|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  927 928 [929] 930 931   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
14.6.2010 10:22:54   
Srculence
anidla nek ste se vi odmorili.Čestitamo Noncetu zubićeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 23201
14.6.2010 10:27:23   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: mala8'

mya kod mene je balkon u boravku cijelu noc otvoren,a mi spavamo u sobi,tako da je opet malo svjezije!a Leon spava u bodiju i ujutro ga pokrijem slifecicem...

I ja sam htjela u dnevnoj otvoriti obadva velika krila prozora...ali uvijek imam strah da mi neka buba ne udje noću, recimo žohar user posted image user posted image ali mislim da bi se više trebala riješiti tog straha...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23202
14.6.2010 10:29:17   
mala86
ja mislim da zohari ne ulaze kroz prozor,oni setaju izmedju stanova,joj sva se se najezim kad pomislim na njih ...

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 23203
14.6.2010 10:43:35   
Mya_81 RR
Ma, ljeti ih bude kod nas u haustoru i oko zgrade...a mi iako redovno špricamo sve opet imam užasan strah...a ove godine nismo još špricali jer onda u stanu ne smijemo biti 24 sata pa nikako da se organiziramo da odemo kod bake i dede na spavanje...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23204
14.6.2010 10:47:26   
Anoniman
mi otvaramo prozor gdje spavao al na kipu malo ne sirom strah me bajiuser posted image leteci.
A.nepokrijevam nikako jer nam je na spratu uzasss sparina i vrucinauser posted image nigdje hlada pobjeci a dole na spratu merak kako je lijepo hladno nasprem gore.

Kako vase bebe jedu na ovoj vrucini???A.dobro mada nekad zna manje od vrucine pa vise pije vodu.

Neposredna veza do poruke: 23205
14.6.2010 11:05:32   
Mya_81 RR
greskaaaaaaaaaaaa

< Poruku je uredio Mya_81 -- 14.6.2010 11:07:35 >

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23206
14.6.2010 11:07:08   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix
Kako vase bebe jedu na ovoj vrucini???A.dobro mada nekad zna manje od vrucine pa vise pije vodu.

Katastrofa user posted image

Ali pije puno čaja....jučer skoro 4 x 250ml.....mislim si da je to možda previše, ali joj je bočica uvijek dostupna i sam se poslužuje, a kad mislim da je popila dovoljno i hoću da joj uzmem bočicu nema šanse da mi dopusti dok ne popije koliko ona želi...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23207
14.6.2010 11:08:16   
teacher75
lana skroz slabo jede ovih dana, valjda joj vruce user posted image nece nista da pije, to me jos vise brine. od pocetka je patnja sa tekucinom, nece da pije iz flasice a i iz case i kasike vise prolije nego sto popije. sokove mrzi, bas vristi i nece nikako a i vodu slabo user posted image ne znam sta da radim, znoji se, vruce, dehidrirace...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 23208
14.6.2010 11:09:40   
teacher75
IZVORNA PORUKA: anidla

Dobaj daaaaaan user posted image

Evo mi se sinoc vratili s mora, predivno je bilo!!! Noa je sve super podnio, iznenadio me je....

Ono sto je mami najdraze, najljepse je to da je Nonce dobio prvi dan na moru svoja prva dva zubica user posted image

veliki ljubec za sve bebare i mamare user posted image

super, bas mi je drago, nadam se da nije bio puno nervozan i da ste se uspjeli odmoriti. kod lane jos nema nijednog zubica!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 23209
14.6.2010 11:16:34   
Anoniman
A.pije dosta vode al je posto lopov sve mora biti po njegovom ili se baca i histericno place a da nepricam koliko se samo znoji.Jedva cekam abd.prvo sisanje a sad ce to abd jos malouser posted image ......
Kad god se budi to je plakajuci i sav mokar
Kad treba zaspat dobro iskenka se pa zaspi.Nona i dalje slini nekontam sto.Kapat u nonu nesmijem vise samo 5 dana rekla
Nece da presusi nesto.
Jelo nam tu i tam nekad vise nekad manje vrucina pa mu se nejede nervozan
Anidla bravo za zubicuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 23210
14.6.2010 11:17:34   
Honey3
jutro.....pozdravljamo sve mamice i bebiceuser posted image Lauri sretan1.rodjendan,prvi koraci i 9.zubicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Noi cestitamo prve zubiceuser posted image evo i ja idem praviti tortu sutra je mom velikom momku 9.rodjendanuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 23211
14.6.2010 11:31:23   
gvendolina
Drugarici Lauri sretan 1. rođendan  user posted image user posted image

anidla bas mi je drago da vam je bilo lijepo na moru i mi jedva cekamo da brcnemo noneuser posted image cestitamo i prve zubiceuser posted image  

mi jedva podnosimo ovu vrucinu,znoji se pa mu se javio osip na rukicama i vratuuser posted image a rashladujemo se u kadici na terasiuser posted image moramo kupiti bazencic da vjezbamo za morauser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 23212
14.6.2010 13:28:32   
Aki Sa
Mi se isto patimo sa vrelinama, zadnji sprat pakao od vreline. Vec primjetim osip od znojenja, samo je u bodiju, kupamo se dva puta dnenvo i stavljamo baby pudera.
Dodje mi da spavamo u dnevnoj sobi gdje imamo klimu pa da bar probamo jednu noc

Mali princ Kian stigao 01.09.09
Veliki princ Nur 19.09.04

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 23213
14.6.2010 13:31:17   
aida.
Nama danas puna 3 mjeseca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lauri zelimo sretan rodjendan...

Nama nije vruce, u kuci nam je hladovina, s jedne strane hotel nas zaklanja, s druge apoteka s trece komsija user posted image user posted image sa cetrte ulazna vrata user posted image user posted image tako da nam je pravoo fino, al se mi ipak brckamo po dva tri puta u kadici user posted image
eto samo da vas pozdravimo i idemo pravit rucak, ogladnilo se user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 23214
14.6.2010 13:36:06   
anidla
hvala vam user posted image

i treci se nazire, nikla su donja dva, a vidim i gornji prvi samo sto nije user posted image user posted image

na moru je bas predivno bilo, Noa je sve super podnio (s obzirom na zubice), samo se smijao, ruckio, spavao...i to sve u hladovini...u sobi smo samo prespavali...isli smo i do Korcule brodicom, a on odusevljen plavetnilom mora...

ma za prvi put, odlicno! samo ja sam se za plazu pakovala 2 sata user posted image i sva mokra ko cep dok krenemo, dodjemo i smjestimo se, al toliko sam uzbudjena bila da mi nista nije bilo tesko...

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 23215
14.6.2010 13:50:15   
Mya_81 RR
Čestitamo zubić Noici malom slatkom user posted image user posted image

Nama se treći zubić nazire pa se nadam da ćemo imati 3 komada do rodjendana...a možda kojim čudom naleti još koji user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 23216
14.6.2010 14:09:42   
Pretty mamma
Hvala svima na čestitkama!!!
Još koji sat i idem kući slavljenici svojoj! Vidim pišete o zubićima. Laura ih ima 9, ali još ništa ne žvače, samo bi pasirano.user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23217
14.6.2010 14:12:20   
marinčii
eh evo i nas cijelo jutro smo u šetnji maloprije tek zaspo ma dva sata  sam ga uspavljivala a vrućeee uhh
Lauri čestitamo prvi rođendan šaljemo joj puno poljubaca i želimo da bude uvjek zdrava i nasmijana..user posted image user posted image
Noi čestitamo zubićuser posted image user posted image user posted image
i malenom od Aide 3 mjesecauser posted image user posted image user posted image
ostalima puse  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 23218
14.6.2010 14:12:51   
bubuli
da se javimo i mi...
danas sam joj nasla prvi zubic i sva sam happy...user posted image user posted image user posted image

valja nam u kupovinu poklona cim zadje sunce...

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 23219
14.6.2010 16:26:44   
Apotekarka
Dobar dan...Da vam se malo javim s posla...kako ste mi...ja druga smjena zavrsila sto sam imala,sad cekam pacijente i 6 h pa kuci...Jao vrucine....
Cestitamo Laurici rođendan...kako dani lete...Moj Antonio nocas spavao od 22 i 30 do 9 i 30 jutros uz par dodavanja dude,tako da sam se i ja fino dmorila,jucer cjeli dan goste imali zbog imendana...Danas kad sam posla na posao on s tetom na vratima slozio neku tuznu facu...dusa draga...Joj ljudi od puzanja su mu sva koljena modra i vidim znojenje spominjete i on se strasno znoji...Joj sva se topim kad zove mama,mam a tek je to poceo kad sam se drugi dan vratila s posla...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu bubuli)
Neposredna veza do poruke: 23220
14.6.2010 16:52:49   
Srculence
Evo nas od pedijatrice.Sve je u redu grlo prolazi hvala Bogu.Zubići mi rastu pa ona misli da zbog toga neće da jede.Rekla mi je da mu dajem kašice na bočicu...dok ne počne da jede na kašikicu.Nastavit ćemo antibiotik do punih 7 dana i onda ne treba više....Kaže da je sad najbitnije da hoće sokiće i čajeve a za kašice i da ih ne jede ne trebam da se nerviram..user posted image Sve će biti bolje kad ovi zubići do kraja izbiju.
Pusa za sve mame i bebe!!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 23221
14.6.2010 17:08:03   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pozdrav svima!!!
Prvo da cestitam 1. rodjendan nasoj dragoj i preslatkoj drugarici Lauri, zelimo ti sve najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjnajjjjjjjjjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nije nas bilo cini mi se 100 godina, ali mislili smo na vas, komp je bio u kvaru, mi malo bili na moru i kod nana i deda i evo nas konacno kod kuce, poslije citam sto stignem a sad vam saljemo jedan velikkkki zagrljaj i ljubacuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 23222
14.6.2010 17:15:28   
gvendolina
 Andila gledala sam slikice malog smjeska na fb presladak je. otisao kao krezo na more a sad zubovi navaliluser posted image
kod nas od februara nema novih zuba ,imamo ih 8.sad iscekujemo 3-e da nam niknu pa smo pomalo nervozni i balimo u litrimauser posted image
p.mama mi vec odavno ne pasitramo hranu,mislim da bi L trebala pocetii davati da sama zvace

< Poruku je uredio gvendolina -- 14.6.2010 17:18:58 >

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23223
14.6.2010 17:38:21   
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: felix

mi otvaramo prozor gdje spavao al na kipu malo ne sirom strah me bajiuser posted image leteci.
A.nepokrijevam nikako jer nam je na spratu uzasss sparina i vrucinauser posted image nigdje hlada pobjeci a dole na spratu merak kako je lijepo hladno nasprem gore.

I mi smo citav dan kod svekrve u prizemlju kod nje lijepo hladovina a na spratuupalim klimu pa malo rashladi i bude ugodno kad uvece dodjemo a malene samo traze tecnosti ova mladja hb dobro jede ali starija skroz slabo

I mi cestitamo rodjendan svim bebicama koje danas slave user posted image user posted image user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23224
14.6.2010 22:09:08   
Anoniman
pozz i od nas.Danas je bilo vruce al nas malo kisa razladi neki pljusak naletiouser posted image mada u kuci i dalje teska sparina
A.je danas nesnosljiv inace svaki dan,cupa,ujeda,grebe ,puze dira sve stio nesmije samo trcim za njim non stop.Voli muziku cim cuje tako smjesno igra pleseuser posted image
Dize se na none stalno,strah me da nepadne na ledja nije jos stabilan ono pravo.
Samo,rusvaj pravi dok sam se makla minut on je za sek.boziji otpuzo do jednog jedinog cvjeca i zabio ruke u zemlju i po sebi meljouser posted image sve mi isprljo kazem ja sveki nosi onaj fikus ili ce letit kroz prozor ili ce ga anel dokrajcitiuser posted image sta ce mi koji djavo.
Inace zdravo je hb sto mi je,najbitnije.Jedino uzadnje vrijeme neznam kako jedem od njega ,puzi oko nas ode samo trcim za njim ma ziva mira nema nestasko veliki.Apotekarko i A.su none modre od puzanja
Cestitamo male rodjendaneuser posted image user posted image user posted image
Sahara,mila veliki za vasuser posted image user posted image
pussa svima
Srculence ljubi druga

(odgovor članu *pcelica*)
  Neposredna veza do poruke: 23225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  927 928 [929] 930 931   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  927 928 [929] 930 931   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *