|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
1.9.2010 22:45:22   
taraG
Hehehhe Strijelac vidi jedna drugoj u isto vrijeme pisale! Hvala ti mila na rijecima podrske! Pa i ja kontam da uradim, jer me strah bilo sta raditi pa opet radim! A aBd valjda cemo sve biti zive i zdrave i nauciti kontrolisati ovo ludilo! Nekada mislim kako ovo nije nista, ali iscrpljuje uzasno, samo vi moje zene to znate!
Pij ti samo taj AD mora hemija proraditi, pa ces se lakse onda sama izboriti! Ja jos ga ne pijem, rekao mi da se borim koliko mogu ovako, da mi dobro ide, mada nije lako znate i same! Ljubim te puno! I nisi sama!

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 1401
1.9.2010 22:50:15   
acudesa
samo da vas ljubnem i kazem da se ne dateuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 1402
1.9.2010 23:17:40   
nova_
Lijepe moje cure, evo i mene!
Ja sam kako se vrijeme promijenilo bas bezveze. Nisam se ovako odavno osjecala, bas sam jako anksiozna i opet onaj odvratni strah. Bas me iznenadilo, odavno sam bila super pa se odvikla od ovih ruznih osjecaja. Ali borim se, bar sad znam sta mi je, pa nekako lakse podnosim. Ne obracam paznju na simptome, samo guram dalje. Valjda ce proci, moramo se boriti sa povremenim krizama. Strijelac draga, Zoloft je kazu super AD i samo ga pij. Sto se tice tih vitamina ja sam takodjer pila B complex, Omegu i dosta cijedjene narance. Vidjet ces da ce ti se i apetit vratiti, meni se vratio i jedem vise nego sto treba. Bices dobro ako budes pozitivno razmisljala. Evo i meni je trenutno losije ali vjerujem da je prolazno i tako ce aBd i biti!

Taro, radi tu tetovazu i uslikaj da je vidimo kako je ispala! Kakvi strahovi, sta sam sve ja zamisljala i mislila da ce se desiti, gluho bilo i daleko. Kako ti kazes pu pu pu user posted image

Ostalih cura dugo nema, nadam se da su dobro.

Ljubim vas sve i cuvajte mi se!!!

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1403
1.9.2010 23:47:33   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Strijelac79

A I MENI KAO I DADADI SVE KRENE SA VRTOGLAVICOM I OSJEAJEM DA SE GUBIM,TAHIKARDIJA,PRISAK SKOI E HAJD SE TU SNAI,U TOM MOMENTU SAMO TRAI SPAS,KOD MENE TO NIJE STRAH OD SMRTI VIE NEGO JE TO TAKO GADAN OSJEAJ DA POELIM DA NIKAD,NIKAD NE DOE,JA STVARNO NE ZNAM TA U VIE OD SVOG IVOTA,HOU LI IKAD SE NORMALNO KRETATI,MOI SE ZAPOSLITI,BRINUTI O DRAGOJ DJECI,SVE JE TO POD OGROMNIM UPITNIKOM,BOJIM SE TA NOSI BUDUNOST,LUD SI A NISI LUD,BOLESTAN SI A NISI BOLESTAN,PA TA JE OVO

Pozdrav! Evo da se i ja javim na ovu temu. Citam vase postove i u nekima se zaista mogu pronaci, ponekad me bas uhvati depresija, lose raspolozenje, uzasan iznenadni strah od necega... Ne pijem nikakve lijekove(osim nekada lexilium, max jednom mjesecno), ali jednostavno nekad iz cista mira mi se desi kao neka vrtoglavica. I bas kao sto strijelac rece osjecaj da se gubim, da nestajem... Onda slijedi jako lupanje srca, strah.... Ali ono sto je meni cudno je to sto recimo kad se desi ta "vrtoglavica" traje samo par sekundi i onda kad se trznem i naglo ustanem prestane mi, kao da je mogu kontolirati, ono prekinem je. Ne znam da li me shvacate, nije to vrtoglavica da se vrte stvari oko mene nego bas neki iznenadni uzasni osjecaj gubljenja... Sreca ne javlja se tako cesto, ja sam primjetila da kad cujem ili procitam nesto grozno, ili neku scenu strasnih filmova da pocnem razmisljati negativno... Recimo neki dan mm i ja gledali film o nekim lesevima, i tad mi se desila kao ta vrtoglavica... Ja odjednom skocila, mm gleda u mene, sta mi je, doslo mi je da mu kazem spasi me, vodi u hitnu nesto se desava... Prestalo je nakon par sekundi, ali onda sam se uzasno prepala, popila lexilium, smirila i zaspala... Film nisam vise mogla gledati.... Je li se ovo desavalo jos ikome??? MM se meni samo smije i misli da umisljam i rekao mi je da odsad mogu gledati samo komedije i ljubavne filmove! Sve vas puno ljubim i zelim vam sto vise lijepih i srecnih dana, bez anksioznosti. Pusa svimauser posted image user posted image

(odgovor članu Strijelac79)
Neposredna veza do poruke: 1404
2.9.2010 0:07:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jaca76

Dadada kako ti je bilo dok si studirala,dok si bila na predavanjima,zar te nije bilo strah da ces pred svima dobiti napad??Ja sam studirala i vozarila i prvi PN sam dobila u busu,bez ikakvog razloga,nikakve ruzne misli,nista,samo neki klik u glavi...onda se PN ponovio jos dva puta isto u busu..odjednom ustanem sa sjedista , mislim da cu se srusiti,nemam zraka,nenormalno lupanje srca..cim izadjem iz busa to nestane..onda sam se pocela voziti vozom,ali desilo se isto,mada mi je nekako lakse bilo u vozu jer odem tamo gdje me nece niko vidjeti...na kraju vise nisam mogla nikako..dodjem do stanice,kako se bus priblizava ja dobijem sve vece otkucaje srca i ne mogu uci,vratim se kuci..razmisljajuci tako sta se samnom desava,uvrtila sam si u glavu da sam prolupala..onda sam dosla u tu fazu kao sad strijelac,nisam mogla ni do kontejnera..ali nikad nije bilo problema po noci..tad me kao niko ne vidi..i sada mogu u mraku gdje pozelim..Dakle nikad nisam ni leksiliuma popila jer nisam mogla ni dr otici,da bi nakon dvije godine pocela malo pomalo izlaziti..Nisam imala takve fiks ideje da cu skociti s mosta ili ubiti nekoga kao Anza i mnogi drugi..ali da cu skrenuti ili umrijeti -da..Raspisala se ja,al mislim da opet nije dovoljno da bi nekome kao npr.STRIJELAC mogao ubjediti da smo svi prosli to i da ce ipak biti bolje..mozda ne u potpunosti ali punoooooooo bolje nego sto je bilo na pocetku..pusa

izvini jaco, tek sam sad vidjela tvoj post...pokusavam zaobici ovu temu u sirokom luku al mi user posted image ne da mirauser posted image
Ma nije meni nikad bila frka na fakultetu da cu dobiti pn, vjerovatno zato sto sam imala uz sebe krug raje...svi smo uvijek isli skupa na predavanja i svi su znali za moj problem...fakat me nikad pn nije uhvatio na fakultetu... i inace me nikad pn nije uhvatio sjedeciuser posted image samo hodajuci ili stojeci tj. cekajuci u redu za nestouser posted image

A na fakultet sam isla iskljucivo autom...ili me neko od mojih vozio ili taxi...mislim da sam crvenom t. dva auta otplatilauser posted image

(odgovor članu jaca76)
  Neposredna veza do poruke: 1405
2.9.2010 0:58:20   
AnzA
.....djeste moje drage,ja se ovako malo kasnije ukljucim,u razgovor. prvo da odgovorim Strijelac da ja vec 4 mjeseca pijem zoloft i  jako se dobro osjecam,naravno da ima kriza,al da kazem lutam svugdjeuser posted image user posted image setam,jedem bolje ,tj ces se udebljat i ja sam bila smrsala nisam mogla nista stavit usta,sta god stavim,odma pomislim na nesto crno i odma trci povracaj,vidjeces smirice te zoloft mnogo to je dobar AD vjeruj mu ,to je ad prve klase,najpoznatiji mnogi ga koriste. nek si promijenila doktora,jesil kod privatnika,koliko kosta lijecenje kod privatnika? pitanje za sve,ja se ne lijecim al me zanima ko se lijeci nek mi napise. i tako moja draga nemoj mi se sekirat,vidim ja kroz pisanje da si ti  Boga mi bolje nego na pocetku,osjetim nekako u tvom pisanju,samo ne brini pocni zoloft i lagano on ce svoje pocet radit,nemoze ti bit gore nikako,samo bolje ako bog da,i vidjet ces. On je meni sad najbolji prijatelj,jeste da me drmne anksioznost evo ovih dana sam onako bezveze doduse imala sam pms pa dobila,i to sve utice,al eto proslo me i opet sam anksiozna,jbg nekad bolje nekad gore,al ovo gore se nemoze nikad poredit sa onim gore sto sam vec prosla hvala Bogu i ZOloftuuser posted image user posted image user posted image cmok 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1406
2.9.2010 1:06:44   
AnzA
taro tarouser posted image nemoj se opterecivat tetovazom,ako bilo sta ti govori da je ne uradis,nemoras ,ima vremnea polako,mozes i iduce god sta te briga,godine pred tobom da uradis kakvu zelis,i gdje god zelis,sad u tom stanju pusti neke stavri koje nisu  prebitne,ok postujem ja da ti je zelja htjela si,i ja sma htjela prosle god na gleznju,al nisam,jer sam se predosmisla,a ako budem htjela to ce iskljucivo bit nesto onako lijepo,kad ostarim da se ne kajem user posted image user posted image user posted image . znaci opusti se eto opet si pocela rivortil pit lagano pa i na psihoterapije,ako ti ne bude bolje i nakon toga onda lijepo reci da zelis na AD il promjeni doktora,sta je taj navalio toliko nemoj nemoj,mislim ima svakakvih doktora nekazme da je los,al stalno nemoj,jer nebi voljela zao mi je da ti nije bolje ,jer ti se to vise nakuplja moja draga ljubim te i jbg imam i ja evo crne misli i danas i juce al sjetims e opet vas i svega sto sam prosla i vidim da sma normalna jos i hajd opet nekako se vratim u stavrnost da kazem sebi nije to nista,i prodje me.

(odgovor članu AnzA)
Neposredna veza do poruke: 1407
2.9.2010 1:18:41   
AnzA
....nova nemoj me zezat da ti je lose,neeeeeeeeeeeee pa ti jaka,samo kad se sjetim kako si me dizala svojim rijecima sa dna uh kad se sjetim beskrajnos am ti zahvalana i tebi i svima,ne brini bona znas i sama da krize dodju i prodju,evo malo kisa,pa opet sutra sunce do 28 C user posted image ....grlim vas sveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu AnzA)
Neposredna veza do poruke: 1408
2.9.2010 1:26:54   
taraG
Ja idem kod privatnika 70km je sat psihoterapije, a 50km ukoliko dolazis samo u vezi lijekova! Pa ja sam zadovoljna sa njim, on je jedan od najboljih ovdje, a i navikla sam se na njega! Ma on je meni popisao AD, ali odlaze njegovo koristenje nakon svake psihoterapije, jer kaze da nema potrebe za njim dok god ovako sve obavljam i funkcionisem kao prije! Mislim nije kao prije, jer su tu te crne misli, strah i ta nestvarnost, ali eto meni to rivotril dosta ublazi! Ali ja sam kriva sto sam bila prekinula ici kod pshijatra, tj. napravila pauzicu od tri mjeseca heheh! Ali sada idemo ubrzani tempo da dovedemo mozgic u red heehh! A vec ti ja imam tetovazu odavno, ali htjela bi i ovu, ali kako da objasnim svaki put kada zelim uraditi nesto fino mislim da ce se desiti nesto ruzno! Ali eto odoh ovih dana i do psih. i do salona za tetoviranje pa cemo vidjeti! Ljubim vas cure puno koliko vas je se veceras javilo, a i ovim nasim bivsim panicarkama puno poljubaca!

(odgovor članu AnzA)
Neposredna veza do poruke: 1409
2.9.2010 13:25:07   
nova_
evo ovih dana sam onako bezveze doduse imala sam pms pa dobila,i to sve utice,al eto proslo me i opet sam anksiozna,jbg nekad bolje nekad gore,al ovo gore se nemoze nikad poredit sa onim gore sto sam vec prosla hvala Bogu i ZOloftu cmok

Ovo potpisujem draga moja, identicno je sve samo sto je kod mene Cipralex. I nedam se ja, boriti se moramo. Malo me rastuzi jer sam bas bila super duzi period, ali proci ce aBd. Slazem se sa tobom i ovo sto si rekla Strijelcici, i ja sam primjetila da su joj postovi malo drugaciji, nije vise onako ocajna kao prije. Da se naslutiti da je bolje i da ima volju da ovo prevazidje, a volja je najbitnija. Ti mi se nemoj zahvaljivati jer tu smo da si medjusobno pomazemo. Meni je najljepse kad vidim da je nekoj od vas bolje, vjerujte mi da mi je drago kao da sam ja u pitanju.

Puno vas ljubim i pozdravljam!!!

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 1410
2.9.2010 21:01:36   
mirex
pozdrav za sve cure,,evo mene malo,sta da vam kazem,nemogu vise ovako da zivim ,sve mi je teze,vjerujte,sve sam probao,al svvaki dan mi se cudne stvari desavaju,,tesko je to ispricati,pomozite mi sta da radim,stcarno ne mogu vise,pusa svimaaaaaaa!!!

(odgovor članu nova_)
Neposredna veza do poruke: 1411
2.9.2010 22:00:33   
jaca76
Neko je pitao za meneuser posted image ,evo me strijelac,ma povlacim se svremena na vrijeme,nemojte mi zamjeriti,uzasna sam ovih dana -pms..Mireks sta je s tobom,jel to tako konstantno ili je samo došao dan kad misliš da ne možeš više..samo tako misliš??Možeš i moraš!!!

(odgovor članu mirex)
Neposredna veza do poruke: 1412
3.9.2010 11:02:41   
mirex
ma neznam sta da ti kazem,kad ti se svaki dan nesto desava,neobjasnjujuce,a baca te u strah i razmisljanje,eto,neznam,stvarno mi j tesko,zivim samo onako,da prezivim jer neozes ziv u zemlju,a mrtav sam onako dusebno,vjeruj,strasno mi je,dygo traje,evo godina,svaki dan isti,tablete pijem,izgleda djabe,neznam vise ni kud ni kako ni sta,kojim putem,strasno mi je,evo prije par minuta dodje mi da upadnem u nesvijest,neka magla,i atko stalno,uvjek nesto drugo,,izmuci me to,imali tome kraja,nazoves psihijatra,kazes mu,kaze nije to nista,pa kako nije nista,sve je dobro,dok to traje na sekundu,al sve se bojim da jedno necu ni ustati vise kad me zdrma,nebojim se urijeti,nije mi ni zao,samo da me ne boli,eto,lose sam,pusaaaaaa!!!!

(odgovor članu jaca76)
Neposredna veza do poruke: 1413
3.9.2010 15:10:49   
jana mk
Pusa cure mojeeeeeeee,kako ste mi? ,ja se evo konacno pribrala kuci ,cjelo sam ti ljeto lutala bila izlazila uvece provodila se i progurala nekako sad za sad ide na bolje ali se bojim da mi se samo neponovi ono na pocetku,jer nekako jesen zna bit depresivan ali boricu se sta cu ,inace sam dobro mala krenula u skolu u frci smo knjige ,sveske de ovo de ono pa tako da nemam puno vremena za anksioznosti ,opet cu bit otsutna s kuce nekoliko nedelja imam neke obaveze,kad se vratim opet cu se javit da vidim kako ste mi ,sve vas volim i ljubim stalno sam mislila na vas,mirex nedaj se drug sve je ovo prolazno bices bolje vjeruj moras vjerovat u to ,ajd malo izadzi i prosetaj meni kad je bilo najteze kad sam bila uverena 100%da nije anksioznost samnom u pitanju ,da je ovo neka strasnija bolest i da cu zavrsit u ludari nedobog ja sam izlazila ko pijana iz kuce buljila u izloge ,a nisam ni mogla citat ni vidjet cjenu tako mi je vid bio zamucen ali sam, se borila da izlazim ajde mirex drug probaj i ti tako samo relax ,pozz svima ljubim vas i volim

(odgovor članu mirex)
Neposredna veza do poruke: 1414
3.9.2010 18:46:09   
jaca76
Mirex,kazes dugo traje,pa meni je tako bilo 2god.Ne ocekuj puno od tableta vec se potrudi da ne mislis na strah,nesto radi,bilo sta sto ce ti skrenuti paznju,citaj nesto,rijesavaj ukrstenice,ne znam sta god,ako mozes izlazi,druzi se ali sa pozitivnim ljudima i vidjeces da ces sve manje misliti na to..moras se i ti malo potruditi,nemoj samo sjediti i cekati da to samo prodje.Evo jedan velikiuser posted image podrske za naseg druga.
Jana,dugo te nije bilo,napredujes user posted image samo tako nastavi..i meni je vjeruj prpa jeseni i zime,meni je tada najgore..kiša,snjeg..javni nam se..kiss

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 1415
3.9.2010 23:43:42   
sanchez
E pozdrav dragi moji.Vidim da samo ja nisam ok ima nas jos .Ali nedaj mo se moramo dalje .Pa jebo nas zivot je ispred nas.Ja ovih dana ko kip.Samo sam tu fizicki psihicki sam u velikoj borbi sama sa sobom.Borim se ko lav.Prije par noci sam gledala sliku svoje djece i plakala ko luda .Sto kako zasto hiljadu pitanja a odgovora nigdje .Mjesto da se radujem sto su mi djeca hb ziva zdrava ja placem ko poslednji debil.Vala i ovaj pms jebem ti pms sjeba me .E vo i bajram ide ali nista nema one energije ko prije.Ali bice ab.Dragi moj Mirax nedaj se ma znas da je prolazno .Lakse ti je nego nama nemas pms ha ha ha .Ali jebi ga tebi je sramota da places pa musko si .Ko da musko nema srce.
Draga Strelac pa drago mi je da si kako se vidi bolje .Super.A sto se tice zolofta ko bombbon je.Ja sam pila asentru oko 6 mjeseci katastrofa .To sam rekla dr i ona mo da zoloft .Kaze on je samo zamjena za asentru ali meni je puno bolji. Imam ja krize ali nije to ni blizu .Ili sam se navikla na ovo pa se znam nositi.A moja najveca briga je sad sto sve sebi pripisujem.N
Npr;neko ode u bolnicu na psih.odmah ja razvijam film u glavi sta ako ja odem .
Ako se neko ..... znate vec sta sta mu je bilo da se nedaj boze i meni ta minuta nedesi nedaj boze.
Ako ovo ili ono ja to sve sebi vezem sto je apsurd.
Ali valjda ce i ovo proc ako bog da.
Ja da znam ikakvog hodzu popa ili bilo  sta drugo isla bih .
Otisla bih na kraj svjeta pjeske samo da mi kazu lijek da covjek bude kao nekad.
Mrzim kad me muz pita jesi li ok.A ja ono ko cuko tuzno masem glavom.
SAMO da znamo nismo sami ima nas jos hvala bogu ima i lijeka samo je stvar kako ko to savlada ali ab bice ok .
JEDNOM KAD SVE OVO BUDE JUCE
STAVIT CU NA KRI;LO UNUCE.....
VOLIM DINU MERLINA PRAVO.
Toliko ljubim vas od srca sve
STRELAC 79.Mirakx.Tara,Anza,Maj69.Jaca,Jana,Dina,i svi ostali da nenabrajam .Sta .i nam je sa bambinom Bambino javi se da vidimo kako je stanje kod tvog dragog pozdrav /.

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 1416
4.9.2010 9:58:51   
profa
oh odkad me nije bilo i vidim da ste svasta pisali ko ce stic sve procitat hehe.Meni ljudi bilo super na moru tj. na medenom tako da sam evo bez tableta mjesec dana,onaj AD asentra nije svakako ni pomagala nista a ni p od panike nisam imala na moru hvala bogu.Sad mi je malo frka neki dan sam se nesto prepala i kasnije nakon par sati mi bude lose al prevladam to nekako bez tablete.Evo i ovih par dana se cupam nekako bez tableta pa vidjecemo kako ce ic...al ebga taman covjek misli dobro je proslo je sve a ono te neka glupost zezne :(( nadam se da se vi svi dobro drzite...ljubim vas punoooo

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 1417
4.9.2010 18:31:49   
taraG
Ej cure moje kako ste mi? Ja sam malo losije, jer juce i danas nisam pila rivotril jer sam isla uraditi tetovazicu! Pa mi sve nestvarno i ovaj ludi strah! Ali eto uradila sam ju, pa aBd valjda ce biti sve dobro! Bojim se i reci da ne izbaksuziram, ali valjda cemo jedno i ovu anks. prevazici i biti zivi i zdravi!
Mirex nedaj se! Pusaaa cure!

(odgovor članu profa)
Neposredna veza do poruke: 1418
6.9.2010 12:10:24   
jana mk
Pusa cureeeeeeee kako ste mi ?ja evo upravo zakazala kontrolu za sutra pa kazem cek da pisem koji red vama da vas obavestim heheeheh,inace sam i tak i tak na momentima ihihihih, ali mi juce i danas malo onako teze nego od onih dana trebam dobit pa mozda je i od toga ,da pitam jer ste vise anksiozni i u periodu kad trebate dobit ili samo kad ste u pmsu ,ja sam takva i pre nego dobijem pa da pitam jeli sam samo ja takva ili se desava i drugima,sve vas ljubim i grlim

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 1419
8.9.2010 22:12:35   
taraG
Ejiii kako vas nema nikako? Jel to znaci da ste dobro! Pusaaaa!

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 1420
9.9.2010 0:59:11   
sanchez
E veliki pozdrav raja pa sta ima kako ste.Ja sam ovako onako.Juce sam postila nakon 8 dana pauze i zavrsila sam u hitnoj na inekcijama .Pritisak 50/60 kaze doktorica pa ko tebi rece da postis.Danas posla preko glave ciscenje spremanje kuhanje kupanje i na kraju padnem u nesvjest .Ma neznam srta mi bi valjda je do pritiska strasno.Inace samo da vam se pojadam i odoh leci sutra je veliki dan molim boga da ne zavrsim u bolnici kako je krenulo .Svima kome je sutrasnji dan u srcu BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN od srca puno nam zdravlja pameti a ostalo ce mo pronaci sami.LJubim vas svim srcem icuv

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 1421
9.9.2010 1:59:24   
AnzA
...Allahraziolsun sanchez, BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN I TEBI I SVIMA KOJI SLAVE BAJRAM.

ma ja nesto nisam bas ok ovih dana ,a nisam ni lose. bila sam prosle sedmice na kontrolu nakon mjesec ipo. i eto nastavljam zoloft i dalje po 1.5 tabl.
Bas sam ovih dana nervozna neznam ni zbog cega,al sitnice neke najmanje uticu na mene ,neznam vise stavrno ove misli sto naidju bas slome covjeka, cim cujem na tv da je enko na psihijatrjiji,vidim u novinama bilo sta,ja odma mislim tako cu i ja zavrsit daleko bilo. eto moje drage cure ja sam bas nesto depresivna,al nadam se da cu sutra na praznik bit u poletu. pozdravljam vas puno,i hvala sto ste tu ,znacite jako......

strijelac kako zoloft djeluje,sto te nema,nadam se ok si? pozzzz

(odgovor članu sanchez)
Neposredna veza do poruke: 1422
10.9.2010 17:48:10   
maj 67
Samo da Vas pozdravim i svima koji slave BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN.

(odgovor članu AnzA)
Neposredna veza do poruke: 1423
12.9.2010 14:56:17   
Zabica27
Ljubiiiiim svoje cure sve od reda...I Mirexa naravno...user posted image Evo mene nakon 100 god nemam vremena da vam pisem al procitam kad naletim tako da sam manje-vise u toku desavanja.Nedaj te se glavu gore zaokupite misli necim i ne bjezite od straha sto vise bjezite sve vam je gore, suocite se, nije lako,al vremenom bude sve bolje i bilje, ja sam hvala Bogu ok, nekada bude nekih kriza al ja namjerno necu da posustanem jer jaca sam od tog govneta od anks. (da prostite na izrazu)Profa drago mi je da ti je bilo lijepo na medenom,zelim ti puno srece u bracnim vodama, bez trunke anks. i pn...Tkodje i vama drage moje curke zelim sto vise boljih dana i da jednom i zauvjek iscezne anks.PUSA NAJVECA...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 1424
13.9.2010 11:36:26   
nova_
Vozdrica cure moje a i Mirex!!!
Kako ste mi? Slaba posjeta zadnjih dana, nadam se da to znaci da ste dobrouser posted image  Ja sam dobro, ona kriza sto me pucala prije desetak dana nije dugo potrajala. Dva-tri dana sam bila losa a sada sam dobro. Hajde moze se istrpiti tih par dana u odnosu na ranije kad sam stalno bila lose. Drago mi je da se Zabica javila i da je dobrouser posted image user posted image user posted image (slonici karakterisicni za Zabicu).
Ja evo na poslu, nakon 4 dana pauze jutros se jedva digla, evo jedva radim sad bih kuci.  Eto samo sam provirila da vidim sta se desava sa vama jer predhodnih dana nisam imala vremena, puna mi kuca gostiju.

Puno vas ljubim i pozdravljam! Pisite da znam kako ste.

(odgovor članu Zabica27)
Neposredna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *