idacha
|
hello, lijepe nase.. evo, mi bili u stenjici, dosli kuci, opupali se, nahranili se, izmazili se i sad pajkicamo :) ja, vala, sebi skuhala kafu, pa na brzaka da se javnem, prije nego pocnem sa peglanjem.. vece je jedino vrijeme kada to mogu.. eh, danas sam se posebno obradovala.. stigla nam je nagrada koju smo osvojili zahvaljujuci i Vasim glasovima.. to je muzicka lampa koja je zaista prekrasna.. svira Bacha i osvjetli citavu sobu malim zvijedicama.. Imran je za cas zapsao uz nju.. hvala svimaaaaaa koji su glasali.. druga stvar koja me je obradovala to je da sam konacno nasla hrpu prelijepih stvacica za njega.. stigla nova kolekcija u TL za djecake :) :) pravo smo se ponovili.. kupila sam mu milion stvarcica da mi bude pravi smeker.. mm ne zna za pola, dok je pio kafu ja uletila ko furija i pokupovala.. kad me pitao sta sam kupila, ma rekoh, par bodija nista vise :) :) e, zenice moje,danas sam konacno bila i kod ginica.. prvi put nakon poroda, i sve je hB u najboljem redu. lilix, draga, ja fakat imala ciklus onomad :) BTW, ja Imija ne povijam siroko po ovim vrucinama, ali cim je malo svjezije, stavim mu svedsku pelenu, jer fino stiti i stomacic.. kako su nam drugar Beni i drugarica Berinica? samedi, sreco, ja ti jos deveram sa bradavicama.. ne ONOLIKO, mada jos je haos.. ma, ne moze ni da zaraste kako treba, kada ga dojim stalno na jednoj siki, jer u drugoj nemam skoro nikako mlijeka.. bambiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, veeeeeeeeeelika pusica za vas.. nadam se da ste nam dobro i da se slusate :) merjem, mila, nadam se da ce sve biti ok i da ce se princezica brzo oporaviti.. sigurna sam da nije nista strasno, ali mogu zamisliti koliko se brines.. znam sebe, kad Imran kihne, ja bdim nad njim.. ali, bice sve to u najboljem redu, drzi nam se i ljubi princezicu.. tajcika, dženana, sulty, kiss veliki i vama.. nadam se da ce se i ostatak ekipe uskoro pridruziti nama.. aida, kako nam je drug Erol? slusa li lopuzica mala? :) jubni nam ga puno, da cmokne :) felix, hanady, mya, mala86, apotekarka, srculence, dafri.. veliki pozdrav i kiss..