Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 1.9.2010 12:59:59
Anoniman
Hej vidim dogovarate se oko pokloncica za malenog...Ja sam danas svome sincicu kuppila jaknicu i skafandercic, pa ako bi npr Bambi htjela ili nea od forumasica meni dati svoju adresu, ja bi isto i njemu kupila, pa da posaljem....Javite mi se na pp
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 1.9.2010 13:17:40
mama2009
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
Hej vidim dogovarate se oko pokloncica za malenog...Ja sam danas svome sincicu kuppila jaknicu i skafandercic, pa ako bi npr Bambi htjela ili nea od forumasica meni dati svoju adresu, ja bi isto i njemu kupila, pa da posaljem....Javite mi se na pp
marina haj na fb chat mozes poslati meni---pa da dalje saljemo
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 1.9.2010 13:19:08
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mama2009
marina haj na fb chat mozes poslati meni---pa da dalje saljemo
pametno zboriš ženo... veliki paket da mu poašeljmo velikiiiiiiiii
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 1.9.2010 13:34:43
Hanady RR
mama 2009 meni se još drugarica naših javilo za ovaj paket
uglavnom na BB ću sve preuzeti Bambi molim te na PP pošalji mi svoju adresu do sutra ja ću kontaktirati stanicu i obavezujem se da ću sve prikupljeno u nedelju spremiti na odredište
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 1.9.2010 13:39:38
Anoniman
Evo ja i mama smo se dogovorile, ako sve bude islo po planu ja cu sutra poslati paket, busem , ona bi dosla po to ili preuzela u njihovom uredu koji se ja mislim nalazi na otoci...
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 1.9.2010 13:43:31
Hanady RR
Evo ja i mama smo se dogovorile, ako sve bude islo po planu ja cu sutra poslati paket, busem , ona bi dosla po to ili preuzela u njihovom uredu koji se ja mislim nalazi na otoci...
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 1.9.2010 13:48:51
Anoniman
hejja cu uzeti 86 broj, trebalo bi da mu moze za par mjeseci, ako nista onda cu barem kovertu poslati i neku igracku, ili nesta drugo.... Dusa me zabolilakad sam ga vidjela....
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 1.9.2010 13:56:40
Anoniman
hej drage moje, ja koliko vidim ima dosta zenica koje su zainteresovane za akciju, pa nesto kontam, hajte vi to fino zdogovorite i vidite se na bb pa vidite koliko ce toga biti... ako bude vise od jednog paketa, da opet malo angaziramo "najbolju firmu na svijetu" za prevoz... ne zurite i nemojte na frku na trku, nego laganini pa da se detaljno zdogovorimo... cmokara vam svima
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 1.9.2010 14:02:01
Visnja RR
hejja cu uzeti 86 broj, trebalo bi da mu moze za par mjeseci, ako nista onda cu barem kovertu poslati i neku igracku, ili nesta drugo.... Dusa me zabolilakad sam ga vidjela....
marina tesko da mu 86 moze biti...jer on sad ima 13 kg... to bi mu bilo bas bas knap...bolje broj vise
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 1.9.2010 14:04:15
bebana27
drage moje i ja bi se rado pridruzila akciji imam dosta ibrahimove robe koja mu ne moze a sve je novo pa ako mozete da mi javite pa da prikupim
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 1.9.2010 14:16:18
Anoniman
Hej evo ja sam sad zvala obadvije agencije buseva, obadva krecu sutra jedan ne staje u mom gradu, jer nema putnika drugi staje ali su mi rekli da nisu sigurni mogu li bilo sta primiti jer je bus prepun i ne znaju koliko ljudi imaju kofera Taj prvi koji nema sutra putnika u mom gradu, ima iduceg cetvrtka tj kupi putnike..Bas se iznervirah posteno...
A sto se tice velicine 86 je od 12 do 18 mjeseci, ali nije problem mogu ja pogledati i malo veci broj.... Ipak ako mi ne uspije ova namjera onda bih ja uradila ovako jednoj od vas da posaljem preko wu pare pa vi fino podignete prije bb i voila....Ili da paket saljem iduce sedmice.... Kako je vama lakse.... Plus zaboravih dodati top turist dolazi u neka doba ujutro, tako da mama ne moze vjerovatno doci u ta doba, a ovaj drugi oko 9 ili pola 10. navece oni nemaju ureda dole sto znaci ako bi bus kasnio morala bi cekati....Vi odlucite sta i kako , sto se mene tice meni odgovaraju oba nacina ....
< Poruku je uredio MarinaDK -- 1.9.2010 14:19:26 >
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 1.9.2010 14:19:52
mama2009
Hej evo ja sam sad zvala obadvije agencije buseva, obadva krecu sutra jedan ne staje u mom gradu, jer nema putnika drugi staje ali su mi rekli da nisu sigurni mogu li bilo sta primiti jer je bus prepun i ne znaju koliko ljudi imaju kofera Taj prvi koji nema sutra putnika u mom gradu, ima iduceg cetvrtka tj kupi putnike..Bas se iznervirah posteno...
A sto se tice velicine 86 je od 12 do 18 mjeseci, ali nije problem mogu ja pogledati i malo veci broj.... Ipak ako mi ne uspije ova namjera onda bih ja uradila ovako jednoj od vas da posaljem preko wu pare pa vi fino podignete prije bb i voila....Ili da paket saljem iduce sedmice.... Kako je vama lakse.... Plus zaboravih dodati top turist dolazi u neka doba ujutro, tako da mama ne moze vjerovatno doci u ta doba, a ovaj drugi oko 9 ili pola 10. oni nemaju ureda dole sto znaci ako bi bus kasnio morala bi cekati....Vi odlucite sta i kako , sto se mene tice meni odgovaraju oba nacina ....
taj oko 9 i 10 ujutro mogu cekati nije problem, taj ujutro ranom zorom bas i ne bi mogla.....kako god ti odlucis ja cu uraditi sta je do mene
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 1.9.2010 14:25:22
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama2009
A sto se tice velicine 86 je od 12 do 18 mjeseci, ali nije problem mogu ja pogledati i malo veci broj.... Ipak ako mi ne uspije ova namjera onda bih ja uradila ovako jednoj od vas da posaljem preko wu pare pa vi fino podignete prije bb i voila....Ili da paket saljem iduce sedmice.... Kako je vama lakse.... Plus zaboravih dodati top turist dolazi u neka doba ujutro, tako da mama ne moze vjerovatno doci u ta doba, a ovaj drugi oko 9 ili pola 10. oni nemaju ureda dole sto znaci ako bi bus kasnio morala bi cekati....Vi odlucite sta i kako , sto se mene tice meni odgovaraju oba nacina ....
taj oko 9 i 10 ujutro mogu cekati nije problem, taj ujutro ranom zorom bas i ne bi mogla.....kako god ti odlucis ja cu uraditi sta je do mene
top turis bude u sa negdje ranom zorom, 4 ili 5 papalina uvece 21 i 30 do 22.00. moguce je da kasni radi velikog brojaputnika....... Meni je sasvim svejedno, ali et vecina vas ce slati garderobicu, pelene itd, onda bi ja poslala koju paru, koja se moze potrositi i na ostalu djecu
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 1.9.2010 19:49:55
putnica
Ovaj broj sto sam stavila je fiksni telefon,direktno od tetke Merse.Ja bi se ipak vise fokusirala na pelene,medoline,cokoline,..,novac,jer je jako puno garderobe dobio u prosloj akciji,bojim se da ne bude visak.Al mozda je najbolje da svako nazove i pita sta im treba,teta Mersa je jako ljubazna i drago joj je ako bilo ko nazove. 070207348
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 2.9.2010 12:10:32
mama2009
sad sam zvala teta Mersu.....mali nosi pelene broj 5 violeta, veliki djecak treba gardarobu i nosi kao djete uzrasta od 3-4 godine.....adaptirano mlijeko vise ne koristi presla je na kupovno, cokolino, rizolino, medolino i sl mu daje....kasice iz teglice.....
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 2.9.2010 12:21:41
mamine oci
ja necu moci na BB al kad bi mama alma mogla da izadjem u subotu ispred zgrade pa bi imala neke stvarcice za djecaka od mog Fatiha sve je ocuvano imam finih pantalonica moj Fatih je krupan pa bi mu najverovatnije moglo...
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 2.9.2010 12:52:52
M kao Mama
Adela, nije problem dogovorit cemo se, samo da znas ima jos zena postaca, tako da nemoj da se ustrucavas, sve idemo zbog druzenja,a evo sad kad se new mama ponudila, bogami i ja cu da se ponudijm da i mene poveze, hahahah, jel moze sefe
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 2.9.2010 12:54:25
new mama
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Adela, nije problem dogovorit cemo se, samo da znas ima jos zena postaca, tako da nemoj da se ustrucavas, sve idemo zbog druzenja,a evo sad kad se new mama ponudila, bogami i ja cu da se ponudijm da i mene poveze, hahahah, jel moze sefe
Hehehehhe ma moze naravno,dogovorimo se u koliko cemo krenuti
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 2.9.2010 13:00:01
mamine oci
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
ma zbog posta manje vise znam da ima jos zena sto poste ja bi najradije dosla zbog vas da se druzimo dugo se nismo vidjele i zbog Ilhane a imam u subotu vece goste na iftar pa kontam hocul stic sve spremit:)eto i da dam nesto za malu bebaru a cinimi se da u toj porodici ima i veliki djecak pa bi mogla i njemu nesto stvait imam nove patike broj 40 mislim da bi mu mogle par dukserica i pantalone samo nisam sigurna jel imase u toj porodici djecak od 11-12god..ako ce nas Nerma vozit nek se javi na pp da joj dam broj telefona