Anoniman
|
Sta kada muz zaradjuje duplo manje od vas, kada od svoke plate placa alimentaciju, i kada skontate da ipak krije pare od vas?Ja sam frustrirana time, neznam mozda je trudnoca pridonjela tome, ali nervira me kada partner krije novac od vas, tako nisko. Zajednicke pare imamo, stavimo oboje isti iznos, mada ja potrosim isti iznos pride jos na hranu, djete.Placamo rezije sa zajedničkog novca njegovim roditeljeima, jer zivimo s njima, a moje roditelje finansiram ja sama od svoje plate. Kada kupi nesto u kucu, odbije od sume koja se stavlja na zajednički iznos, kaze nema para. Sada cekamo i drugo dijete, on se nesekira da zaradi jos, zna da ja ima. Ja vozim auto(djevojacko), nikada nije nasuo benzin, nikada nije platio registraciju, ali sve sto treba obaviti s kolima zna reci , pogotovo za njegove roditelje. Mozda mi to ne bi smetalo, pa sta ima manje, pa ok, placa i ratu kredita, ali kada je neko skrt, ima pare da svaki dan pusi, doruckuje na poslu, a vamo nema para za taksi trudnoj zeni, e to mi je fuj. Molim vas za vase savjete, sta i kako? Razgovarala sam s njim, on se ko ljutne, ali opet svi po svome.
|