Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
a da da pojasnim ja kad ajsi pravim Hipp caj to izgleda tako da naspem vode npr 2 dcl i to samo prstima kao da poslim cajem... to je u stvari voda koja je lagano obojena i ima slatkast ukus...
Ma jah,to ti je super za pocetak,pogotovo ako ljepotica voli,ma odlicno.
Višnja jesil davala princezi med? imal kakvih pomaka il je rano o tome govoriti? ja sinoć napravila malenoj čaj i stavila u isti dvije kašike meda i kroz san je isti popila Jutros joj takodje napravila isti čaj s medom i popila ga je u obdaništu.... maloprije me zove teta iz obdaništa i kaže samo da ti javim da smo svi jako sretni jer je Ajša pojela tanjir buranije, ja ostala bez teksta A kako sam se samo prepala kad sam na dispjelu vidjela tetin broj i dalje ne mogu od muke ustati Nakon ove informacije plakala sam kao dijete, tako sam se obradovala E sad dal je med odigrao ulogu il je nešto drugo pojma nemam....... Piši jede li tvoja malena išta danas
Med ne moze nikako skoditi, znate svi kako je ljekovit i za sta je sve dobar. Svim mamama cija djeca slabije jedu zelim da se male guze sto prije "projedu". veeseelaa, imali smo i mi te faze i ja sam se isto tako ponasala, dok ne uzme zalogaj ja ne trepcem, ako ne jede placem i sl. Sve je to normalno. Fakat mi je najveca mora kad nece da jedu. I naravno kad su bolesni.
ma ova moja haman od kad je počela jesti čvrstu hranu u fazi je da ne jede, nije to semnica dvije, nego su mjeseci u pitanju Vjeruj mi svi se ibrete kad provedu sa malenom par dana, kažu nikad nisu vidjeli da dijete tako slabo ma nikako jede ja dok se žalim, svi misle pretjerujem
Višnja jesil davala princezi med? imal kakvih pomaka il je rano o tome govoriti? ja sinoć napravila malenoj čaj i stavila u isti dvije kašike meda i kroz san je isti popila Jutros joj takodje napravila isti čaj s medom i popila ga je u obdaništu.... maloprije me zove teta iz obdaništa i kaže samo da ti javim da smo svi jako sretni jer je Ajša pojela tanjir buranije, ja ostala bez teksta A kako sam se samo prepala kad sam na dispjelu vidjela tetin broj i dalje ne mogu od muke ustati Nakon ove informacije plakala sam kao dijete, tako sam se obradovala E sad dal je med odigrao ulogu il je nešto drugo pojma nemam....... Piši jede li tvoja malena išta danas
bravo za Ajsu
Asja je jutros papala pitu sirnicu ali to je uobicajen njen obrok...pojela je velicine kutije cigara ( obicno pojede pola)... nije htjela jogurt ali je popila opet caj s medom ... sad je moram odvesti mami jer imam obaveza u gradu pa ce ona imati neko konkretnije jelo... ali joj nedam AD i sokic...dobice veceras buranija mi je jos misaona imenica
u svakom slucaju med je zdrav pa bar da znam da djete unosi jos nesto zdravo u sebe
po nekim medicinskim istraživanjima do 1 godine ne ni slučajno...a neka čak preporučuju i do 3 godine. ja sam svojoj djeci med uvekla nakon 1 godine... nikome ne preporučujem isti aako u porodici postoje bilo kakve alergijske reakcije no moja djeca ga baš uzimaju i lijepo podnose. Do 1 godine života nike ga ne savjetujem radi mogućnosti razvijanja bakterije iz meda koja odraslom organizmu stavra manje smetnje a kod dijece do godinu dana zna biti smtonosna.Znači oprez je neminovan.
bravo za Ajsu
Asja je jutros papala pitu sirnicu ali to je uobicajen njen obrok...pojela je velicine kutije cigara ( obicno pojede pola)... nije htjela jogurt ali je popila opet caj s medom ... sad je moram odvesti mami jer imam obaveza u gradu pa ce ona imati neko konkretnije jelo... ali joj nedam AD i sokic...dobice veceras buranija mi je jos misaona imenica
u svakom slucaju med je zdrav pa bar da znam da djete unosi jos nesto zdravo u sebe
ooo pa mila i to je nešto, ma nas dvije ćemo udariti po ovom medu pa šta Bog da
Moram probati,nek' bar nesto zdravo pojede,a nadam se da ce joj se malo pojacati apetit,ona skoro nista slano ne jede,bas se mucim s njom. Ja i muz nismo alergicni ni na sta,valjda nije ni ona.
ja sam na nekoj od tema gdje smo sve priznavale svoje svjesne "greške" sa bebama priznala da sam svom R već od par mjeseci umakala cuclu u med razlog je bio njegovo stalno plakanje i na kraju više nisam znala šta da radim (imao je grčeve) i to mi je pomagalo molim sve ostale mame da ovaj eksperiment ne izvode kod kuće jer može biti opasno
Bravo za malu Ajsu.Bravo i za Asjicu,ipak pojede pola,a danas je pojela vise nego uobicajeno. veeseela,ne znam je li bas odmah med djelovao,al je barem dijete uzelo super zdravu namirnicu.Jedino sto bih savjetovala da se ne daje puno meda,jer ni sa cim nije dobro pretjerivati.Ja ne bih davala vise od kasike i po dnevno,naravno razmucen,osim kad je dijete bolesno.Med je dokazano zdrav,prirodan antibiotik,bogat mineralima i vitaminima,od kojeg je zeljezo neophodno za zdravlje krvi i ocenito imunitet,pa je ta kasika meda koju dijete uzme u nekoj tecnosti velika blagodat,jos kad se otvori apetit.hehe
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.