Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 2.2.2010 0:10:07
Hanady RR
da niste pogrešno btoj prepisale..provjerite Forumašice koje žele pomoći novčano,bez obzira koliko jer zrno po zrno,..,žiro račun je na Reiffeisen banci,broj je:1610300000000093,partija 09300066774.ime Memsura Aganović,Goražde
nekako mi baš beze ovo sad
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 2.2.2010 0:11:23
Hanady RR
ovo treba provjeriti odmah sutra..mislim ako je nekome drugom otišao novac a banka nije obavještena o toj geršci...baš tužno. Elem slavko se onda uhinjio jel
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 2.2.2010 11:27:11
tweety
Možda je Slavko pokrenuo akciju ali je svejedno trebalo pisati onda njegovo ime a ono za Memsuru u zagradi.Jer ne želimo da neko drugi pokupi novac.Ja sam opet sinoć provjeravala a evo i Anita,samo sam kopirala broj koji je bio ovdje na stranici,nisam prepisivala.Nadam se da će nam neko pojasniti bolje kad provjeri.
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 2.2.2010 11:29:19
putnica
Nema Slavko veze sa prikupljanjem,zato cu i provjeriti.Ovaj ziro racun je 2 puta provjeren,jos jedna forumasica je provjerila preko Reiffeisen banke i bilo je na ime Memusure..
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 2.2.2010 11:34:18
putnica
Evo ja zvala ,to je tacan broj racuna..
Ode zena u banku da vidi da oni nisu sta zeznuli,a kontaktirace i Klisuru zna o kome se radi..Nije joj leglo nesto puno novca pa kontam da nije zalutalo..mislim ispravit ce se to jer je Klisura ok covjek,al bezveze od banke..
Kovrdjava,jesi li ti uplatila novac na ovaj ziro racun gore?
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 2.2.2010 11:41:30
tweety
Onda možda nije u redu ako šalješ iz neke druge banke,jer je Anita slala preko Hypo ja mislim.
I ja sam uvijek pitala na čije je ime,glupo bih bilo da ode nekom lijevom.Ako ništa onda pare šaljemo na neki drugi način.Još ako nije bilo vele uplata onda mi je baš nekako sumnjivo
To je to,mislim da je najbolje da se uplati preko Reiffeisen banke,ne kontam sto ne ide preko Hypo.Please,ako imaju forumasice koje su uplatile a ne prepoznaju su gore,nek mi se jave da to probamo rijesiti preko banke. Ps-u Reiffeisenu kazu da nema podudarnosti sa racunom Klisure,pa..ne znam.
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 2.2.2010 16:33:32
maya83
Jucer smo mi uplatili 339KM preko Hypo banke u sarajevu. To je novac koji se skupljao kad i paketi, ali smo mi jos malo sacekali, da vidimo hoce li još neko od naših uplatiti. S obzirom da su tri (ili četiri) članice RR isto ostavile novac, molim sve koje žele da dobiju uvid u spisak i u uplatnicu da mi se jave na PP.