Trnoruzica
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa a to da joj je muz zaboravio ostaviti novac ne vjerujem , slala mu je sms pa sto joj ne rece zaboravio sam, evo poslacu po nekom i slicno, nego se ucutio ko mucak Osim toga ne bi anonimna ovoliko kukala da on nije od ranije lukava mazga Mozda joj muz radi negdje u drugom gradu. Slazem se sa chuchi, ako je samo zaboravio da joj ostavi, Boze moj, svakome se desava. Ona je trebala da cuva pare za nedo Bog. Ja uvijek u steku imam, minimalno 50 KM, zamisli nedo Bog zatreba mi za dijet enesto, hitna, pu, pu, gluho i daleko bilo. Nemojte osudjivati covjeka, ako je samo zaboravio. Mi ne znamo sta se desava kod njih. Ali, ako to on pocesto zaboravlja, i ako se ne mozete dogovoriti oko novca, to je vec drugi par rukava. Forumasice su ti dale bas fine prijedloge oko hrane. Punjene paprike mozes napraviti ia sa 300g mljevenog mesa, ja ponekad skroz sitno nasjeckam i krompir u njih, ne vidi se, ali jedan krompir u toj smjesi napun bar jos jednu papriku Napravis pire krompir, i najjeftinije ti je kupiti pilece batake, ali u mesnici, zapeces ih s krompirom u rerni, i imas fin obrok, da i roditelji mogu da dodju. Ja u frizideru uvijek imam zamrznuto povrce, meso, krompir uvijek imam, tjesteninu, rizu. Taman mi se Angelina Jolie pojavila na vratima, napravila bi joj svecan obrok Zelim ti puno srece
|