Leena
|
Cao, drage mamice i bebice:) Evo da se i ja prijavim ovdje. Danas nisam otisla na posao, jer sam "pametna" i ostavila cijelu noc otvoren prozor koji mi je iznad glave, probudila se Esma jutros da jede, ja ne mogu glavu dici sa jastuka, boli me uho, oko, sinusi... uzas. ne znam ni kako sam je podojila. Ona je, inace, fino spavala, od pola 11 do 5 jutros, pa jela i opet do 8. Inace, sada zna spavati u komadu od 11 do pola 7:). Njoj, duši, ne smeta vrucina, ali zato kad joj je hladno... Sinoc smo setali vilsonovim i morala sam joj po onoj vrucini dzempercic (tanki) obuci, jer su joj rucice poplavile od zime samo sto je malo onaj vjetric puhao. Lilix, ne obaziri se na komentare, ti najbolje znas kako svoje dijete obuci:). Super mi je moja mama, prica mi kad sam bila mala bila sam nesto bolesna i plakala po cijeli dan i noc i onda nadjem neki kist za bojenje, uzmem ga i drzim u ruci i prestanem plakati nakon puna 2 dana. Ona udje u tramvaj da me povede doktoru i neka zena je napadne kako ona to maloj bebi daje kist, je li normalna, a ona joj kaze: Znate, ja tako svojoj djeci volim da dajem sve cime se mogu povrijediti, evo bas cekam da vidim hoce li izbit sebi oko kistom. Kaze zena samo pobjegla od nje, a tata joj rekao: Pa, nisi morala bas tako... hehe Stvarno mi dodje da i ja tako nekome odbrusim.... Svi mi nesto komentarisu(od porodice do slucajnih prolaznika, svi sebi daju za pravo) kako sam ovo, kako sam ono, je li joj toplo-hladno, je li gladna ili je previse hranim... Pa niko je ne voli vise od mene, samo sta radim trudim se da joj ugodim u svemu, ali hajde ti to njima objasni. Ljubimo vas Esma i ja:*********
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|