Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 2.9.2010 13:09:19
ziki
Za žene van sarajeva postoji li opcija da uplatimo na RR račun pa da vi tamo nešto kupite ili date novac? Ili žena ima račun pa da direktno njoj uplatim?
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 2.9.2010 13:11:00
mama2009
drage moje ja se iskreno nadam da cemo dosta toga skupiti za male djecake...tetka je divna zena kaze da su djecica hvala Bogu zdrava i da se trudi pruziti sve u zivotu......marinadk i ja cemo poslati novac, vidim ima nasih forumasica koje ce gardarobicu za velikog djecaka.......nadam se da ce se naci pelene i ostale sitnice i za malog Demira....
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 2.9.2010 13:14:59
mama2009
IZVORNA PORUKA: ziki
Za žene van sarajeva postoji li opcija da uplatimo na RR račun pa da vi tamo nešto kupite ili date novac? Ili žena ima račun pa da direktno njoj uplatim?
imas direktni racun tete, a mozes i sa nasom posliljkom poslati novac sta god ti je zgodnije
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 2.9.2010 13:38:49
ziki
IZVORNA PORUKA: mama2009
IZVORNA PORUKA: ziki
imas direktni racun tete, a mozes i sa nasom posliljkom poslati novac sta god ti je zgodnije
Onda večeras ili evetualno sutra ujutru šaljem novac na RR račun
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 2.9.2010 13:44:00
ziki
Može li neko da mi napiše broj računa ne mogu da nađem a zvirkam sa posla, hvala
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 3.9.2010 15:46:43
Hanady RR
vidimo se surtra aBd...
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 3.9.2010 18:17:49
Anoniman
Drage moje volila bih prisustvovati licno, ali mozda neki drugi put , lijepo mi se provedite i popijte jednu kaficu i za mene...Poz od Marine i Adriana za malog Demira i njegovu porodicu...
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 3.9.2010 21:42:26
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
Drage moje volila bih prisustvovati licno, ali mozda neki drugi put , lijepo mi se provedite i popijte jednu kaficu i za mene...Poz od Marine i Adriana za malog Demira i njegovu porodicu...
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 3.9.2010 22:06:12
mama2009
da samo javim marinaDK je poslala meni novac za bebicu tako da sutra akoBogda spakujemo sve to i imam jos jednu vijest, planirala sam MOZDA u utorak LICNO DA ODNESEM SVE ....ako je neko zainteresovan da ide samnom bujrum......
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 3.9.2010 22:07:31
mamine oci
da samo javim marinaDK je poslala meni novac za bebicu tako da sutra akoBogda spakujemo sve to i imam jos jednu vijest, planirala sam MOZDA u utorak LICNO DA ODNESEM SVE ....ako je neko zainteresovan da ide samnom bujrum......
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 3.9.2010 22:11:12
Hanady RR
pa super... jeli to znači sutra tebi sve donesemo ... ja svoje nisma ujutro mislila nositi pa da vraćam kući ...jer sutra će donijeti i alma i višnja i još neko...
kaži molim te odmah da znam... jeli sutra nosim ono što sam ja spremila
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 3.9.2010 22:12:06
Anoniman
drage moje, ma vi ste legende... mama, ljepoto, nemoj da mi ne bi svratila na kafu, razbila bih te... cekam te obavezno... dodjes do mene pa cemo zajedno kod teta Merse, evo ja ti se prijavljujem...
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 3.9.2010 22:13:38
mama2009
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
pa super... jeli to znači sutra tebi sve donesemo ... ja svoje nisma ujutro mislila nositi pa da vraćam kući ...jer sutra će donijeti i alma i višnja i još neko...
kaži molim te odmah da znam... jeli sutra nosim ono što sam ja spremila
draga ne moras nositi, jos nisam sigurna dal cu moci na poslu sve organizovati imam nijet, voljela bi pred bajram da odem ...mogu ja to od tebe preuzeti i kad krenem za Gorazde ....
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 3.9.2010 22:20:08
Hanady RR
e super ste... Bogami žene nema ovo nigdje ko kod nas na dva mjesta tipkam na fb i RR aman Bože srce mi ko cijela kugla zemaljaska
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 3.9.2010 22:23:40
mamine oci
IZVORNA PORUKA: mamine oci
adela ako gdje si ti (koji dio grada) mogu te ja ujutro "pokupiti"
na Alipsino rekla je new mama onog dana al nista mi vise neodgovori a namam njen broj
ako hoces doci cu ja po tebe (zvanicno ti govorim )
posaljem ti na pp moj broj i ti meni svoj bar da ti ujutru javim jer neznam sta ce nerma uradit ne znam da ne dodje po mene ako mi se nejavi veceras ja ti rano ujutro saljem poruku moze