Sulty
|
Dobro jutro svima, Kako su mamice i bebice? Moja malena Secerovicka jos spava, jutros u 5 se budila i sad usecerila. Mi obicno do ovih doba odemo u setnju, ali izgleda jutros nista od setnje. Dok se probudi, dok je nahranim i presvucem, bice vec prevruce. Ma hajd nije ni bitno. Ja svakako nesto od jutros opet krvarim i neki bas pogolem komad je ispao iz mene, pa je mozda bolje da se i ja malo smirim. Dzenana, Vegica poslije bluckanja uvijek hoce jos da jede, tako da je tu ista ko Nejla. Aida, nadam se da je raspolozenje danas bolje. Samedi, nadam se da si nam i ti danas bolje raspolozena. Ne dajte nam se zenice... Felix, blago tebi za more. Uzivajte i fino se provedite. Mi se nadamo da cemo ici u septembru, kad malena malo odraste i kad malo zahladnni. A do tad smo osudjene na ovu sparinu . Mya81, slazem se s tobom. Jako je bitno truditi se ostati pozitivan, jer i ja sam cula od mnogo zena da im je zao sto nisu vise uzivale u ovom periodu, a manje brinule, jer bebice za cas narastu. Normalno je i brinuti se pomalo, ali treba se dobro koncentrisati da odagnamo negativne misli i da uzivamo u svojim najdragocjenijim bebicama . I hvala na utjesnim rijecima. Ma bicemo mi dobro sve, samo malo da se naviknemo. Velika je ovo promjena, imati ovako mala slatka bica odjednom, treba se malo i navici na svu tu odgovornost. Antonio, sretan ti rodjendan i zelim ti jos puno, puno, puno sretnih i zdravih Mala, uzivajte u moru i Leonu zelim predivan provod i brckanje u moru. Bambi, vidim fino se provelo na vikendici. Zoe, dobro smijes spavati sa Farah u krevetu. Meni to ne daju, a ja i ne smijem. Sve se bojim ne dao bog da je ne prignjecim. Doduse, Vegica jos uvijek hoce da spava u kreveticu koji je odmah do mene, a koliko jos dugo ne znam, jer i ona najvise voli kad osjeti moju blizinu. Eto, uspjeh vas sve iscitati. Imate veliki od moje Vege i mene.