|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  926 927 [928] 929 930   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
13.6.2010 22:25:10   
Anoniman
a pa ja skontala da ti zivis u kuciuser posted image user posted image user posted image ...e hebo balkon...imam ga i jauser posted image user posted image

ideja ti je superuser posted image ...moracu i ja nesto skontati...samo nekako da se i ja mogu uvalitiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23176
13.6.2010 22:41:56   
Anoniman
pa jeste malo problematika to da se i ja uvalim, ipak po duzini knap ali mi sirina vise ne "pasuje" user posted image user posted image user posted image user posted image  urbanisti ne daju da se siri balkon, pa cu morati mrsati... user posted image user posted image user posted image user posted image  a pravo da ti reknem, ovih dana mi se bas uvrtilo u glavu da prodam stan da kupim kucu.... da sta ne naslutis... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23177
13.6.2010 22:44:10   
Anoniman
Fidis...imam ja neki filing za osjecajuser posted image user posted image ...a vidim i neki bazenuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23178
13.6.2010 22:46:43   
Anoniman
hahahahah... tacno ces me nagovoriti da kupim onu s bazenom... hahahaha... joj vec zamisljam ovu djecicu kako uzivaju sa silnim slaufima i misicima u vodi... a raja s RR-e dosli svi, pa zajedno uzivaju... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23179
13.6.2010 22:55:25   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

ko nam je sljedeci sa rockasomuser posted image

Dafri i Una...pa mi...ili je Ivanek prije nas user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23180
13.6.2010 23:01:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

15.06. Una (dafri)
17.06. Antonio (ivanak)
19.06. Ajlin-Annam (cija)
21.06. Nora (sheri)
25.06. Minja (Mya_81)
30.06. Antonio (Apotekarka)
30.06. Nedim (nedimko)
heh...teta enisa sve sredilauser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 23181
13.6.2010 23:10:53   
Honey3
dobra vam nocuser posted image evo i mene po obicaju u kasne sateuser posted image skoro sam ih sviju uspavala samo mm se otimauser posted image mi smo danas bili na Igmanu i bilo je prelijepo,bebi je uzivala,gore je ko malo svjezije pa se moze izdurati.....bambi bravo za kukove i gole none sto se trebaju malo suncati,i ja sam danas razmislja da bi po malo trebali suncati nonice da se spremi za more, jedva cekamo tu tvoju kucu sa bazenom pa da se malo suncamo i  pokiselimouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 23182
13.6.2010 23:33:26   
Mya_81 RR

15.0'. Una (dafri)
17.0'. Antonio (ivanak)
19.0'. Ajlin-Annam (cija)
21.0'. Nora (sheri)
25.0'. Minja (Mya_81)
30.0'. Antonio (Apotekarka)
30.0'. Nedim (nedimko)
heh...teta enisa sve sredilauser posted image

Ma, znam za Ajlin i Noru (idemo na slavlje user posted image ) ali kako ih nema na RR više i zaboravim da su nekad bile ovdje user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23183
   Bebe 2009/2010
14.6.2010 8:00:21   
Pretty mamma
Dobro jutro drage moje,
Lauri je 1. rođendan danas!!!
Ne mogu dočekati da dođem kući. Tortu sam naručila iz fantazije, a mezu kupila pa ću nešto aranžirati. Sokova, piva, vina i žeste ima u potocima pa tko voli...I tako se slavi 2 dana.
Valjda je to to, da nisam nešto fulila.
Kupila sam curi poklon u onoj novoj radnjici (barem je meni nova) Original marines. Kupila joj mantilić i duksericu, baš je divna robica.
Odoh sada raditi pa se cujemo kasnije!
Pusa!

Laura je u mom naručju!

Neposredna veza do poruke: 23184
14.6.2010 8:17:47   
mala86
jutro svima user posted image
kod nas noci hvala Bogu idu na bolje,budi se svaka 2-3 sata,a meni je to dosta prihvatljivo!vruce jest,ali kad se otvori balkon popodne,tako da se trudim da kroz jutro otvorim,a popodne se zablindiramuser posted image user posted image i zamracim,pa bude podnosljivo!juce sam u autu morala lagano klimu ukljucit,jer sam hodala po najvecem suncu!
Leona poslije istusirali ma stavili ga u kadicu i kvasili,a on cici od radostiuser posted image user posted image user posted image
vidim ove slike s plaze od Dafri i zavidim joj user posted image ,nadam se da cemo se mi uspjet bucnut u petak...

cestitamo Lauri 1.rodjendan,sve najbolje user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 23185
14.6.2010 8:29:07   
Meri29
Cestitamo Lauri prvi rodendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi se odavno kupamo u bazencicu na balkonu, Majda pravo uziva, igra se sa patkicama, lupa nogama, smije...

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23186
14.6.2010 9:12:58   
Pretty mamma
Hvala Meri od srca!
Zaboravila sam napisati da je i prohodala prije 2 dana i dobila 9. zubić!

Laura je u mom naručju!

Neposredna veza do poruke: 23187
14.6.2010 9:17:29   
Anoniman
OOOOOO pa ko nam dosoooooo...ko nam doso...pa gdje ste vas dvije...ha?...ha?

SRETAN 1.RODJENDAN LAURA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 23188
14.6.2010 9:28:03   
Hannica
Sretan rodjendan Laura!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23189
14.6.2010 9:31:14   
Hannica
A kako vi znate kad je kome rodjendan,jel negdje pise ili????user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 23190
14.6.2010 9:32:11   
Mya_81 RR
user posted image user posted image user posted image Maloj Laurici želimo sretan prvi rodjendan user posted image user posted image user posted image

Uh, i nama se primaklo slavlje...samo da ne bude kiše, a sad u subotu idemo kod Ajlin na party user posted image user posted image user posted image

Mi smo opet imali budjenje, malo plakanja, morala piti čaj, a onda sam na kraju morala otvoriti prozor da se rashladimo jer je baš bila sparina.

Recite mi je li spavate s otvorenim prozorom...ja si sve nešto kontam da to uradim jer ovako je užas...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23191
14.6.2010 9:33:44   
Srculence
Hanice Piše ti u postu od Pretty mamme iznad:-)

Laura sretan ti rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 23192
14.6.2010 9:38:03   
Hannica
Vidjela sam to,ali inace vidim da to nekima dobro ide i da neki znaju po 10 rodjendana unaprijed. user posted image

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 23193
14.6.2010 9:40:20   
Srculence
Mi smo ito ne jedemo...više mi je i dosadilo da pišem da ne jedemouser posted image user posted image user posted image user posted image .
Danas ću da ga vodim privatno kod jedne doktorice..pa ćemo vidjeti šta ona kaže.
Jučer mi je bilo došlo da mu kašicu istresem u bočicu i da tako pijeuser posted image .
dadada odakle ti ovi sjajni smajliji???Ljubi Andrejauser posted image .

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 23194
14.6.2010 9:43:24   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Hannica

A kako vi znate kad je kome rodjendan,jel negdje pise ili????user posted image user posted image user posted image

Joooooj, Hannice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ima negdje lista beba rodjenih 2009....naravno u listi su samo bebe čije su se mame upisale...nisu od svih članica, a isto tako ima nekih članica koje se nažalost nakon poroda nisu više javljale...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 23195
14.6.2010 9:45:02   
Anoniman
jutro
Mi smo spavali dobro nekako od ovih sparina hocu kisuuser posted image kod nas uzasss vruce anel se pupa popodne i uvecer inace nebi mogao zaspati.
Ide pod tususer posted image i obozava vodu
Dobro,je hb.samo nos jos nije presusiouser posted image .....
Jede masallah
pussa svima

Neposredna veza do poruke: 23196
14.6.2010 9:47:33   
Anoniman
Sretan PRVI rodjendan LAURICIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubimo je punoooo
BAmbi,mila nema zubica ni na vidikuuser posted image user posted image user posted image ja od anela se nemrem javiti osto je veliki lopov
Darfy,vidim dosli ste niste ba jos trebali kod nas ovamo sparine uhhuser posted image Malena je medena user posted image user posted image user posted image drago mi je da ste uzivali ja sta ce te nego drugo

< Poruku je uredio felix -- 14.6.2010 9:50:03 >

Neposredna veza do poruke: 23197
14.6.2010 9:51:29   
Hannica

IZVORNA PORUKA: Hannica

Joooooj, Hannice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ima negdje lista beba rodjenih 2009....naravno u listi su samo bebe čije su se mame upisale...nisu od svih članica, a isto tako ima nekih članica koje se nažalost nakon poroda nisu više javljale...

user posted image user posted image user posted image user posted image   Sta da ti kazem,volim da budem u toku.....da mi sta ne promakne.user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23198
14.6.2010 10:17:36   
mala86
mya kod mene je balkon u boravku cijelu noc otvoren,a mi spavamo u sobi,tako da je opet malo svjezije!a Leon spava u bodiju i ujutro ga pokrijem slifecicem...

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 23199
14.6.2010 10:20:23   
anidla
Dobaj daaaaaan user posted image

Evo mi se sinoc vratili s mora, predivno je bilo!!! Noa je sve super podnio, iznenadio me je....

Ono sto je mami najdraze, najljepse je to da je Nonce dobio prvi dan na moru svoja prva dva zubica user posted image

veliki ljubec za sve bebare i mamare user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  926 927 [928] 929 930   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  926 927 [928] 929 930   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *