|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  933 934 [935] 936 937   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
17.6.2010 11:05:06   
lilix
user posted image drage mame i bebice,
mm jutros vodio Benija zubaru pa Berii ja iskoristile prevoz pa skoknule malo do pijace, ljudi moji šta je ovo ovako na jutro se ne može živiti od vrućine user posted image
moja Berina sinoć prvi put nije spavala kako treba, imam osjećaj da je non stop bila budna, a vidim da još dosta dječice sinoć nije baš dobro spavalo
uglavnom na pijaci svaka druga nena se zaustavila pored kolica da prokomentariše kako sam ja to nju obukla user posted image , na kraju sam rekla taman da sam joj skafander obukla našla bi se neka da pita da joj slučajno nije zima user posted image
merjem nadam se da je curetak danas bolje

evo moj mali alarm se upalio, idem.......

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 23351
17.6.2010 11:17:31   
aida.
Evo i mene... danas-nikakva user posted image sinoc bili na sjelu, Erol je bio super, samo se smijao, dosli negdje oko 1 user posted image user posted image Bas sam nehorna,.. Osjecam se da sve nesto fali... Da mi je da na jedan dan negdje "isparimo" da se odmorim od svega, al mm stalno radi, hebem ti i poso vishe... Inace radi privatno pa ko mogo bi on napravit lufta al ima dosta posla pa jednostavno ne moze a nekad vala imam osjecaj ko da i nece user posted image bas me nekad nervira user posted image al i meni valjda dodje ta "nehorna" faza kad samo govorim kako me niko ne voli user posted image
E. evo zaspa, i on se uskenjko nesto, tako je fino na pocetku spavo a zadnjih noci samo se budi, bas sam iscrplljena, nikakva, neraspolozena... A razgledam oko sebe, kuca haos, ne znam kako cu ovo rastrijebit jer stttvaaaaaaaaaarno mi se ne mili.. Pukla me losha samo bih plakala user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 23352
17.6.2010 11:20:23   
merjem
IZVORNA PORUKA: aida.

A razgledam oko sebe, kuca haos, ne znam kako cu ovo rastrijebit jer stttvaaaaaaaaaarno mi se ne mili.. Pukla me losha samo bih plakala user posted image

hajde kod mene pa cemo zajednouser posted image meni varira malo napad smjeha pa me opet pukneuser posted image kad vidim ovaj nered

< Poruku je uredio merjem -- 17.6.2010 11:21:18 >

19.12.2006 Merjem
22.10.2009 Ajse

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 23353
17.6.2010 11:25:19   
aida.
E da hoce meni nadoc smijeh... Jutros sam samo pocela plakat i kaze meni mm pa sta ti je sad, a ja ni sama ne znam sta mi je, jednostavno mi doslo da se isplacem a on se jos gore na nervira zbog mene i ja ocekujem on ce mene zagrlit da ne placem a on se iznervira jer bez razloga user posted image user posted image
Definitivno pisem sve ne vezano za temu, izvinjavam se moderatoricama i ostalim user posted image
Sad cu sebi lagano pustit kakvu finu glazbu i lagano trijebit ovo, valja.. Samo da E. odspava bar jednu lijepu turu...

(odgovor članu merjem)
Neposredna veza do poruke: 23354
17.6.2010 11:30:55   
Leena
Cao, drage mamice i bebice:)
Evo da se i ja prijavim ovdje. Danas nisam otisla na posao, jer sam "pametna" i ostavila cijelu noc otvoren prozor koji mi je iznad glave, probudila se Esma jutros da jede, ja ne mogu glavu dici sa jastuka, boli me uho, oko, sinusi... uzas. ne znam ni kako sam je podojila. Ona je, inace, fino spavala, od pola 11 do 5 jutros, pa jela i opet do 8. Inace, sada zna spavati u komadu od 11 do pola 7:). Njoj, duši, ne smeta vrucina, ali zato kad joj je hladno... Sinoc smo setali vilsonovim i morala sam joj po onoj vrucini dzempercic (tanki) obuci, jer su joj rucice poplavile od zime samo sto je malo onaj vjetric puhao.
Lilix, ne obaziri se na komentare, ti najbolje znas kako svoje dijete obuci:). Super mi je moja mama, prica mi kad sam bila mala bila sam nesto bolesna i plakala po cijeli dan i noc i onda nadjem neki kist za bojenje, uzmem ga i drzim u ruci i prestanem plakati nakon puna 2 dana. Ona udje u tramvaj da me povede doktoru i neka zena je napadne kako ona to maloj bebi daje kist, je li normalna, a ona joj kaze: Znate, ja tako svojoj djeci volim da dajem sve cime se mogu povrijediti, evo bas cekam da vidim hoce li izbit sebi oko kistom. Kaze zena samo pobjegla od nje, a tata joj rekao: Pa, nisi morala bas tako... hehe
Stvarno mi dodje da i ja tako nekome odbrusim.... Svi mi nesto komentarisu(od porodice do slucajnih prolaznika, svi sebi daju za pravo) kako sam ovo, kako sam ono, je li joj toplo-hladno, je li gladna ili je previse hranim... Pa niko je ne voli vise od mene, samo sta radim trudim se da joj ugodim u svemu, ali hajde ti to njima objasni.

Ljubimo vas Esma i ja:*********

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 23355
17.6.2010 11:38:07   
delfin
zdravo mamice, evo da s ei ja javnem ovdje, a treba mi i savjetuser posted image , mom Ademu se prije neki dan pojavio kao osip policu kao male suhe bubuljice koje se zacrvene, i lice mu je od toga hrapavo. da li je to od znoja? 
Međutim proširilo se i na rukiceuser posted image , a jučer mu se pojavio i neko crvenilo po grudima, e sad dsa li je to alergija.Inač4e ja ga dojim amalo i prihrnjujem flašicom. Z aone koji ne znaju jer ima mamica koje ni ja neznam na ovom pdfiu Adem je juče napunio 1 mjesecuser posted image
Imate li vi ivkustva sa ovim. područje genitalija i guzr je čisto..

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 23356
17.6.2010 11:38:39   
Hanady RR

E da hoce meni nadoc smijeh... Jutros sam samo pocela plakat i kaze meni mm pa sta ti je sad, a ja ni sama ne znam sta mi je, jednostavno mi doslo da se isplacem a on se jos gore na nervira zbog mene i ja ocekujem on ce mene zagrlit da ne placem a on se iznervira jer bez razloga user posted image user posted image
Definitivno pisem sve ne vezano za temu, izvinjavam se moderatoricama i ostalim user posted image
Sad cu sebi lagano pustit kakvu finu glazbu i lagano trijebit ovo, valja.. Samo da E. odspava bar jednu lijepu turu...

nema potrebe da se izvinjavaš gdje ia šta pišeš...mila moja sve je to normalno nakon poroda...horoni su uzburkani i sitnice nam postanu ogromne...
samo se čuvaj...nemoj sada da počenš da patiš što te muž ne razmije...kako da razumije kad on nikada rađao nijeuser posted image

e samo polako imate temu postoporođajna depresija koja može biti u blažem i jačem obliku...malo porčitajte...sve je to normalnouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 23357
17.6.2010 11:41:11   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: delfin

zdravo mamice, evo da s ei ja javnem ovdje, a treba mi i savjetuser posted image , mom Ademu se prije neki dan pojavio kao osip policu kao male suhe bubuljice koje se zacrvene, i lice mu je od toga hrapavo. da li je to od znoja? 
Međutim proširilo se i na rukiceuser posted image , a jučer mu se pojavio i neko crvenilo po grudima, e sad dsa li je to alergija.Inač4e ja ga dojim amalo i prihrnjujem flašicom. Z aone koji ne znaju jer ima mamica koje ni ja neznam na ovom pdfiu Adem je juče napunio 1 mjesecuser posted image
Imate li vi ivkustva sa ovim. područje genitalija i guzr je čisto..

radi izražene hrapavosti malo mi je sunjivo i mislim da bi pedijatar trebao pogledati...
samo imama pitanje jedno jeli ga dvrbi dali se on češe, jeli razdražljiv...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 23358
17.6.2010 11:44:11   
mala86
aida to je takav dan,hormoni kod zena rade svoje,i meni na dane dodje tako(bas neki dan mislim-nije dugo,mozda zatisje pred buru user posted image user posted image user posted image user posted image ),i placem radi gluposti,sve jedna misao nadovezuje drugu

leena ti vec radis,ili nisam dobro skontala user posted image ?vidim da je bebica mala

delfin te bubuljice bi mogle biti milije,one nastaju pod dejstvom majcinih hormona,i nisu nista strasne,same se povuku,ali nisam ti sigurna,jer nisam imala iskustva s tim,javit ce ti se neko

< Poruku je uredio mala86 -- 17.6.2010 11:45:21 >

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 23359
17.6.2010 11:48:40   
Hanady RR
milije su bijele male tačkice i nisu hrapave na dodir niti crvene okolo
molim te porčitaj ovaj dio foruma

http://www.ringeraja.ba/forum/atopijski_dermatitis/m_71248/tm.htm
ako nalaziš sličnosti sa ovim sikustvima idi doktoru sa bebom...ipak pedijatar najbolje znauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23360
17.6.2010 11:52:57   
Sulty
Cao svima,
moja Vega juce nije bila nesto nervozna, ali nit je jela previse, a nije ni htjela bas da spava. Valjda od vrucine. Zato danas nadoknadjuje i sa jelom i sa spavanjem, hvala bogu. Mi bas jos uvijek nemamo neke rutine, svaki dan je razlicit, ali hvala bogu super je. Kako je mala, divno slusa user posted image .

Merjem, kako ti je kcerkica, nadam se puno bolje.

Lilix, oprosti na neznanju, ali sta ti je taj maxi-cosi, znam da ces mi se smijati, vidim spominjes to, a ja nemam pojma sta je to. Mi imamo i onu stolicu na ljuljanje i jastuce (mada je jastuce prerasla), ali po ovim vrucinama njoj je najbolje u njenom kreveticu. Doduse, to znaci da sam ja osudjena na spavacu sobu, ali evo imam laptop i knjige, pa i nije lose, a i muz mi je rekao kupiti tv. Ja sam uvijek bila protiv tv-a u spavacoj, ali kako vidim sad cu bas puno vremena provoditi u njoj, pa sam sada popustila.

Bambi, eto ja sam ti isti problem imala sa dojenjem juce. Secrovicka je bas po malo dojila. Bas me bila zabrinula, ali dan je danas, hvala bogu, zapoceo dobro, pa cemo vidjeti dalje.

Dzenana, napokon da i od tebe cujemo neke vijesti. Drago mi je da je Nejlica dobro i da je tako fino napredovala.

Aida, ljubi Erola najsladjeg. Ti si nama bila nekako prva koja je rodila, pa ste nam Erol i ti bas posebni. user posted image

Uh, nikako da sve iscitam. Evo dolaze mi neki gosti, a ja tek dojila, sise na sve strane user posted image , odoh se u 5 minuta uredit.

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu merjem)
Neposredna veza do poruke: 23361
17.6.2010 12:03:01   
lilix
eh mala drekavica je zaspala pa do kada će ne znam...
delfin i kod berine je taj osip, s tim da joj je naizraženiji tokom dana, a ujutro ga skoro nikako nema, nakon što je bila mirna i prespavala noć tako da sam ja sigurna da je to od vrućine, pedijatrica nam je rekla da to mogu samo kamilicom malo natapkati i ne nanositi nikakve kreme ni losione poslije kupanja da koža može da diše
Leena nadam se da će glavobolja i ostali simptomi brzo da popuste; masalah tvoja princeza prava pametnica kao da zna da mama radi i da joj treba više odmora, a mama ti je legenda user posted image
aida kakva je tebe to depra spucala user posted image , ma hormoni su to draga moja proći će, i ja sam jutros nešto bila ko pokisla, pita mene mm pa šta je tebi sad, ih reko volila bih i ja da znam user posted image
Dženana user posted image user posted image user posted image dočekasmo i da nam se ti javiš konačno; a dobile smo i preko pp jednu tvoju poruku, tajčika nam proslijedila
idacha ženo je l ti to u ponoć piješ kafu user posted image user posted image , legenda si
Zoe ma i ja sam zbog vrućine izbacila široko povijanje, nadam se da joj neću šta zeznut, al ko što kažeš one kad spavaju rašire noge, isto žaba kad je okreneš na leđa
Hanady mi ovdje jedna po jedna iskačemo ko gljive poslije kiše, je l de ? user posted image
Sulty kaka curetak danas, je li se smirila?

08.02.2007.
23.04.2010.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23362
17.6.2010 12:11:51   
Leena
mala86, radim:(... posao mi je bas vezan datumima, pa nisam mogla nikako to odgoditi, a radim samo 4 dana sedmicno po 4 sata, tako da nije toliko strasno. Esmu ostavim kod moje mame, izdojim joj mlijeka,pa joj ona da ako ogladni prije nego sto ja dodjem i eto... snalazimo se nekako. strasno mi fali i ta 4 sata, ali izdrzim nekako-moram.

Sulty, joj i ja mrzim tv u spavacoj, pa te kontam. Ali sam nasla privremeno rjesenje za ubijanje te dosade jos dok sam bila trudna (znas da sam ja dugo morala mirovati)-ja fino skinem onih nekih americkih serija (kucanice, privatna praksa,uvod u anatomiju, californication, prison break itd.) i filmova s net-a i fino ih snimim na usb i gledam na laptopu, jos mi je bolje od TV-a, jer gledam samo ono sto mi se gleda i samo onda kada mi se gleda:)

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 23363
17.6.2010 12:12:07   
Sulty
Delfin, poucena svojim iskustvom, odmah idi pedijatru. Ja sam cekala, kao proci ce i da ne panicim, a u stvari treba odmah porazgovarati sa pedijatrom. Nadam se da nije nista, ali bolje provjerit.

Leena, nadam se da ces nam ti brzo ozdravit i cuvaj se, i mi smo preosjetljive, mada mislimo da nismo, ali porod i trudnoca i sad dojenje i briga oko bebica uzima svoj danak.

Aida, ne daj nam se. I moj ti muz isto ima privatno firmu i dolazi kuci kasno i nikad ne bi nigdje da idde. Sreca njegova pa mi je mama u penziji pa mi je mogla pomoc na pocetku, jer on stvarno previse radi. Al sta ces, hvala bogu pa imaju posla.

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 23364
17.6.2010 12:16:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: merjem

A razgledam oko sebe, kuca haos, ne znam kako cu ovo rastrijebit jer stttvaaaaaaaaaarno mi se ne mili.. Pukla me losha samo bih plakala user posted image

hajde kod mene pa cemo zajednouser posted image meni varira malo napad smjeha pa me opet pukneuser posted image kad vidim ovaj nered
Normalauser posted image ...cak ima i ime...baby blues...proci ce...proci

(odgovor članu merjem)
  Neposredna veza do poruke: 23365
17.6.2010 12:19:07   
Anoniman
pozz zene mile
Ja skoro sjela anela uspavala i zadala se u poso .I spremanje rucka
A.je spavao sa budjenjem izludi me vise njegovo jelo samo bi jeo,zna po 2 puta flasu jest .....ajd makar on zaspi al mene razbudi
Marinci,nebrini bit ce nalaz o.k abd ako bude los dobit cete sirup anel je od njega znas kako projeo kako je zeljezo popraviouser posted image i mi trebamo ponovo nalaz ponoviti al nesto mi se neda ici
Ljubimo vas

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23366
17.6.2010 12:41:56   
Dzenana_G
Drage moje pozdrav i od nas...
Kako ste danas na ovoj vrucini?
Mi se jos uvijek dobro drzimo. Nejla je uspjela zaspati ali jedva. Opet je danas dva puta toliko povratila i odmah je bila gladna. Desava li se kome da po nekada beba povrati toliko da brzo ogladni. Nejli se cesto desava. Vodila sam je pedijatru ali kaze da je to sve uredu da ona samo previse pojede i da  visak izbacuje, i bitno je da dobro napreduje. Svejedno emne nekada zabrine koliko ona povrati.
Nejla za sada hvala Bogu super spava po noci. Zna se desiti da prespava od 22:30 do 07:30, nekada i manje, a i ako se probudi po noci samo jede i nastavi spavati.
Lilix moram ti reci da si me spasila sam onom kombinacijom pavloviceva+jekoderm i ne presvlacim je vise po noci, a ona super spava. Nadam se da se nece promjeniti.
Vidim i da ste pisale o sirokom povijanju. Ja posto koristim pamucne pelene to nemogu izbjeci, ali kada izlazimo vani koristimo jednokratne, pa siroko izbjegavam.

Samedi i ja imam isto kolica graco ultima plus i tu sjedalicu, ali ja Nejlu vani vozam samo u kolicima jer joj je u onoj sjedalici vruce, a i meni je totalno neprakticna za malu bebu. nju samo koritim za voznju autom i to sam poredala nekih malih jastucica unutra da bih joj napravila lezeci polozaj da bih je mogla fino staviti. Ono neznam ko je izmislio ali definitvno mi se ne svidja za malu bebu. Nadam se ces svoje probleme brzo rijesiti user posted image

Delfin i Nejla ima te sitne bubuljice po licu i hrapave su ali mi je to sestrica rekla da je normalno, da se koza cista, ali ti ako nisi  sigurna otidji kod dr.

Leena  i mi smo sinoc setali Vilsom ali kasno je bilo oko pola 10 mozda smo se negdje i sreli. Posto sam vidjela da si pisala da si isla na kontrolu reci mi gdje si isla jel u Vojnu ili? ja bih trebala isto da odem a nikako da se nakanim, a nemam pojma ni gdje da odem. Ljubi medenu Esmicu

Sulty Vegica je masallah ko med na slikama. Dobra je ona curica. I ja sam protiv TV-a u sobi, ali sada mi je spas s obzirom da Njela nekada i po sat vremena zna dojiti ja bih poludila od dosade.

Lilix kuda vi setate? Kad cemo u zajednicku setnju sve zajedno, da se bebe konacno upoznaju  user posted image Mada kao sto mi je Leena jednom rekla one se vec dobro poznaju :)

Za sve ostale mamice pozdrav. trebat ce vremena dok se malo hodam sa svima dok upoznam user posted image

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23367
17.6.2010 12:59:38   
tajcika
evo drage moje da se i ja malo javim,trebat ce mi malo vremena da popamtim sve zenice i drage bebe al pokusat cu,prvo veliko hvala na dobrodoslici a drago mi je da se nastavi i druzenje sa ovim vec poznatim mamama,moj bebac evo spava na meni ma ove vrucine pa mi zao al eto sta cu kad tako najvise voli,inace je ovih dana malo nervozan pa kad mu ukljucim fen  smiri se i zaspi,mama kaze da sam i ja isto tako radila,inace sad smo pohvatali neku rutinu,navece zaspi oko pola 10 i spava do 3,(jutros se propudio u pola4)jede i nastavi spavati do 6,onda budenje,pricanje,presvlacenje i oko pola 8 opet rucki i zaspi e po danu je otprilike sat -dva budan i tako onda spava nekad po pola sata a nekad sat vremena,uglavnom je dobro sto je najbitnije hapi,pije kamilicu,...
lilix pusti svijet njemu nikad ugoditi,cuvaj ti nasu Berinicu i ugadaj joj kako ona voli
Leena zao mi je sto te to tako sada oli i nadam se da ce brzo prestati,Esmica dobro
delfin cestitamo Ademu 1mj. on je nas najveci decko,a te bubuljice mislim da su od znoja
Aida ma nesekiraj se meni moja mama vec odavno govori da ja odem psihologu jer garant imam ppdepresiju ,Erol je sto kaze Sulty nekako nasa prva beba koju smo s tobom ocekivali zajedno i masallah presladak je
Sulty kako si ti sada,jel malo popustilo,Vegica slusa to sto ne hapi ko i sve bebe vruce joj
merjem nadam se da ce sve biti ok,to je sigurno neka viroza mada te u potpunosti razumijem kad citas nalaze sve je tako strasno
marincii bit ce sve ok
idacha,zoe,bambi,felix,Dzenana,mala,mya,dadada,hanady,srculence,megi,
apotekarka,dafri,Aisa...uh nadam se da sam vas bar malo upoznala veliki user posted image vama i bebicama
i samo da jos upitam zna li iko sta nam je bilo sa naticom

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23368
17.6.2010 13:09:12   
aida.
Ma drage moje lutke sta bih ja bez vas-... Kako me samo utjesite i nasmijete prije svega kad god sam nikakva...

Lilix znam vrlo dobro kako nervira kad neko deseti (a i bliznji vala) pocne pametovat o oblacenju ili hranjenju bebe user posted image hehhehe a dobra si... da mi je tacno da znam sta mi je... bilo bi mi lakse user posted image

Leena super ti je mama rekla, tako cu i ja od sad user posted image user posted image

delfin kao sto su ti vec rekle, i ja mislim da je najbolje da to pedijatar pogleda, jer od vrucine obicno se povlace.. a i ti ces biti sigurnija nego da sta uzimas na svoju ruku...

Hanady spasila si mm savjetom da ne patim sto me ne razumije, taman sam se bila spremila za atentat user posted image user posted image

mala86 sad mi je malo bolje kako kazete da i vi imate ove crne minute, a bas je grozno kad imas osjecaj da je cijeli svijet propo, a sto je najgore-bez razloga nekog pravog,..

Sulty, draga moja, drago mi je da cujem da te toja lutkica slusa i moj Erol je bas dobra beba... a drago mi je cuti da smo posebni user posted image bile ste divna podrska user posted image user posted image user posted image
A i ja kazem sreca pa ima posla al nekad stvarno udari u glavu.. Najgore mi je sto kad je motorijada ili neki old timer skup ili bilo sta gdje ide ekipa eto nekako nadje vremena da ode user posted image a kad meni daje onako negdje bezze da isparimo, bas ima posla da ne moze glavu dignut user posted image

dadada baby blues kazes... user posted image user posted image user posted image user posted image

Dzenana_G nista se ne brini "pohvatat" ces ti nas user posted image user posted image kad se raspisemo ne mozes a da nas ne popamtis user posted image user posted image

Svima saljem veeeelikiuser posted image user posted image user posted image jer ste tu da nasmijete uvijek... ma sta bih ja bez vas..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 23369
17.6.2010 13:10:17   
aida.
tajcika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 23370
17.6.2010 13:15:18   
Meri29
Sta ima, kako ste nam, napokon malo zahladnilo pa i mi aktivniji. Majda nije ni spavala ni jela kako treba dok su ove vrucine bile, sad je opet sve ok

Cestitamo ako smo sta propustili u ovih par dana user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 23371
17.6.2010 13:17:06   
megi
pozzz svima

mi smo nocas imali par budjenja malo placa malo jela i spavanac, necemo se previse zaliti samo se nadati da ce sve to proci

vidim mlade mame pod hormonima, nista strasno i to prodje, samo se vi isplacite i ja sam nekad znala ko iz cista mira jednu tutu da odradim user posted image

dzenana  ne brini za povracanje i adna je tako znala dok je bila mala pa doji doji doji i kad je prvi put povratila ja umrla od straha, ali kasnije mi je samo bilo zao i naravno mrsko mi bilo mijenjati posteljinu i nju i sebe presvlacitiuser posted image user posted image

odoh sta kuhati bebi da ruca
pusa svima

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 23372
17.6.2010 13:17:50   
Anoniman
Ooooo, otkad ja nisam bila na ovoj temi... prosto me sramota.  Nadam se da me primate nazad.
Ljubim sve nove bebare i njihove mamice, čestitam rođendane, zubiće i prve riječi koje sam propustila.
Na raspustu sam pa ćemo se sada češće družiti : )

Pusa od Esmilice i mene

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 23373
17.6.2010 13:19:34   
aida.

IZVORNA PORUKA: pingpong

Ooooo, otkad ja nisam bila na ovoj temi... prosto me sramota.  Nadam se da me primate nazad.
Ljubim sve nove bebare i njihove mamice, čestitam rođendane, zubiće i prve riječi koje sam propustila.
Na raspustu sam pa ćemo se sada češće družiti : )

Pusa od Esmilice i mene

user posted image user posted image
user posted image user posted image
ma sve mi zakazemo s vremena na vrijeme pa se opet usunjamo na temu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23374
17.6.2010 13:33:00   
lilix
Drage ženice ja dok podojih Berija vi čitavu stranicu ispisale user posted image user posted image , i onda se čudite što je kuća nesređena user posted image   (gle ko vam kaže user posted image user posted image )

Dženana
i Beri tako povraća, u mlazovima, zna po pola metra od nje da odleti koliko bljucne, kao što megi kaže i meni je više dosadilo mijenjati posteljinu, sreća pa je imamo dosta pa ne moram odmah i prati, uglavnom dr. nam je rekla da je to od prejedanja i da nije strašno ali da nju muči stomačić jer se prejeda; što se tiče šetnji možemo se dogovoriti pa ko možee jedno predveče da se nađemo na Vilsonovom, jedva čekam da vidim bebice, a i mame sam poželila
tajčika pa i Jusuf fino spava, bitno je samo da se ne budi po noći, i B. se tako oko 3 probudi samo jede ivratim je bešu uopšte se ne budi hB, doduše sinoć je bila kritična al mislim da je do vrućine, kod mene je sauna u stanu
Sulty to ti je ustvari AS, mislim da je to jedno te isto nisam ti ni ja neki expert; a neću ti se smijati user posted image , fali mi nekad ono tvoje - ja čitala ...user posted image user posted image

aida jesi li bolje, ima li kakvog pomaka u kući, hajd se ti začas razleti pa to sredi user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 23375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  933 934 [935] 936 937   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  933 934 [935] 936 937   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *