|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu
23.1.2010 18:55:50   
mama_debeljuca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da im Allah podari svako dobro u životu.

:-)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 451
23.1.2010 21:25:09   
Nanica Sarajevo
user posted image za sve forumasice RR!!!!

Mamin život - Naida se rodila 19.12.2008. godine....
Mamina radost - Adi se rodio 08.07.2010. godine.
“Good children make good mothers.”

(odgovor članu mama_debeljuca)
Neposredna veza do poruke: 452
23.1.2010 21:30:04   
Anoniman
Nije me bilo dva dana i baš sam se prijatno iznenadila kad sam svratila na ovu temu...Znači pokloni su stigliuser posted image ...Dječica su premedena
Volim kad smo ovako udružene i složneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nanica Sarajevo)
  Neposredna veza do poruke: 453
23.1.2010 21:41:33   
Anoniman
Svaka vam castuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 454
23.1.2010 23:22:43   
Apotekarka
kad sam vidjela slike bas mi nesto tesko u srcu ali vidi se na djeci da im hvala Bogu nista ne fali cisti,uredni a sad eto i pomoc su dobili...Duse drage...user posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 455
23.1.2010 23:29:58   
MinaMM
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image srce mi se steglo kad sam vidjela slike.

zene svaka cast. ja se svima naokolo hvalim kakav smo forumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 456
24.1.2010 0:01:17   
scarlett
Imali neko info da li se putnica vratila kući? Nadam se da je sretno stigla.user posted image
Putnice, jedan buket user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe.

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 457
24.1.2010 0:12:58   
dinaa
user posted image user posted image user posted image  za nase forumasice.
A sad kad vidjeh ove slike nemogu sebi dociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 458
24.1.2010 1:08:30   
juni
Putnice i Bambi, imate jedno veliko HVALA od mene! Djecica su med medeni, a tetki se na faci vidi da je pozrtvovana, humana i dobra zena.

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 459
24.1.2010 1:30:32   
Lejla Ka
Eeeeeeee, Bože dragi, koliko je patnje i teškoće na ovom svijetu! Duše malene, čiste, a već se za život bore user posted image . Da im Bog svima i na svaki način olakša, pa makar malo i preko nas. Drago mi je da smo se ovako plemenitim načinom uvezali, i sigurna sam da će RR i DjeCa opet biti u prilici da zajedno pomognu i ovoj a i drugoj djeci. user posted image

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 460
24.1.2010 10:49:00   
Hanady RR
ja nakon slika neznam šta bih rekla...srce me boli ...kako su mali user posted image user posted image user posted image user posted image

drage forumumašice hvala vam što ste ovako divne kako jeste i što ste olakšale dane ovih malih bebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

putnice i bambi veliko Vam hvala.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 461
24.1.2010 11:05:03   
Mya_81 RR
I meni je bilo posebno teško sad kad sam vidjela slike user posted image i neopisivo mi je žao ove djece.

Nadam se da će ipak imati sretno djetinjstvo puno ljubavi i pažnje user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 462
24.1.2010 11:36:25   
lilith
i ja sam se rasplakalauser posted image

Tri najneobicnije rijeci Kada izgovaram rijec Buducnost, prvi slog već odlazi u proslost. Kada izgovaram rijec Tišina, narusavam je. Kada izgovaram rijec Nista, stvaram nesto sto se ne smjesta u bilo kakvo nepostojanje.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 463
24.1.2010 14:15:35   
enna
Jednostavno kao i vecina forumasica nisam ostala ravnodusna potekla je koja suzauser posted image   malo i zbog tuge sto nece rasti uz najdivnije stvorenje MAJKU,ali i sretna sam sto su ipak zdrava djecica i napredna masala i nadam se da ce i dalje dobri ljudi pomagati na ovako plemenit nacin nemam rijeci samo jedno velikouser posted image

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

(odgovor članu lilith)
Neposredna veza do poruke: 464
24.1.2010 15:09:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: scarlett

Imali neko info da li se putnica vratila kući? Nadam se da je sretno stigla.user posted image
Putnice, jedan buket user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe.

putnica je ostala da noci ovamo pa ce danas kuci... a ima nekih problema sa netom ovdje tako da se ne javlja, ali vjerovatno ce se javiti cim dodje kuci...

(odgovor članu scarlett)
  Neposredna veza do poruke: 465
24.1.2010 15:32:22   
scarlett
Hvala draga Bambi, ovaj gore buket je za putnicu jer je pokrenula akciju, a evo jedan i za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jer si pomogla da se akcija uspiješno okonča. user posted image user posted image user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 466
24.1.2010 15:42:13   
Anoniman
hvala scarlett
sve smo mi ucestvovale i doprinijele da se ovakva akcija provede...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scarlett)
  Neposredna veza do poruke: 467
24.1.2010 21:34:28   
putnica
Drage moje,ja sam cijelu vece i noc bila pod dojmom jucerasnje posjete..to mi je stajalo u grlu,drzala sam ono sicusno stvorenje koje te gleda,tako cisto i nevino..Hvala vam od srca sto smo ucinile bar nesto da ovoj djeci sudbina ne bude tako maceha,kao sto im je zivot zapoceo..

Pitala sam je li majka ikako vidjela bebu..jeste samo kad je porodila,pa kad ti je stave na prsa..druga prilika joj nije data..user posted image

Zamolila bih forumasice koje su odlucile uplatiti  novac da to ucine,jer je to ovoj porodici zaista potrebno,a cine veliki sevap..

A za scarlet cu sutra staviti posebnu sliku..mislim da ce joj biti dvostruko toplo oko srca kad vidi osmjeh na ozbiljnom licu malog Vedina kojeg je usrecila svojim paketicem..i prema njemu je zivot pomalo surov..Urucila sam mu paket odmah jucer popodne..
http://www.facebook.com/group.php?gid=247517392457

Jos jednom vam hvala sto ste pokazale da imate veliko srce za one koji u zivotu nemaju toliko srece.user posted image  I da vam se ovo dobro sto puta dobrim vrati...user posted image

Najbolje ideje dolaze iz srca..a ti si 9 mj boravio ispod njega..
Djeca nas cine boljim covjekom!
I. 30.07.2009
F. 20.10.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 468
24.1.2010 21:54:59   
scarlett
Draga putnice, nek si se javila da znamo da si sretno stigla kući.user posted image
A to za Vedina, ma ja sam zapakovala samo hranu i slatkiše i nešto školskog pribora i napisala jedno pismo podrške, tek me sad nešto dirnulo kad kako si to napisala. user posted image user posted image user posted image Valjda će se naći i utjecajniji ljudi da pomognu ovom dječaku da svoje knjige objavi i da ispoštuju dogovor da bi sebi ova porodica mogla omogućiti koliko toliko pristojan život.

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 469
25.1.2010 20:58:25   
putnica
Evo jedne slike za scarlet..user posted image

http://img64.imageshack.us/img64/8792/dsc03048e.jpg

Najbolje ideje dolaze iz srca..a ti si 9 mj boravio ispod njega..
Djeca nas cine boljim covjekom!
I. 30.07.2009
F. 20.10.2010

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 470
25.1.2010 21:53:47   
scarlett
Hvala draga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 471
1.2.2010 23:39:36   
tweety
Jedno pitanje u vezi ovog žiroračuna.Herke su jučer bile na kafi i skupile smo nešto novca koje želimo da proslijedimo bebama iz Goražda,ali kad je naša anitaMO otišla da položi novac na račun,rekli su joj da taj račun pripada nekom Slavku a ne Memsuri.Sad nam ništa nije jasno?Jel može neko da pomogne u vezi ovoga?user posted image user posted image user posted image

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 472
1.2.2010 23:41:38   
Romali
Baš maloprije mislim  o Aniti i je li uspjela poslati novac. I ja sam zatečenauser posted image

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 473
1.2.2010 23:46:26   
Hanady RR
Mislim da na temi ima podatak i broj telefona žene pa bi najbolje bilo da se ista mnazove i da utvrdite taj broj računa.

Svaka Vam čast ženice drageuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 474
1.2.2010 23:51:56   
noaa

IZVORNA PORUKA: tweety

Jedno pitanje u vezi ovog žiroračuna.Herke su jučer bile na kafi i skupile smo nešto novca koje želimo da proslijedimo bebama iz Goražda,ali kad je naša anitaMO otišla da položi novac na račun,rekli su joj da taj račun pripada nekom Slavku a ne Memsuri.Sad nam ništa nije jasno?Jel može neko da pomogne u vezi ovoga?user posted image user posted image user posted image

to se samo njoj moze desitiuser posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *