Leena
|
Cao drage, ja nikako da se javim, frka na poslu, pa dosla kuci, mama mi kaze da esmica nije spavala nikako, pa tako citav dan, zaspi pola sata i budenje... a oci joj crvene, vidi se da je bas pospana... nikako da skontam sta je muci, kontam da je nista ne boli, jer bi inace plakala... ovako je samo malo kenjkava i puno pospana. Lilix, idemo sutra na vakcinu aBd... Malo me strah te vakcine:(... a u 6 smo sutra i za kukove zakazali, privatno (mislim da je 50ak km), mm zaboravio zakazati na kosevu, a kazu da se puno ceka, pa da i to rijesimo. samedi, sulty, ja stvarno vjerujem da su nam djeca strasljiva koliko i mi, pogotovo kad su tako mala i kad doje, pa prenosimo strah na njih... dakle, samedi nam je hrabra:). ja sam, praaaaava kukavica... da ne nabrajam cega se sve bojim, npr.nikad nisam polozila vozacki jer se bojim kamiona i da ga vidim i u suprotnoj traci blokirala bih od straha 100%, pa lift, zemljotres, tunel, grmljavina itd. a vidim i esma mi strasljivko, stalno se necega prepada, nekako izbeeci oci, gleda i onda pocne plakati sve dok je ne uzmem i stisnem uz sebe. nekad se u snu prepadne, dusa draga, bas mi je bude zao. sulty, nije isti dan, mjesec+dan (esma je 21., vega 22., a berina 23..-jesmo se poredale:)))
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|