|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  938 939 [940] 941 942   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
18.6.2010 15:19:03   
samedi
Joj opet sam grozno,nervozna,ma ujedam naprosto. Ostavila svekra na 15 min da cuva malu dok ja napravim rucak,kad sam dosla da vidim jel zaspala,imam sta i vidjeti,malenoj nesto smedje oko usta i na cuci. Pitam ga lijepo sta je ovo,kad on ce ti meni "dao joj ja da lize cokoladu!" ma kad ga nisam progutala! Suzdrzala sam se ipak i lijepo ga zamolila da to vise ni slucajno ne radi. Hebem ti,a mm nikad nije tu kad se ovakve stvari desavaju,pa ja ispadnem luda i histericna. Pa onda je uslijedila epizoda sa sveki,ma joj necu vise ni da pricam. Uglavnom nakon te epizode sa svekrom,odnesem ja nju u sobu da spava i ostavim prozor na kipu jer je stvarno bilo vruce. Dok smo rucali,dok sam oprala sudje,naoblaci se,poce vjetar puhati. Sjetim se prozora i zatvorim ga. Sad je samo gledam da vidim ima li temperaturu,ma sva sam se zadeverala. Spavala je blizu prozora,ne bas pod prozorom ali jako blizu. Sjetih se felix...
Sta mislite hoce li biti kakvih posljedica? Joj jest me strah,jos mi samo fali da se mala razboli pa da puknem skroz. Joj jesu ovi hormoni cudni,postala sam kratkog fitilja,za jednu rijec izderem se,ne mogu da se suzdrzim,nesto me presijece posred stomaka i gotovo je,jadan onaj koji mi je rekao tu rijec.
Vidim lilix da si se malo zakacila s muzem. Nadam se da ce brzo doci sebi. Meni jos samo fali da se s muzem posvadjam pa da ne pricam ni s kim u kuci.a kosto gledam i ta ce epizoda uskoro,cim mu prenesu kako sam bezobrazna i ne dam djetetu cokoladu da jede i jos je ostavljam pod prozorom da spava. Ma divota!

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 23476
18.6.2010 15:20:39   
Anoniman
brzinski pozzuser posted image user posted image user posted image anel nespava od jutros usto u 8. zaspo skoro samo 20min.i usto nista nemrem od  njega uzasss
Lopov veliki mamin samo puzi ode ode,penje se uzasvasto sto stigne
Marinci,bit ce Bolje M.od sirupa 100 posto i anel je pio ferum pa je popravio zeljezo i projo masallah
Pussa svima nemogu vas citatuser posted image jest mi krivo moram cekat noc da zaspi pa cu na tenane

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 23477
18.6.2010 15:29:22   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: samedi

Joj opet sam grozno,nervozna,ma ujedam naprosto. Ostavila svekra na 15 min da cuva malu dok ja napravim rucak,kad sam dosla da vidim jel zaspala,imam sta i vidjeti,malenoj nesto smedje oko usta i na cuci. Pitam ga lijepo sta je ovo,kad on ce ti meni "dao joj ja da lize cokoladu!" ma kad ga nisam progutala! Suzdrzala sam se ipak i lijepo ga zamolila da to vise ni slucajno ne radi. Hebem ti,a mm nikad nije tu kad se ovakve stvari desavaju,pa ja ispadnem luda i histericna. Pa onda je uslijedila epizoda sa sveki,ma joj necu vise ni da pricam. Uglavnom nakon te epizode sa svekrom,odnesem ja nju u sobu da spava i ostavim prozor na kipu jer je stvarno bilo vruce. Dok smo rucali,dok sam oprala sudje,naoblaci se,poce vjetar puhati. Sjetim se prozora i zatvorim ga. Sad je samo gledam da vidim ima li temperaturu,ma sva sam se zadeverala. Spavala je blizu prozora,ne bas pod prozorom ali jako blizu. Sjetih se felix...
Sta mislite hoce li biti kakvih posljedica? Joj jest me strah,jos mi samo fali da se mala razboli pa da puknem skroz. Joj jesu ovi hormoni cudni,postala sam kratkog fitilja,za jednu rijec izderem se,ne mogu da se suzdrzim,nesto me presijece posred stomaka i gotovo je,jadan onaj koji mi je rekao tu rijec.
Vidim lilix da si se malo zakacila s muzem. Nadam se da ce brzo doci sebi. Meni jos samo fali da se s muzem posvadjam pa da ne pricam ni s kim u kuci.a kosto gledam i ta ce epizoda uskoro,cim mu prenesu kako sam bezobrazna i ne dam djetetu cokoladu da jede i jos je ostavljam pod prozorom da spava. Ma divota!

ama semedi duso neće joj nista biti...pa nije isao tornado draga moja...nego malo vjetra...valjalo je da potrefi kroz prozor pravo na nju.
a ti polako..pa misa mu sto pravis ručak dok je dijete budno...nemoj...fino ostavi sve dok dijete ne zaspe i onda u jednoj turi njenog spavanja ručak napravi i raspremi malo i to onoj jutarnjoj a ovo sve ostalo kad ona u krevet i ti dok mm ne stigne onda nek je on čuva a ti ostalo radi po kući ves i tako to.
Pa bona polako...
a svekar i čokolada...neće maloj nista biti ...al fino reci muzu sta je uradio i reci da ako hose da ima dijete bolesno neka samo nastaviuser posted image ovo me naljutilo ali muza uvedi u priču, neka brate izađe na internet i neka pročita kakve sve posljdice moze imati...pa ako mu je volja da bar znas sta im je cilj.user posted image tako mu kazi ...a ti se opusti...
i nemoj odmah s vrata sad na muza...joj dao joj čokoladu ja ljuta ja ovo ja ono...nego kad sjedete za ručak ti mu kaži:'' Mili ja se bas plasim kako ću ovo dijete odgojit...toliko sam se edukovala da sve uradim najbolje za bebu i rodila sam je a tvoj tata mi je čokoladom hrani od 20 dana''user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 23478
18.6.2010 15:34:54   
ivanak
idacha, ja imam dečkića i isti takav problem imamo.
Ispočetka, prvih par mjeseci ne bi se smjelo. Ali nakon nekog vremena može se.
Ja sam mu stalno navlačila, ali pedijatrica je rekla da ima puno kože pa da će i tako morati na cap- cap, negdje nakon 1. godine.
Grozno, ali tako ti je to.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 23479
18.6.2010 15:36:07   
Mya_81 RR
Samedi, Hanady ti je dala super savjet za muža....samo malo taktiku promjeni i vidjet ćeš kako pali user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 23480
18.6.2010 15:47:53   
ivanak
Smedi i ja se slažem sa hanady, ali ako ti je neki zadrti pa neće nikako da shvati neke stvari, onda moraš oštrije.
Evo npr. imam roditi za mjesec dana, a moj muž ima obavezu da radi na katu kod svojih. a budući da je malome rođendan preksutra. Ja ga pitam da mi treba pomoć sutra, jer ne mogu na sve strane. A on kaže pa neka ti dođe mama pa ti pomogne oko malog, a ti u kuhinji-ja moram raditi na katu.
Tako da moj spada u onu zadrtu skupinu i muku mučim  s njime.

A kupili smo mu mali bazen na napuhavanje i napunimo sa malo vode i on se brčaka u tome. Neće vani nikako.... tako da ga spašavamo vrućine i manji mu je osip, ali opet ima.
Nije navučen, u peleni i majici kratkih rukava ili bodiju kratkih rukava je....

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 23481
18.6.2010 16:24:16   
Dzenana_G
Drage maice samo da vas na kratko pozdravim.
Kako ste vi? kako su nam dlugovi i dlugalice?
Nejlica spava. Skontala sam da super spava kad je stavim na stomak, pa to sad iskoristavam kad mi treba malo duze da odspava. ne stavljam je stalno jer se bojim da ce samo tako navici da spava pa malo mjenjamo.
Poceli su je po malo grcevi hvatati, ujutro kad se tek probudi, ali uspjevam ihotkloniti masazom i cajem od komoraca tako da je za sada super.
Vidim pisale ste o presvalenju navece. Ja sam na pocetku presvlacila aona nebi zaspala po cijlu noc. Sve dok nisam rekla to Lilix. Onda mi je ona dala super savjet. Pomijesam jekoderm i pavlovicevu i navece dobro namazam i ne presvucem je od 22 do 7-8 ujutr, a guza cista skroz bez imalo promjena.
I da jos nesto, ja neznam kako kod vas, ali Nejla ima stolicu 5-6 puta dnevno. jel to normalno?
Vidim i vjecita tema svekrve... ja sa svojom ne zivim, ali je dolazila kod mene prvih 15 dana kad sam se porodila. ja se inace hvala Bogu super slazem sa njom, ali me je tih dana izludila. samo je hodala oko mene i pitala me kako ce nesto uraditi, kao da to nikada nije radila kod svoje kuce. Valjda konta da sta pogresno ne uradi. A ja ludila. Onda je poslije pocela radit, a meni super. Moja mama jos par dana dolazila, i sad se Nejla i ja same snalazimo. Smrala sam 4 kg od tada radeci po kuci i trckakrajuci po kuci oko Nejle.
Moj muz je slicna prica kao i vasi. najvise me nervira kad ostane do nekih doba ujutro gledati utakmicu na tv pa poslije spava do nekih doba, Nejle place ja neznam kud bi s njom, a on se samo okrene na drugu stranu. Poslije on ustane, ona spava, a on bi se igrao s nnjom. Ma katasrtofa.
Eto ja vam svasta ispricah, a pravljenje rucka ceka user posted image

Leena samo tebi da odgovorim da mi se na porodu zelja ostvarila. Porodio me je dr. masic user posted image Moram se ovih dana onda narucit za kontrolu. jel mora prestat krvarenje da bi isle na kontrolou i jel se moram naruciti kod dr. koji me je porodio?

Pozdrav za sve mamice i user posted image od Nejle i mene user posted image

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 23482
18.6.2010 16:26:23   
Meri29
E Samedi koliko god htjeli ne mozemo ih od svega sacuvati. I ja strasno pazim na svasta, i sta ce jesti i piti, ali nekad se desi da neko, ne iz lose namjere, nesto uradi sto nama ne odgovara. Skontala sam da od pucanja nema nista, vec mi se to desilo dva puta i jedino sto sam mogla je da vise ne ostavljam Majdu samu sa tim osobama, da sam im sta govorilqa dzabe bi se svadali, ovako sam ja sretna jer sam nasla rjesenje, a svi smo ok.

Nego mama je danas jako sretna, porodila mi se drugarica, rodila nam se mala Sarauser posted image Dobila Majda drugaricuuser posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 23483
18.6.2010 16:38:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

evo mi smo do godine dana uspjevali odrzavati čundaraksi čistim i urin sterilnim..sve dok se nije počo vrtiti i samo presvlacenje pelene je abs problem jer jednostavno nema on kad da ceka i lezi dok mu ja kao mijenjam pelenu, a kamoli da mu jos revnosno čistim čunu..tako da, ipak je skidanje rolke rjesenje na kraju...user posted image
...ma i A. ima famozu fimozu...i mi cemo morati rolkuuser posted image skidati...meni nekako i draze...ja sam za to da se uvede pod mus i da to oMa po rodjenju odrade a ne da se ja moram sada psihicki pripremati...onako dok jos ne znas ko si...sta si..i sucim se bavis da su to tad odradili...ali nisuuuuuuu

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 23484
18.6.2010 17:11:22   
R&T@
Brinite se mame djecacica....
Mene je barem ta briga fulila...

Ja ce se brinuti kad mi budu u pubertetu zbog tih vasih obrezanih i neobrezanih
user posted image user posted image user posted image user posted image

Nema kise, a bas sam se nadala...
Ubi nas vrucina...
Svi u kuci smo user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23485
18.6.2010 17:36:46   
Honey3
tejra nemoj to tri puta reciuser posted image user posted image user posted image ko zna sta se iza brda valjauser posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23486
18.6.2010 17:43:41   
lilix
IZVORNA PORUKA: tajra

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
legenda si user posted image

e drage mame i bebe ja vas pozdravljam, kupim se i ja iz ovog pakla ponovo na selo, samo ovaj put kod svojih na vikendicu

samedi ma ne nerviraj se samo pronađi pravu taktiku; ja sam ti se ba već odljutila ne mogu ja dugo bit ljuta pa to ti je, al ipak ću mm malo da treniram, pa će da vidi ko radi ako ne user posted image
a svekar ti je legenda, šta ćeš ba oni taklo navikli, jednom sam ja tako Benju ostavila kod svekrve, vraćam se ona u šesnest hrani djete sirom user posted image , kaže mašala da ga vidiš snaho što jede user posted image , i šta čovjek da joj radi user posted image
a ja imam prijateljicu, fakultetski obrazovanu curu, koja ima sinčića 20 dana starijeg od berine, i ona ti njemu redovno cucu umače u med pa mu daje, ja joj govorim o štetnosti meda, pa reko pročitaj sama na netu, kaže neće beba drugačije cucu user posted image - e mene tek takvo ponašanje iznervira, onda se starim nije ni čuditi

Dženana ne brini zbog stolice, sve ti je to normala, da je ima po nekoliko puta dnevno i da je nema nikako

pozzz

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 23487
18.6.2010 18:05:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Brinite se mame djecacica....
Mene je barem ta briga fulila...

Nema kise, a bas sam se nadala...
Ubi nas vrucina...
Svi u kuci smo user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ...e hebiga i ti saduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 23488
18.6.2010 18:16:41   
Anoniman
tajra...sad si me sjetilauser posted image user posted image user posted image ...kada sam bila trudna i sad ja i mm (nismo jos znali je li musko ili zensko) pricamo mi sada ...zamisljamo..on je tada naviao za curicu...i sad ja njemu kazem u stilu lakse je s djecacima...pa zamisli kada ti dovede nekog na vrata ko sto sam ja tebe...kaze on...ja cu njih sa puskom docekivatiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23489
18.6.2010 20:25:12   
koka i po
ja cu njih sa puskom docekivati

NIje za ovu temu ,ali evo jedan slučaj kako otac dočekuje kćerkinog momka(kod mene je tako bilo):
-zvoni zvono a moj otac otvara vrata:"A ti si Z.,nisam ti donio lijekove,ostavio sam tvojoj strini da ti ih ponese a na rengen sinusa možeš doći sutra u 10".
-on odgovara:"Nisam ja došao po lijekove,došao sam po Z."
-otac izgubljen:"Koju Z.?
"pa tvoju kćerku".
Ja prolazim pored mog zbunjenog oca i govorim mami da joj je to budući zet(što ona nije ozbiljno shvatila a ispade na kraju tako)
Mi odlazimo a moj otac i dalje zbunjeno gleda .
Eto,niko nikog nije potjerao puškomuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23490
18.6.2010 21:21:45   
samedi
Vece! Drage zenice bas ste me smirile danas,vi ste mi dosle ko glas razuma i hladna glava! Hvala vam puno! Nejra prespavala skoro citav dan,godi joj vrijeme valjda?! Zaboravih reci da nam je pedich danas rekao da predjemo na Humanu umjesto Aptamila,jer kao pedici na klinici preporucuju pa sad ne znam sta da radim? Moj comment o Nejrinoj kilazi prodje neopazeno:-) a ja ocekivala cestitke :-) tako mi je bilo drago hehe,nesto mi pao kamen sa srca. I jos ovo da prijavim,dao nam je uputnicu za ortopediju na snimanje kukova,kaze da su joj kukovi uredu,ali eto da uradimo preventivno Uz. Nadam se da su vam bebare dobro kao i vi,jubimo vas!

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 23491
18.6.2010 21:49:58   
ivanak
pa inače se na snimanje kukova ide oko 3 mjeseca... a zbog čega ti je dao prije?

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 23492
18.6.2010 21:57:19   
Anoniman
konacno doslo moji 5 minutauser posted image nije zutiuser posted image
A.citav dan nespava,uh valjda ko pred kisu pa samo puzii dize se danas sam ga uhvatila kako stoji na vratima ko veliki user posted image i jos mi se smije nesmijem pomislit sta bi bilo,da je lupio nazad uh majko mila odsad ide samnom na solju piskit nema dr.kad ga nema tko cuvat dok nedodje mm s posla makar,da rahet odem na wc.bez neke srkleti i straha sta je snjim dovikujem ga iz kupatila on ko crvic mali eto ga za tren okauser posted image i cudna mu mama user posted image .....
I,danas je imao 4 rijetke stolice ljudi moji dje su se skrili ti,zubiciuser posted image pa nece da izbiju.
Nemogu,se nesto sjetiti kome je posle godine niknuo zubic prvi od nasih miliuser posted image
Ili,smo mi prvi koji cemo docekat god.a mozda i kasnije hmm.
Malo,me brine al et....
Nema tko,se necudi na cesti kad setamo,pa ce jaoo slatke bebe imal zubice kad kazem ne oni blehnuuser posted image bit,ce samo neka je zdrav
Kupala sam anela i zaspo sam oko 21.umoran pile moje.
apotekarko,user posted image user posted image user posted image drago mi je da A.slusa tetuuser posted image
tajra,da te obradujem javlja kisu preko vikenda do utorka spasce dosta temp.user posted image
Ljubi malene princeze
samedi,mila nebrini za bebaca moj je sinoc osto u bodicu sa otvorenim na kipu prozor a malo je svjeze sta cu,ujedam se al necu vise otvaratuser posted image bojim se nahlade
a to,za svekra ehejj da te utjesim,bit ce tu jos svega cekaj da poraste dzaba im govoritiuser posted image da te malo utjesim nije ni moj nista bolji milauser posted image
ivanka,kako prodje rodjko,gdje su slikiceuser posted image

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 23493
18.6.2010 21:59:47   
lecky
eh drage moje da vam se i ja pridružim, moja Nadja na svijet je došla 17.05....nije puno napatila mamu.Rođena je sa 3550 i duga 50.Juče je  bio prvi mali rođendan u dobar čas...a danas nas posjetila patronažna i eto za mjesec je dobila 1 kg.....Imala je urednu stolicu ali ova dva dana nista samo vjetrovi pa sad ne znam koliko to može i smije potrajati

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 23494
18.6.2010 22:02:58   
Anoniman
lecky,mila dobro dosla ti bebica user posted image user posted image user posted image user posted image i cestitamo maji rodjendan
Sto,se tice vjetrova bolje da ih ima nego da ju pupa muci zbog grceva dosadni
Nebriniuser posted image

(odgovor članu lecky)
  Neposredna veza do poruke: 23495
18.6.2010 23:05:34   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix
I,danas je imao 4 rijetke stolice ljudi moji dje su se skrili ti,zubiciuser posted image pa nece da izbiju.
Nemogu,se nesto sjetiti kome je posle godine niknuo zubic prvi od nasih miliuser posted image
Ili,smo mi prvi koji cemo docekat god.a mozda i kasnije hmm.
Malo,me brine al et....
Nema tko,se necudi na cesti kad setamo,pa ce jaoo slatke bebe imal zubice kad kazem ne oni blehnuuser posted image bit,ce samo neka je zdrav

I mi smo danas imali tri proljevaste user posted image ...i ja mislim da je do zubića...

A za zubiće se i nama čude, ali šta ćeš...ne možemo ih požuriti...Minja je inače ovih dana full smiješna jer joj se fino vide gornja desna jedinica i lijeva donja jedinica kad se nasmije....joooooj, kako je smiješna s tim 'ukriženim' zubićima user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23496
18.6.2010 23:06:01   
škorpija
pocy, dadada, ja imam samo jedan savjet za obrezivanje - opšta anestezijauser posted image , a ostalo je sve ok, brzo se zaboravi

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23497
19.6.2010 7:41:34   
mala86
jutro svima
mi smo sinoc stigli dosta kasno,imali smo pravo aktivan dan,posla i obaveza ko u prici!kisa nam je pala,a i nismo imali vremena za kupanjac user posted image ,nesto kontam nisam uopce imala priliku da obratim paznju na more,a bila do njega,bas smo imali obaveza-papirologijauser posted image user posted image user posted image !a kupaci,kreme,rucnici,sve ceka u autu!ali nadoknnadimo mi to sve sljedeci mjesec,cak nam tajo govori da ja i Leon ostanemo 7 dana(on na zna kako ce sa godisnjim,jer je tek poceo radit nedavno)!

Leon bio odlican,nije ni kenjko,a mrcvarili ga,sad stavi u autu,sad izvadi!
bili smo na pregledu-ima 8500kguser posted image  i 77 dug user posted image user posted image !za kilazu se razocarala ziva,ali kaze pedijatrica da je to sve super,ima njega i u duzinu i siriinu,da je bas pravi,aktivan je samo tako!poce puzat pred njom na onom malom stolicu,ona se poce smijat user posted image user posted image user posted image !primio vakcine(zadnje za ovu godinu),cak i na neku "vrucu",koja pece ko sam vrag(sestra tako kaze)samo malo zakmeci i gotovo!hrabrica moja

mama i tajo kupili kisobarn kolica,ma samo da ih imamo kad idemo autom,da ne vucem onaj traktor od velikih i ne mucim se sa sklapanjem i stavljanjem

tajo otiso na poso,a mi cemo cijeli dan da odmaramo...

veliki user posted image za mame i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 23498
19.6.2010 7:56:13   
Mya_81 RR
Joooooooj, Škorpija, avatar jeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image odmah za dobro jutro da mi izmami najveći osmijeh user posted image

Mi smo imali dernek od ponoći do 2...probudila se i nije htjela zaspai, pa je bilo svega, plača najviše....eeeeeeee, stalno neke promjene, faze user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 23499
19.6.2010 8:28:49   
Meri29
Jutro, mi smo se naspavali, moja ljepotica se vec uveliko igra, kako je sad lijepo kako je pocela sam asjediti, mogu je slobodno ostaviti medu igrackama, a ja da nesto uradim, ona sjedi kako sjedi user posted image user posted image

Slazem se sa onim za avatar sto je rekla Mya, presladak je user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 23500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  938 939 [940] 941 942   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  938 939 [940] 941 942   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *