idacha
|
dobro vece, drage moje... tuzna srca javljam da me bradavica i dalje boli, uzasno.. nikako da zaraste, vec se samo nastavlja ''cijepanje'' od mjesta gdje je pukla..ja i dalje stavljam i mazem sve sto znam i cujem.. jos ne odustajem i dalje dojim svoj bebaru.. danas sam bila happy jer sam ga uspjela zadrzati punih 3 min na lijevoj, koju obicno nece ni da uzme.. malko sam se zabrinula.. juce smo bili na kontroli tj vakcinu je primao.. kada su ga izvagali, ustanovili su da je dobio 150 gr za 15 dana, sto je meni premalo.. dr je rekla da je to super kontam, kako super kada je prosli put za mjesec dobio 1 kg, a sada za 15 dana samo 150 gr.. mada, ja gledam sve po njemu i vidim da hB napreduje, tako da ja ne vjerujem u njihovih 150 grama.. najvise iz razloga sto su, kada su mjerili duzinu, rekli da je dug 58 cm, sto je prosto nemoguce, jer je rodjen sa 55 cm duzine. NEMOGUCE da je za 2 mj narastao samo 3 cm.. vidim kada ga drzim koliko mi se mashallah izduzio.. tako da Sulty, mila, ti najbolje vidis po svojoj bebari kako je.. bas ne vjerujem u njihove vage i mjerenja.. danas sam se malko zabrinula, jer kada god je dojio, imala sam osjecaj da siku za sekundu isprazni i onda plac, trazi jos.. ja sam ga varala, pojma nemam ni sama kako, da bih ga na kraju ostavila da vuce koliko god moze.. jao, imala sam osjecaj da mi cupa sve kanalice iz dubine.. jao kako boli, dragi Boze.. i veceras je plakao, trazeci jos.. srce mi puca kada okrece glavicu i usnice skuplja, a kada uzme siku i povuce i vidi da nema sta, tako zalosno pocne da place.. i ja bih odmah za njim... uf.. da se bogdom hoce vise malo stabilizovati ovo sa dojenjem.. svim mamicama od srca zelim uspjesno dojenje, jer zaista nema nista ljepse.. ja kazem, pravi majcinski osjecaj sam dozivjela tek kada sam prvi put podojila svoju bebaricu.. zaista je to posebna veza, i zao mi je svih zena koje je ne ostvare sa svojim djetetom, nebitno cijom ''krivicom''.. Anidae, mila, nadam se da tvoj prijasnji problem nece uticati na dojenje i da ces lijepo dojiti svoju bebicu.. kao sto su ti sve forumasice rekle, najbolje je da se konsultujes sa ljekarom, pa ces vidjeti.. zelim ti svu srecu od srca... javni nam aBd kad se porodis kako ste i kako napredujete... good luck, mila..