Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 3.9.2010 22:29:45
Anoniman
ma iznenadila si me vec... znas kako mi je srce poskocilo kad procitah... cijeli dan sam mrga, al kad sam ovo vidjela, osmijeh na licu znas koji... da nemam usiju obletio bi mi oko glave... bujrum bujrum draga
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 3.9.2010 22:33:20
mama2009
IZVORNA PORUKA: Bambi09
ma iznenadila si me vec... znas kako mi je srce poskocilo kad procitah... cijeli dan sam mrga, al kad sam ovo vidjela, osmijeh na licu znas koji... da nemam usiju obletio bi mi oko glave... bujrum bujrum draga
ma draga moja ako se ja navucem da dolazim zakljucavat ces vrata i mob gasiti .....jer ja sam ko kuga tesko me iskorijenititv
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 4.9.2010 0:52:27
Anoniman
eeeeeee moja Visnja... sam sama... al vidis kakve su nase zenice, krasotice... uzvracaju mi posjetu... bila ja kod njih, sad one dolaze meni... duse moje lijepe... samo da znas kako su me obradovale...
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 5.9.2010 19:25:44
Hanady RR
mama2009 javi se molim te što prije...odlučila sam da vitre svoje a možda i još jedne porodice pošaljem za goražde
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 5.9.2010 20:59:41
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mama2009
sad sam te zvala nedostupna si
čule smo se
mama je vrijedna i 99% posto dolazi sutra kod mene po stvari a utorak aBd inšalaah naš dječak će biti obradovan
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 5.9.2010 22:52:24
mama2009
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
čule smo se
mama je vrijedna i 99% posto dolazi sutra kod mene po stvari a utorak aBd inšalaah naš dječak će biti obradovan
ako Bogda samo da budem zdrava i ziva ......ja u utorak putujem za Gorazde, cula sam se sa teta mersom bit ce kuci......nadam se iskreno da ce se djecai obradovati......
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 5.9.2010 22:55:03
acudesa
čule smo se
ako Bogda samo da budem zdrava i ziva ......ja u utorak putujem za Gorazde, cula sam se sa teta mersom bit ce kuci......nadam se iskreno da ce se djecai obradovati......
hairli da stignem i predam sve ....
javim vam se sutra
svaka cast nama ostalima na pomoci... ALI hanady i mama2009-vi ste posebne..neka vam dragi Bog da sve najbolje
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 6.9.2010 9:22:03
mama2009
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
čule smo se
hairli da stignem i predam sve ....
javim vam se sutra
svaka cast nama ostalima na pomoci... ALI hanady i mama2009-vi ste posebne..neka vam dragi Bog da sve najbolje
Amin draga, i vama svima da dragi Bog da sve najbolje
RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu 6.9.2010 15:36:04
Hanady RR
drage moje, preuzela sam od Hanady sve (o pronalasku njene kuce i putu necu pricat )
ako Bogda ja sutra hairli krecem za Gorazde javim Vam se o detaljima.....
još samo ujutro da te lijepo ispratim sa još vitri ( do sada 4 porodice) biće to sve super