|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Balić - Tuzla
24.8.2010 21:11:30   
leonora
Joj mina minka, to strašno zvuči...pa otkud da si radila bez anestezije ako po potrebi daju i anesteziju? Jooj, i ja sam strašljiva i meni bi garant pozlilo zato se usuđujem raditi na "živo". Ako nije problem da mi kažeš kolika je cijena, to ih nisam pitala?

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 326
24.8.2010 22:00:42   
mina minka
meni nisu ni nudili anesteziju. cijena je 250km

(odgovor članu leonora)
Neposredna veza do poruke: 327
25.8.2010 7:05:37   
AAvalon
leonora -- ja sam radila HSG prije jedno 15-tak dana, i cijena jeste 250KM. kao i mina minka, radili su mi bez anestezije, mada mi je doktorica ponudila opciju anestezije, ali je njena preporuka bila da radim bez jer nije ocekivala zacepljene jajovode. nalaz je bio uredan, hvala Bogu, i istina da cijela procedura kratko traje, ali mene licno nikad nista nije toliko bolilo u zivotu.
mina minka je u pravu -- povedi nekog sa sobom -- mom mm je bio cijelo vrijeme kraj mene, drzao me za ruku, i da nije bilo njega mislim da bih dusu tamo na stolu ispustila. moj prijedlog ti je, ako mozes izdrzati jedno 15-30 sekundi jake boli, da radis bez anestezije (jer i sama anestezija ima pokoji rizik), a ako te bas strah, da onda uzmes i anesteziju u obzir.

u svakom slucaju sretno, nadam se da ce ti nalaz biti ok

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 328
25.8.2010 9:48:32   
mela_28
pozz drage cure

interesuje me da li je neka operisala tzv.cokoladnu cistu (endometrioza) kod dr.Balica i koliko kosta spermiogram i kakve su procedure za to,koliko se eka na nalaze.

Nova sam na forumu i imam milion i jedno pitanje pa ako mi neko moe odgovoriti jer sam izgubljena user posted image

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 329
25.8.2010 10:09:48   
veda
Ja sam imala endometriozu.ali sam operisana u bolnici.Neznam dali Balici to uopste rade.
Sto se tice spermograma kod njih je 50km,nalaz bude odmah gotov,za sat vremena.

(odgovor članu mela_28)
Neposredna veza do poruke: 330
25.8.2010 10:42:58   
mela_28
Hvala na brzom odgovoru
kolika je velicina tvoje ciste bila.? meni je dijagn. 41 x29 mm doktorica moja kae da to nije toliko strano ,da nije za operaciju ,koristila sam neke tablete ali nita,mene pomalo poinje boliti i godinu i po pokuavamo dobiti bebu ,tako da sam se odluila posjetiti Balice pa da uradim detaljan pregled., sreom ima i ovaj forum tako da covjek zna da nije sam.

(odgovor članu veda)
Neposredna veza do poruke: 331
25.8.2010 11:14:23   
leonora
Hvala svima na odgovorima. Ja u ipak anesteziju, nema anse da smijem bez, u stvari ne elim da trpim bol, ako ve ne moram, ta se mora trpiti mora, a ta ne, probau izbjei...nadam se i ja da e nalaz biti ok, bio bi red da mi neto bude i u redu, haha...

(odgovor članu mela_28)
Neposredna veza do poruke: 332
25.8.2010 11:50:32   
veda
Mela, zaista ti sada nebih mogla tacno reci kolika je moja cista bila. Morala bih naci negdje nalaze,jer ja sam imala operaciju tacno prije 10 godina.Bila je jako,jako velika.Tolika da su mi odstranili sa te strane jajnik i jajovod.Drugo se nije nista moglo napraviti.

< Poruku je uredio malena27 RR -- 25.8.2010 19:52:03 >

Strpljenje je oruzje mudrih!

(odgovor članu mela_28)
Neposredna veza do poruke: 333
26.8.2010 10:54:26   
edina77
Sta ima drage moje i mi akobogda pocinjemo  31 augusta na inekcije ja sam pod tolikim stresom da neznam šta radim.Htjela bih pitat da li se smije popiti oinekad leksaurin,jer meni je doktorica rekala da smijem apaurin od 2 mg,ali meni bolje sima leksaurin pomagajte ako iko nešto zna poludicu od ove nervoze.Kako su ove naše trudnjace niko se nejavlja kako su prosli ultra zvukovi pusa za sve

(odgovor članu veda)
Neposredna veza do poruke: 334
26.8.2010 10:56:01   
edina77
Izvinite malo zbog grešaka neznam ni ja šta se samnom događauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu edina77)
Neposredna veza do poruke: 335
26.8.2010 16:08:23   
snowrose
Nije do tebe,samo nemoj kucati afrikate.
Ja licno nista ne pijem za smirenje,ali mi je zato Prl skocio,a ranije nikad nije( mislim pred bilo koji postupak ),doduse ja sam jos malo veteranka user posted image .

< Poruku je uredio snowrose -- 26.8.2010 16:09:11 >

Pozitivne misli privlače samo pozitivne stvari!!!

(odgovor članu edina77)
Neposredna veza do poruke: 336
31.8.2010 13:14:26   
Trepuša
Negdje sam pročitala da danas počinjete primati boce pa nek vam je sa srećom....boce ne bole puno, samo što se čini da taj proces dugo traje, a ustvari tih  oko 25 dana začas prođe....pokušajte u svemu da nadete nešto zanimljivo...ja sam svaki dan šetala kroz grad prije ili poslije boce, iako su bile grozne vrućine, jednostavno mi je godilo...najgore mi je bilo poslije transfera jer sam stalno osjećala neke bolove u stomaku i mislila da sam dobilauser posted image barem pet puta u toku jednog dana...nekad poslije sam pročitala da je to od progesterona...ali kad god bi me zabolio stomak čitala bih neku knjigu. nađite nešto što stvarno volite i pokušajte se opustiti uz to. Ja preporučujem bilo šta od Nenada Veličkovića, njegovi duhoviti tekstovi su mi zaista mnogo pomogli, jer se toliko udubim da samo poslije nekoliko stranica primjetim da me već dugo nista ne boli...poslije transfera sam prelezala pa čini mi se do nalaza bete, nisam radila ama baš ništa...ležala sam uglavnom zbog utrogestana koji sam uzimala vaginalno jer mi je dr. rekao da uz takakav način uzimanja ima 10% bolju apsorbciju...kada sam baš morala ustajati pila sam ga, ali sam imlala vrtoglavicu... voljela bih ako vam mogu svojim iskustvom ikako pomoći...mislila sam pozitivno, i kad god bi mi pala neka pesimistična ideja na pamet, govorila sam sebi da sam, kao najveći štreber, uradila sve onako kako mi je dr. savjetovala i da su oni učinili sve od sebe i da dalje ne zavisi više od nas nego od dragog Boga...mnogo mi je pomoglo to što sam znala da mi je savjest čista, ništa nisam zabrljala :)....sad za sad sam dobro, za 2 sedmice na UZ a sve uz Božiju pomoć....
Eto, neka vam bude sa srećom i hairli ako Bod da pa da bude puno user posted image ovaj put...pozdrav svima :)

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 337
31.8.2010 13:21:07   
lejlas30
Draga Trepusa, puno ti hvala na ovakvim rijecima ohrabrenja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Maloprije sam se bocnula prvim dekapeptilom, hrabro i bez ustrucavanja, i nekako sam bila sretna user posted image  Pocelo je, pocelo user posted image user posted image user posted image
Sigurna sam da cemo se i mi "iz ove ture" aBd nekad sredinom oktobra zajedno radovati i cestitati jedne drugima!   user posted image user posted image user posted image  user posted image

< Poruku je uredio lejlas30 -- 31.8.2010 13:22:20 >

Tri godine u braku
1. ICSI = 0

Gospodaru moj
Podsjećaj me stalno
Da je neuspjeh iskušenje
Koje prethodi uspjehu

(odgovor članu Trepuša)
Neposredna veza do poruke: 338
31.8.2010 13:24:01   
malena27 RR
Cure sretno! Lejla jako sam sretna radi tebe! user posted image user posted image user posted image   Naravno i radi ostalih cura user posted image user posted image user posted image  

Brzo cu i ja aBd po 2. put vasim stopama! user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu lejlas30)
Neposredna veza do poruke: 339
31.8.2010 13:33:20   
lejlas30
Malena, hvala ti user posted image user posted image user posted image , puno sam optimisticnija nego prosli put, sigurnija u sebe, a i u moju dr. Nadam se najboljem, za sve nas!! I tebi cemo, aBd, sve zajedno drzati fige! user posted image user posted image user posted image

Tri godine u braku
1. ICSI = 0

Gospodaru moj
Podsjećaj me stalno
Da je neuspjeh iskušenje
Koje prethodi uspjehu

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 340
31.8.2010 13:44:57   
riba78
user posted image user posted image user posted image dopada mi se ovako razmišljanje user posted image
bravo Lejla aBd da sve prođe hairli user posted image user posted image user posted image iskreno user posted image ti želim da ovaj put bude uspiješno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Trepušauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 31.8.2010 14:08:05 >

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu lejlas30)
Neposredna veza do poruke: 341
31.8.2010 14:02:37   
lejlas30
Ribice, duso user posted image  user posted image    user posted image    user posted image user posted image user posted image  
user posted image

Tri godine u braku
1. ICSI = 0

Gospodaru moj
Podsjećaj me stalno
Da je neuspjeh iskušenje
Koje prethodi uspjehu

(odgovor članu riba78)
Neposredna veza do poruke: 342
31.8.2010 16:10:25   
sara za
Drage cure nisam vas zaboravila,redovno vas pratim i zelim da vam pozelim sve najbolje i da ako Bog da bude puno puno user posted image user posted image user posted image  i samo hrabro,trema i stres ne pomaze,sretno i navijam za cure u septembru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejlas30)
Neposredna veza do poruke: 343
31.8.2010 17:54:56   
baby_joy
Cure   user posted image user posted image user posted image

Da bude što više user posted image user posted image user posted image user posted image aBduser posted image user posted image user posted image user posted image

SRETNOOOOO!!!!!!

(odgovor članu sara za)
Neposredna veza do poruke: 344
31.8.2010 19:18:16   
malena ze
Drage moje ,evo da vam i ja zazelim sve najbolje i puuunnooo srece i sa bocama i nakon njih.user posted image user posted image user posted image user posted image Da nam ubrzo bude punouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,zaista vam od srca zelim,a za moju Snow veliki user posted image user posted image user posted image ,tebi ne moram  ni govoriti.Cure samo hrabro user posted image user posted image user posted image

1.ICSI=0 2.ICSI=0

(odgovor članu baby_joy)
Neposredna veza do poruke: 345
31.8.2010 20:57:53   
snowrose
Hvala,mila moja prijateljice.

Znam da si uz mene, uz sve nas,ali opet tvoja poruka mi puuuuuno znaci.

Ljubim te.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 1.9.2010 8:41:00 >

(odgovor članu malena ze)
Neposredna veza do poruke: 346
31.8.2010 21:01:30   
snowrose
 Trepuša user posted image user posted image user posted image  Hvala mila.

Sve je u Allahovim rukama.

I tebi sretno na prvom UZV ,to ti od user posted image  zelim.

< Poruku je uredio malena27 RR -- 1.9.2010 8:41:18 >

(odgovor članu Trepuša)
Neposredna veza do poruke: 347
31.8.2010 21:04:40   
snowrose
Hvala svim curicama - suborcima user posted image ,novopecenim milim user posted image  i mamicama.

user posted image user posted image user posted image  Sara za , Malena ze ,Malena 27,Baby_you .......

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 348
31.8.2010 23:10:53   
aidicaa
Zenice drage koje pocinjete sa bockama i postupkom vto zelim vam svu srecu sveta i da uspete ovaj put akb insalla.
Saljem vam puno vibrica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Malena i ti da sto pre akb pocnes sa postupkom user posted image user posted image user posted image

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 349
31.8.2010 23:28:21   
Lina85
Drage moje sretno vam bilo da insalah sve uspjete abd i da vam dani u bockanju i iscekivanju sto brze prolaze......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

^^^^^Zivot mamin i tatin stigao 10.09.2011.^^^^^

----------Volimo te najvise na svjetu----------

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *