06,30 - 18,30....
u privatnim obdaništima je sve naštimamo da odgovara i djeci i roditeljima, meni su ta državna iz priča i postova vrlo nidje veze
Kod ivančice nema igračaka, tv-a, dvd user posted image user posted image user posted image user posted image rade do 17, tete se ne javljaju na tel, šatro zauzete, jedna teta na 10-15 djece, mislim strašno

A teta koja čuva moje dijete znala je bezbroj puta odvesti dijete kući jer mama kasni user posted image user posted image user posted image user posted image pa onda idu po djecu kod tete kući user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 8.9.2010 0:19:22 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 385
8.9.2010 0:19:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

vrtić u kojem ide moja kći radi od 06,30 - 18,30....
u privatnim obdaništima je sve naštimamo da odgovara i djeci i roditeljima, meni su ta državna iz priča i postova vrlo nidje veze
Kod ivančice nema igračaka, tv-a, dvd user posted image user posted image user posted image user posted image rade do 17, tete se ne javljaju na tel, šatro zauzete, jedna teta na 10-15 djece, mislim strašno

haj ne budi ti lijeno napisi koliko placas vrticuser posted image user posted image user posted image ja sam nasla jedan privatni u MO i nije mi skup 120 km ili 160 sad mi mozak stao...svejedno otkinula bi od sebe al nek mi ona ima sve pogodnosti..u ovom vrticu nema pasteta,hrenovaka ni mazalica imaju juhice,corbice itd

Neposredna veza do poruke: 386
8.9.2010 0:20:49   
veeseelaa
300 KM je za djecu do 2 godine, iznad 250 KM
Nije to strašno, pa takve su cijene u privatnim obdaništima, ja se volim odreći nekog svog užitka al da mi dijete uživa a i da se ja ne sekiram hoćul stići do 17,00 sati
mislim da nazovem tetu i da se ona ne javi ja bi poludjela od brige, zar nije bolje da se ne nerviram, i ne ludim.... ne bi ja mogla, osobito kad su mala djecca u pitanju do npr 3 godine

< Poruku je uredio veeseelaa -- 8.9.2010 0:22:04 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 387
8.9.2010 0:23:06   
Anoniman
pih jel onda meni netko slagao za ovu cijenuuser posted image user posted image user posted image user posted image sad mi malo u odnosu na SA a to mi prosto nemoguce...

Neposredna veza do poruke: 388
8.9.2010 0:25:54   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: noa

pih jel onda meni netko slagao za ovu cijenuuser posted image user posted image user posted image user posted image sad mi malo u odnosu na SA a to mi prosto nemoguce...

neznam, u Sarajevu nema privatnog obdaništa ispod 220 KM da ja znamuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 389
8.9.2010 0:32:02   
Anoniman
ovaj je otvorila zena inace je med.sestrauser posted image preuredila je dio svoje kuce ima i lijepo dvoriste ne prima puno djece..ide curica od prijatelja a njoj je 13 mjeseci ma 100% je 120 kmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image doduse pricali smo o ovome na jednoj svadbi a ja sam bila ''malkice'' zavirila u casicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 390
8.9.2010 0:39:56   
veeseelaa
hahahah noa, da nije 220 KM user posted image stvarno je malo 120, nešto mi to šuhveli

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 391
8.9.2010 0:42:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

hahahah noa, da nije 220 KM user posted image stvarno je malo 120, nešto mi to šuhveli

provjerit cu ujutru user posted image

Neposredna veza do poruke: 392
8.9.2010 9:39:58   
mamabb
Moja djevojčica ide u vrtić i to u državni i ona isto tako uživa. Imaju dvd i mogu joj donijeti crtani koji ona voli da gleda, može ponijeti i igračku ali ja nisam za to jer nastaje frka ako neko dijete hoće tu igračku. Dvije su tete i same su samo po 2 sata s djecom, a dolazi im i ispomoć kad je vrijeme ručka i pripreme za spavanje. Teta mi se ne javlja na telefon jer je zaokupirana djecom, nego direktorica vrtića, naročito prvih dana, obavezno, svako pola sata  sama me zvala da me obavijesti kako je malena.
Leila je plakala prvih tri dana, četvrti dan nije mogla dočekati da joj obujem pantofle već otrčala među djecu. Teta kaže da nije upoznala pilagodljivije dijete, ali ona tri dana su mi bila uhhh i ja sam plakala čim bi zatvorili vrata. Mislim da je meni teže pao vrtić nego njoj. Sve u svemu ja sam super zadovoljna.
Mjesečno košta 125 KM.

Eto da malo razbijem ova predrasuda o državnim vrtićima i njihovim naopakim pravilima.

Jutros kad sam predavala Leilu jedna djevojčica plače i dotrča mi i onako sva u suzama  pružajući mi ruke kaže -teto haj me vodi mami! Srce kad mi nije puklo, duša moja mila.

< Poruku je uredio mamabb -- 8.9.2010 9:42:05 >

04.12.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 393
8.9.2010 10:00:30   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mamabb

Jutros kad sam predavala Leilu jedna djevojčica plače i dotrča mi i onako sva u suzama  pružajući mi ruke kaže -teto haj me vodi mami! Srce kad mi nije puklo, duša moja mila.

uh strašno user posted image user posted image user posted image  ja nekako od roditelja prva dolazim po dijete (ni sama neznam kako, radim do 16,00 sati a vozim iz Centra do Ilidžeuser posted image ) i tako uvijek jedna djevojčica Sara trči prema meni i zajedno sa mojoj kćerkom mi se obraduje i zagrli me, i ona bi s nama išla user posted image  ja se baš potresem, mala je pa ne priča.... al ja u njenim okicama vidim da traži mamicu i onda sam nikakva.... uh baš se potresem
mamabb drago mi je što je tvoja lutka sve tako lijepo prihvatila i što su uvjeti u njenom vrtiću tako dobri, možda da napišeš koji je vrtić u pitanju? jel u Sarajevu? i zar za sve državne vrtiće nemaju jedinstvena pravila i zar nisu isti uvjeti?

< Poruku je uredio veeseelaa -- 8.9.2010 10:02:40 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 394
8.9.2010 11:14:08   
emma.L
mamabb, koji je to vrtić? MM išao u Srećicu predati papire za Emu i htio odustati. Jedna teta do 12 s njima, smjene im se preklapaju samo u vrijeme kad djeca spavaju user posted image , nije htjela ni prihvatiti ugovor odmah nego smo morali doću u podne kad druga teta dođe. Uglavnom, ove godine je ovako jer će ići samo pola dana na druženje s dječicom i neka se navikava na snalaženje u kaosu. Ali dogodine definitivno idemo u privatni vrtić. Svejedno mi je drago čuti da netko ima i pozitivna iskustva s JU Djeca Sarajeva. (Napominjem, psiholog na Mojmilu i tete u administraciji su divne zaista, ali nitko ne može kvalitetno raditi sa 20 djece do dvije godine u grupi.) 

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 395
8.9.2010 11:22:22   
mamabb
Ja nisam iz Sarajeva. Naš vrtić je u USK.

E kod nas je ovako, jedna teta radi od 6, ''''pomona'''' teta dolazi u 8, druga regularna dolazi u 10. 

< Poruku je uredio mamabb -- 8.9.2010 11:27:31 >

04.12.2008.

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 396
8.9.2010 12:09:36   
amdi
Mi smo u privatnom vrticu i cijena je bila dosad 160 a sad je 180 km. Super smo zadovoljni, o svemu vode računa. Stariji je krenuo prije 2,5 godine i svo vrijeme je kod jedne učiteljice, zavolio je pravo. A sad sam upisala i malenu od 1.9.-isla je 4 dana i 5. se razbolilauser posted image - upala grla iako nije zaplakala ni jednom, baš je oduševljena vrtićem. Ali eto, valjda mora to proći...

veliki 22.3.2005
mala 17.7.2007

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 397
8.9.2010 15:01:47   
iv@ncica
kod  nas  je  drzavni  vrtic..onako  fine  i  tete i  vrtic..ali  me  eto  iznenadilo  da  nemaju  tv i dvd..to  mi  je  ono danas  normalno...radi  od 6,30 -5 ...190 Km,  jedna  teta  do  10, nakon  toga  dolazi  jos  jedna..a  ova  nakonn  spavanja  odlazi  ja  msilim...i  danas  je  plakao....ali  mrvicu  bolji..smirio  se  nakon  puno  vremena,  oko 10..i  kad  je  tata  dosao  po  njega  on  je  bio sam  na  prozoru  gledao  vaniuser posted image ..bas  sam  nesto  tuzna  sto  mu  ne  mogu  olaksati..a  ni  privatni  nisu  nesto  bolji..ma  ne  znam...ovaj  nam  zbog  svega  pase...ali  uvijek  mora  biti  nesto  da  faliuser posted image ..odgurat cu  svoj  tv

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu amdi)
Neposredna veza do poruke: 398
8.9.2010 15:03:58   
iv@ncica
noa-  pemalo  je  to  love  iskreno, haj  raspitaj  se...  ma  da  ne  bude  da  ga moram  seliti

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 399
8.9.2010 15:10:47   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

noa-  pemalo  je  to  love  iskreno, haj  raspitaj  se...  ma  da  ne  bude  da  ga moram  seliti

Ako noa misli na vrtic Mali raj, ja znam da je cijena od pon - cetvrtka 140 km... Znam , jer je rodica malenu vodila gore prosle god. i takva je bila cijena, ona nije radila petkom pa je toliko placala.... To je ona privatna kuca, bliz dvorane na B.B...

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *