|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mali odbijaci hrane
22.8.2010 23:51:04   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

a da da pojasnim ja kad ajsi pravim Hipp caj to izgleda tako da naspem vode npr 2 dcl i to samo prstima kao da poslim cajem... to je u stvari voda koja je lagano obojena  i ima slatkast ukus...

Ma jah,to ti je super za pocetak,pogotovo ako ljepotica voli,ma odlicno.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 301
23.8.2010 12:28:47   
veeseelaa
Višnja jesil davala princezi med? imal kakvih pomaka il je rano o tome govoriti?
ja sinoć napravila malenoj čaj i stavila u isti dvije kašike meda i kroz san je isti popila
Jutros joj takodje napravila isti čaj s medom i popila ga je u obdaništu.... maloprije me zove teta iz obdaništa i kaže samo da ti javim da smo svi jako sretni jer je Ajša pojela tanjir buranije, ja ostala bez tekstauser posted image user posted image user posted image
A kako sam se samo prepala kad sam na dispjelu vidjela tetin broj i dalje ne mogu od muke ustati
Nakon ove informacije plakala sam kao dijete, tako sam se obradovalauser posted image
E sad dal je med odigrao ulogu il je nešto drugo pojma nemam.......
Piši jede li tvoja malena išta danas

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 302
23.8.2010 12:36:17   
Majčica
Med ne moze nikako skoditi, znate svi kako je ljekovit i za sta je sve dobar.
Svim mamama cija djeca slabije jedu zelim da se male guze sto prije "projedu".
veeseelaa, imali smo i mi te faze i ja sam se isto tako ponasala, dok ne uzme zalogaj ja ne trepcem, ako ne jede placem i sl. Sve je to normalno. Fakat mi je najveca mora kad nece da jedu. I naravno kad su bolesni.

T. 2008.
H. 2012.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 303
23.8.2010 12:40:54   
veeseelaa
ma ova moja haman od kad je počela jesti čvrstu hranu u fazi je da ne jede, nije to semnica dvije, nego su mjeseci u pitanju
Vjeruj mi svi se ibrete kad provedu sa malenom par dana, kažu nikad nisu vidjeli da dijete tako slabo ma nikako jede user posted image  ja dok se žalim, svi misle pretjerujem

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Majčica)
Neposredna veza do poruke: 304
23.8.2010 12:44:55   
Hannica
Smije li moj Hana sad jesti med???

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 305
23.8.2010 12:46:33   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Višnja jesil davala princezi med? imal kakvih pomaka il je rano o tome govoriti?
ja sinoć napravila malenoj čaj i stavila u isti dvije kašike meda i kroz san je isti popila
Jutros joj takodje napravila isti čaj s medom i popila ga je u obdaništu.... maloprije me zove teta iz obdaništa i kaže samo da ti javim da smo svi jako sretni jer je Ajša pojela tanjir buranije, ja ostala bez tekstauser posted image user posted image user posted image
A kako sam se samo prepala kad sam na dispjelu vidjela tetin broj i dalje ne mogu od muke ustati
Nakon ove informacije plakala sam kao dijete, tako sam se obradovalauser posted image

bravo za Ajsuuser posted image

Asja je jutros papala pitu sirnicu ali to je uobicajen njen obrok...pojela je velicine kutije cigara ( obicno pojede pola)... nije htjela jogurt ali je popila opet caj s medom ... sad je moram odvesti mami jer imam obaveza u gradu pa ce ona imati neko konkretnije jelo...
ali joj nedam AD i sokic...dobice veceras user posted image
buranija mi je jos misaona imenica user posted image

u svakom slucaju med je zdrav pa bar da znam da djete unosi jos nesto zdravo u sebe user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 306
23.8.2010 12:47:40   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Hannica

tvoja malena ima jednu godinu... ja ne bih jos davala...ali eto opet nadam se da ces dobiti jos neki "pametniji" savjet user posted image

03.04.`08

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 307
23.8.2010 12:47:46   
veeseelaa

ma ja bi svojoj dala, Hanica već ima jednu godinu, nije tako više ni mala

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 308
23.8.2010 12:48:11   
Hanady RR

po nekim medicinskim istraživanjima do 1 godine ne ni slučajno...a neka čak preporučuju i do 3 godine.
ja sam svojoj djeci med uvekla nakon 1 godine...
nikome ne preporučujem isti aako u porodici postoje bilo kakve alergijske reakcije no moja djeca ga baš uzimaju i lijepo podnose.
Do 1 godine života nike ga ne savjetujem radi mogućnosti razvijanja bakterije iz meda koja odraslom organizmu stavra manje smetnje a kod dijece do godinu dana zna biti smtonosna.Znači oprez je neminovan.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 309
23.8.2010 12:49:31   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

bravo za Ajsuuser posted image

Asja je jutros papala pitu sirnicu ali to je uobicajen njen obrok...pojela je velicine kutije cigara ( obicno pojede pola)... nije htjela jogurt ali je popila opet caj s medom ... sad je moram odvesti mami jer imam obaveza u gradu pa ce ona imati neko konkretnije jelo...
ali joj nedam AD i sokic...dobice veceras user posted image
buranija mi je jos misaona imenica user posted image

u svakom slucaju med je zdrav pa bar da znam da djete unosi jos nesto zdravo u sebe user posted image

ooo pa mila i to je nešto, ma nas dvije ćemo udariti po ovom medu pa šta Bog da user posted image  

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 310
23.8.2010 12:51:30   
Visnja RR
MEEDDDDeeeneee cuuuuriiiiceeeee user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 311
23.8.2010 12:52:18   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 312
23.8.2010 12:55:10   
Hannica
Moram probati,nek' bar nesto zdravo pojede,a nadam se da ce joj se malo pojacati apetit,ona skoro nista slano ne jede,bas se mucim s njom.user posted image
Ja i muz nismo alergicni ni na sta,valjda nije ni ona.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 313
23.8.2010 12:57:59   
veeseelaa

Moram probati,nek' bar nesto zdravo pojede,a nadam se da ce joj se malo pojacati apetit,ona skoro nista slano ne jede,bas se mucim s njom.user posted image
Ja i muz nismo alergicni ni na sta,valjda nije ni ona.user posted image

user posted image user posted image  za odluku pa javni rezultate i eventualne pomake, ovo ti ko dodje terapija s medom user posted image
ah šta da radimo kad smo u belaju user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 314
23.8.2010 13:03:32   
Hannica
Mene sad brine da joj se apetit ne otvori previse,sad nista ne jede i ima 11 kg,ako je krene ko ce je nosit,i ovako mi je previse.user posted image

Neposredna veza do poruke: 315
23.8.2010 13:03:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

hvala jasmin, Višnja user posted image valjda ima za nas selameta

a ima li za nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tek joj je 17 mjeseci i jos nije jela meduser posted image

Moja je starija 4 dana od tvoje,ja njoj već par dana dajem,ali samo jednom dnevno (pola čaše vode i 1 kašikicu meda)

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 316
23.8.2010 13:04:23   
taurus

ja sam na nekoj od tema gdje smo sve priznavale svoje svjesne "greške" sa bebama priznala da sam svom R već od par mjeseci umakala cuclu u med user posted image user posted image user posted image
razlog je bio njegovo stalno plakanje i na kraju više nisam znala šta da radim (imao je grčeve) i to mi je pomagalo
molim sve ostale mame da ovaj eksperiment ne izvode kod kuće jer može biti opasnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 317
23.8.2010 13:05:10   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Gracanka

a ima li za nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tek joj je 17 mjeseci i jos nije jela meduser posted image

Moja je starija 4 dana od tvoje,ja njoj već par dana dajem,ali samo jednom dnevno (pola čaše vode i 1 kašikicu meda)

ajde noa počni, šta čekaš, vidiš da smo se svi dali u med

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 318
23.8.2010 13:06:05   
veeseelaa

Mene sad brine da joj se apetit ne otvori previse,sad nista ne jede i ima 11 kg,ako je krene ko ce je nosit,i ovako mi je previse.user posted image

hahahah razumijem tvoju bojazan al vrijedi riskirati, nosiće njih majke koliko god treba, samo nek nam papaju

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 319
23.8.2010 13:09:56   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Gracanka

ajde noa počni, šta čekaš, vidiš da smo se svi dali u med

sta da i Nou upisem u ''medenjake'' ev sad mi mm rece da je njegova mamica vec Noi davala med i jabukuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moglo bi da gori danas bas sam hornauser posted image

Neposredna veza do poruke: 320
23.8.2010 13:11:04   
Anoniman
E da,ja zasad dajem kupovni,ali mislim da je bolje domaći,ili?Samo što ga ovdje nemam gdje kupiti,pa se moram strpiti do kraja mjeseca.

Neposredna veza do poruke: 321
23.8.2010 13:11:21   
veeseelaa
čekamo te onda na temi Svekrva sve kriva?! user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 322
23.8.2010 13:16:58   
Anoniman

čekamo te onda na temi Svekrva sve kriva?! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moze

Neposredna veza do poruke: 323
23.8.2010 13:17:20   
veeseelaa
user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 324
23.8.2010 14:08:09   
jasmin
Bravo za malu Ajsu.Bravo i za Asjicu,ipak pojede pola,a danas je pojela vise nego uobicajeno.
veeseela,ne znam je li bas odmah med djelovao,al je barem dijete uzelo super zdravu namirnicu.Jedino sto bih savjetovala da se ne daje puno meda,jer ni sa cim nije dobro pretjerivati.Ja ne bih davala vise od kasike i po dnevno,naravno razmucen,osim kad je dijete bolesno.Med je dokazano zdrav,prirodan antibiotik,bogat mineralima i vitaminima,od kojeg je zeljezo neophodno za zdravlje krvi i ocenito imunitet,pa je ta kasika meda koju dijete uzme u nekoj tecnosti velika blagodat,jos kad se otvori apetit.hehe

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *