|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
25.6.2010 18:03:04   
zvecka
Zao mi je a i stvarno nemam rijeciuser posted image ,,sve mi mozemo ponuditi pomoc,reci rijeci utijehe ali to je sve nista ako nesuglasice i dalje postoje u tvom zivotu,,,mi smo ovdje na netu i jednom cemo ponuditi pomoc kakvu bilo koja od nas treba ali gdje je citav zivot,,zato gledaj,potrudi se da dobres do mozga svoga muza i da mu pokusas obijasniti kako se osjecas i koliko osjecas bol svaki put kad se tako ponasa prema vama,vi obadvoje morate znati sta zelite od vasih zivota,,,dal u vasem braku frcaju iskre samo kad se svadate ili ima i onih lijepih iskrica jos uvijek,,,sve to sami morate zrelo rijesiti a ne ocekivati ni od kog drugod da vam rijesava vasu situaciju jer vi ste dovoljno stari da umijete normalno ko ljudi uz kafu da pricate he?

Nadam se da ne vrijedam sa svojim rijecima,,,jer ovo je samo moje misljenje kako se dvoje ljudi treba ponasati u nastaloj situaciji,,meni ne treba moj babo a bogme ni od muza a niti bilo ko drugi iz famelije ni moje ni njegove,,,ako je rijesivo umijemo to sami da rijesimo ako ne i u tom slucaju umijemo,,placaj alimentaciju a ja cu da idem trbuhom za kruhom.

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010
Moja dva pileta dosadna:)

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 1101
25.6.2010 22:56:52   
Taha0608
ja sam najnovija mamica ovdjeuser posted image čitam vaše forume već 3god na preskok i nikako da se logujem-al et nikad nije kasno!žao mi je svake žene koja prolazi kroz bilo koji težak period,iz iskustva znam,a odi mi-dođi mi sam praktikovala 3putauser posted image i uvjeravam i bebanu i svaku drugu ženu da-DOKLE GOD MOŽE čuva brak,pokušava srediti situaciju jer uvijek postoji riješenje-pa nisu muževi nuklearna fizika..visila sam u centru za socijalni rad,bila u SOS kući zbog psihičkog maltret.,pa jedno-pa drugo dijete-i opet na novo se vraćala iz meni dan danas nepoznatih razloga zbog kojih osjećam ljubav prema tom čovjeku!!žene su takve,oni nam nisu ni do članaka..neznaju praštati niti razumijeti,misle samo o sadašnjosti i sebi(.većina naravno).da neduljim-što se tiče razgovora,pokušaj ali smirit ćeš situaciju na kratak period,a TVOJA zadaća je tražiti uzrok bolesti-ako razumiješ!ne pale suze tipovima kao što je moj,a vjerovatno i tvoj čovjek,jer su poput divljih zvijeri-napadaju kad si najranjivija(nemojte sad pogrešno shvatiti ali to je tako).Naj bolnija tačka im je pasivnost sa tvoje strane,nedaj se,nepravi se da te išta zanima i dotiče,nepitaj ga apsolutno ništa u svoju korist-ostavi mu spisak stvari koje trebaju tebi i djetetu pored njega(krevet,stol,novčanik).Drugačije je kad pročita,a drugačije kad sikćeš i nabrojiš 100stvari u 1milisekundi-moždane ćelije mu nemogu prihvatiti toliko informacija odjednom!I najvažnije,budi NEODOLJIVA u svakom pogledu,promijeni prvo SEBE,OJAČAJ SE,TI TO MOŽEŠ I TI TO HOĆEŠ!!uvijek,uvijek,uvijek budi nacifrana ko Seka Aleksićuser posted image ,tepaj mu non stop,u pola noći mu se uvuci u krevet-sex je br.1 način na koji ćeš sve početi..kuhaj najdraža mu jela,nehodaj nigdje bespotrebno-i vidjećeš rezultate za vrlo,vrlo kratko vrijeme!samo sabur draga moja..iz ličnog iskustva ti pišem,vjeruj nije mi bilo nimalo lahko,nit je danas vjeruj jer neživimo zajedno a viđamo se-jbg ipak..MM mi je uvijek govorio:da znaš sa mnom,mogla bi me vrtiti oko malog prsta i TO JE TAKO!!sretno i javi ako pokušaš..

Žene imaju problem za svako rješenje!!!!

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 1102
25.6.2010 23:16:55   
Miau
Taha draga u redu su male "igrice", ali da zena bude 24 sata dnevno nacifrana i neodoljiva, spremna na tepanje i sex sa nekim tko je samo ponizava, vrijeda, tuce...??? user posted image Boga mi ja ne bi! U braku bi se trebala osjecati voljeno, sigurno, opusteno, a ne da si stalno u grcu jesi li mu dovoljno atraktivna i zabavna. I nemoj me krivo shvatiti, ja sam definitivno za to da zena drzi do sebe i sreduje se, ali niposto da to radi kako bi "ukrotila divlju zvijer"!

(odgovor članu Taha0608)
Neposredna veza do poruke: 1103
25.6.2010 23:43:43   
Taha0608
ma joj,nije bukvalno 0-24,bar dio vremena koji je viđa..pretpostavljam da radi,ona kući pola dana sama,pa nacifraš se i naveče skidanje,pa to je osnova svake žene uostalom!nemožete se staviti ni u čiju kožu,bebana je rekla da je netuče-završeno!nadošao perio neke udaljenosti,dosade koju dotični na specifičan način ispoljava-i on bi se razveo a ona nema gdje..pa jeli bolje potruditi se JER GA ONA VOLI I ŽELI SPASITI SVOJ BRAK..moja mama nije vjerovala da postoji tip muškarca kao moj muž-jer je ona imala savršen al bukvalno,brak-nikad je-be iz usta dok je on odgajan u takvom stilu-a ja poletila zaljubila se (kao i ona vjerovatno) i pristala na sve kontajući promijeniću ga(šipak)!možeš neke stvari,ali zasigurno je ponižavao i prije nego nije bila toliko osjetljiva niti je pridavala pažnju dok dijete nije došlo-i promijenio joj svijet.sada je spoznala šta je ljubav,mir i tišina a nemmože je imati jer je tu sada i ljubomora,i manjak intime,komunikacije itditd.a plus uzroka koje nemožemo ni nagatati-svaka žena najbolje zna u kakvim okolnostima živi.Bebana je jasno rekla da želi pomoć kako spasiti brak a ne kako otići-to je lahko kupi stvari i idi svojima(ako si dobrodošao).mislim da sam upravu.

(odgovor članu Miau)
Neposredna veza do poruke: 1104
26.6.2010 2:24:57   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jako sam izrevoltirana kad vidim ovakva razmišljanja žena
Ok mi je biti sexy i uvlačiti se u krevetu dobrom mužu ali lošem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bolje bi vam bilo da radite na sebi u smislu samostalnosti nego što ovakve nebuloze smatrate za rješenjeuser posted image
Nikada sebi ne bi dozvolila da ovisim o muškarcu, a ko se već izradio pa ovisi nek sve da kako bi postao neovistan!
Laže svak ko kaže što je moje i njegovo je i obrnuto, da al sve do jednom!
Nikad neznate kada brak može krenuti niz brdo, možda sutra, možda za 5-10 god a možda nikad! pa zašto riskirati??? radite na finansijskoj samostalnosti, pustite se tog šu*kanja

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Taha0608)
Neposredna veza do poruke: 1105
26.6.2010 2:25:54   
veeseelaa
vidim da se prikuplja novac za bebanu, nisam u toku, zar nisu izgladjene stvari s mužem? jesu? nisu? ne da novac? ne kontam

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1106
26.6.2010 2:29:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

vidim da se prikuplja novac za bebanu, nisam u toku, zar nisu izgladjene stvari s mužem? jesu? nisu? ne da novac? ne kontam

Ne kontam ni ja ovdje više ništa.

Neposredna veza do poruke: 1107
26.6.2010 2:41:05   
veeseelaa
user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 26.6.2010 2:45:06 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1108
26.6.2010 7:18:46   
D_K

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jako sam izrevoltirana kad vidim ovakva razmišljanja žena
Ok mi je biti sexy i uvlačiti se u krevetu dobrom mužu ali lošem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ovo ti je bas na mjestu..
uvijek sam za spasavanje braka ali granice moraju da postoje..

Onaj pogled :))))

Neposredna veza do poruke: 1109
26.6.2010 11:44:19   
bebana27
IZVORNA PORUKA: Gracanka

Ne kontam ni ja ovdje više ništa.

jeste zatrazila sam pomoc malo mi je neugodno ali nikad se ne zna sta covjek moze da doceka u zivotu
ja nikad nisam ovisila o nekome uvijek sam kao cura radila imala svoj dinar nikad do sad nisam zatrazila pomoc
nalazim se u malom gradu gdje nema posla i gdje porodilja nema pravo ninakakvu pomoc
zato vas molim nemoj te me gledati kao neku jadnicu ili mi mozda pregovarati neke stvari ja polako radim na tome da moj brak bude kao sto je bio nekad i nadam se da cu uspijeti u tome

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1110
26.6.2010 12:58:06   
Taha0608
ma ok,svako ima svoje mišljenje na kraju krajeva..krevet je i u svakom braku "jorgan planina",na drugim ste temama koment.da poslije svađe riješite probl.na taj način-i opet me toliko bukvalno shvatate-neznam šta je ovo!helem nejse..samostalna jesam,radim čak šta više kao socijalni radnik,i po svemu sudeći rizične kategorije ljudi treba prihvatati i razunjeti-kako roditelji dijete narkomana moraju "shvatiti" i pomoći mu ljubavlju,tako isto i muža,naravno i obrnuto-muž ženu,treba razumjeti u nekim stvarima i pomoći mu da izgladi probl.nije uostalom ni bitno,svako će ako Bog da naći riješenje za svoje probleme-jer svi imamo različite brakove,mišljenja,način na koji smo odgajani i poglede na brak i život!dijete treba kako majku tako i oca,bebanin očito voli dijete i trebaju mu znači samo neke smjernice u životu kako vratiti žar u braku koji je postojao nekada prije djeteta,dati mu podstrek za promjenu,dati mu ljubavi-jer neznamo prvo kako se ona prema njemu ponaša,jeli hladna prema njemu,da li ga ignoriše,da li non stop priča kako je nezadovoljna-jer takve stvari dosta utiču na muškarca!!toliko..sad se vi ljutite ako hoćete,svaka čast na dobro izgrađenim brakovima i naravno ispravnom odabiru partnera..a mi koje gladimo svakodnevnicu i dalje ćemo se truditi vratiti stare stvari na mjesto-JER SMO JAKE!!!PLS nebudite prebukvalne,nemislim na 0-24 skakutanje po muškarcu,već spontano i normalno,jer se u takvim krizama ljudi faktički odriču sexa,a sve je to ipak na ženi-ona može vratiti ljubav i pažnju u kojoj je nekada uživala!!user posted image user posted image pusa vam svima,ništa nije zlonamjerno,prvo sebe ojačati kako sam i navela,i s tim uticati na muža..nadam se da ste shvatile ovaj put šta ustvari želim reći..praksa mi je na poslu takođe dosta pokazala,u 80% slučajeva takve žene se vraćaju mužu nanoseći bol roditeljima koji je s djecom prime pa i sebi-jer nezna kuda će i kako..a naša zemlja hmmm...nije od koristi da nam finansijski i moralno toliko obezbjedi da nam bude lakše prebroditi život samohrane majke!!

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 1111
26.6.2010 13:46:46   
mamaajna

Bolje bi vam bilo da radite na sebi u smislu samostalnosti nego što ovakve nebuloze smatrate za rješenjeuser posted image
Nikada sebi ne bi dozvolila da ovisim o muškarcu, a ko se već izradio pa ovisi nek sve da kako bi postao neovistan!
Nikad neznate kada brak može krenuti niz brdo, možda sutra, možda za 5-10 god a možda nikad! pa zašto riskirati??? radite na finansijskoj samostalnosti, pustite se tog šu*kanja

potpisujem,a sta da vam muz preseli/umre sta onda,a jos mlade za porodicne penzije.

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

Neposredna veza do poruke: 1112
26.6.2010 13:59:21   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Taha0'08

ma ok,svako ima svoje mišljenje na kraju krajeva..krevet je i u svakom braku "jorgan planina",na drugim ste temama koment.da poslije svađe riješite probl.na taj način-i opet me toliko bukvalno shvatate-neznam šta je ovo!helem nejse..samostalna jesam,radim čak šta više kao socijalni radnik,i po svemu sudeći rizične kategorije ljudi treba prihvatati i razunjeti-kako roditelji dijete narkomana moraju "shvatiti" i pomoći mu ljubavlju,tako isto i muža,naravno i obrnuto-muž ženu,treba razumjeti u nekim stvarima i pomoći mu da izgladi probl.nije uostalom ni bitno,svako će ako Bog da naći riješenje za svoje probleme-jer svi imamo različite brakove,mišljenja,način na koji smo odgajani i poglede na brak i život!dijete treba kako majku tako i oca,bebanin očito voli dijete i trebaju mu znači samo neke smjernice u životu kako vratiti žar u braku koji je postojao nekada prije djeteta,dati mu podstrek za promjenu,dati mu ljubavi-jer neznamo prvo kako se ona prema njemu ponaša,jeli hladna prema njemu,da li ga ignoriše,da li non stop priča kako je nezadovoljna-jer takve stvari dosta utiču na muškarca!!toliko..sad se vi ljutite ako hoćete,svaka čast na dobro izgrađenim brakovima i naravno ispravnom odabiru partnera..a mi koje gladimo svakodnevnicu i dalje ćemo se truditi vratiti stare stvari na mjesto-JER SMO JAKE!!!PLS nebudite prebukvalne,nemislim na 0-24 skakutanje po muškarcu,već spontano i normalno,jer se u takvim krizama ljudi faktički odriču sexa,a sve je to ipak na ženi-ona može vratiti ljubav i pažnju u kojoj je nekada uživala!!user posted image user posted image pusa vam svima,ništa nije zlonamjerno,prvo sebe ojačati kako sam i navela,i s tim uticati na muža..nadam se da ste shvatile ovaj put šta ustvari želim reći..praksa mi je na poslu takođe dosta pokazala,u 80% slučajeva takve žene se vraćaju mužu nanoseći bol roditeljima koji je s djecom prime pa i sebi-jer nezna kuda će i kako..a naša zemlja hmmm...nije od koristi da nam finansijski i moralno toliko obezbjedi da nam bude lakše prebroditi život samohrane majke!!

potpisujem ti i svaki zarezuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Taha0608)
Neposredna veza do poruke: 1113
26.6.2010 14:14:35   
veeseelaa

ja potpisujem sama sebe user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1114
26.6.2010 14:18:24   
Anoniman

ja potpisujem sama sebe user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1115
26.6.2010 14:22:32   
mamine oci
zaista je tesko dati bilo kakav savjet zao mi je bebana kroz sta prolazis,ali niti su svi muskarci isti a ni zene,nekog mozes da predobijes preko kreveta,nekog preko dobre kuhnje,lijepom reciju itd,jer svaki brak je prica za sebe da kazem ja bi ovako ili onako mozda to kod mene  prolazi sto neznaci da bi i kod tebe proslo iskreno zao mi je ali mogu samo da te kazem budi jaka nedaj da te niko omalovazava ili ponizava t si zena,majka i bori se jer ako postujes samu sebe i okolina cete postovati...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1116
26.6.2010 14:23:15   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1117
26.6.2010 14:34:18   
nena82
IZVORNA PORUKA: Taha0'08
HOĆEŠ!!uvijek,uvijek,uvijek budi nacifrana ko Seka Aleksićuser posted image ,tepaj mu non stop,u pola noći mu se uvuci u krevet-sex je br.1 način na koji ćeš sve početi..kuhaj najdraža mu jela,nehodaj nigdje bespotrebno-i vidjećeš rezultate za vrlo,vrlo kratko vrijeme!samo sabur draga moja..iz ličnog iskustva ti pišem,vjeruj nije mi bilo nimalo lahko,nit je danas vjeruj jer neživimo zajedno a viđamo se-jbg ipak..MM mi je uvijek govorio:da znaš sa mnom,mogla bi me vrtiti oko malog prsta i TO JE TAKO!!sretno i javi ako pokušaš..

Ne,Ne,NE-to je jadna manipulacija,prodaja sebe.Neka se mozda gospodin suprug sredjuje,trudi,donosi cvjece,prizu oralni seks i predigru?????Sto bas UVIJEK zena mora sve????Fuj,muka mi je od tog poniznog tretiranja zena.

(odgovor članu Taha0608)
Neposredna veza do poruke: 1118
26.6.2010 14:40:00   
Medić*
oboje trebaju ulagati u sebe i svoj brak kako bi se moglo dobro funkcionisati, posebno me nervira kad zena mora svasta nesto kako bi privukla paznju svog muskarca koji nepomicno sjedi i ceka sve nagotovo user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu nena82)
Neposredna veza do poruke: 1119
26.6.2010 14:44:15   
nena82
Poptuno se sa Tobom,Medic ,slazem.
Tahana daje neki nacin rijesavanja problema,po meni pogrijesan,jer on vrijeda zenu.jer zena ima pravo da nema volje za seksom i muskarac to mora razumjeti,ima takodje pravo da ne skuva rucka,jer nije raspolozena,da ne nasminka se i sl...Pravi muskarac voli zenu takvom kakva ona jeste i ne ocekuje kuci nacifranu k..vu,nego osobu koju voli.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1120
26.6.2010 14:49:36   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: nena82

Poptuno se sa Tobom,Medic ,slazem.
Tahana daje neki nacin rijesavanja problema,po meni pogrijesan,jer on vrijeda zenu.jer zena ima pravo da nema volje za seksom i muskarac to mora razumjeti,ima takodje pravo da ne skuva rucka,jer nije raspolozena,da ne nasminka se i sl...Pravi muskarac voli zenu takvom kakva ona jeste i ne ocekuje kuci nacifranu k..vu,nego osobu koju voli.

ocito nisi citala problem o kojem se pisalo...
to sto ti pises je nesto sto treba da bude u normalnom braku
ali desio se problem forumasici i ona mora da ga rjesi  svim sredstvima jer zeli da ostane s muzem...
i nece nista manje biti zena ... ako sve rjesi i opet udje u skladan odnos onda je svako njeno sredstvo opravdano...

btw ja znam i dosta muskaraca koji se ovako bore za svoje zene koje malo "odlutaju" ...da sad ne ispadne samo zene imaju teret i bore se...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu nena82)
Neposredna veza do poruke: 1121
26.6.2010 14:53:48   
nena82
Jesam,ali dogovaram Tahani.

Nijedan brak nije vrijedan toliko da se prodajemo radi njega.Spasavnje braka po svaku cijenu moze dovesti do vece stete nego koristi.
Ja zaista smatram da savjeti poput -ajde budi seksi po cio dan,tepaj mu,nemoj izlaziti iz kuce-mozda su privremeno OK,ali sta poslije?Do kraja zivota zena ce ziigravati seksi ribu?

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1122
26.6.2010 15:00:22   
Visnja RR
user posted image
ovdje se radi samo o tome da se izgladi problem a onda da se nastavi bez zanemarivanja muza...
a biti sexy do kraja zivota nije uopste naporno ...jer biti sezy je za mnoge razliciti pojam
npr. za mog muza je to biti u nekoj njegovoj maici koja je onako jako slampava na meni... samo treba znati sta je nekom sexy...ne znaci to uvjek vrtoglave stikle i uska odjeca na "izvolite"... mnogim muskarcima je sexy boso stopalo koje tabana po tepihu user posted image  itd itd....
ovdje se radi o uspostavljanju onog prijasnjeg odnosa a kad se to desi onda treba odrzavati zajednicki vatricu user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu nena82)
Neposredna veza do poruke: 1123
26.6.2010 15:04:40   
nena82
Opet-Tahana je napisala,vjerovatno u sali,"kao seka aleksic"-njen seksipil je "poseban".
Da,u braku treba njegovati strast,treba njegovati osjecanja.Ali treba i obostranio postovanje.Anije postovanje kad muz sjedi skrestnih ruku dok zenica skace oko njega,nudi mi slasna jela,nudi mu seks i sve ostalo-i on dalje sjedi.
Usput,to je zaista manipulisanje mada cesto se tavke asvjete moze cuti.bBrak u kojem ima takve manipulacije nije ok.

Neposredna veza do poruke: 1124
26.6.2010 15:10:05   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

user posted image
ovdje se radi samo o tome da se izgladi problem a onda da se nastavi bez zanemarivanja muza...
a biti sexy do kraja zivota nije uopste naporno ...jer biti sezy je za mnoge razliciti pojam
npr. za mog muza je to biti u nekoj njegovoj maici koja je onako jako slampava na meni... samo treba znati sta je nekom sexy...ne znaci to uvjek vrtoglave stikle i uska odjeca na "izvolite"... mnogim muskarcima je sexy boso stopalo koje tabana po tepihu user posted image  itd itd....
ovdje se radi o uspostavljanju onog prijasnjeg odnosa a kad se to desi onda treba odrzavati zajednicki vatricu user posted image

user posted image privlačna si koliko se osjećaš privlačnom...kažu da velika zavodnica Kleopatra, uopće nije bila lijepa...
ja se i u full i u "stara pidžama" izdanju osjećam isto...

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *