Anoniman
|
Uh, toliko sam bjesna da sebi ne mogu pomoci, ne znam koja je formula da sebi olaksam, poludjet cu!!!!!!!!! i Moj muz, pametan, najpametnije bice na planeti, jutros mi nije ostavio ni marke, a imam goste iz inostranstva, rodica mi je doduse i to blizak rod, ali nema smisla da on ne trazim novac za hljeb????? I sto je najgore, pozvala sam roditelje na rucak, i brata a nemam para, nista ne mogu napraviti Mm je jutros ko sav sretan otisao, ocitao mi lekciju za ves koji nisam sinoc pokupila, sta njega boli koji k**** za moj ves, dinara mi u novcaniku nije ostavio a imamo goste???!!! Znao je da nemam nista para, jucer sam mu rekla da sam potrosila sav novac, on kaze ok, i racunajuci da ce mi jutros dati, kad je auto otislo, ja sam se izbezumila, poludila, ljudi jos spavaju, prvo sam ga nazvala, i pitala znas li da ja nemam para?? Kaze gospodin onako opusteno, pa trebala si mi reci, ne mogu ja misliti o tome??? ja ovdje sad ludim, tacno me bijes hvata, ubila bih ga da je ovdje, rukama bih ga zadavila od muke, kaze ti on meni tako, a ja cu ti njemu, pa bolan rekla sam ti jucer da NEMAM, sve sam pare potrosila, ti se nisi mogao sjetiti da mi das? Pa nisam se mogao sjetiti, trebala si traziti. kad sam to cula umalo nisam slusalicu u usta uvalila samoj sebi. Eto sta cu ja sad?? Nemam nista para, a od rodice da posudjujem tako me stid, stvarno glupo mi, mozda koji par markica imam na kartici,... poslala sam mm por da njegov bezobrazluk nema granice, da nemam ni za hljeba, jel to treba da se brukam pred ljudima pored njega pametnog, najpametnijeg na svijetu....? ali nista mi nije odgovorio. Ja bih mu svasta jos ruzno napisala, ali znam da nema fajde, svakako mi ne moze pomoci, vec je na poslu. Dva su pitanja: 1. kako rijesiti problem danas, imam nesto krompira, tjesteninu. ali sta god fali mi neki dodatak, prilog uz to 2. kako se postaviti prema muzu danas kad dodje s posla, ide mi na nerve sa svojim skrtim ponasanjem!!!! Sve mu diraj pare nemoj!!! Ne znam da li da se smijem u kakvoj sam situaciji ili da placem... sad od jada!
< Poruku je uredio Visnja RR -- 27.2.2012 21:15:14 >
|