idacha
|
Anidae, draga, OPET se iznerviram danas... ovo je haos, majke mi.. jutros poranim na Grdainu da uradim sve potrebne nalaze.. na uoutnicama fino pise ''mikrobiologija UKC Tuzla''.. saltali me 2 i po sata... nije ovamo, idi tamo, nije tamo idi ovamo.. na kraju, kada su skontala gdje trebam KAO, nisu znali sta trebaju da rade.. anlaz cega, bris cega.. kada su i to skontali, onda konstatuju da se ne radi na gradini nego u Domu zdravlja, bez obzira sto na uputnicama pise UKC.. Ja poludila.. i ovako mi mrvica fali da poludim i naravno da sma poludjela nakon svega.. nagovorila sam im se posteno... kazem, nije meni problem hodati na hiljadu mjesta, ali mi je br 1 problem sto dojim mlijeko, a ne znam cime ga dojim, br 2 problem vrijeme, ostavljam dijete od 2 i po mjeseca, uzurpiram druge osobe da bi se oni prepusavali sa Domom zdravlja.. Ujutro helem idem u Dom zdravlja. e, ako me i tamo otkace, stvarno cu da poludim.. toliko se propagira koliko je zdravo dojiti, gdje god se okrenes reklame su za mame i bebe, a kada treba pomoc i tom smislu, nemas je gdje potraziti... uzas, ja sam zgrozena.... ja jos uvijek izdajam mlijeko i dajem mu.. on, dusa lijepa, spava po citavu noc, od 10 do pola 7, i sto bih ja mogla da uzivam sa svojom bebicom, ja mpram 3 puta da ustajem u toku noci da se izdajam, jer niko nema nista pametno da kaze... na posljetku, svi imaju isti odgovor ''sta ces.. sve si dala od sebe, pa ne mozes vise tako, moras prestati dojiti, to je jedini nacin''.. e, vala necu.. dok ima i kap, ta kap ce zavrsiti u mom djetetu... eto, da se malo ispraznim, izvinite... ali mi je zaista preko glave... nadam se da ce uskoro NESTO da se promijeni.. velika pusa Kako si ti? kada je tebi termin, nikako da pitam?