|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
27.6.2010 21:43:02   
dinaa
IZVORNA PORUKA: ena23

dinaa ne zelim ja dodavati ulje na vatru ali mi se cini da se bebana toliko uzivila u ulogu zrtve da ce ona njemu apsolutno preko svega preci i na kraju slegnut ramenima i skociti u rjeku. nema ona fajde da ja njoj govorim cico maco duso bice to sve u redu, promjenit ce se on. cuj molim te, kreten jedan, ima da plati internet i da izlazi sa drustvom svaku vecer a nema djetetu da kupi pelene??? ma daaaaaaaj.

nekad treba biti i grub ako ce to imalo otvoriti oci nekome. da je bogdom medolino ovdje se javila pa da joj par nas onako otvoreno kazemo da napusti muza, mozda bi danas bila ziva??? user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ma nisam ja uopste mislila na tebe niti na bilo koga konkretno,ja sam joj isto rekla da se on nikada nece promijeniti jer sam dugo godina gledala istu cak i goru situaciju,ali sta sad,ona ce uraditi ono sto bude htjela mi tu nista ne mozemo,forumasice su dale more dobrih savjeta sta mi znamo sto ona ne moze(ne smije) prihvatiti ili poslusati neki savjet.Slazem se isto da ona i njen muz moraju sami rjesavati svoje probleme bez uplitanja svekrve ili sta ti ja znam koga,ali imam osjecaj da bebana ne smije poceti ozbiljan razgovor s muzem,ustvari ja imam osjecaj da se ona njega BOJI,voljela bi da grijesim i da nije tako.
A to za nasu Medolinouser posted image user posted image user posted image  

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 1176
27.6.2010 21:47:03   
ena23
znam dinaa da nisi na mene mislila, ali i ja to onako, da malo opravadm svoj post, jeste malo pogrub, ali ja sam bas i htjela da bude grub, ne bi li joj malo oci otvorio. ma uzasno se osjecam svkai put kad dodjem na ovu temu, nem ogu sebi da dodjem, zamisljam jendu usamljenu, napustenu, odbacenu zenu, i stavljam se u tu ulogu i pokusavam shvatiti ali ne mogu, jednostavno ne razumijem ni nju ni njega. mozda ne bi trebala vis eni citati, imam ja i svojih problema.

bebana tebi sretno u svakom slucaju, more dobrih savjeta- valjda ces izabrati jedan.

user posted image svim zenama ovog svjeta, ma sta radile, ma gdje bile.

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 1177
27.6.2010 22:16:28   
niki83
oprostite sto pitam, ali sta je bilo sa forumasicom medolino? nisam bila u toku tada..a pretpostavljam da je to iskustvo koje mnogima moze otvoriti oci..sudeci po ovom sto ste spomenule..
naravno ne bih da puno kopamo, ako je nesto bolno...onda jos jednom sorry!!!

N&N

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 1178
27.6.2010 22:21:21   
nena82
Bebana,jos jednom sa procitala sve tvoje postove na ovoj temi.I zaista mislim da se nepotrebno trudis-vrijeme je da se on potrudi oko tebe i bebe.Njegove prijetnje da ce tebi oduzeti dijete su glupost,ne moze on tebi oduzeti dijete,jer kako????Sud rijetko majci oduzme dijete,sem ako si narkoman,alkoholicar,psihicki bolesnik i sl.Na tvome mjestu obratila bih se centru za socijalni rad,tvoj muz ima OBAVEZU izdrzavati vase zajednicko dijete i tebe...Pises da te vrijedja,pokusava da te udari,ponizava te...Uzmi zvoj zivot u svoje ruke,on se nece puno promijeniti na bolje,mozda ce za sada malo,da te nekkao pridobije,ali kasnije se vrati onaj stari i svake godine bice sve gore...Zaposli se negdje,upisi neki kurs,skolu,nadji nekog ko moze da povremeno cuva bebu,izadji iz kuce,vidjeces da svijet nije tako strasan i los.

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1179
27.6.2010 22:43:14   
acudesa
Muž od medolino (alarahmetile), je ležao na psihijatriji i ni u kom slučaju se ne može porediti da bebaninim mužem.

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 1180
27.6.2010 22:45:56   
myb@by

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

Muž od medolino (alarahmetile), je ležao na psihijatriji i ni u kom slučaju se ne može porediti da bebaninim mužem.

slažem se 100 % sa tobom acudesa. Stvarno mi je zao bebane, i smatram da ne trebamo biti grube prema njoj, kao sto je i ona rekla nikada ne znamo sta nas asutra ceka. Samo ona zna razlog zasto se bori za svoj brak.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1181
27.6.2010 22:48:05   
acudesa
IZVORNA PORUKA: myb@by

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

slažem se 100 % sa tobom acudesa. Stvarno mi je zao bebane, i smatram da ne trebamo biti grube prema njoj, kao sto je i ona rekla nikada ne znamo sta nas asutra ceka. Samo ona zna razlog zasto se bori za svoj brak.

moj moto je: ako ne možeš pomoći-nemoj ni odnemagati, pusti

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1182
27.6.2010 23:03:58   
ena23
acudesa ja i nisam mislila da poredim ova dva muza, Boze sakloni, i ne zelim da me se tako shvati. ja sam samo rekla da nekad treba neko i da bude mozda malo grub, da bi se nekome otvorile oci, pa makar malkice. i ne smatram da je to odmaganje, cak sta vise...

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1183
27.6.2010 23:11:25   
acudesa

acudesa ja i nisam mislila da poredim ova dva muza, Boze sakloni, i ne zelim da me se tako shvati. ja sam samo rekla da nekad treba neko i da bude mozda malo grub, da bi se nekome otvorile oci, pa makar malkice. i ne smatram da je to odmaganje, cak sta vise...

slažem se sa tobom...u svemu je važna namjera, ako je ona-pomoći (na način na koji ti misliš da je najbolji), to je ok....a, ako je cilj osuditi nekoga, bez da poznaješ dovoljno situaciju-loše, nemam je tu šta reći

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 1184
27.6.2010 23:19:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebana27
ma on sve zna jer od njega ne krijem jer kaze ne mogu kupiti nije plata ili nemam pare strpi se malo i tako da je onda zovem svoje da mi posalju

Bebana,molim te ne ljuti se,možda sam i ja u kojem postu napisala nešto što te uvrijedilo,halali mi,ali kao što već napisaše i meni se čini da ti naše postove onako okom proletiš,a prva ja mislim na tebe često,vjerujem i mnoge druge,i onda čovjeku bude malo krivo,izvini!user posted image
A uvezi ovog boldiranog,greška je što si ikako tražila od svojih,nisi ga trebala "učiti" na to,vidiš da to onda pređe u normalu...fino si ga trebala pustiti neka ide posuđivati za pelene,pa bi on drukčije,ali za ubuduće moj savjet ti je da kad fino dobije platu,kupi za bebu sve što ti treba,kupi dva paketa pelena,pa bolje da ti ostane i viška koji nego da nemaš,a tako i sve ostalo (tako ja radim),a ako prigovara onda nemoj kupovati sok,meso ili već šta,pa s tim izjednačiš,ako je već tako.

(odgovor članu dinaa)
  Neposredna veza do poruke: 1185
27.6.2010 23:22:49   
Skvo RR
Ovaj, meni nije jasno bebana za sta tebi muz onda sluzi?
Stvarno mi nije jasno...Ti trebas sebe osamostaliti, uzeti svoj zivot u ruke..a ne vidim smisao takvog braka...Ako odrastao covjek nema odgovornosti prema svom djetetu...ne znam sta ocekujes onda od njega...
Ja sam misljenja da hvala Bogu postoji i lijepi razvod.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1186
27.6.2010 23:24:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

ako zelite mogu vam poslati pp da na youtubu vidite i procitate o njoj,negdje na RR je bila tema al sad je nemauser posted image

Molim te Noa,pošalji i meni!
Tako mi je žao te ženice,Bože dragi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1187
27.6.2010 23:28:15   
klemzi
Noa, može li i meni, please! Tako mi je tužno to sveuser posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1188
27.6.2010 23:39:26   
taurus
noa i meni please, ne znam kako se priča završila ali mi je strašno žao te ženiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1189
27.6.2010 23:41:14   
mamaajna
noa moze li i meniuser posted image

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1190
28.6.2010 8:53:53   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Ovaj, meni nije jasno bebana za sta tebi muz onda sluzi?
Stvarno mi nije jasno...Ti trebas sebe osamostaliti, uzeti svoj zivot u ruke..a ne vidim smisao takvog braka...Ako odrastao covjek nema odgovornosti prema svom djetetu...ne znam sta ocekujes onda od njega...
Ja sam misljenja da hvala Bogu postoji i lijepi razvod.

svaka ti zaltna :))))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1191
28.6.2010 8:57:31   
Mirkica

bila je trudilica, iskreno, nisam s njom kontaktirala puno na forumu, imala je psihicki nestabilnog muza i niko od nas to nije znao, lijecio se na psihijatriji, jendog vikenda su ga pustili kuci, on je u napadu panike, iluzije, cega vec, nju ubio user posted image poslje smo naravno dosta toga saznale, i da su vec dugo u problemima i da je zena trpila i trpila svasta... malo prekasno

zalosnooo

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 1192
   [Obrisana poruka]
28.6.2010 9:08:57   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1193
28.6.2010 9:15:15   
Nejrica
hajd i meni,molim te!

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1194
28.6.2010 10:58:02   
salmy

I necu nikome da se pravdam,svakom cu reci u lice sta imam.....
http://www.youtube.com/watch?v=POFl2uzwiV8
svako neka sebi bira ja sam sebi birala!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taha0608)
Neposredna veza do poruke: 1195
28.6.2010 11:07:30   
babina beba
Noa i meni please!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1196
28.6.2010 11:12:20   
bebana27
dobila sam dosta savjeta od pojedinih forumasica i ja sam tako uradila i naravno sad se polako sve smiruje mi smo poceli pricati znaci ja ne znam kad napisu da sam se umislila u ulogu zrtvenog janjeta ja to nisam ja se zelim boriti za ovo sto imam
ja ne znam koliko puta da kazem da ja nemam posao i da ne mogu tek tako da odem od njega
nebi bila kriza kod nas da je nas brak bio dobro da nismo imali tu krizu znaci nikad mi se to nije desilo do sad on je na sve moguce nacine nama donosio jer nam je brak bio super znaci sad kad je imao malu krizu nama je zafalilo za peleno
mene mnoge forumasice znaju i naravno znaju kakva sam osoba
a evo cekam da mi prijateljica javi posto sam kontala da konkurisem kod nas u vrticu trebaju tetu pa se nadam da cu uspijeti ja redovno gledam oglase ali nazalost sve samo sarajevno ovdje nista
znaci isla sam da trazim pomoc da vidim da li imamo mi porodilje koje smo na birou nesto nazalost nemamo
lako je pojedinim reci ja bi ga ostavila ja ne mogu nemag gdje
tako da se vise necu zamarati sa tim i necu se pravdati nikome svako ima pravo na svoje misljenje bez obzira kakvo ono bilo jer vidim na kraju ce izaci samo da cemo se osudjivati a ja to ne zelim

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1197
28.6.2010 11:13:38   
SailorMoon
Ja sam stvarno bila sve na bebaninon strani, i stvarno sam je razumila, ali mislim da su sad neke granice presle.
Nije sramota neimati. I nedo Bog ali to se svakom moze desiti. Ali treba gledati kako svoje probleme rjesiti.
Zar nam Bebaba nerece neki dan da je on dao svojoj materi ili sestro 200maraka. Pa pobogu nije ni mater ni sestra preca od rodjenog djeteta kao prvo.

Kao drugo, ja licno da nemam para za pelena ja bi koristila prave pelene i peglala. Ja i mi smo tako odrasle i evo nas zdrave

I draga bebana, u pravu si kad kazes nezna onaj koga ne strefi isto. Epa ja znam iz iskustva moje mame. Zajednica, svekrva bezobrazna, babo najmladji, nasuskaju mater, sestre i moja mama kao sluga. Za svaku marku se borila. Na kraju posle 2godine braka ravod. Mene sud dodjeli sa 1god babu, jer mama nije radila. Ona se vrati mami, do malo nena umre. Ona ostane sama. Nema posla. Uzme 2 podstanarice (u 2-soban stan), pocne djecu cuvati. Mene vidja svaki vikend. Prolaze godine. Posle 4 vidi i moj otac sta je izgubio. Dolazi cuko pred vrata. Kumi moli, radi mene pomiri se mama. Dodje sestra, rat, izbjegnu u Njemacku, razboli se otac, 26 operacija, mama sve uz njega (tek posle dugo godina ljecenja on moze da pocne da radi), mama pocne raditi, toliko je vrjedna da citavu i svoju i njegovu fameliju u ratu izdrzava, napravi u SA veliku kucu, kupi svojoj sestri stan, kupi u Njemackoj stan itd itd.
Sada imaju ljep brak i vole se. Ali mogu 100% reci da je kao vrjednu zenu koja ima svoj donar vise cjeni nego prije. I posle svega sta je s njim prezivila i dan danas joj stope ljubi. I

Znaci bebana dobro vidi kako ces i sta ces. Jer se uvjek ima izlaz 

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1198
28.6.2010 11:23:11   
bebana27
znam ja to
on sad nesto radi da bi mogao nama nesto priustiti jer zna da nam je potrebno
ja se nadam da ce sve biti aBd dobro da cu uspijeti naci posao
da sam ja u svom kantonu ja nebi sjedila u kuci imala bi posao a ovdje mozes da prebrojis na prste prodavnice a firme da i ne govorim nema ni jedne
znaci ja nisam naucila sjediti u kuci i cekati da mi neko donese uvijek sam imala svoj dinar
ali eto on se je poceo popravljati i skroz je drukciji i prema meni i prema malom znaci idemo nabolje sto me veseli

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 1199
28.6.2010 11:26:39   
niki83
hvala Bogu da se stanje popravlja kod vas user posted image

N&N

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *