|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
27.6.2010 16:15:00   
Miau
Apotekarka svaka cast tvom muzu!!! To je pravi muskarac, koji se bori i napravit ce sve za dobrobit svoje obitelji! A svaka cast i tebi jer iz tvog posta vidim da si i ti taj tip! Nadam se da ce uskoro naci odlicno placen posao jer takvi ljudi ga zasluzuju! user posted image user posted image user posted image
Bebana zna li tvoj muz da vasa beba nema vise pelena? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1151
27.6.2010 16:17:13   
fatimica09
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Ne znam sto da kazem sem da sam jako ljuta i to na muza od bebane,njoj svaka cast ali on...Ne mogu da shvatim da ima muzeva koji nece da dadnu za pelene,mlijeko i ono sto je bas potrebno...
Moj mm kao dipl ing elektrotehnike nema nikakvih primanja znaci od 1 mj nije dobio plate ni feninga a u 4 mu ugovor nij produzen i nezaposlen je zbog supaka sa osnovnom(da se drgacije ne izrazim) koji sjede na nj.mjestu,no dobro nisam sad da tu da o tome pisem nego hocu da kazem da ni nama nije lako s 3'0 km mog porodiljnog(natravno pomognu moji i nj.koliko mogu)jer imamo kredit...i ja sam se sad zaposlila smanjena mi plata i neredovna...Ali njega nije stid da radi da zaradi svom djetetu i nama i za rođendan i za ostalo doduse na guranje ali Boze moj...Nedavno je cjepao drva za 50 km i neki su se cudili skolovan covjek cjepa kao drva,onda kuca ,maturske,seminarske,diplomske,magistarske,vjezba matematiku djecu koja hioce na fax a bome zna ne dici glave od kompjutora cio dan...Nije ga sramota nista ako treba i kopati fax je sebi zavrsio a ne drugima...
Bebana nemoj misliti dfa te osudjujem ali zeno ako nista mozes negdje cistiti kucu,kafic ili sl..nije sramota raditi nista na ovom vremenu...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 1152
27.6.2010 16:46:28   
veeseelaa
kako je samo debilan taj bebanin muž
Kako uvijek tihim i mirnim ženicama zapadadne takav majmun?
kud meni nije da mu ja pokažem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Prokleo bi dan kad me oženio!
Čovjek radi i ima a ne da novac za pelene? majki daje novac za prevoz a bebana se nada selametu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se naježiš user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu fatimica09)
Neposredna veza do poruke: 1153
27.6.2010 17:01:03   
vjestica
i ja ne mogu da vjerujem da joj neda pare za pelene user posted image user posted image
i ne smatram rješenjem skupljanje para i slanje bebani za pelene, to bebana treba sa svojim mužem riješiti, i njegovo je dijete
i ja ponavljam pitanje zna li on da nema pelena?
i šta kaže na sve to tj što neda pare?

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1154
27.6.2010 17:06:42   
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

kud meni nije da mu ja pokažem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj legenda si majke mi

Bebana ne treba te biti stid sto si javno iznijela svoj problem, naprotiv trebas biti ponosna jer si skupila hrabrosti i ispricala nesto sto SVI krijemo kao zmija noge. Jer svi mi prolazimo ili smo prosli kroz teske trenutke u braku kad smo htijeli dici ruke ali eto ipak se i dalje borimo. Tebi svaka cast stvarno si zena za medalju kad sve to prozivljavas ali mi tm nije jasan da moze familiji placati troskove a da gleda da mu djetetu fale osnovne stvari, i kod mene je bila slicna situacija kad mi se Ajla rodila. On radio ja nisam, mala plata, kredit i hoce gospodin jos i sa drustvom da izadje doduse ne tako cesto ali ... dok ga ja jednom nisam nazvala i rekla mu da kupi djetetu pelene kad podje kuci a on u dzepu ni prebijene, on to danas svima prica jer se zakleo da se vise nikad nece dovesti u poziciju da mu dijete nema. Danas on radi u firmi radi i privatno  zna otici u sedam na posao a dodje uvece nekad i u jedanaest ali njima dvjema nesmije faliti a za izlaske ako ostane. Ja sad trnutno ne radim ali sam zaposlena. Ne radim ono za sto sam se skolovala ali mi je bitno da je posten posao i da ne kradem zato neka te ne bude stid bilo sta da radis sto je posteno zaradjeno jer danas su rijetki oni koji mogu birati

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 1155
27.6.2010 17:11:33   
Miau

Čovjek radi i ima a ne da novac za pelene? majki daje novac za prevoz a bebana se nada selametu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se naježiš user posted image

Zato sta ona koja se zna izboriti za sebe bi ga odavno probila nogom u guzuser posted image ! Sama si napisala kud nije tebi da mu pokazes. user posted image

Neposredna veza do poruke: 1156
27.6.2010 17:15:29   
sporty mamaa
Vesela, kraljice eto rjesenja... Znas onu emisju "Mijenjam zenu", trebalo bi tebe poslat kod nje desetak dana, a bebanu kod tebe, pa bi ovaj Boga molio da mu se zena sto prije vrati..... user posted image

(odgovor članu Miau)
Neposredna veza do poruke: 1157
27.6.2010 17:20:32   
veeseelaa
hahahah sporty mama, vala bi se ona kod mene odmorila! a ja bi kod nje revoluciju diglauser posted image čupao bi on i nogama i rukama da mu se bebana vratiuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 1158
27.6.2010 17:22:48   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Miau

Zato sta ona koja se zna izboriti za sebe bi ga odavno probila nogom u guzuser posted image ! Sama si napisala kud nije tebi da mu pokazes. user posted image

ma znamuser posted image mora bebana malo oštrije, majke mi meni je bolje pod šator nego s takvim debilom, on iskorištava situaciji jer je svjestan da ona neće otići niti poduzeti nikakve radikalne mjere
Boga mi bebana želim ti svu sreću al ja ovako mislim, ne ljuti se na mene

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Miau)
Neposredna veza do poruke: 1159
27.6.2010 17:24:58   
Medić*

hahahah sporty mama, vala bi se ona kod mene odmorila! a ja bi kod nje revoluciju diglauser posted image čupao bi on i nogama i rukama da mu se bebana vratiuser posted image

hahahahah sto se ismija zeno draga user posted image , a fakat bi to bilo dobro,  jer zbog tvoje revolucije bebanin hairlija bi vidio kakvu je zenu imao a nije znao sa njom i jedva bi cekao da mu se vrati user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

Neposredna veza do poruke: 1160
27.6.2010 17:26:59   
veeseelaa
meni mm 2-3 puta u početku braka od stolica napravio mini regale
Ja ga jednom upozorim, pa drugi put i sljedeći put mu sve izbacim na balkon a kiša padala hahahha od tada se popravio! kad slučajno ostavi jaknu preko stolice ja samo bacim onaaaaaaj pogled odmah ustaje i sklanja
nemoj mi brate od kuće praviti pijacu, pa ja, samo oštro
Bolje da se on nervira nego jauser posted image
tupav je primjer al svak se da uvesti u red! a za ovakvo ponašanje bila bi u stanju da mu kuću zapalim, e pa onda bi i ja i on na ulicu, eto ti pa se kofrči majmune

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1161
27.6.2010 17:28:26   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: medic slatki

hahahahah sto se ismija zeno draga user posted image , a fakat bi to bilo dobro,  jer zbog tvoje revolucije bebanin hairlija bi vidio kakvu je zenu imao a nije znao sa njom i jedva bi cekao da mu se vrati user posted image

e baš tako al s vremena na vrijeme da se ja pojavim u razmjeni hahahah da ga podsjetim user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1162
27.6.2010 17:31:32   
Miau
I ja bi rade pod sator nego s takvim, ali Bebana je drugi tip. Ona kaze da se zeli boriti za taj brak. Ja se suzdrzavam da ne napisem sta sve mislim o tom njenom muzu, ali ovo moram pitati: Jesi li ti dobro Bebana sagledala za sta se boris? Ona jadna moli pomoc na RR za pelene jer on ne da??? Kakav je to brak? Hvale je vrijedno sta joj svi zele pomoci, ali to je samo privremeno rjesenje. Ona ce kupiti pelene danas, a sta ce biti sutra?

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1163
27.6.2010 17:43:20   
Anoniman
Ma ne vjerujem ja da se bebana želi boriti za taj brak iz ljubavi prema njemu,već zato što ne vidi drugog rješenja,a i teška situacija skroz,od roditelja podrške nema (što njega dodatno ohrabruje!)user posted image user posted image user posted image a socijalni radnik,sigurna kuća....slabo je to sve,bar se meni tako čini,opet ne znam,a opet što je najgore nema posla,kaže da je teško naći u mjestu gdje ona živi,i vjerujem joj.Šta joj drugo preostaje?
Ali opet da kažem da mi je njen muž sasvim nejasan,jer je rekla da nije takav prije bio...odjednom se promjenio...pa MORA postojati neki razlog!
Eh jedino ako je toliki hajvan pa iz čista mira ženu maltretirati,onda tu nema lijeka,može ona pokušavati kako zna i umije ali nema tu života!

(odgovor članu Miau)
  Neposredna veza do poruke: 1164
27.6.2010 17:51:04   
Miau
A mozda, ne znam, ali tuzno je kad vidis kako se dobrim ljudima dogadaju lose stvari! Ja poludim na nepravdu! U svakom slucaju joj zelim svu srecu i da na najbolji moguci nacin rijesi situaciju.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1165
27.6.2010 19:42:51   
bebana27
ja sisanje nisam placala nego me je kuma sisala znaci nisam platila
trazila sam posao govrila sam mu da radim tamo gdje on radi ali kaze da ne mogu nije za mene nije mene stid cistiti ne bjezim od posla
ako sam pitala za pomoc meni ne treba da ja trosim jer meni ne treba nego za malog
ma on sve zna jer od njega ne krijem jer kaze ne mogu kupiti nije plata ili nemam pare strpi se malo i tako da je onda zovem svoje da mi posalju
ovo sam prvi put uradila i sad se kajem mozda sam trebala svoje probleme cuvati samo za sebe jer kako osjetim po nekim postovima da me osudjivaju nikad niko ne zna sta ga moze snaci u zivotu i od koga moze zatraziti ono sto mu je najpotrebnije

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Miau)
Neposredna veza do poruke: 1166
27.6.2010 20:32:16   
Taha0608
ma joj BEBANA,forum služi za ostavljanje komentara-i kako ti rekoh izaberi sebi najbolji i počni u životu nešto rješavati-NIJE MUŽ NUKLEARNA FIZIKA,već komad mesa pred TVOJ roštilj..bez uvrede,ali stvarno mi se čini da si razmažena ili zatucana ili šta već-pa moram direktno više čovjeku dopizdi gledajući ZAISTA divne komentare i mišljenja,a ti skoro da pola i nepročitaš-u svakom skoro postu pišeš kako si pogriješila što si nam se javila...pa bona,niko te ovdje NEZNA!!!A ŽELI TI POMOĆI..ima li to igdje???a sve smo skromnih ili nikakvih primanja,nema Dodikove i Tihićeve rodbine-garant!HURA ZA SVE FORUMAŠICEuser posted image user posted image user posted image user posted image ,DA IM BOG DA OD SVEGA DOBROG POMALO-da se neiskvareuser posted image ..daj nam samo iskrene informacije,znamo da živiš s kakvim-takvim čovjekom,nemaš izlaza sad za sad-pa Bože moj,jel to moj bolji????hahhauser posted image nekim ženama stvarno neide u glavu kako postoji takvo "mile",al ima nas đuture koje smo prošle ili prolazimo kroz slično-i dižemo ti palac za svaku sekundu tvog boravka s mužiteljemuser posted image user posted image šalu na stranu,sve je ok!javljaj nam se,biće ok,daj informacije koje ženice traže,opravdaj neke stvari koje su im nejasne i RIJEŠILA SI DILEMU!nije te niko ponizio,obrukao te niti se smijao..pa tu smo kao najbliže virtualne komšinice..pola nas je školovano za ovakve probleme-ja sam dipl.socijalni radnik,srela sam se tokom prakse u sigurnoj kući-možeš misliti-100puta gorim muževima,pa se žene opet vrate njima-i vjeruj u neku ruku poprave dosta toga..NADA ZADNJAS UMIRE I NETUGUJ VEĆ POČNI RADITI NA OSMIJEHU NA LICU..
JOŠ ako njemu non stop ponavljaš kao nama iste stvari žrtvenog janjeta(nisam mogla naći adekvatniji izraz pa oprosti ako nerazumiješ na šta fakat mislim)-mijenjaj to pod hitno!!!!pusica tebi i tvom ibrahimu!

Žene imaju problem za svako rješenje!!!!

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 1167
27.6.2010 21:10:01   
ena23
bebana, ja povalcim apsolutno sve sto sam ikada rekla ovdje.

ako ti tvoj vlastiti muz ne da za rodjeno djete pare da kupis pelene pa ti moras traziti od nepoznatih zena na forumu- ja ne znam sta ti tu jos radis? sta ti hcoes od njega, od svog zivota? prestani biti zrtveno janje (bravo taha!) uzmi svoj zivot i svoje djete u svoje ruke i put pod noge. pa u kontejner- u kontejner! ima sigurnih kuca (nisam sigrunra gdje) pa bar znas na cemu si, sta si.

al ja nekako slutim da ces ti s njim ostati pa taman da te izlema do besvjesti i zakljuca u podrumi i izgladnjuje mjesec dana.. jel tako?

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Taha0608)
Neposredna veza do poruke: 1168
27.6.2010 21:19:54   
dinaa
IZVORNA PORUKA: bebana27
ma on sve zna jer od njega ne krijem jer kaze ne mogu kupiti nije plata ili nemam pare strpi se malo i tako da je onda zovem svoje da mi posalju

Evo ovdje sve pise,znaci nije da neda nego nema da joj da,ja sam tako shvatila.

Bebana sto se bona pravdas,koga briga jesil platila frizuru ili ne,ako neko moze i zeli pomoci neka pomogne,ako ne i to je u redu,ali nema potrebe zenu dovoditi u jos goru situacijU,samo ona zna kako je njoj i koje je najbolje rjesenje za nju.Svi smo rekli sta smo imali i mislili a sad ce ona uraditi ono sto misli da je najbolje za njih.Bebana sta god da odlucis sretno i hrabro!

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 1169
27.6.2010 21:27:02   
ena23
dinaa ne zelim ja dodavati ulje na vatru ali mi se cini da se bebana toliko uzivila u ulogu zrtve da ce ona njemu apsolutno preko svega preci i na kraju slegnut ramenima i skociti u rjeku. nema ona fajde da ja njoj govorim cico maco duso bice to sve u redu, promjenit ce se on. cuj molim te, kreten jedan, ima da plati internet i da izlazi sa drustvom svaku vecer a nema djetetu da kupi pelene??? ma daaaaaaaj.

nekad treba biti i grub ako ce to imalo otvoriti oci nekome. da je bogdom medolino ovdje se javila pa da joj par nas onako otvoreno kazemo da napusti muza, mozda bi danas bila ziva??? user posted image user posted image user posted image user posted image  

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 1170
27.6.2010 21:32:28   
sara.at
Moze li mi iko reci sta je ustvari Bilo sa medolin, jer u zadnje vrijeme cesto cujem taj Nick , koliko Sam skontala zena je preselila al veze Ima muz sa Tim??user posted image user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 1171
27.6.2010 21:32:31   
Miau
IZVORNA PORUKA: ena23

da je bogdom medolino ovdje se javila pa da joj par nas onako otvoreno kazemo da napusti muza, mozda bi danas bila ziva??? user posted image user posted image user posted image user posted image  

Znam da je OT, ali sta se toj zeni dogodilo???

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 1172
27.6.2010 21:35:14   
ena23
bila je trudilica, iskreno, nisam s njom kontaktirala puno na forumu, imala je psihicki nestabilnog muza i niko od nas to nije znao, lijecio se na psihijatriji, jendog vikenda su ga pustili kuci, on je u napadu panike, iluzije, cega vec, nju ubio user posted image poslje smo naravno dosta toga saznale, i da su vec dugo u problemima i da je zena trpila i trpila svasta... malo prekasno

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Miau)
Neposredna veza do poruke: 1173
27.6.2010 21:39:27   
Anoniman
ako zelite mogu vam poslati pp da na youtubu vidite i procitate o njoj,negdje na RR je bila tema al sad je nemauser posted image

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 1174
27.6.2010 21:41:42   
Miau
Prestrasno! Posalji mi Noa, molim te!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *