|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mali odbijaci hrane
23.8.2010 14:12:54   
veeseelaa
Jasmin hvala punooo user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 326
23.8.2010 14:15:04   
jasmin

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Jasmin hvala punooo user posted image user posted image

Ma nema na cemu draga,meni je neopisivo drago da sam uspjela pomoci.Samo da nasi maleni jedu i budu zdrava djeca.:)user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 327
23.8.2010 14:21:39   
Nedi
Evo i mene ovdje...muku mučim i mm i ja smo više poludili od njegovog ne/jela. Moj dječak koji je jeo sve ( mahune, mrkvica, kafiol, blitva, špinat, brokule....sve) sad više ne jede ništa. Mislili smo da je faza, pa da  nije bolestan, pa da mu nije vruće, pa možda nije danas gladan, ali ustvari on više neće da jede. I to traje...jučer sam mu nakuhala svega, za doručak nekoliko zalogaja ABC-a i 2 nektarine i to poslijepodne. Soka bi  litrima ( to smo ukinuli - samo limunada, voda i jedan čaj).

Eto da se izjadam :-(( baš me strah da se ne razboli, i smršao je user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 328
23.8.2010 14:23:55   
veeseelaa
jooooj Nedi u potpunosti te razumijem.... 
jadne mi majkeuser posted image user posted image user posted image  a da uzmeš neki sirup ili naturu mix???? a da probaš i ti s medom?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 329
23.8.2010 14:26:49   
anidla
I kod mene je danas situacija uzasna...nista nije jeo, popio 30 ml mlijeka, i 4 kasikice kruske..sad mu dala puretinu, povratio je odmah i krusku...voda, caj, sokovi kao i obicno 0 poena user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

Neposredna veza do poruke: 330
23.8.2010 14:29:35   
veeseelaa
a što je povratio? jel dijete nešto bolesno ili...?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 331
23.8.2010 14:30:00   
Nedi
Ma podvalim mu po malo ali jedva. Ko bi rekao da je on jeo med na kašiku prije samo 6 mjeseci? Imamo i sirup ali sad se ne mogu sjetiti kako se zove.  Bili smo i na planini i na moru, i na izletu, i uz rijeku. Sad palniramo otići u Etno Begovo selo da vidim hoće li i to upaliti. Možda mu se otvori apetiti, ima da ponesem 3 čorbe u baby termosici

Neposredna veza do poruke: 332
23.8.2010 14:30:54   
veeseelaa
sretno Nedi, nadam se da će izlet u etno selo pomoći, držim fige da maleni počne jesti

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 333
23.8.2010 14:32:25   
anidla

a što je povratio? jel dijete nešto bolesno ili...?

bolesno nije, nego kad mu stavim kaskicu u usta, on isplazi jezik i tako ga drzi i drzi...i onda sam sebi ocito stvori nagon na povracanje i povrati...to mi jako cesto radi, pocinjem se brinuti...zvala sam Omer Masic da ga odvedem ali nasa pedijatrica na godisnjem...

brine me i ova tekucina, slomi me....fontanela mu je poprilicno udubljena...ja jednostavno ne mogu da prihvatim da moje dijete ne zeli da pije....

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 334
23.8.2010 14:32:38   
Nedi
anidla i N je povratio puretinu a u tom uzrastu je baš lijepo jeo i bio zdrav. Ne znam zašto ali nikad poslije toga nije htio jesti puretinu. Da nije i kod vas puretina u pitanju? Ako je dijete zdravo sigurno mu ne odgovara nesto sto je pojeo

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 335
23.8.2010 14:33:57   
teacher75
anidla, mozda su zubici u pitanju, provjeri...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 336
23.8.2010 14:34:16   
Nedi

sretno Nedi, nadam se da će izlet u etno selo pomoći, držim fige da maleni počne jesti

I vama i svim malim guzama poručujem da prestanu sikirati mame i tate

Neposredna veza do poruke: 337
23.8.2010 14:35:40   
bebacha
Nazalos evo i nas ovdjeuser posted image user posted image user posted image do prije 4 mjesca Ajla je jela sve,ama bas sve.a sad joj je apetit nula.ova 4 mjesca zivi samo paradajzu,krastavicama i nekom vocu.sad smo joj ukunuli slatkise,soka joj dajem malo,uvela joj pikovit,e od danas cu pocet i med i pekmez od jabuka pa cemo vidjet.najvise me strah da ne pokvari krvu sliku.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 338
23.8.2010 14:37:47   
Nedi
bebacha mi smo izgleda počeli straj glađu u isto vrijemeuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 339
23.8.2010 14:39:34   
anidla
IZVORNA PORUKA: teacher75

anidla, mozda su zubici u pitanju, provjeri...

ja sam poprilicno sigurna da je neka dvojka na pomolu, ali se ne vidi jos nista, ali on s jezikom donju vilicu trlja ali trlja...

a puretinu stvarno voli, nije do nje, i kad bilo sta drugo dam, zna u po jela poceti da pravi te grimase kao da mu se gadi i na kraju povrati...

ma joj.. a u tome svemu mm kaze da se opustim da cu oboliti ako se na sve budem trzala i sekirala, ali dzaba...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 340
23.8.2010 14:45:39   
bebacha
mene je tjesilo sto je u vrticu jela super al evo vec 15 dana ni kod njih ne jede.juce je za cjeli dan pojela dva kukuruza u lubenice.2 flasice mlijeka i onda mi je cjelu noc trazila opet mlijeko a nemogu joj ne dato jer je ona vriska i nemozes je smirit

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 341
23.8.2010 14:47:55   
Nedi
IZVORNA PORUKA: anidla

ma joj.. a u tome svemu mm kaze da se opustim da cu oboliti ako se na sve budem trzala i sekirala, ali dzaba...

A mm kaže da ih ostavim same 1 dan i da će on 100% dati N ručak i da će N pojesti porciju i to onoliko koliko sam ja zamislila da on treba pojesti. Kako? Pa fino neću mu dati ništa drugo cijeli dan i vidjeti ćeš kad guza ogladni. Ja mogu odolijevati slatkim pogledima a ti ne možeš nego si cijeli dan u kuhinji i praviš a on samo kašikicu pojede.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 342
23.8.2010 14:57:12   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Gracanka

E da,ja zasad dajem kupovni,ali mislim da je bolje domaći,ili?Samo što ga ovdje nemam gdje kupiti,pa se moram strpiti do kraja mjeseca.

Bilo bi super da potrazis pravi med.Mi evo,na drugom kontinentu,nabavljamo iz BiH.Ovdje je pravi med preskup.
Babo mi je sad nabavio s Bjelasnice oko 10-kg i donijece ga za hadz insaallah.S obzirom da djeca piju u vodi svaki dan po kasiku potrosi se brzo.Ali neka,sve za zdravlje malisana.:)

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 343
23.8.2010 20:23:54   
Anoniman
hm Noa nece med u vodi ni u caju ni u sokicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grozna je a imam odlican domaci meduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasmin)
  Neposredna veza do poruke: 344
23.8.2010 20:51:33   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: noa

hm Noa nece med u vodi ni u caju ni u sokicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grozna je a imam odlican domaci meduser posted image user posted image user posted image

probaj prvo sa manjom kolicinom meda...npr pola kasicice...
ebo Asja je danas popila flasicu tankog caja (HiPP instant) sa kasikom meda... nije ni skontala ili joj se svidja ukus pa nije htjela reagovati

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 345
24.8.2010 0:14:11   
Visnja RR
evo mene opet...
kako je vec poznato da je oje djete nocna ptica ( na koga li je! user posted image ) prije 20 minuta je trazila pitu user posted image
e kako ja uvjek imam zamrznutu pitu koju mama pravi od domaceg sira, kajmaka i jaja ... i sve to poredano u sapo 2-3 stapica, tako ja fino odmrznem i djete pojede... evo sad sve zaljeva cajem user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 346
24.8.2010 0:35:18   
reallove

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

evo mene opet...
kako je vec poznato da je oje djete nocna ptica ( na koga li je! user posted image ) prije 20 minuta je trazila pitu user posted image
e kako ja uvjek imam zamrznutu pitu koju mama pravi od domaceg sira, kajmaka i jaja ... i sve to poredano u sapo 2-3 stapica, tako ja fino odmrznem i djete pojede... evo sad sve zaljeva cajem user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
i emin je danas bolje jeo hb...a spava poslije 3user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 347
24.8.2010 0:39:52   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: reallove

evo mene opet...

hahahahha a vas dviej dezurne :)) neka neka

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 348
24.8.2010 0:47:50   
reallove

IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: reallove

evo mene opet...

hahahahha a vas dviej dezurne :)) neka neka

user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 349
24.8.2010 0:49:47   
veeseelaa
opa, opa počelo je user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *