|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr. Balić - Tuzla
13.9.2010 14:55:02   
snowrose
user posted image user posted image user posted image Pa nemamo sta jos javljati user posted image ,na početku smo jos-Decapeptylom se lupamo i sutra aBd prvi UZV na kojem cemo saznati kolicinu / dozu Gonala / Menopura / Merionala i njih takodjer pocinjemo sutra aBd primati.

Eto,prijavila......user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozitivne misli privlače samo pozitivne stvari!!!

(odgovor članu orange 00)
Neposredna veza do poruke: 376
13.9.2010 15:18:16   
Banana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jeeeeeeeeeeeeeeeee!

Ja Hadi, Ja Mudžibu...

3 IUI -

user posted image došlo samo

i drugo user posted image došlo samo

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 377
13.9.2010 15:28:15   
malena ze
Navijamo za vas curice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.ICSI=0 2.ICSI=0

(odgovor članu Banana)
Neposredna veza do poruke: 378
13.9.2010 15:30:40   
Dragička
curke koje kreću u postupak nek im je sa srećom da bude uspješan sa user posted image  ili user posted image

2x AIH=0
3x IVF=0
nada umire zadnja

(odgovor članu malena ze)
Neposredna veza do poruke: 379
13.9.2010 16:31:36   
veda
Curice moje,sretno...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je oruzje mudrih!

(odgovor članu Dragička)
Neposredna veza do poruke: 380
13.9.2010 18:52:29   
lamama
Cure sretno, želim da uspijete u ovom postupkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu veda)
Neposredna veza do poruke: 381
13.9.2010 23:22:23   
ledy blue
Sretno i naravno navijamo da bude uspjesno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 382
14.9.2010 7:48:54   
orange 00
Sretno lupanje user posted image user posted image user posted image

A za ostatak "posla" zelim hrabrost i snagu od user posted image  iiiiiiiiii user posted image  naravno

user posted image

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 383
14.9.2010 10:29:17   
patrizia
drage moje cure

Želim Vam od srca da sve uspijete,navijam i mislit ću na vas.....

Šaljem vam punoooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

7 IUI ,1X beta 50-biokemijska trudnoča ,ostale bete 0

25.04.2012. ICSI
-07.05. beta 177
-09.05. beta 464
STIGAO SAV MOJ SVIJET 31.12.2012.
HVALA TI BOŽE NA USLIŠENIM MOLITVAMA !!!

(odgovor članu orange 00)
Neposredna veza do poruke: 384
14.9.2010 11:32:02   
mina minka
sretno svima abd da uspijeteuser posted image user posted image

(odgovor članu patrizia)
Neposredna veza do poruke: 385
17.9.2010 20:00:09   
za
Cao cure ....ja se dugo nisam javljala ali me stvarno interesuje ova folikulometrija prvi put je radim.Zanimaju me iskustva i naravno sto detaljnije:koliki trebaju biti kada puknu i tako to.......pozdrav a hvala vam unaprijed....ja sam tek sad prvi puta bila 12.dan i folikul mi je bio14.9 a kroz dva dana tj.12.dan 18mm kolko se ja razumijem pa sad nam je preporucila akcijuuser posted image pa ponovo u ponedjeljak na folik.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image AK BOG DA

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 386
17.9.2010 21:34:38   
ena0002
Za imas temu Folikulometrika i Klomifen i tamo dosta ima o tome, a u principu folikul raste 2mm dnevno i kod tebe je stanje super user posted image .....sretno user posted image
Cure koje ste krenule u postupak i sa bocanjem kod Balica sreeetno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu za)
Neposredna veza do poruke: 387
18.9.2010 14:00:34   
Ida2010
Hvala svim curama,srece nam treba puno,puno...
Mada sam ja vec zabrinuta user posted image .Za injekcije su mi rekli da treba da ih primam svaki dan u isto vrijeme,ali kod mene nije bilo tako.Zbog posla mi se ponekad znalo desiti da odstupam 15-20 min.Npr,primala sam u 14h,ali meni se znalo desiti da je nekada primim u 13:40h.Tako da sam se vec uveliko zabrinula,jer pocetak nisam uradila kako treba.Griznja savjesti je vec pocela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 388
18.9.2010 19:35:39   
veda
Draga Ida,nista se ti ne brini.Preporucuje se davanje u isto vrijeme,ali se tolerise prekoracenje do 2 sata,a ti si odstupala petnaestak min. to je nista.Zato nemoj da imas nikakvu griznju savjest jer nista nisi napravila da bi se brinula.Tvoje prekoracenje od 15,20min je potpuno bezznacajno. Zelim ti puno srece.

Strpljenje je oruzje mudrih!

(odgovor članu Ida2010)
Neposredna veza do poruke: 389
18.9.2010 21:36:16   
malena ze
Ida,ne brini ,kao sto ti je Veda vec rekla postoji tolerancija do 2 sata.Svim curkama zelim mnogo srece i da nam uskoro zabebite.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.ICSI=0 2.ICSI=0

(odgovor članu veda)
Neposredna veza do poruke: 390
21.9.2010 9:52:37   
za
cao lamama ja sam juce ponovo bila na folikulometriji a moja dok. kaze da je folikul pukao prije na noc a mi smo se ......pa valjda uspije ali mi endometrij nije bas nesto veliki 8 mm ali meni nije davala klomifen vec smo muz i ja ispili po jednu kutiju summameda pa folik. pa et sada dabroston 10 dana pa kaze da na kraj mjeseca se obrati ako dobijem a ako ne dobijem isto da radimo test na trudnocu Uz Boziju pomoc se nadam jednom user posted image ha ha ali i ako ne, ne treba gubiti nadu.....

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 391
21.9.2010 18:57:59   
baby_joy
Cure sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu za)
Neposredna veza do poruke: 392
22.9.2010 7:30:33   
patrizia
jutro drage moje trudilice:)

Kako napredujete i jeli vam sve ide po planu?.Nekako već dugo ne vidim da je i jedna objavila da se punkcije bliže ili se varam:)))
Koliko vas ima sada u postupku kod dr Balić?.Zelim vam svu sreću,mnogo strpljenja i na kraju ako Bog da mnogo slatkih malih bebica.
Navijam za vas !!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

7 IUI ,1X beta 50-biokemijska trudnoča ,ostale bete 0

25.04.2012. ICSI
-07.05. beta 177
-09.05. beta 464
STIGAO SAV MOJ SVIJET 31.12.2012.
HVALA TI BOŽE NA USLIŠENIM MOLITVAMA !!!

(odgovor članu baby_joy)
Neposredna veza do poruke: 393
24.9.2010 12:07:08   
orange 00
Hej cure sta se desava, kad ce punkcije?

Niko nista ne javlja.

Izgleda da cure u ovom krugu nisu aktivne na RRuser posted image

(odgovor članu patrizia)
Neposredna veza do poruke: 394
25.9.2010 21:55:03   
snowrose

Hvala mila.

Sad nas je deset_ parova.

Sutra je jedna grupa za punkciju,druga aBd prekosutra.
Nemojte nam zamjeriti na ne javljanju,čekamo da konačno vas obradujemo lijepim vijestima.......,aaaa valjal ova ''user posted image .

< Poruku je uredio malena27 RR -- 26.9.2010 22:02:51 >

Pozitivne misli privlače samo pozitivne stvari!!!

(odgovor članu patrizia)
Neposredna veza do poruke: 395
25.9.2010 22:06:50   
ledy blue
Ja se iskreno nadam i navijam da nas obradujete user posted image user posted image user posted image

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 396
26.9.2010 22:03:27   
malena27 RR
snowrose i ostale curice u postupku sretno user posted image i da nam se uskoro javite sa user posted image  user posted image   i visokim betama user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 397
26.9.2010 22:10:49   
nella
sretno svima user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sve ce se ovo jednom zvati juce

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 398
26.9.2010 22:20:39   
Zoe
I mi se pridružujemo navijanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu nella)
Neposredna veza do poruke: 399
26.9.2010 22:20:57   
malena ze
Cure sretno,zelim vam svu srecu svijeta i da nas obradujete ubrzo sa visokim betamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.ICSI=0 2.ICSI=0

(odgovor članu nella)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *