|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu
2.9.2010 13:09:19   
ziki
Za žene van sarajeva postoji li opcija da uplatimo na RR račun pa da vi tamo nešto kupite ili date novac? Ili žena ima račun pa da direktno njoj uplatim?

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 551
2.9.2010 13:11:00   
mama2009
drage moje ja se iskreno nadam da cemo dosta toga skupiti za male djecake...tetka je divna zena kaze da su djecica hvala Bogu zdrava i da se trudi pruziti sve u zivotu......marinadk i ja cemo poslati novac, vidim ima nasih forumasica koje ce gardarobicu za velikog djecaka.......nadam se da ce se naci pelene i ostale sitnice i za malog Demira....

ma volim vas, samo sto smo ovako slozne i humane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

Neposredna veza do poruke: 552
2.9.2010 13:14:59   
mama2009
IZVORNA PORUKA: ziki

Za žene van sarajeva postoji li opcija da uplatimo na RR račun pa da vi tamo nešto kupite ili date novac? Ili žena ima račun pa da direktno njoj uplatim?

imas direktni racun tete, a mozes i sa nasom posliljkom poslati novac sta god ti je zgodnije

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 553
2.9.2010 13:16:58   
mamine oci
mama2009 znaci ima i veliki djecak u toj porodici nisam pogrijesila znaci mogu i za njega nesto spakovati?

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 554
2.9.2010 13:33:48   
Visnja RR
moja prijateljica koja ima vece djecake ce donijeti robe i za vecu djecu

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 555
2.9.2010 13:38:31   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

moja prijateljica koja ima vece djecake ce donijeti robe i za vecu djecu

user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 556
2.9.2010 13:38:49   
ziki
IZVORNA PORUKA: mama2009

IZVORNA PORUKA: ziki

imas direktni racun tete, a mozes i sa nasom posliljkom poslati novac sta god ti je zgodnije

Onda večeras ili evetualno sutra ujutru šaljem novac na RR račun

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 557
2.9.2010 13:44:00   
ziki
Može li neko da mi napiše broj računa ne mogu da nađem a zvirkam sa posla, hvala

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 558
2.9.2010 13:49:40   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: putnica

Stvari ne,racun je aktivan..

žiro račun je na Reiffeisen banci,broj je:1610300000000093,partija 09300066774.Ime Memsura Aganović,Goražde .

najbolje je da nazoves bebicinu tetku ( telefon je negdje gore) pa pitaj da li je ovaj ZR aktivan

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 559
3.9.2010 14:50:34   
mamine oci
evo ja sam spakovala nekih toplijih stvarcica za bebaru iv za velikog djecaka pa se vidimo sutra AkoBogda

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 560
3.9.2010 15:46:43   
Hanady RR
vidimo se surtra aBd...
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 561
3.9.2010 15:49:28   
M kao Mama
Akobogda

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 562
3.9.2010 18:17:49   
Anoniman
Drage moje volila bih prisustvovati licno, ali mozda neki drugi putuser posted image , lijepo mi se provedite i popijte jednu kaficu i za mene...Poz od Marine i Adriana za malog Demira i njegovu porodicu...

(odgovor članu M kao Mama)
  Neposredna veza do poruke: 563
3.9.2010 21:42:26   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Drage moje volila bih prisustvovati licno, ali mozda neki drugi putuser posted image , lijepo mi se provedite i popijte jednu kaficu i za mene...Poz od Marine i Adriana za malog Demira i njegovu porodicu...

user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 564
3.9.2010 22:06:12   
mama2009
da samo javim marinaDK je poslala meni novac za bebicu tako da sutra akoBogda spakujemo sve to i imam jos jednu vijest, planirala sam MOZDA  u utorak LICNO DA ODNESEM SVE ....ako je neko zainteresovan da ide samnom bujrum......

Neposredna veza do poruke: 565
3.9.2010 22:07:31   
mamine oci

da samo javim marinaDK je poslala meni novac za bebicu tako da sutra akoBogda spakujemo sve to i imam jos jednu vijest, planirala sam MOZDA  u utorak LICNO DA ODNESEM SVE ....ako je neko zainteresovan da ide samnom bujrum......

user posted image svaka castuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 566
3.9.2010 22:10:42   
mama2009
adela ako gdje si ti (koji dio grada) mogu te ja ujutro "pokupiti"

Neposredna veza do poruke: 567
3.9.2010 22:11:12   
Hanady RR

pa super...
jeli to znači sutra tebi sve donesemo ...
ja svoje nisma ujutro mislila nositi pa da vraćam kući ...jer sutra će donijeti i alma i višnja i još neko...

kaži molim te odmah da znam...
jeli sutra nosim ono što sam ja spremilauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 568
3.9.2010 22:12:06   
Anoniman
drage moje,
ma vi ste legende...
mama, ljepoto, nemoj da mi ne bi svratila na kafu, razbila bih te... cekam te obavezno... user posted image dodjes do mene pa cemo zajedno kod teta Merse, evo ja ti se prijavljujem... user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 569
3.9.2010 22:13:38   
mama2009
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

pa super...
jeli to znači sutra tebi sve donesemo ...
ja svoje nisma ujutro mislila nositi pa da vraćam kući ...jer sutra će donijeti i alma i višnja i još neko...

kaži molim te odmah da znam...
jeli sutra nosim ono što sam ja spremilauser posted image

draga ne moras nositi, jos nisam sigurna dal cu moci na poslu sve organizovati imam nijet, voljela bi pred bajram da odem ...mogu ja to od tebe preuzeti i kad krenem za Gorazde ....

dogovoriti cemo se sutra sve

Neposredna veza do poruke: 570
3.9.2010 22:15:38   
mamine oci

na Alipsino rekla je new mama onog dana al nista mi vise neodgovori a namam njen broj

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 571
3.9.2010 22:17:03   
mama2009
IZVORNA PORUKA: mamine oci

na Alipsino rekla je new mama onog dana al nista mi vise neodgovori a namam njen broj

ako hoces doci cu ja po tebe (zvanicno ti govorim user posted image )

Neposredna veza do poruke: 572
3.9.2010 22:20:08   
Hanady RR
e super ste...
Bogami žene nema ovo nigdje ko kod nas
na dva mjesta tipkam na fb i RR aman Bože srce mi ko cijela kugla zemaljaskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 573
3.9.2010 22:23:40   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: mamine oci

ako hoces doci cu ja po tebe (zvanicno ti govorim user posted image )

posaljem ti na pp moj broj i ti meni svoj bar da ti ujutru javim jer neznam sta ce nerma uradit ne znam da ne dodje po mene ako mi se nejavi veceras ja ti rano ujutro saljem poruku moze

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 574
3.9.2010 22:24:04   
mama2009
bambino sto procita htjela sam te iznenaditi user posted image ....ma naravno draga da cemo se vidjeti

Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *