|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vjeciti problem - muz i pare!!
27.2.2012 22:06:11   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

možeš li ti to auto posuditi dobroj prijateljici jer joj treba bez da se usaglasiš sa tm?
možeš li ga nazvati i reći ajde dovuci auto treba jednoj moj frendici???
posudi li on auto svom prijatelju bez da od tebe draži dozvolu???

Auto se ne posudjujeuser posted image

pa ja ne bi odbila prijateljicu da mi traži auto jer joj treba, a ni mm svoje prijatelje

Moj brat je kupio svojoj ženi auto, i on kaže da je to njeno auto, nikad ne reče da je zajedničkouser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 326
27.2.2012 22:07:39   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Galicia

A ja sam cula i spavaca soba se nikom ne posudjuje.

to ako imaš dovoljan broj soba kad dodju gosti, ako ne red je da ponudiš da spavaju u istoj user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 327
27.2.2012 22:08:21   
veeseelaa
problem u mojoj porodici je što svak voli svoje auto user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 328
27.2.2012 22:09:15   
draguljče
Mm uvijek može da da auto svom dobrom drugu bez da mene pita ili obavijesti, kao i ja što bih dala svoje svojoj dobroj prijateljici. Davale su i meni moje druuge. Ali, mm ne bi dao auto nikome živom. To je nešto što se čuva kao oči u glavi user posted image

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Neposredna veza do poruke: 329
27.2.2012 22:09:35   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

možeš li ti to auto posuditi dobroj prijateljici jer joj treba bez da se usaglasiš sa tm?

pa ja ne bi odbila prijateljicu da mi traži auto jer joj treba, a ni mm svoje prijatelje

Moj brat je kupio svojoj ženi auto, i on kaže da je to njeno auto, nikad ne reče da je zajedničkouser posted image

Moje prijateljice nikad nece pitati moje auto, jer im ne treba,a da i pitaju...znam da je jako bitno. U tom slucaju nema problema, a mm nije nikakav despot vec covjek koji me neizmjerno voli, postuje, uvazava i koji zeli pored mene ostariti...tako da je za tog lafca sitnica ako ja posudim auto svojoj najboljoj prijateljici koje mi je usput on kupio, registrovao i k tomu jos da prostis na mene prepisaouser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 330
27.2.2012 22:11:52   
animagical

to ako imaš dovoljan broj soba kad dodju gosti, ako ne red je da ponudiš da spavaju u istoj user posted image

Bogme vesela,ja bih u nedostatku prostorija goste u dnevnu strpala... ja samo prmjetih, da se na ovu temu,kao anonimne javljaju redom trudniceuser posted image bice da je do hormona...kad se sjetim sebe...

Neposredna veza do poruke: 331
27.2.2012 22:13:38   
veeseelaa
i to cijeloj priči daje čudan ton ...
ne možete imati pogled na sve isto, zato postoji tvoje i mojeuser posted image
kad sjebeš svoje sjebao si svoje i nikome se ne moraš pravdati itd
najbolje je da oboje rade i zarade a ne da svojataju od onog drugog i svi mirni

I da nisam u pravu ova tema ne bi postojala niti hiljadu drugih priča koje se pričaju i koje stvaraju mnogima probleme u braku baš zbog ovakvih priča kao što ispriča anonimna

Il ono zajednički novac pa mladoj neko traži u zajam, ona bi dala a muž ne da, pa se onda pokrve hahahha gledala svojim očima
pa rekoh kud vas vrag natjera da SAMO imate zajedničku lovu, treba imati svoju lovu i zajedničku lovu user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu draguljče)
Neposredna veza do poruke: 332
27.2.2012 22:15:02   
Galicia
IZVORNA PORUKA: animagical

Bogme vesela,ja bih u nedostatku prostorija goste u dnevnu strpala... ja samo prmjetih, da se na ovu temu,kao anonimne javljaju redom trudniceuser posted image bice da je do hormona...kad se sjetim sebe...

Ti si u pravu. Sve same hormonalije se javljaju.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 333
27.2.2012 22:16:22   
veeseelaa

Moje prijateljice nikad nece pitati moje auto, jer im ne treba,a da i pitaju...znam da je jako bitno. U tom slucaju nema problema, a mm nije nikakav despot vec covjek koji me neizmjerno voli, postuje, uvazava i koji zeli pored mene ostariti...tako da je za tog lafca sitnica ako ja posudim auto svojoj najboljoj prijateljici koje mi je usput on kupio, registrovao i k tomu jos da prostis na mene prepisaouser posted image user posted image

je al ipak se moraš usaglasiti user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 334
27.2.2012 22:16:47   
animagical
treba imati svoju lovu i zajedničku lovu user posted image

hahah, ovo imamo i miuser posted image

Neposredna veza do poruke: 335
27.2.2012 22:16:51   
Hanady RR

kad bi se sada krenuli razvoditi bez sporazumnog razvoda...baš me zanima šta bi rekao tvoj brat tada...a i ti bogami...''ode snaha i hoće auto koje joj je ON kupio''...a istina je jedna po auta njoj po njemuuser posted image

a porblem naonimne...nema problema...drmaju je hormoni pa sve drugačije vidi nego što jeste...
kad se sjede i poreda...nju nešat drugo tišti...
polako anonimna...brak je zajednica tebe i suprugauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 336
27.2.2012 22:17:46   
Anoniman
Ja samo kazem...kad ima ljubavi i para nema problema. Kad neceg od to dvoje nema...ima se problem.

A o tonovima...nema tu nikakvog cuda...To je nasa prica...Kao sto ti imas svoju...

(odgovor članu Galicia)
  Neposredna veza do poruke: 337
27.2.2012 22:18:38   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: bananica

IZVORNA PORUKA: milenium

IZVORNA PORUKA: bananica

IZVORNA PORUKA: milenium

evo vesela isčitah ponovo post i sad mi pravo žao čovjeka.zarađuje UPLA od nje,plaća alimentaciju,plaća kredit,na poslu nemaju kuhinje pa moraju i doručak kupovati.pa jadnik kako on živi uopće?!i naravno da ti registruješ auto kad imaš i možeš a on nema,pa od čega će ga registrovat kad nema. anonimna meni se čini da ti nedaš njemu ,a tebe hormoni pucaju!

i ovo ti je sve na mjestuuser posted image , mozda covjek jedva prezivi

pa ja.možda je njoj krivo što je njemu plaća manja i hoće gospođica da čovjer radi dodatno da bi ona živjela kao grofica.ima svakavih žena danas.evo neka ona zarađuje 1400 km,on znači upola to je 700,od toga plati kredit npr 300 km,ostane mu 400,alimentacija (koliko košta alim) 200,ostane mu 200 minus avki dan po 2 km za sendvić i sok na poslu.pa čovjeku jedva ostane i 100 km u džepu,a i to 100 mu nije dosta ni za cigare a ti kažeš da puši.on je ženo u crnom minusuuser posted image de ba smiri hormone,može se desit da i ti ostaneš bez posla a on da nađe neki bolji i šta onda.nek plaća ko šta može i koliko može.

ma ne ostane njemu ni 100KM, jesi procitala da stave odredjen iznos na kamaruuser posted image od plate, a jadan li je on, sad mi ga bas zao

najbolje nek nadje i kakav nocni posaouser posted image

hahahhaha zene jeste lude user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bas se nasmijah , a stek ste zaboravili

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 338
27.2.2012 22:19:43   
Anoniman

je al ipak se moraš usaglasiti user posted image user posted image

Ko je rekao da moram. kod nas se nista ne mora, moja Vesela. Mi se volimo i apsolutno vjerujemo jedno drugome...bez da se pita...Zivjela ljubav i spontanostuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 339
27.2.2012 22:19:54   
Skvo RR
Ih hanady ima i "galantnih" bivsih muzeva..moja prijateljica je sporazumno od muza dobila stan i auto. I da covjek nije bio kriv, user posted image , a ni ona...cak sta vise u super su odnosima vec cetvrtu godinu od razvoda.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 340
27.2.2012 22:20:13   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

kad bi se sada krenuli razvoditi bez sporazumnog razvoda...baš me zanima šta bi rekao tvoj brat tada...a i ti bogami...''ode snaha i hoće auto koje joj je ON kupio''...a istina je jedna po auta njoj po njemuuser posted image

a porblem naonimne...nema problema...drmaju je hormoni pa sve drugačije vidi nego što jeste...
kad se sjede i poreda...nju nešat drugo tišti...
polako anonimna...brak je zajednica tebe i suprugauser posted image

ma daj šta bi rekla, nama bi bilo banalno oko toga raspravljati, ta žena mu je rodila djecu i izvanredna je majka, pa ne bi valjda išla pješke i krkače nosila djecu, hebo auto

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 341
27.2.2012 22:21:24   
Galicia
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Ih hanady ima i "galantnih" bivsih muzeva..moja prijateljica je sporazumno od muza dobila stan i auto. I da covjek nije bio kriv, user posted image , a ni ona...cak sta vise u super su odnosima vec cetvrtu godinu od razvoda.

I moj mm je bio extra siroke duse kad se razvodio od prve nesretnice, ostavio joj je sve osim auta. I kucu novu, i namjestaj i sve, osim njegovog auta.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 342
27.2.2012 22:21:28   
Mirkica

i to cijeloj priči daje čudan ton ...
ne možete imati pogled na sve isto, zato postoji tvoje i mojeuser posted image
kad sjebeš svoje sjebao si svoje i nikome se ne moraš pravdati itd
najbolje je da oboje rade i zarade a ne da svojataju od onog drugog i svi mirni

I da nisam u pravu ova tema ne bi postojala niti hiljadu drugih priča koje se pričaju i koje stvaraju mnogima probleme u braku baš zbog ovakvih priča kao što ispriča anonimna

Il ono zajednički novac pa mladoj neko traži u zajam, ona bi dala a muž ne da, pa se onda pokrve hahahha gledala svojim očima
pa rekoh kud vas vrag natjera da SAMO imate zajedničku lovu, treba imati svoju lovu i zajedničku lovu user posted image

Vesela hajd sad iskreno koliko ljudi na Balkanu moze sebi priustiti takve uslove kao ti , ako izuzmeo politicare, mafiju i pjevace , glumce KOLIKO ne puno vjeruj mi

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 343
27.2.2012 22:21:51   
veeseelaa

bravo user posted image lafac neki

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 344
27.2.2012 22:22:42   
draguljče

I moj mm je bio extra siroke duse kad se razvodio od prve nesretnice, ostavio joj je sve osim auta. I kucu novu, i namjestaj i sve, osim njegovog auta.

Koliko mm voli auto i on bi ovako isto uradio. user posted image

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 345
27.2.2012 22:23:31   
Anoniman
nama bi bilo banalno oko toga raspravljati, ta žena mu je rodila djecu i izvanredna je majka, pa ne bi valjda išla pješke i krkače nosila djecu, hebo auto

I dodjosmo do onoga sto je od pocetka bila moja filozofija...Je li vazan imetak ili uloge koje imamo u zivotu?

Mi biramo uloge...Auto i sve ostalo je tu da nam olaksa zivot...nikako oteza.

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 27.2.2012 22:25:16 >

Neposredna veza do poruke: 346
27.2.2012 22:23:48   
veeseelaa
Vesela hajd sad iskreno koliko ljudi na Balkanu moze sebi priustiti takve uslove kao ti , ako izuzmeo politicare, mafiju i pjevace , glumce KOLIKO ne puno vjeruj mi

user posted image user posted image user posted image joj što me nasmija, koje uvjete, dva auta? e jest neka pljačka u pm
Ljudi imaju jedno auto od 100 000,00 KM a ja i mm dva od šezdesetak .....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 347
27.2.2012 22:27:10   
milenium

Milenium, pusti se ti jednog dana ovo jednog dana ono. Sad je bitno ko sta radi. Svaciji brak je drugaciji. Nekom je nesto zajednicko nekom nije. MM ima svoje auto ja svoje. Cudno bi mi bilo da on pored svog auta vozi moje, osim ako nesto nije u redu sa mojim pa da ga on pregleda i provoza za test. Inace isto i ja njegovo ne bih pipnula jer mi ne treba.

galicija tebi je to čudno ,nekom nije.nismo svi isti.nama je normala bilo uzet auto čiji su nam ključevi bliže pri ruci.ili npr ja kažem uzmi danas ono koje ja vozam manje troši.jer nama je svejedno.tko se prvi kojeg auta dočepa taj ga i voti,isto je.user posted image

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 348
27.2.2012 22:27:54   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image joj što me nasmija, koje uvjete, dva auta? e jest neka pljačka u pm
Ljudi imaju jedno auto od 100 000,00 KM a ja i mm dva od šezdesetak .....

...a ima (najvise, mogu slobodno reci) koji jedva skrpe 3000 za Golfa II i svi sretni...ko u prici Z. pusenja 'Jugo 45'user posted image

Neposredna veza do poruke: 349
27.2.2012 22:28:19   
Hanady RR
ja lijepo rekoh bez sporazuma razvod...sporazumni znamo kako zvaršava...
al bogami kad krene onaj bez sporazuma...nema galantnih već ljutih i vrlo nekorektnih bračnih drugovauser posted image

a meni koma inače ovoliko rpiče oko auta i benzina i nakih para parastih...
mislim žena rodila dijete , trudna sa drugim...
i materijalno joj nešta porblem...
ja bez svega mogu...dok sam zdrava...sve što imama sad da soatvim i krenem od početka...ja zdrava opet sebi namiriti mogu...
meni koma...čuj pare na kamaru isti iznos oboje stave...user posted image
čime se ljudi zamarju da Bog sačuvauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *