|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Balić - Tuzla
18.8.2010 11:22:06   
snowrose
Naravno da razumijem,to je normalno da istražuješ.

Doktorica mi baš kaže to je ta postotnost oko 30-tak %,nekad malo manje,nekat tako.

Ma moramo se boriti.

< Poruku je uredio malena27 RR -- 18.8.2010 13:50:44 >

Pozitivne misli privlače samo pozitivne stvari!!!

(odgovor članu babygirl)
Neposredna veza do poruke: 301
18.8.2010 11:39:40   
babygirl
user posted image

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 302
18.8.2010 13:22:53   
babygirl
evo mene opet (joj jesam dosadna , user posted image user posted image znam) 

da vas pitam, kako cu ja sad stupiti u kontakt s balicima. napisem im mail na onaj na stranici ? je li? ili zovem telefonom ili sta? ma ja bih radije da zenu uputim u moje probleme da joj se zanebesa koliki cu istorijat da napisemuser posted image user posted image i kako da bas dogovorim pregled s njom , da me ne zapadne doktor. nesto hocu kod nje. nisam tip da mi je problem muski ginekolog , do sad sam uglavnom isla kod njih, ali nesto bih sad radije da sa zenom popricam, kad kazete da je tako plaha. malo sam "osjetljiva " ovih dana user posted image

i jos nesto, otprilike kad se javis kad ti zakazu razgovor?

(odgovor članu babygirl)
Neposredna veza do poruke: 303
18.8.2010 13:48:47   
mina minka
babygirl ja mislim da ti je najbolje da nazoves i zakazes razgovor s njom. pitaju oni koga zelis ne sikiraj se. puno sreceuser posted image user posted image

(odgovor članu babygirl)
Neposredna veza do poruke: 304
18.8.2010 14:19:03   
babygirl
u redu. hvala user posted image

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 305
18.8.2010 14:41:20   
snowrose
Beby,ja nazovem i zakažem termin,obično,sutradan ili prekosutra,uglavnom ne čeka se dugo na termin.

Imaš li broj telefona?Da ti pošaljem?

(odgovor članu babygirl)
Neposredna veza do poruke: 306
18.8.2010 15:00:40   
babygirl
nemam, daj user posted image

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 307
18.8.2010 15:23:20   
snowrose
broj ide na pp user posted image

LP RR Tim

I slobodno kažeš da želiš kod doktorice Devlete.

Sretno !!!

< Poruku je uredio malena27 RR -- 18.8.2010 15:41:17 >

(odgovor članu babygirl)
Neposredna veza do poruke: 308
18.8.2010 15:29:32   
veda
Babygirl i ja se slazem da je najbolje da odmah telefonom dogovoris termin za pregled.
Ja kada sam tek dogovarala napisala sam doktorici opsiran e mai sa podacima o nalazima koje sam bas bila povadila ,ali je odgovorila da dodem na pregled i da ponesem te nalaze.
Kada smo vec kod dr.ja sutra narucena da vidimo vezano za postupak u novembru.

Strpljenje je oruzje mudrih!

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 309
18.8.2010 15:38:30   
babygirl
zapisala broj.

a dobro onda da ne pisem dzaba mail kad ga nece citat user posted image

(odgovor članu veda)
Neposredna veza do poruke: 310
19.8.2010 1:01:54   
viOl@
Drage moje, pozdrav, ja sam medju vama nova, iz Zenice sam i trudilica 2 godine. Jucer sam prvi put otisla kod dr Balica, tacnije kod doktorice, nakon sto su dva para (nasi prijatelji) ostali trudni nakon uspjesne inseminacije kod dr Devlete, tako da smo se ja i mm odlucili na taj korak.
Odusevljena sam doktoricom, jako je ljubazna i sto je najbitnije posvetila nam je vrijeme, saslusala nas, pregledala me detaljno, kao sto niko do sada nije i objasnila nam sta nam je raditi.
Sad trebam da da izvadim hormone, briseve i HSG, pa da joj posaljem nalaze, i ako svve bude u redu onda cemo drugi ciklus pocesti sa postupkom inseminacije. Nadam se da cu biti te srece da otprve uspije kao kod nasih prijatelja, jer vise stvarno nemam strpljenja.

A vama svima zelim bebice i debele stomake sto prije user posted image user posted image ...Pusa svima

(odgovor članu babygirl)
Neposredna veza do poruke: 311
19.8.2010 15:16:17   
edina77
Drage moje da li neka od vas zna tačnu ulicu u Beogradu apoteke Igor jer kad sam radila prošli IVF donio nam je jedan prijatelj,a sutra mi idemo akobogda pa ako neko zna da mi javi i sretno našim novim trudilicama,valjda ćemo i mi u septembru imati sreće pusa svimauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viOl@)
Neposredna veza do poruke: 312
19.8.2010 15:19:15   
malena27 RR
mislim da je snowrose spominjala ovu apoteku pa joj posalji pp da pitas user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu edina77)
Neposredna veza do poruke: 313
19.8.2010 22:54:12   
cooki
Edina neznam dali si već naručila terapiju u Beogradu imaš i u loznici bliže ti je "Belldona apoteka

broj telefona poslan na pp

< Poruku je uredio malena27 RR -- 20.8.2010 1:40:57 >

(odgovor članu edina77)
Neposredna veza do poruke: 314
19.8.2010 23:00:40   
snowrose
edina77, poslala PP,da me Malena ne premješta.

< Poruku je uredio malena27 RR -- 20.8.2010 1:38:30 >

(odgovor članu edina77)
Neposredna veza do poruke: 315
21.8.2010 13:40:37   
AAvalon
Pozdrav svima ovde, vec duze vrijeme citam ovaj forum, i sve sam vas vec zavolila user posted image

Kao prvo, kratko o meni -- 30 god, u braku 3 godine, preko 2 godine trudilica, za sada bez uspjeha. Nakon dugog lutanja kod kojekakvih konja od doktora, doktoricu Balic sam nasla prije godinu dana i od tada idem kod nje. Do sad sam radila 3 ciklusa stimulacije Klomidom, fin dogovor jajnika ali lose za endometrij. HSG radila (i nikad vise!!!) i nalaz OK. Trenutno se spremam za injekcije i inseminaciju, al sve je u rukama dragog Boga.

E sad moje glavno pitanje, nadam se da nisam potpuno profulala temu -- kako vi ovo psihicki podnosite, s kim razgovarate, i da li postoji u Tuzli neki psiholog koji se bavi ovakvim slucajevima. Meni se sve cini da ste sve vi hrabrije od mene, i da sve bolje podnosite, a meni je ovo sve postalo pretesko za podnositi... Od uvijek vesele i nasmijane osobe postala sam potpuno depresivna, samo placem, nervozna sam i nestrpljiva, sama sebe ne mogu da podnesem. Naravno, ne pomazu mi sve prijateljice koje zatrudne pa mi odmah reknu "Hajde i ti, sta cekas!"

Eto, ako mi neko moze dati savjet ili svoje iskustvo, bila bih zahvalna. Ako sam promasila temu, izvinjavam se.

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 316
21.8.2010 19:24:52   
ena0002
AAvalon dobro dosla user posted image .....e sad kako se nositi sa svim ovim user posted image ...sve razlicito reagujemo i prihvatamo neke stavri. Meni licno a i ostalim trudilicama nalete raznorazni periodi, od toga da places, da si nezadovoljna i pitas se sto bas meni....... do potpune ravnodusnosti user posted image
Ali najbitnije je da covjek ovo sve sam ne prozivljava, da ima nekog s kim se iskreno moze ispricati, nekog ko ce ga razumiti. Evo tebi zato link od nase cekaonice user posted image user posted image user posted image http://www.ringeraja.ba/forum/%C4%8Cekaonica_u_avgustu%21/m_674637/tm.htm
Tu ti mi placemo i smijemo se zajedno user posted image
A sad malo salu na stranu najbitnije od svega da imas podrsku muza, iako on nece shvatiti uvijek sve faze kroz koje prolazis, ali govorim onako u sustini.
A sad kad bolje razmislim i ja sam od jedne veselice postala pravi namcor user posted image user posted image user posted image ....borba za user posted image  iscrpi itekako user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 317
24.8.2010 19:17:31   
leonora
Bila sam juče kod doktorice Balić prvi put i žena je stvarno super, sve pohvale...Sad me zanima, trebala bih raditi hsg, pa ne znam gdje da radim, da li u Beogradu-s totalnom anestezijom, ili možda kod Balića, nemam pojma...pa me zanima je li ko radio hsg kod njih i kako to kod njih izgleda?

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 318
24.8.2010 19:20:02   
malena27 RR
leonora, mozda ne bi bilo lose da pogledas i na ovoj temi dok ti se neka od cura sa iskustvom ne javi: KLIK

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu leonora)
Neposredna veza do poruke: 319
24.8.2010 19:24:16   
veda
Leonora,ja sam proslog cetvrtka bila kod dr.Devlete,i pricale smo nesto vezano za hsg.Ona je meni rekla dai oni  rade pod totalnom anestezijom.

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 320
24.8.2010 19:51:38   
leonora
hm...a ja kad sam je pitala juče kaže da rade i bez anestezije i sa, kad se traži, da anesteziolog da neku injekciju u smislu da te ošamuti, a sad ne znam bude li se svestan, boli li išta, to me zanima...

(odgovor članu veda)
Neposredna veza do poruke: 321
24.8.2010 19:55:11   
malena27 RR
leonora, to je kratkotrajna anestezija ili sedacija...budes 15 minuta uspavana i nisi pri svijesti... 

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu leonora)
Neposredna veza do poruke: 322
24.8.2010 19:57:41   
veda
Da,bas tako,kao sto ti je malena napisala.

Strpljenje je oruzje mudrih!

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 323
24.8.2010 20:04:03   
leonora
E, to mi odgovara, to se traži, haha. Hvala vam cure. Nazvaću još da provjerim detalje, šta kako, cijenu i ostalo...

(odgovor članu veda)
Neposredna veza do poruke: 324
24.8.2010 20:28:16   
mina minka
leonora ja sam radila hsg kod balica bez ikakve anestezije.
ja cu ti reci kako mi je bilo jer da sam ove pameti i ja bi se vise raspitivala.
rezultat hsg je bio super prohodno sve , ali je bilo uzasno. ne znam da li bi ikad vise smjela to uraditit. po nesreci ja sam dosla sama i to autom, tao da povedi nekog sa sobom. ovo ne mora znaciti da ce tebe boljeti sve zavisi od osobe, ja sam se prepala prvo, pa mi je pozlilo itd. nada se da te nisam prepala al govorim ti iz najboljih namjera d aznas kako je meni bilo

(odgovor članu leonora)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

nezeljene dlacice

sa cim ih uklanjate

zilet / brijac zenski (65%)

krema (8%)

vosak (6%)

masinicom (22%)

Broj svih glasova: 51

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *