lilix
|
Dobro jutro drage moje, dok vas sve pročitah zaboravih šta je koja pisala felix jednogodišnje dijete treba dnevno popiti minimalno pola litre mlijeka, a i više od toga nije na odmet; sad hoćeš li mu to dati na dva puta ili više svejedno mamicama koje idu na more želim da se lijepo provedu, ja imam baš lijepo iskustvo s morem i malim bebama, samo je bitno držati se hladovine Sulty ja ne presvlačim B po noći, nema potrebe da maltretiraš ni sebe ni nju, razbudićeš je bezveze i poremetiti joj rutinu, a vidjećeš s vremenom sve manje i manje će piškiti po noći a kakiti se neće skoro nikako; a i mi ćemo aBd u septembru na more, joj jedva čekam Zoe nasmija ti mene sa svojim mužem , evo sad ću i ja da se pridružim malo samedi u kukanju, ja sam se sinoć posvađala s mm , ustvari nismo se ni posvađali ko ljudi (nemamo vremena ), al stvarno me je više izbacio iz cipela, ima tu svega da ne dužim, mislim da je glavni razlog što više nemamo vremena jedno za drugo, ja se i potrudim da ga nađem a on nikako, njemo je samo bitno da se naspava jer je on jadan umoran, nikake obaveze oko bebe nema samo mi pomogne kada je kupam, još kad mi reče - lako je tebi ti ne radiš , ma šta ne radim, od sada samo poslovno, nema više ni ručka ni čistih gaća, pa kad voli nek izvoli, ja sam na godišnjem od danas ih odoh ja OT mi smo uglavnom sinoć hB dobro spavali, B je poćela uveliko da prati oko se be i da se smije, najviše se obraduje braci kad ga vidi hoće da prhne a on nikako neće oko nje da joj malo priča, lopuža mala delfin šta bi s onim osipom, jeste li bili na kontroli? Leena, tajčika šta je s ovim vakcinama, ja i ne zovem da pitam, dr. nam je na godišnjem pa računam na vas da mi javite