Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 10.2.2010 9:40:53
putnica
U ponedeljak nije bio,rekla sam teti da sacekamo definitivno danas,pa da ti javim..:( Preko Reiffeisena je stigla jedna uplata,vjerovatno od forumasica iz Mostara..
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 10.2.2010 14:17:18
mama Nataša
pntica, moj mališa polako izrasta iz robe 0-6, da ja to pakujem ili je rano? kad se planira i da li se planira ponovo neka pošiljka? treba li im robe uopšte? javlja li se tetka, kaže li da joj nečeg nedostaje?
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 1.9.2010 12:00:55
mama2009
drage moje zanima me kako su tetka i djecica, pred bajram bi da im posaljem nesto pa me zanima dal neko ima br telefona i dal je ziro racun ovaj ok....jer znam da je bilo nekakvih problema oko racuna (nije stizao novac)
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 1.9.2010 12:11:14
putnica
Ja sam bas juce zvala,bas iz istog razloga.Kaze tetka,mali je masala..13 kg vec :),mislila sam odnijeti pelene (vec je na 5-ici),ne daje mu AD vec cokoline,medoline sa tetrapak mlijekom,pa sam mislila to uzeti.Evo broja,pa ako neko zeli da im opet pomogne broj tete Merse je 070207348
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 1.9.2010 12:12:56
Anoniman
draga mama2009, ja cesto vidjam i tetku i djecicu i hvala Bogu dobro su i zdravo... napreduju pravo fino... momcine obojica... ako hoces da ti zbavim br. telefona
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 1.9.2010 12:21:29
Hanady RR
bambi a kako bi mogli dostaviti to...
mama 2009 hajde da zajedno apkujemo ap im pošaljemo evo ja ću odmah pelen, paket mlijeka, i čokolina i medolina... i slatkiša za djecu ostalu... kontam možda na BB kupim nešto za njega toplo od garadrobe pa mu pošaljemo...
jesi za... ako hoćeš na BB da se dogovorimo
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 1.9.2010 12:22:51
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Bambi09
ovako izgleda maleni Demir...
mašallah... uh rasplaka se ja Allahu dragi samo zdravlja nam daj svima zajedno
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 1.9.2010 12:31:41
mama2009
draga mama2009, ja cesto vidjam i tetku i djecicu i hvala Bogu dobro su i zdravo... napreduju pravo fino... momcine obojica... ako hoces da ti zbavim br. telefona
draga bas razmisljam o tebi sad, htjela sam te zvati...molim te da mi sto prije nabavis ziro racun ili broj telefona
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 1.9.2010 12:32:35
mama2009
za njega toplo od garadrobe pa mu pošaljemo...
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
mama 2009 hajde da zajedno apkujemo ap im pošaljemo evo ja ću odmah pelen, paket mlijeka, i čokolina i medolina... i slatkiša za djecu ostalu... kontam možda na BB kupim nešto za njega toplo od garadrobe pa mu pošaljemo...
moze draga ja sam za, ti kupi sta hoces ja cu kovertu onda poslati ....moze???????
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 1.9.2010 12:35:02
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mama2009
za njega toplo od garadrobe pa mu pošaljemo...
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
moze draga ja sam za, ti kupi sta hoces ja cu kovertu onda poslati ....moze???????
može...sve na Bb dogovorimo.... bambi sami mi molim te javi sada tačnu adresu ako znaš.... ja ću spremiti od sebe sve do nedelje...i onda ćemo ja i mama naći se i sve poslati fino...
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 1.9.2010 12:50:10
Anoniman
ako mislite nesto od garderobe, gledajte da to bude veca, jer je mali buco pravi... evo kao sto vidite na slikama, sa 6 mjeseci je vagao 10 i po kg, pa sad skontajte... sad od prilike ima oko 12 kg... veci je u odnosu na svoju generaciju, pa da znate... a ja cu koliko danas vidjeti za broj telefona pa cu javiti mami2009... cmokara vam objema i vasim princezama...
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 1.9.2010 12:52:38
Hanady RR
ako mislite nesto od garderobe, gledajte da to bude veca, jer je mali buco pravi... evo kao sto vidite na slikama, sa 6 mjeseci je vagao 10 i po kg, pa sad skontajte... sad od prilike ima oko 12 kg... veci je u odnosu na svoju generaciju, pa da znate... a ja cu koliko danas vidjeti za broj telefona pa cu javiti mami2009... cmokara vam objema i vasim princezama...
ma ko moja farah ona je sa 12 mjeseci 14 kg imala broj 80-86 javni pa da rješavamo.... e baš mi je drago da ste me napomenule na ovu ženu i djecu hvala do neba
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 1.9.2010 12:59:24
Hanady RR
putnice, jel ovo fiksni telefon ili???
Hanady, sto se tice prevoza, ako mozete da spakujete u jedan paket pa po autobusu poslati a ja bih to preuzela ovamo pa odnijela
možeeeeeeeeeeee to je najbolje... ne znam jel te zahmetimo... al nekako mi to najsigurnije... ja bih paker... pa dok ga ''nafilujem'' javim ti koliki...
hajd možemo ostalo i na PP... čim nam subota prođe... samo da saznam kad će bud u nedelju i ja to šaljem....
Hvala mila, zlato si