samedi
|
Eh drage moje,kod nas je neka frka od jutros,ne stignem vam se javiti. Nejra sinoc nije nikako spavala,cim joj cuca ispadne odmah je vriska a i vruce joj. Evo sad je pokusavam uspavati ali ne ide,nervozna je. Inace i ja muku mucim dok je okupam,ma cudo jedno,pitam se hoce li ikad zavoljeti kupanjac. I ona je sad samo u bodiju i to najtanjem koji sam uspjela naci,pa sam je malo okupala tj.osvjezila. Ona spava ko zabica,ruke i noge podigne skroz,i vec se smije,malo guguce,jos ne drzi glavicu totalno samostalno ali se trudi. Nisam je siroko povijala,samo pampers joj stavljam i dok. je rekao da je to uredu,ne znam za Uz kukova,pitacu ga sutra. Sad sam joj prvi put dala malo vode pa caja od kamilice,nije ni primijetila razliku. Sulty jel prosao osip maloj Vegi? Lilix,hvala ti sto si prenijela moju poruku! Kako je Beri?Masalah lijepo se popravila,voli da siki :-) Zoe kuco stara otkad te nema! I kod mene je tako,uvijek me neko zove za nesto,ma navikla sam0ja vec. Jubi malenu! Idacha,cestitam ti preseljenje,sigurna sam da ce ti biti bolje. Ja sam bila u Sa 4 godine al mi se nije dalo da tamo ostanem. Bilo mi je prelijepo,zauvijek cu pamtiti taj period. Bas mi je zao sto se patis s ragadama,znam kako ti je,i ja sam to prosla samo je kratko trajalo,a najvise su mi pomogle prsne skoljke Avent,kad sam ih pocela koristiti za 3 dana ragade su bile stvar proslosti. Aida,kako si ti? Tajcika đto i tebe opet s nama,jupiii! Bambi,felix,Hanady,Mya,veliki pozdrav i hvala na dobrodoslici!
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
|