idacha
|
Eh, drage moje, evo mene sa novostima... Anidae, hvala opet na preporuci za dr, spasila si me.. cuj pricu: odem ja juce u porodicnu na sjenjaku i kazem dr da mi je sve gore i da bih ja uputnicu.. takođe kazem da su za moj problem vjerovatno najstrucniji na plasticnoj hirurgiji, kad ona meni kaze da tamo ima izvrsna dr Pašić.. eh, rekoh, to je to, dajte vi meni uputnicu.. i dobih je ja :) jutros zapucam na gradinu u 10 (rekose mi da je tada najbolje, jer kod nje ide na zakazivanje, a ja se fino napravim luda i odem naslijepo).. helem, primi ona mene oko pola 2.. Prvo sam se odusevila nastupom njenim, zaista je super..eh, onda ona fino zatrazi od mene nalaz brisa bradavice.. ja ko tele u nju gledam, rekoh niko mi nije rekao da to uradim niti znam da se moze raditi.. ona u cudu pogleda u mene ''NIKO vam nije dao da to uradite????''.. rekoh niko.. ispisa ona meni lijepo nalaz da uradim bris bradavice i obavezno analizu mlijeka, jer je bradavica jako upaljena, pa da se vidi da li je upala presla na kanale, odnosno mlijeko.. jos mi je rekla da, dok ne dobijem nalaze, ni slucajno ne dojim dijete, nego da izmuzavam, a ako nemam dosta da mu dam dohranu.. jos se i sokirala kada mi je vidjela razliku izmedju velicine dojki.. ja se posluzim Lejlinom_K ''izrekom'', rekoh lijeva je hanuma, a desna industrijalka.. ona mi rece da mogu postici balans u obje dojke tako sto cu, dok mu dajem lijevu, doooobro pritisnuti desnu bradavicu, te da ce tako mlijeko nadolaziti u lijevoj, i nece u desnu ici... nekako mi ima logike.. konacno neko nesto konstruktivno da uradi, kaze... juce sam pocela sa dohranom, nemam izbora dok ne pokusam uspostaviti balans, sto rece doktorica... nema teorije da mogu Imrana hraniti samo na jednoj dojci.. nadam se da ce to trajati samo nekoliko dana, te da ce na kraju ipak sve da se sredi... Hvala ti do neba.. da mi nisi rekla, ne bih ni znala gdje i kome se obratiti, majke mi, jer me niko nigdje nije upucivao-.. dr mi je jos rekla da sam u zadnji vakat dosla, jer su mi mogle nastati ozbiljnije komplikacije, a sada, sta god da je, mocice se sanirati.. eto, drage moje, tako je to... sve vas puno jubimo moj momak i ja :)