|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vjeiti problem - muz i pare!!
28.8.2010 22:02:29   
ena0002
IZVORNA PORUKA: Galicia

Nije poenta dal' on zna ili ne zna moj pin, ili ja njegov nego ZAJEDNICKE pare, zajednicki zivot i samim tim zajedno snosimo troskove

Da najbitnije je da muz od Anonimne shvati da moraju zajedno snositi troskove...a ne moji troskovi-tvoji troskovi....a sve dobro znamo koliko su veci troskovi za odrzavanje i namirivanje kuce koje je snosila, koliko sam skontala, samo Anonimna.

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 276
   RE: Vjeciti problem - muz i pare!!
28.8.2010 23:39:16   
idacha
čuj Rubi user posted image user posted image user posted image gdje ti ona naumpadeuser posted image user posted image
sada razumijem.. nisam znala da to tako ''fercera''... zene nemaju PIN kodove svojih muzeva, a vi imate nase IP..user posted image

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 277
28.8.2010 23:47:43   
bebbe RR
Mogu li vas zamoliti da ne skrećemo s teme - dakle, muževi i pare i vječiti problemi s njima - ako ih imate, odnosno ako imate mišljenje o toj temi.

Lijep pozdrav!

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 278
3.9.2010 20:24:07   
Yuna
A istina je, nažalost, šta ćeš. U pjesmama znaju pjevati sve je moje tvoje, prsten i zlatni lanac itd. ali kad treba dat pare onda je teško.

Najradije bih bila domaćica i imala puno djece, ali s druge strane ipak želim neku sigurnost i samostalnost, tako da mislim da ću ipak kad beba malo odraste tražiti posao.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 279
27.2.2012 17:43:29   
Anoniman
Sta kada muz zaradjuje duplo manje od vas, kada od svoke plate placa alimentaciju, i kada skontate da ipak krije pare od vas?Ja sam frustrirana time, neznam mozda je trudnoca pridonjela tome, ali nervira me kada partner krije novac od vas, tako nisko. Zajednicke pare imamo, stavimo oboje isti iznos, mada ja potrosim isti iznos pride jos na hranu, djete.Placamo rezije sa zajedničkog novca njegovim roditeljeima, jer zivimo s njima, a moje roditelje finansiram ja sama od svoje plate. Kada kupi nesto u kucu, odbije od sume koja se stavlja na zajednički iznos, kaze nema para. Sada cekamo i drugo dijete, on se nesekira da zaradi jos, zna da ja ima. Ja vozim auto(djevojacko), nikada nije nasuo benzin, nikada nije platio registraciju, ali sve sto treba obaviti s kolima zna reci , pogotovo za njegove roditelje. Mozda mi to ne bi smetalo, pa sta ima manje, pa ok, placa i ratu kredita, ali kada je neko skrt, ima pare da svaki dan pusi, doruckuje na poslu, a vamo nema para za taksi trudnoj zeni, e to mi je fuj. Molim vas za vase savjete, sta i kako? Razgovarala sam s njim, on se ko ljutne, ali opet svi po svome.

(odgovor članu Yuna)
  Neposredna veza do poruke: 280
27.2.2012 20:48:18   
Galicia
Ne znam sta bih ti rekla, osim da je situacija zeznuta. On je ocigledno skrt, odnosi izmedju vas nisu bas 100% sjajni tako da ti je najbolje sa njim sjesti i reci mu sve u lice i staviti ga pred svrsen cin. Nekad se neki ljudi bolje snalaze, u ovom slucaju tvom muz kad ih dovedes do kraja. Zelim ti svako dobro.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 281
27.2.2012 20:54:34   
Mirkica
Anonimna nije ti lako , ali to se da srediti , pare u dzep a troskove podjelite VASE troskove mislim ti , tvoja djeca i muz koje imate, jedno vrijeme pa vidi, nedaj niko da od tebe pravu budalu pa sto ce ti on ako ga jos moras izdrzavat ok jedno vrijeme kad kriza dodje svakome dodje ali na duze ne ne, ja sam takva ja ne bih mogla , ok mi ej i to da vidim da se bori pa Boze moj ali tako kao kod tebe nebi islo.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 282
27.2.2012 21:09:38   
veeseelaa
pare u dzep a troskove podjelite

pa ja

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 283
27.2.2012 21:13:05   
milenium
user posted image ne kontam te anonimna. jesi ti udata ili rastavljena?kome plaća alimentaciju?ti imaš svoje auto ali hoćeš da ideš taksijem koji on neće da plati jeli?user posted image

Neposredna veza do poruke: 284
27.2.2012 21:14:27   
veeseelaa
pa valjda ima dijete iz prvog braka, ja tako skontah

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 285
27.2.2012 21:16:10   
milenium
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

a tako.ne skontah.a ovo za taxi?user posted image

Neposredna veza do poruke: 286
27.2.2012 21:17:03   
bananica
IZVORNA PORUKA: milenium

a tako.ne skontah.a ovo za taxi?user posted image

mozda ne moze trudna da voziuser posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 287
27.2.2012 21:17:09   
Galicia
Bice da je.... On vozi njeno auto, vozi njene pare, vozi i nju pomalo, a placa tudju alimentaciju.
Ojjj rani me.

Neposredna veza do poruke: 288
27.2.2012 21:18:51   
veeseelaa
ja bi ga pregazila
jel tebi anonimna pod prijetnjom muž uzima pare i auto il šta????
mm uzme moje auto kad mu ja dam da ga odvede u praonicu, šta ima on dirat moje auto??? osobito bez pitanja? meni je to ko mob

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 289
27.2.2012 21:20:06   
veeseelaa
mozda ne moze trudna da voziuser posted image

može bit ako ju je njen suprug u to uvjerio
ja sam bila user posted image i sama vozila do posljednjeg dana trudnoće pa i na dan poroda
Kakve su to priče da trudnica ne može voziti???? šatro joj on brine a vamo mu treba auto

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 290
27.2.2012 21:21:16   
milenium
evo vesela isčitah ponovo post i sad mi pravo žao čovjeka.zarađuje UPOLA od nje,plaća alimentaciju,plaća kredit,na poslu nemaju kuhinje pa moraju i doručak kupovati.pa jadnik kako on živi uopće?!i naravno da ti registruješ auto kad imaš i možeš a on nema,pa od čega će ga registrovat kad nema. anonimna meni se čini da ti nedaš njemu ,a tebe hormoni pucaju!

< Poruku je uredio milenium -- 27.2.2012 21:23:52 >

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 291
27.2.2012 21:22:25   
milenium
mozda ona nece sama da vozi jer misli da ne smije jer je trudna. user posted image

< Poruku je uredio milenium -- 27.2.2012 21:24:27 >

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 292
27.2.2012 21:23:46   
bananica

evo vesela isčitah ponovo post i sad mi pravo žao čovjeka.zarađuje UPLA od nje,plaća alimentaciju,plaća kredit,na poslu nemaju kuhinje pa moraju i doručak kupovati.pa jadnik kako on živi uopće?!i naravno da ti registruješ auto kad imaš i možeš a on nema,pa od čega će ga registrovat kad nema. anonimna meni se čini da ti nedaš njemu ,a tebe hormoni pucaju!

i ovo ti je sve na mjestuuser posted image , mozda covjek jedva prezivi

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 293
27.2.2012 21:24:51   
veeseelaa
pa od čega će ga registrovat kad nema.

pa ako ne može d aregistrira neče ga ni voziti pa ja
šta sad treba? on bi da hadžija a nema za kifle, prostri se kolko si dug, pa ja

a krije i šteka svoje pare, ma pazi molim te

< Poruku je uredio veeseelaa -- 27.2.2012 21:27:09 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 294
27.2.2012 21:26:20   
bananica

pa od čega će ga registrovat kad nema.

pa ako ne može d aregistrira neče ga ni voziti pa ja
šta sad treba? on bi da hadžija a nema za kifle, prostri se kolko si dug, pa ja

user posted image user posted image user posted image user posted image pa oni su u braku, valjda bi trebalo sve zajednicko biti, ili se bar uzajamno pomagati, nisam jos nikad cula da jedan supruznik ima, a drugi nema para

Neposredna veza do poruke: 295
27.2.2012 21:28:24   
veeseelaa
ja jesam čula, uvijek onaj koji više zaradjuje sebi više i ugodi, naravno da će partner jesti i piti s njim al npr bolje će garderobu il auto il društvene aktivnosti imati onaj koji ima više odnosno koji zaradjuje više

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 296
27.2.2012 21:30:03   
Anoniman
Ja bih se iste sekunde razvela kad bi doslo vrijeme da on ima svoje, a ja svoje!
Kod nas je sve nase. Uzivam/o u zajednistvu...

Neposredna veza do poruke: 297
27.2.2012 21:30:52   
milenium
IZVORNA PORUKA: bananica

evo vesela isčitah ponovo post i sad mi pravo žao čovjeka.zarađuje UPLA od nje,plaća alimentaciju,plaća kredit,na poslu nemaju kuhinje pa moraju i doručak kupovati.pa jadnik kako on živi uopće?!i naravno da ti registruješ auto kad imaš i možeš a on nema,pa od čega će ga registrovat kad nema. anonimna meni se čini da ti nedaš njemu ,a tebe hormoni pucaju!

i ovo ti je sve na mjestuuser posted image , mozda covjek jedva prezivi

pa ja.možda je njoj krivo što je njemu plaća manja i hoće gospođica da čovjer radi dodatno da bi ona živjela kao grofica.ima svakavih žena danas.evo neka ona zarađuje 1400 km,on znači upola to je 700,od toga plati kredit npr 300 km,ostane mu 400,alimentacija (koliko košta alim) 200,ostane mu 200 minus avki dan po 2 km za sendvić i sok na poslu.pa čovjeku jedva ostane i 100 km u džepu,a i to 100 mu nije dosta ni za cigare a ti kažeš da puši.on je ženo u crnom minusuuser posted image de ba smiri hormone,može se desit da i ti ostaneš bez posla a on da nađe neki bolji i šta onda.nek plaća ko šta može i koliko može.

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 298
27.2.2012 21:31:17   
bananica

ja jesam čula, uvijek onaj koji više zaradjuje sebi više i ugodi, naravno da će partner jesti i piti s njim al npr bolje će garderobu il auto il društvene aktivnosti imati onaj koji ima više odnosno koji zaradjuje više

a jojj, ja to ne bih mogla tako, mi smo ravnopravni clanovi, nije nam bitno koliko ko zaradjuje

Neposredna veza do poruke: 299
27.2.2012 21:31:51   
Galicia
Ja sa skolom zaradjujem duplo manje od mm, a on samo srednju ima. Meni drago da je tako. Ne bih volila zbog muskog ega da je obrnuto. Muskarci su cudni, ne mogu oni nista podnijeti a pogotovo ne da zensko zaradjuje vise od njih. Tu je ja mislim i glavni problem kod anonimne. Kad musko nema svoju kintu, tu i samopouzdanje opada, tu i svadje krecu, ucjene, ljubomore itd itd....
Kraj cemo cuti u drugoj epizodi. user posted image

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *