Medić*
|
IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: Mona Mohamed Drage forumasice, oprezno..S ovakvim tipom licnosti se nije igrati. Pored svega sto smo procitale o njemu, njega karakterise i promjenljivo ponasanje. Ko joj garantuje da kad se *napuca* i izide vani da nece biti optuzena za blud i nemoral? Bebano, pls, oprezno..Hajde pokusaj za pocetak da se *napucas* ali da ostane u kuci i za njega..Pa pogledaj i analiziraj reakciju. Strah me je mila za tebe zbog njega.. Potpisujem ovog naseg psihologa. Zaista ce je vise cijeniti i ako se skocka i kad je kuci.Ne mora izaci vani da bi mu dala do znanja da moze biti privlacna.On kad je vidi da drzi do sebe,da se dotjeruje,a i da ne da na sebe,da sprijeci napad na svoju licnost(jer je zena,supruga i majka i zasluzuje samo najbolje)sigurno ce je vise cijeniti.Sve dok samo cutis,problemi se nizaju jedan za drugim.Mila,sve ima svoju granicu.Nemoj pogorsavati stanje nekim pogresnim potezima.Na jako mudar nacin mozes napraviti super efekat da se i ti osjecas dobro,a i da njemu das do znanja da mu je supruga nesto neprocjenjivo vrijedno. Draga moja, mona i jasmin su ti odlicno rekle u vezi odluke za napucavanje, neka i treba da se nabucas, ali prvo radi sebe pa onda radi njega, mislim da srecivanjem, pronalaskom posla i hodanjem neces promjeniti puno, imaces svoj dinar, ali ni to ne rjesava nista, srz problema je u njemu a ti ni sama neznas sta je u njegovoj glavi, razlog njegovog jadnog ponasanja, mislim da mozes na taj nacin sto ces vise hodati sredjenija izazvati kontra efekat jer ocigledno zivis sa covjekom iskompleksirane licnosti. Budi sredjena, dotjerana, lijepa za sebe a onda i za njega, nemoj tjerati inat jer nista neces postici, naravno nadji posao ako mozes, lijepo je imati svoj dinar, ali najbitnije u svemu jeste nacci nacin da razgovaras sa njim o svemu sto te boli, ako ga volis i zelis da provedes zivot sa njim u normalnim uslovima kao svaki srecan par, razgovaraj otvoreno, nema potrebe da slusas strine kojekakve i da izlazis jer opet ti ostaje zivot sa njim. Ako vidis da mu tvoji prijedlozi i rijeci da se zbog vas promjeni ne znace nista, pa cemu onda i posao i sve ostalo kad je on isti.