|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
5.9.2010 22:51:22   
zeze
E drage moje, da vas pozdravim sve
Cestitam na prvim rijecima i zubicima user posted image user posted image ja jedva cekam taj period.
Nemam vremena da citam sta ste pisale, uglavnom malo sam preletila ocima.
Bebacha nadam se da ce Ajlici biti bolje, nemoj ti da gubis snagu jer si joj ti najpotrebnija.user posted image
Ja sam mrtva umorna, nikad nista da stignem uraditi, Boze kako me sve nervira najradije bih sjela i plakala od muke. Moja Naida opet po svom ako me pusti jednu noc da odmorim, sljedecu sigurno nece, a dusa moja nije meni tesko.
Danas sam primjetila da joj se ranica od prve vakcine, koju je primila u porodilistu, ugnjojila pa sad je ko krvava.user posted image Ne znam sta da radim, smijem li joj ista staviti? Samo sam joj stavila sterilnu gazuuser posted image . U srijedu aBd idemo na vakcinu, ppa me strah kako ce podnijet, vidjela sam jos je neko pisao, ali nemam vremena da trazim.
Opet sam primjetila da sam postala grozna , uzasno me nervira kad je uzme neko, mislim na svekrvu, zaovu itd. Kako mi ide na zivce stalno pametovanjeuser posted image user posted image Joj ako mi je prvo dijete ne znaci da ne znam se brinuti o njoj. Naucili je na ruke, pa sad ja muku mucim, jos mi neki dan rekose kako je sevap pronosat, ja ispala uzasna mama. eto pa kako sam ovakva, na svaki komentar bih plakala, gora sam nego kad sam bila trudna.
Eto malo sam se izjadala, izvinite ali ovdje jedino mogu olaksat dusu.
Pozdrav za sve
user posted image user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 1501
5.9.2010 23:13:11   
samedi
IZVORNA PORUKA: lilix

user posted image samedi user posted image

pa gdje ste vi ???user posted image user posted image user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 1502
5.9.2010 23:23:56   
aida.
o kilama nemojte to mi je tabu temauser posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 1503
5.9.2010 23:58:01   
š t a
aj sad laku noć ja sam se ismijala do suza na temi provale naše djece!!

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1504
6.9.2010 8:25:04   
rose 87
jutro,opet mi prvi,sta bi kad poranimo u 6 ujutro,spavanje nam je grozno a vrijeme samo za spavanja ja citavo vrijeme samouser posted image user posted image user posted image ,pripremamo se polako za Bajram,nasli smo mu kosuljicu i gledam sinoc kako mi je narastao dusa moja,pa mi doslo da user posted image user posted image user posted image ,neznam od neke miline,a mislim pa tek je na svijet dosao sta ce biti kasnije aBd
zeze ne brini za tu ranicu,ja nisam stavljala nista,mozes samo malo ocistiti,ona ce se par puta ugnjojiti i zarasti,i ne daj da te nerviraju,bas si me podsjetila na mene kad sam rodila,beba nervozna,naucena na ruke,ja umorna,nervozna i hocu da mi je sve pod konac kao prije,dok nisam sjela i rekla e neka se sve srusi bolje i to nego da ja u bolnici zavrsim,kad beba spava ja odmaram,nista nisam radila kad mm dodje s posla on ga cuva ja stavim rucak na brzinu i poradim malo i tako dok nije ova guza malo opametilauser posted image ,ne daj se user posted image user posted image
samedi cuvaj ljepoticu,nama sad nista ne pomaze,kad spava moram ga stalno nadgledati da nam se ne ponovi pad
aida a daj mu nesto sto pomaze kod zatvora,i mi smo imali problema s tim pa sam mu ja onda davala jabuku ili sljive i onako onu vodu kao sokic,a kad bi mu davala bananu ili mrkvu uz to bi pio npr. sok od jabuke i danas nam je tako
puse nasim user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 1505
6.9.2010 8:27:32   
bebacha
ev da napisem koju dok moji spavajuuser posted image izgleda da nema vise tempuser posted image user posted image user posted image user posted image al se cjelu noc budila i plakala,zali se bole je ustauser posted image user posted image samo da pocne da jede.Alen ko Alenuser posted image user posted image samo spava,jede i smije se.sad cemo na vakcinuuser posted image user posted image al da i to rjesimo.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 1506
6.9.2010 8:28:30   
bebacha
jos jednom hvala svima sto brinete.neko je pitao jel Alen kaki,kakio je 6-ti dan,uz pomoc klizme,po savjetu pedijatra.od tad kaki svaki dan

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1507
6.9.2010 9:22:43   
vjestica
jutro mame i bebe user posted image
zeze  ništa se ne brini za tu ranicu od vakcine, to je normalno (to je od BCG, ono što svi mi na ramenu imamo ožiljak od vakcine, to je znak da je djelovala, da nema te rane, morala bi beba na revakcinaciju) samo nemoj to dirati ni čistiti

meni je kuća ko da je bomba pala u nju i baš me briga user posted image
kad stignem uradim šta, ali se ne opterećujem, jer kad beba odmara, i ja gledam da malo odmorim, a ne da radim po kući
bolje da beba ima odmornu mamu i neurednu kuću user posted image user posted image nego urednu kuću i umornu, nenaspavanu mamu
a to komentarisanje kako treba ili ne treba sa bebom,zato bih glave otkidala user posted image user posted image
uvijek neko otkriva toplu vodu
jedan od primjera beba isključivo dojenna, super napreduje, ali svako malo se nađe neko ko spomene da bi možda trebala nadohranu AD mlijekom user posted image
pa zubima bi im glavu otkinula user posted image
a kad sam već kod dojenja, stvarno se dojenjem najbrđže gube kile, ja se doduše nisam puno udebljala u trudnoći, ali mi je nakon poroda bio veliki stomak i dok sam bila u bolnici nisu mi dali da je dojim zbog terapije pod kojom sam bila, pa sam se izdajala da sačuvam mlijeko
čim sam je počela dojiti, stomak mi je spao u roku 3-4 dana, ja nisam mogla vjerovati, a vrlo brzo je spao i ostatak kila,tako da sad stanem u sve svoje tole (majice ne sve zbog sisa user posted image ali to mi je uvijek i falilouser posted image )
jedino je malo stomak ostao mlitav, to bih morala vježbama srediti

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1508
6.9.2010 9:36:06   
Anoniman
jutrooo i od nas.
Samedi dobila si pp.user posted image
A.salje veliku pusu curi slatkojuser posted image user posted image

(odgovor članu zeze)
  Neposredna veza do poruke: 1509
6.9.2010 9:38:44   
lilix
IZVORNA PORUKA: vjestica

meni je kuća ko da je bomba pala u nju i baš me briga user posted image

jedan od primjera beba isključivo dojenna, super napreduje, ali svako malo se nađe neko ko spomene da bi možda trebala nadohranu AD mlijekom user posted image
pa zubima bi im glavu otkinula user posted image

jutro...
e kod mene je sve isto kao i kod vještice pa koristim njen tekst user posted image

samedi drugo stvarno sam u posljednje vrijeme u nekoj frci, ne stignem sve pročitati šta ste pisale pa se onda ni ne javljam, ali uglavnom vas pratim user posted image

veliki user posted image svim mamama i bebama

< Poruku je uredio lilix -- 6.9.2010 9:39:10 >

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1510
6.9.2010 9:43:06   
aida.
Jutro.. ev i nas... sinoc nam je bila cudna noc... budio se u 4 pa u 6 pa od 6 svako malo...ostavila ga lezat kod sebe, on aaaa a ja mu sikaru i usuti user posted image user posted image bas je smijesan drzim ga u krilu on se savio gleda u moja stopala i zakocene se od smijeha user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 1511
6.9.2010 9:48:16   
Miau
Da vam se i mi malo javimo! user posted image
Prekjucer sam napisala citavu litaniju, svakom po nesto i kliknem da cu poslati, a ono nestade! Uhhh od muke sam sve pogasila!
Mi smo dobro, fino napredujemo! Bile smo u pedijatra i rekao je da je sve ok. Iduca kontrola 17.09. Dao nam je kapi vitamina D, ali mi nije rekao da i ja moram piti. Rekao je samo njoj 3 kapi svako jutro?!?? user posted image A ja tad nisam znala da bi i ja trebala piti, pa da ga pitam. Tek mi poslije Kanita rekla!
Cestitam svima na prvim rijecima i zubicima, a bolesnim bebicama zelim da sto prije ozdrave!
MaminaBeba tebi sam puno toga bila napisala, ali se vise ne sjecam sta, pa ne mogu ponovo. user posted image user posted image user posted image Samo se sjecam da si naletila na nekog kretena od doktora, stvarno mi je zao.
Sara procitala sam tvoj komentar da ti ne das svoju ljepoticu Zaru....to je prava svekrva! Nece se moja Zara sigurno  javljati na temu Svekrva - sve kriva! user posted image user posted image user posted image Ja nisam jos nigdje sama s njom autom isla. Mene pravo strah i kad mm vozi. Stalno imam osjecaj da ce nam netko uletiti u nasu traku.
Kanita Zara isto spava na par-nepar! Jedan dan gotovo cijeli prespava, a sutra skoro cijeli dan budna!
Šta i ja tek sad skontala sta znaci biti mama! Stalno je nadgledam jel dobro, jel joj udobno, jel joj toplo, jel bljucka...a mogu satima samo stati i gledati u nju! user posted image
Zeze ni ja nista ne stignem, samo za razliku od tebe meni ne dode da sjednem i da placem, ja stvarno sjednem i placem! user posted image user posted image user posted image
Probudila mi se moja mala maca, moram ici...svima vam saljemo puno pusica! user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1512
6.9.2010 10:00:24   
Meri29
Jutro i od nas, jeste vrijedne ovih dana, ne bih stigla ni procitati sta se desavalo user posted image
Mi smo super, sinoc smo bili na babinama jednom slatkom djecacicu i shvatila sam koliko smo mi sretni roditelji, Majda nam ne pravi nikakve probleme, super jede, spava po cijelu noc od prvog dana, ne place (kuc, kuc)... Ovi roditelji na rubu snaga, kapu im skidam na zivcima i jos imaju vremena za sijelo i odmor.

Miau jesu ove mace slatkeuser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Miau)
Neposredna veza do poruke: 1513
6.9.2010 10:03:14   
kanita25
evo i nas user posted image user posted image user posted image  poranili nema sta
e kad ste kod nereda kuce ,meni je sve cakum pakumuser posted image user posted image  mama rasklanja a ja na rruser posted image user posted image  
al ja to da ne smetamo jedna drugoj ja se sklonih u cosakuser posted image user posted image
pa danas imamo vakta i za setnju...nadam se da ce nam se Radoznalica pridruziti danas,bas sam je zelilauser posted image

lilix mogla bi i ti sa nama...da upoznamo malu princezu user posted image  

bebacha drago mi je da su tvoji bolje..jel odma Ajlica nevaljalicauser posted image user posted image user posted image  dusica pametna...a sto je bole usnice??

zeze user posted image  to je ok sa vakcinom,i mojoj Aloni se gnojila pa samo ispuhala i ostao mali oziljakuser posted image ne sikiraj se mila,mama zna najbolje za svoju bebicu,al znam kako je slusat komentare...moj Alen neko vece tako zaplako bili nam gosti kad odma ma gladan ti je bogami trebala bi ti njemu dohranu da dodajes,a moj Alen za 40 dana dobio 1850...pa ja fino kazem da je gladan nebi ni piskio ni kakio,nit bljuckao,nit dobijao na kilazi ..i odma zatvorimo tu temu...user posted image ljubi nam ljepoticu

eto odosmo se pakovat valja nas uredit sveuser posted image user posted image
pozdrav mamama a bebama veeeliki poljubac

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 1514
6.9.2010 10:07:03   
lilix
kanita kad je to šetnjica i gdje; meni kolica ostala u autu user posted image , ne vjerujem da će mm uspjeti da mi ih dobaci, a i vrijeme mi je nekakvo sumnjivo; baš bih voljela s vama, ko ide? pozdravi sve cure i bebice 

08.02.2007.
23.04.2010.

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 1515
6.9.2010 10:12:47   
kanita25
lilix idemo ja i Radoznalica dogovorile se u 12 ispred merkatora bas zbog vremena ako bi bila kisa da mozemo unutra a mogu i Alonu u igraonu malo..
voljela bi da nam se pridruzis i jos koja ako moze bujrum

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 1516
6.9.2010 10:24:39   
Atarka
Jutro svima,
Mi, hvala Bogu, od jucer nemamo temperature. Kontala sam da je trodnevni virus, ali evo nema osipa po tijelu pa su vjerovatno zubi ocnjaci. Valjda oni i kutnjaci najvise pate djecu dok nicu.
Moram s vama podijeliti sta se jucer desilo: prala sam sudje, a malisa uzeo truleks krpu i mm-a za ruku i odveo ga u dnevnu sobu i poceo brisati stol! Beba od 11 mj.! Ja nisam mogla da vjerujem! Pametnica moja mala.
Sviju vas ljubimouser posted image

30.09.2009

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 1517
6.9.2010 10:52:00   
sara.at
Jutro bebicama i mamamauser posted image moje pilence se probudilo u 7h ruckio i nastavio spavati,a i ja sa njimuser posted image

Zeze meni Jos niko nije nista rekao Ni De ovako il onako a ja to nevolim Pa znam ja najbolje sta je za moje djete dobro,Al mi je Jedna rekla "aj StO ti je lijep,de ti njemu neku amajliju stavi da ti djete ne ureknu" ja Sam Inace na Te stvari alergicnauser posted image tako da Sam gospodju zamolila da vise nikAd to ne spomene u mojoj kuci...

Miau ja se pozelila Price Sa tobomuser posted image sve jucer kontam da ti SMS pustim Al reko necu ipak je vikend sigurno uzivas Sa svojom malom obiteljiuser posted image A Zarica je moje srce ljepota, nema tu svekrva sve Kriva user posted image

Vjestice izgleda da ce kod Nas sad cisto Ono sto kazu trece veceuser posted image ja posklonjam Ono StO bas smeta za Oko i ves perem da mi se ne gomila,nesto jesti nabrzinu i to je to, bar dok ne uhvatim ritam djete,kuca,obaveze, a nedo Bog da Imam Jos i bastu nigdje Stigla nebiuser posted image

Felix cestitamo na zubicu user posted image zelimo mu da Ga drugi ne bole StO user posted image

Mona kako je malena princzica.? Nama su u bolnici poslije rodjenja 2dan vadili krv Al ne iz Pete,nego iz glave,Ariana Sam odvezla sestricama i One me poslale u sobu nazad da negledam a onda su Ga dovezli i to se salje na analizu. A on je Primi od mm krvnu grupu 0-...

Kanitice i mi cemo danas u setnju kontala do trgovine u kolicima Al malo podaleko,nije zbog meneuser posted image zbog djeteta jeuser posted image Pa cemo Autom do Pola a Pola kolicima, pocet ce mi plakati bojim se, lako ja njmu flasicu jer to nosimo kad podjemo,nevolim bas javno meme plasirati a nije Ni toplo puno,iako se oni nemogu prehladiti opet brinemuser posted image

Maminabebo Pa nisi ti Tom doktoru Macku donijela nego djete user posted image fuj StO su bezobrezni,sve bi ja Te doktore prebrala,Pa neke poslala ovce da cuvaju a ne da sjede u nasem zdravstvu...
Kako je Mali Jaman,nisam razumijela sta mu je to Sa pupkom?
Kako to da nisi nista omrsavila,Pa jel jedes isto,slatkisi jel?
Ja Sam to sve izbacila i pomanja DVA obroka na dan i punoo tekucine.
Onaj Ko kaze ako nejedes neces Ni imati mlijeka laze,ja pomalo 2x na dan a mlijeka sad hB Imam za cjeli komsiluk da Arian neuspije sve popiti nego moram ispumpati Pa Ni to nepopije nego ja onda ubacim u vodu kad Ga kupam,. A evo 14 dana od poroda i 13kg manje,Al jest mi gujca ostala kao kofer i kukovi user posted image
a Jos Sam prestala piti onaj hippov caj za dojilje jer je Arian imao grcice i naduvanost od njega tako da nam je babica savjetovala da prekinem i uzmem drugi u apoteciuser posted image
Odoh sad kafu praviti dok sve podmirim ja uvijek zadnjauser posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 1518
6.9.2010 10:58:22   
lila25
evo da vas pozdravim i ljubac bebicama...ne znam zasto je tema prehlada i kasalj zakljucana pa da vas ovdje pitam,curi nam nosic vec 6 dana,po malo kaslje u toku dana mozda tri cetiri puta kad mu pokupim bebyvacom super je poslije.bili smo kod dr.pregledao ga grlo i pluca propisao prospan i kapi aqua maris a ja vec dajem sunce moje malo pa me zanimaju vasa iskustva sa prospanom i ovim kapima..

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1519
6.9.2010 11:32:42   
Zoe
Jutro društvo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I mi smo se u zadnje vrijeme ulijenili, samo vas čitamouser posted image user posted image
Prvo da kažem za Farah, ona je ozdravila hB, vakcine su prošle bez posljedica(temp. i ostalo), dobrica je prava, izgleda da će nam uskoro zubić iz donje vilice, bijeli seuser posted image  a i kad doji zna me tako poštenski "ujesti"....
Bebacha drago mi je da je Ajlici napokon temp. spala, probaj što viša sa supicama sada, da se malo oporavi a Alena bubi puno, pametnica mala, dobro je da je on zdravuser posted image
Dženana čestitamo zubić a i Felix tebi takođe ( najiščekivaniji zubić RR-auser posted image )
MaminaBebo, doktori su fakat grozni, rijetki su oni koji imaju ljudski pristup,a sestriceuser posted image user posted image , falilo je malo da mi jedna takva"žbljoha" -tako je moram nazvati -upropasti prvo veče sa Farah, ČAST IZUZECIMAuser posted image user posted image user posted image
Atarka, bravooo za malog druga, drago mi je da je tura spalauser posted image
Miau, otkuda i mame da piju D3 kapi, ja za to neznamuser posted image
Vjestice, ma kuća mi je takva povazdan,  zabljesne u punom sjaju na 1 dan, i sutradan je sve zabacanouser posted image , samo se ti druži sa drugaricomuser posted image
Neko je pominjao kilice, ja sam se bukvalno istopila, čak imam manje kg nego kad sam zatrudnila, eh jedino pupu malo dovesti u red trbušnjacimauser posted image
lilix,leena,samedi,aida.user posted image user posted image user posted image i ostale drugariceuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Zoe -- 6.9.2010 11:33:02 >

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 1520
6.9.2010 11:44:00   
sara.at
Zoe ja Sam za pupupocela nositi steznjak, nekako mi grozno da se stomak talasa kao more kad hodamuser posted image pa ja to malo utrpamuser posted image
Valja cemo to do iduceg ljeta popraviti, bar se ja tjesimuser posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 1521
6.9.2010 12:28:28   
Zoe
user posted image user posted image  Hehe saro, ne popravi ovo steznjakuser posted image , inače sam ja sklona pupi, bilo je malo i prije user posted image , nosila sam ja steznjak, ali ovo su baš kilice koje treba da spadnuuser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1522
6.9.2010 12:35:05   
bebacha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e ovako se osjecamuser posted image user posted image user posted image
Ajli i dalje odbija bilo sta stavit usta.alen vodila na vakcinu,i nije primio.ima neke upale i opet antibiotikuser posted image user posted image user posted image user posted image pita doktor jel ima neka bolestan u kuci.e kaze kako sa ja kriva sto je Alen opet prehladen i sto mora po drugi put pit antbiotike.kriva sam jer sam dopustila da ga Ajla ljubi a bolesna.kad su mu rekla da sam se maximalno trudila da je odvajam od njega al ipak i ona je mala i nerazumije.reko mi da sam trebala nju izolovatuser posted image user posted image user posted image samo neznam gdje.placuci sam dosla kuc.
ko da je meni drago sto samo idem s njima doktorima.i ja bi volila da su najzdravij

< Poruku je uredio bebacha -- 6.9.2010 12:36:17 >

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1523
6.9.2010 12:40:18   
bebacha
ima i nesto lijepo,Alen za 4 dana dobio 200gr,sad ima 6300gruser posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1524
6.9.2010 12:41:14   
lilix
bebacha user posted image da ti se raspoloženje brzo popravi; nadam se da će Alen brzo da ozdravi i ne daj da ti neko usađuje krivicu, čuj ti kriva user posted image , jesi li to trebala Ajlu možda zatvoriti u sobu user posted image , e svašta

08.02.2007.
23.04.2010.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *