|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  929 930 [931] 932 933   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
15.6.2010 15:47:05   
aida.
Uni sretan rodjendaanuser posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23251
15.6.2010 16:30:28   
Sulty
Drage mamice i bebice,
Koristim priliku da se predstavimo. Moja djevojcica danas ima 23 dana (mashallah!). Sad za sad smo hvala bogu super. Moja malena fino doji, pajki. Pokupila je na zalost neku koznu bakteriju u porodilistu, pa smo morali ici dermatologu i dobili smo neku tekucinu kojom mazemo te grozne bubuljice koje izgledaju kao plikovi (ispod pelena), pa se nadamo da ce nam uskoro od toga biti bolje. Promjenila sam joj i pelene danas. Prije je koristila Pampers, a sad smo presle na Baby Love, jer svi njih hvale. Moja Secerovicka (tako smo je zvali kad je bila u pupi, pa je i sad tako zovemo user posted image ) nije nesto voljela bas da se kupa, ali skontali smo neke folove kako da joj pomognemo da zavoli i to. Sinoc nije plakala, pa smo joj nana, tata i ja dali tri petice user posted image . Krenuli smo vec u setnje, ali samo rano ujutro kad nije vruce i kad stignemo, ne svaki dan. Sto se mene tice, ja se fino oporavljam. Nisam jos sto posto ona stara, ali bice i to ako bog da.
Eto, nadam se da nas primate u svoju raju i sad vas odoh malo citati da vidim sta se kod koje desava.
Imate veliki user posted image user posted image od nas dvije...

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 23252
15.6.2010 16:35:47   
lilix
Sulty ti prvi diverzant user posted image user posted image user posted image ... sad ćemo i mi za tobom...je li to znači da se od sada ovdje javljamo, ako nas naravno ove postojeće mamice prihvataju

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 23253
15.6.2010 16:37:47   
aida.
Sulty , draga user posted image user posted image user posted image pozeljala sam te... hehhe... eee kad se sjetim nasih razglabanja u iscekivanju djeteta user posted image raspala se ekipa user posted image
drago mi je da je Secerovicka dobro, jubimo je moj Erol i ja user posted image user posted image

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 23254
15.6.2010 16:38:25   
aida.

IZVORNA PORUKA: lilix

Sulty ti prvi diverzant user posted image user posted image user posted image ... sad ćemo i mi za tobom...je li to znači da se od sada ovdje javljamo, ako nas naravno ove postojeće mamice prihvataju

gdje si se ti do sad krila user posted image user posted image

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 23255
15.6.2010 16:41:27   
lilix
aida sad će aBd ekipa ponovo da se okupi user posted image user posted image , sve ono što je nekad bilo na trećem trom. user posted image ; kažem ja fino da ćemo mi ko diverzanti ovdje da uletimo
nadamo se da će bebice fino da nam se druže ovdje user posted image

a inače dopisivale smo se preko pp pa evo prelazimo ovdje

< Poruku je uredio lilix -- 15.6.2010 16:42:20 >

08.02.2007.
23.04.2010.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 23256
15.6.2010 16:43:25   
aida.
hoce, hoceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a fali mi ono trece trom.pa ja cesto odem njima malo user posted image pozdravim... hehheheh.....

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 23257
15.6.2010 16:52:55   
lilix
e aida vjeruj nedostaje i meni, baš smo se fino bili uhodali, a bilo je i slatko ono iščekivanje bebica, a ovo sadje još i slađe user posted image

evo i mi malo da se predstavimo, moj mali curetak je rođen 23.04. kao vrlo mala bebara, teška 2900, al sad je to hB jedan veliki curetak, za mjesc dana je dobila 1 kg i 400 grama, što i nije čudo jer samo visi na siki
inače curetk je dobar hB, jede, spava, sve joj je potaman osim ove vrućine od koje joj malo izbije sitni crveni osip po licu i rukicama al kad zahladi to se povuče
što se tiče kupanja uživa u tome i pođe tersati kad je vadimo, a nekad se pođe toliko dernjati da je moramo vratiti u vodu, kao što je bio slučaj sinoć pa su mami stradala leđa, evo još uvijek se nisam ispravila user posted image

Beri ima starijeg bracu kojem je, na zdravlje,  3 god. i 3 mjeseca...

to bi bilo naše malo predstavljanje...puno pozdrava od mojih pačića i mene user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 23258
15.6.2010 16:59:05   
aida.
mashallah cura pravo napreduje bas mi je drago.. mene napo pedijatar sto mi je mali dobio 950g za mjesec, idiot... a drugi pedi mi reko da masala napreduje i da nista nije previse dok je na siki user posted image i zato on halise maminu siku i ima 6800 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 23259
15.6.2010 17:06:34   
lilix
mašalah on veliki momčina, Erol je koliko se ja sjećam rođen kao krupna beba je li tako? što se tiče dobivanja na kilaži ako je beba dojenja taj veći dobitak na težini nije problem, čak šta više, druga je situacija kada je beba na AD

08.02.2007.
23.04.2010.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 23260
15.6.2010 17:11:42   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: teacher75

od subote temperatura pada na oko 20 stepeni, padace kisa, kao i narednihj 5-' dana, sve kisa i najvisa temperatura ispod 20 stepeni...pa kome smeta sunce nek se raduje user posted image

Ja se ne raduje nikako...mi slavimo rodjendan 26. i to u dvorištu....i ljuta sam k'o ris kad se sjetim da bi moglo sve biti upropašteno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 23261
15.6.2010 17:14:25   
Mya_81 RR
       user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image               

Maloj Unici

želimo

sretan 1. rodjendan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želimo joj sve najljepše i da uživa danas beskrajno user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 23262
15.6.2010 17:24:21   
aida.

IZVORNA PORUKA: lilix

mašalah on veliki momčina, Erol je koliko se ja sjećam rođen kao krupna beba je li tako? što se tiče dobivanja na kilaži ako je beba dojenja taj veći dobitak na težini nije problem, čak šta više, druga je situacija kada je beba na AD

Erol je rodjen sa 3850 user posted image
a samo sam mu par puta dala AD dok se ja i sike nismo dogovorile da mlijeko nadolazi user posted image user posted image kaze meni ovaj sadasnji pedijatar samo takvi obrazi mogu biti od majcinog mlijeka user posted image

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 23263
15.6.2010 17:34:45   
Anoniman
SRETAN 1.RODJENDAN UNCETU

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 23264
15.6.2010 17:38:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Dadada, jeste li našli daljinski? user posted image

I mi smo uvijek u potrazim za istim,ali uvijek bude negdje u dnevnoj pa nemamo veliko područje da tražimo user posted image

JESAM...JESAMuser posted image user posted image user posted image nasla ga na polici od knjiga...tacnije na knjigama...cak sam i po smecu rovila, jer je jednom tako bacio rolnu toalet papira (naravno, rolnu nisam vadilauser posted image ...da neko ne pomisli...niti sam je trazilauser posted image )

Neposredna veza do poruke: 23265
15.6.2010 17:44:53   
Zoe
Tuspas i mi - novi kolačići user posted image user posted image
Dakle, naša šefica se zove Farahuser posted image user posted image user posted image , ima 46 dana( u dobar časuser posted image ), rođena je sa 3750 gr i 54cm, sada već imamo 5 kguser posted image  ,
priključujemo se ovim razgovorima i nadamo se da ćemo dobiti punoo savjeta za sve što nas bude mučilo od već iskusnih mamicauser posted image user posted image
Ne znam koliko ćemo se često javljati, jer je Farah mala lopužica,neda mami mrdnuti ( evo i sad spava mami na tibiuser posted image ) ali trudit ćemo se što višeuser posted image
E nas trenutno smoriše vrućine, dakle ko i sve bebice sada smo crveni malo zbog vrućine ali sve to prođe. Kupanjac je svako veče, uživa strašno u tome, ali je poslije cika, vriskauser posted image
Pokupili smo tjemenjačuuser posted image user posted image  dobili smo neku A-Derma pjenicu za skidanje tjemenice, kao malo je djelovala ali vidim da je još ostalouser posted image ...
Pozz za sve mame i bebiceuser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23266
15.6.2010 17:57:12   
aida.

IZVORNA PORUKA: Zoe

Dakle, naša šefica se zove Farahuser posted image user posted image user posted image , ima 46 dana( u dobar časuser posted image ), rođena je sa 3750 gr i 54cm, sada već imamo 5 kguser posted image  ,
priključujemo se ovim razgovorima i nadamo se da ćemo dobiti punoo savjeta za sve što nas bude mučilo od već iskusnih mamicauser posted image user posted image
Ne znam koliko ćemo se često javljati, jer je Farah mala lopužica,neda mami mrdnuti ( evo i sad spava mami na tibiuser posted image ) ali trudit ćemo se što višeuser posted image
E nas trenutno smoriše vrućine, dakle ko i sve bebice sada smo crveni malo zbog vrućine ali sve to prođe. Kupanjac je svako veče, uživa strašno u tome, ali je poslije cika, vriskauser posted image
Pokupili smo tjemenjačuuser posted image user posted image  dobili smo neku A-Derma pjenicu za skidanje tjemenice, kao malo je djelovala ali vidim da je još ostalouser posted image ...

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo ekipe user posted image user posted image ja vas trazila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 23267
15.6.2010 18:06:21   
*pcelica*
user posted image user posted image user posted image user posted image za malu Farah i njenu mamicu.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 23268
15.6.2010 18:27:35   
Zoe
aida, pcelice, hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako je aida, stiže stara ekipa trudnjača user posted image user posted image user posted image
Čitam sada tvoj post, mašala, Erol - momčinauser posted image user posted image user posted image
I mene lopov moj prekinu, probudila seuser posted image , hoće papati, pa sad se raširila po krevetu u spavaćoj, godi joj, tamo nam "duboka" hladovinauser posted image
Inače u svom krevetcu rijetko kad hoće da spava, ma čim je spustim ona proškilji na jedno oko kao mali gusar i gotovo jeuser posted image user posted image

Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 23269
15.6.2010 18:31:56   
Mya_81 RR
Zoe, dobro nam došle user posted image

MM me malo prije zvao...otišao s Minjom kod svekrve...i izgleda da ima temperaturu...nisu joj nikako mogli izmjeriti jer se vrti, ali kaže da je sva uspavana i da joj se po okama vidi user posted image Jooooj, jedva čekam da je vrati doma...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 23270
15.6.2010 18:39:02   
Zoe
Mya hvala user posted image , nadam se da neće biti ništa strašno i da će ti Minja biti dobrouser posted image

Neposredna veza do poruke: 23271
15.6.2010 19:40:13   
merjem
izgleda da i moja pilica ima turu,malo je nervozna a toplomjer pokazuje 37,6 ne znam koliko je vjerodostojno po ovoj sparini ili da mozda nije nedaj Boze veca.sad je zaspala inace ne spava kad je ima,ako se icega bojim ond aje to temperatura

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 23272
15.6.2010 19:41:56   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: merjem

izgleda da i moja pilica ima turu,malo je nervozna a toplomjer pokazuje 37,' ne znam koliko je vjerodostojno po ovoj sparini ili da mozda nije nedaj Boze veca.sad je zaspala inace ne spava kad je ima,ako se icega bojim ond aje to temperatura

merjem jesi mjerila ispod pazuha ili u guzi ovu turuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu merjem)
Neposredna veza do poruke: 23273
15.6.2010 19:44:24   
merjem
ispod pazuha oko 4 min sam mjerila malo se vrtila pa sam bas u dilemiuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 23274
15.6.2010 19:45:27   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Zoe

Dakle, naša šefica se zove Farahuser posted image user posted image user posted image , ima 4' dana( u dobar časuser posted image ), rođena je sa 3750 gr i 54cm, sada već imamo 5 kguser posted image  ,

Zoe dobro nam došla...tako sada imamo 2 farah...moja je već velika i nije više beba toliko ko tvoja...
Dobro nam došla među generaciju...nadam se lako ćeš se snaći...
mi ti pišemo i pišemo i kada treba i kad ne treba al volimo da se družimo...

nadam se ubrzo priključenju i drugih naših forumašica koje su sa tobom torokale u čekaonici...
ovdje ima mjesta za sveuser posted image user posted image user posted image i baš vam se radujemouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 23275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  929 930 [931] 932 933   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  929 930 [931] 932 933   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *