Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Vjeciti problem - muz i pare!! 27.2.2012 21:32:37
veeseelaa
ja se ne bi razvela, inspiralo bi me samo isto da radim i stvaram.... naravno da mi ne da jedem što on kupi sbei mislila bi da je lud sad pričamo npr o autu, auto je onog ko ga kupi, on ga više rabi, ne kažem da ga neće dati partneru ukoliko zatreba al prvo će zadovoljiti svoje potrebe
RE: Vjeciti problem - muz i pare!! 27.2.2012 21:33:40
bananica
IZVORNA PORUKA: milenium
IZVORNA PORUKA: bananica
evo vesela isčitah ponovo post i sad mi pravo žao čovjeka.zarađuje UPLA od nje,plaća alimentaciju,plaća kredit,na poslu nemaju kuhinje pa moraju i doručak kupovati.pa jadnik kako on živi uopće?!i naravno da ti registruješ auto kad imaš i možeš a on nema,pa od čega će ga registrovat kad nema. anonimna meni se čini da ti nedaš njemu ,a tebe hormoni pucaju!
i ovo ti je sve na mjestu , mozda covjek jedva prezivi
pa ja.možda je njoj krivo što je njemu plaća manja i hoće gospođica da čovjer radi dodatno da bi ona živjela kao grofica.ima svakavih žena danas.evo neka ona zarađuje 1400 km,on znači upola to je 700,od toga plati kredit npr 300 km,ostane mu 400,alimentacija (koliko košta alim) 200,ostane mu 200 minus avki dan po 2 km za sendvić i sok na poslu.pa čovjeku jedva ostane i 100 km u džepu,a i to 100 mu nije dosta ni za cigare a ti kažeš da puši.on je ženo u crnom minusu de ba smiri hormone,može se desit da i ti ostaneš bez posla a on da nađe neki bolji i šta onda.nek plaća ko šta može i koliko može.
ma ne ostane njemu ni 100KM, jesi procitala da stave odredjen iznos na kamaru od plate, a jadan li je on, sad mi ga bas zao
RE: Vjeciti problem - muz i pare!! 27.2.2012 21:34:13
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja jesam čula, uvijek onaj koji više zaradjuje sebi više i ugodi, naravno da će partner jesti i piti s njim al npr bolje će garderobu il auto il društvene aktivnosti imati onaj koji ima više odnosno koji zaradjuje više
a jojj, ja to ne bih mogla tako, mi smo ravnopravni clanovi, nije nam bitno koliko ko zaradjuje
ma okreni se ti malo oko sebe, pogledaj kako ljudi žive Muškarci hiljadu aktivnosti a žene sjede kući, što li Bože
RE: Vjeciti problem - muz i pare!! 27.2.2012 21:35:14
milenium
pa od čega će ga registrovat kad nema.
pa ako ne može d aregistrira neče ga ni voziti pa ja šta sad treba? on bi da hadžija a nema za kifle, prostri se kolko si dug, pa ja
a krije i šteka svoje pare, ma pazi molim te
pa ako ona može da registruje a on ne može zašto ga onda ona nebi registrovala.koliko muževa svojim ženama registruje auto.a kad žena čoviku to uradi odmah neka diskriminacija a borimo se za jednakost prava. možda čovjek neće da hadžija nego da jednom i on u godini dana počasti raju pićem nakon posla.pa ne moraju svi znat da njega žena na uzici drži i cjedi ga
RE: Vjeciti problem - muz i pare!! 27.2.2012 21:36:50
bananica
ja jesam čula, uvijek onaj koji više zaradjuje sebi više i ugodi, naravno da će partner jesti i piti s njim al npr bolje će garderobu il auto il društvene aktivnosti imati onaj koji ima više odnosno koji zaradjuje više
a jojj, ja to ne bih mogla tako, mi smo ravnopravni clanovi, nije nam bitno koliko ko zaradjuje
ma okreni se ti malo oko sebe, pogledaj kako ljudi žive Muškarci hiljadu aktivnosti a žene sjede kući, što li Bože
jest, al ja mislim da tu nije novac u pitanju, koliko ga ko ima, vec slobodno vrijeme, kojeg mi zene nazalost imamo manje od njih
RE: Vjeciti problem - muz i pare!! 27.2.2012 21:37:19
veeseelaa
al mi šega da neko ima auto a da tokom godine ne skupi novac za registraciju nego čeka 5 do 12 i čeka ko će mu dati za registraciju a brate i na rate s emože registrirati
RE: Vjeciti problem - muz i pare!! 27.2.2012 21:39:17
Galicia
IZVORNA PORUKA: Galicia
Ja sa skolom zaradjujem duplo manje od mm, a on samo srednju ima. Meni drago da je tako. Ne bih volila zbog muskog ega da je obrnuto. Muskarci su cudni, ne mogu oni nista podnijeti a pogotovo ne da zensko zaradjuje vise od njih. Tu je ja mislim i glavni problem kod anonimne. Kad musko nema svoju kintu, tu i samopouzdanje opada, tu i svadje krecu, ucjene, ljubomore itd itd.... Kraj cemo cuti u drugoj epizodi.
RE: Vjeciti problem - muz i pare!! 27.2.2012 21:44:07
veeseelaa
ma daaa, al čisto sumnjam da bi muž plaćao svake hefte ženici frizuricu, fitnes, masere, kafice, ručkove s prijateljicama i sl a ona da ne privredjuje dok bi za se našao načina i opravdanja, kako mu to za Boga treba, kako je umoran i kako su to poslovni ručkovi i sl
RE: Vjeciti problem - muz i pare!! 27.2.2012 21:44:32
Galicia
Muskarci su cudni, ne mogu oni nista podnijeti a pogotovo ne da zensko zaradjuje vise od njih. .
galicija ovdje je obrnut problem,ovdje žensko ne može podnijet da muško zarađuje manje ne vole sve žene biti domine,neke vole biti i pasivne.
Ona se buni sto ide taxijem jer on vozi njeno auto, naravno jer on nema svoje. Kad je njeno auto sto ga ona ne vozi? Ne, nego macan uzeo da voza tudje auto. Kad je pokusala sa njim da prica on je taj koji se ljuti, a ne ona.
RE: Vjeciti problem - muz i pare!! 27.2.2012 21:44:39
milenium
al mi šega da neko ima auto a da tokom godine ne skupi novac za registraciju nego čeka 5 do 12 i čeka ko će mu dati za registraciju a brate i na rate s emože registrirati
joj vesela tebe. kod tebe važi ono moje-tvoje.kod nas toga nema ,sve je naše!da je drugačije ja sa mm nebi ni bila.mi dok smo imali dva auta,mm je uvijek registrirao auto koji sam ja vozila a i auto koje je on vozio.na rate naravno.tko može taj i plaća.možda ću drugi put tj jednog dana i ja registrovat auto koje on vozi.tko zna možda mu jednog dana ja i kupim auto
RE: Vjeciti problem - muz i pare!! 27.2.2012 21:48:16
milenium
[Ona se buni sto ide taxijem jer on vozi njeno auto, naravno jer on nema svoje. Kad je njeno auto sto ga ona ne vozi? Ne, nego macan uzeo da voza tudje auto. Kad je pokusala sa njim da prica on je taj koji se ljuti, a ne ona.
ne znam to.nek se javi anonimna pa nek se izjasni.što ne sakrije ključ i kaže da je izgubila.jbga što mu daje auto nek kaže nedam i šta.
RE: Vjeciti problem - muz i pare!! 27.2.2012 21:49:01
Galicia
Milenium, pusti se ti jednog dana ovo jednog dana ono. Sad je bitno ko sta radi. Svaciji brak je drugaciji. Nekom je nesto zajednicko nekom nije. MM ima svoje auto ja svoje. Cudno bi mi bilo da on pored svog auta vozi moje, osim ako nesto nije u redu sa mojim pa da ga on pregleda i provoza za test. Inace isto i ja njegovo ne bih pipnula jer mi ne treba.
RE: Vjeciti problem - muz i pare!! 27.2.2012 21:49:25
veeseelaa
ne milenium nemam potrebe da svojatam npr njegovo auto kad imam svoje i obrnuto sam sebi može priuštiti registraciju kao i ja sama sebi za svoje auto jer oboje radimo Moja priča apsolutno nema veze sa mojim stanjem nego gledam kako okolo žive ljudi i znam da je ono što sam si zaradiš zaista i jedino tvoje, sve je drugo drugo, eto tako
< Poruku je uredio veeseelaa -- 27.2.2012 21:50:00 >
RE: Vjeciti problem - muz i pare!! 27.2.2012 21:55:26
Skvo RR
Sada bi lijepo moj muz na ovo sve ovde napisao..mojoj zeni odgovara nekada matrijarhat, a nekada patrijarhat...
Pa mi hB imamo svoja "odvojena" primanja, oko vaznijih stvari se "dogovaramo ", a nisam tip da brojim, niti volim da mi neko broji.
Ali ono sto je cinjenica ovde, da meni ova tipa muskaraca niti smrdi niti mirise...ja sam tu za patrijarhat..budi musko sine, cuj "nesikira se"... , odgovornost kod partnera bila ona materijalna ili emotivna je konkretno meni veoma vazna.
< Poruku je uredio Skvo RR -- 27.2.2012 21:56:19 >
RE: Vjeciti problem - muz i pare!! 27.2.2012 21:58:58
veeseelaa
što je moje to je samo moje, a što je mm to je i moje i njegovo
možeš li ti to auto posuditi dobroj prijateljici jer joj treba bez da se usaglasiš sa tm? možeš li ga nazvati i reći ajde dovuci auto treba jednoj moj frendici??? posudi li on auto svom prijatelju bez da od tebe draži dozvolu???
RE: Vjeciti problem - muz i pare!! 27.2.2012 22:00:06
Galicia
IZVORNA PORUKA: MALA1994
sva imovina stvorena u braku se dijeli na dva dijela i iskreno mi nije jasno da neko tako svojata sve.
znaci ja kupim laptop na svoje ime jeli znaci da je moj,izvini vesela to je nase.
isto tako kada samo mm vozi i imamo auto to je nase auto a ne njegovo.
pa majka mu stara jesi u braku ili nisi ja to ne kontam zaista....
Koliko znam to je njeno auto. Ali eto recimo nek je zajednicko. A on niti placa registraciju, ne sipa gorivo itd. Samo se ona izgleda brine o autu. Jel i to zajednicko?
RE: Vjeciti problem - muz i pare!! 27.2.2012 22:00:24
Anoniman
možeš li ti to auto posuditi dobroj prijateljici jer joj treba bez da se usaglasiš sa tm? možeš li ga nazvati i reći ajde dovuci auto treba jednoj moj frendici??? posudi li on auto svom prijatelju bez da od tebe draži dozvolu???
RE: Vjeciti problem - muz i pare!! 27.2.2012 22:04:05
muaaa
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Auto se ne posudjuje
Ispravka Pahuljo Auto i zena se ne posudjuju nikome i nikada
RE: Vjeciti problem - muz i pare!! 27.2.2012 22:05:30
Anoniman
IZVORNA PORUKA: muaaa
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Auto se ne posudjuje
Ispravka Pahuljo Auto i zena se ne posudjuju nikome i nikada
Ma nisam navela to drugo, jer ovdje govorimo o zeninom autu
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.