idacha
|
hej, drage moje.. kako ste nam danas? mi se sada vratili iz setnjice, nahranila bebacu svoju i ostavila ga da pajki... eno ga, guguce, zove me.. ja ga ignorisem malo, ne bi li zaspao.. a,vala i ja cu pokusati odspavati makar pola sata.. sinoc sam skorz lose spavala.. do 3 ujutro ganjala komarca po sobi, poludila sam.. aida, samedi, nadam se da prolazi zuta minuta.. i mene nekada uhvati, pa se sklonim, doooobro isplacem, u protivnom bih grizla oko sebe.. mene najvise iznervira nepravda, i jeste, neka kaze ko sta hoce.. kazem, zakonom bi trebalo uvesti da se zene poradjaju, a muskarci idu na porodjajno.. neku noc nam bili gosti, i tako svakko nas pita kako smo, jesmo li se navikli na bebu u kuci.. i mm zausti da kaze kako, molim lijepo, on jeste, a ja uskocih prije njega i kazem ''ti ne komentarisi.. nikakvu promjenu ne trpis, sve je isto kao prije''.. on se i usuti.. pa, da.. tako i jeste... i mene nekada pukne film, ali.. prodje... sta da se radi.. mejrem, nadam se da je pisuljica bolje, a i ti takodje... kao sto rece lilix, sretno sa ganjanjem pise :) lilix, mila, da... ja u ponoc najcesce pijem kafu.. to je jedino vrijeme kada ostanem sama sa sobom i pijem je bez ikakvog srkleta, a zestoki sam kafoholocar, tako da mi bas treba ta jedna kafa u miru... leena, pametnice, nadam se da si bolje... zatvaraj prozor od sada :) i vrijeme je bas nekako cudno... ni tam' ni 'vam'... hajde, glavu gore, bice bolje :) :)