|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
17.6.2010 12:39:58   
Trnoruzica
Bravo Hanady!

Zato sam i pitala, jer po njenim postovima mogu primijetiti da ona ne zna sta bi. Da je puno zbunjena.
Zato mi ju je jako zao, jer gubi i ono malo samopouzdanja sto ima, pored ovog.. user posted image

Znam i da je odluka njena, i trebala bi biti njena. Ali ne zato sto ju je neko drugi posavjetovao, nego zato sto je ONA tako izabrala..

(I ako nije off, pratim ovu temu od juce, ali za oko su mi zapele dvije forumasice, Hanady i hanabanana. Svaka vam cast zene, i na komentarima, i na lijepim rijecima. Predivne ste, sve do jedne, ali njih su me dvije dirnule user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 676
17.6.2010 12:40:17   
bebana27
ja sebi trazim posao jer i moji mi kazu nadji posao bit ce ti lakse pa kad on vidi da si ti svoj gazda bit ce drukciji
ali nazalost nalazim se u sredini u kojoj je jako tesko naci posao ali trudim se da ga nadjem pa cu vidjeti sta cu dalje jer onda necu biti ovisna o njemu pa i da odem od njega moci cu zivjeti bez icije pomoci

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

Neposredna veza do poruke: 677
17.6.2010 12:45:46   
dinciii
Bebana jako mi je zao sto to prozivljavas...Ne znam sta bi rekla jer je jako teska situacija...U svakom slucaju tu smo za tebe...Jer nije lako ovako nesto..Samo cuvaj tu svoju slatku bebicu...I ako bog da da se to rjesi na lijep nacin...

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 678
17.6.2010 12:47:13   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: bebana27

ja sebi trazim posao jer i moji mi kazu nadji posao bit ce ti lakse pa kad on vidi da si ti svoj gazda bit ce drukciji
ali nazalost nalazim se u sredini u kojoj je jako tesko naci posao ali trudim se da ga nadjem pa cu vidjeti sta cu dalje jer onda necu biti ovisna o njemu pa i da odem od njega moci cu zivjeti bez icije pomoci

elem sad nalazim tvoju slamku spasa...
posao ćeš teško naći u tako malom mjestu ali daj oglas da čistiš kuće, haustore, prodavnice, poslovne prostore...sat 4 Km i biće posla koji će ti omogućiti da imaš odnosvno za sebe dok ne naleti neki bolji posao.
imap svekrvu imaš zaovu po 2-3 sata dnevno uvali im djete, kupi kilo kafe i nek uživaju u životu...
a tebi će se tada vratiti samopuzdanje, bićeš sretnija, jača i još hrabrija.

ako te tuče ako te zlostavlja...
prijavi ga, nemoj oklijevati
postoje institucije i u bihaću koje se uspješno bave ovom porblematikom, daju ti stan hranu i novac za osnovne potrebe...a pomognu i oko pronalsak posla...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 679
17.6.2010 12:47:15   
Medić*
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Trnoruzica

Po meni, nadam se da se niko nece uvrijediti, ali bebana, znas li ti sta hoces?

Da li zelis da zivis sa njim? Da li zelis da ides kod svojih? Da li si u stanju da predjes preko svega ovoga sto ti radi, i da li bi nastavila zivjeti sa njim?

Da li zelis sama i sa svojim djetetom, da ti sama krojis svoju sudbinu?

Sta ti bebana zelis?

Jer vidim razne komentare, uradi tako, uradi ovako.. Sta ti mislis da je ispravno, daj nam svoje misljenje.. Nemoj se sad zalijetati, i raditi onako kako je neko napisao.. Ti donesi odluku, mila!

tačno....
ali bebana je dobro zbunjena
a odula je samo njena....
tu smo da te salušamo, predložimo i ohrabrimo...
živi dalje sa njim...ali pazi da sve ovo ne doe u nedogled...nadam se da si svjesna svega dovoljno...kratko si u braku...šta te čeka kasnije...
sreća bračna u 2 se kuje
finansije jesu probelm često ali nisu razlog za zlostavljanje...to zapamti...to što ti sjediš kući i ne radiš i nemaš para svojih ne znači da manje vrijdiš od njega.

upravo tako, nego mene zanima jos ovo, ne sjecam se da je spominjala
draga bebana, izvini sto pitam, imate li spolne odnose, pokazuje li ikakvo interesovanje za tebe kao zenu, ima li ikada njeznosti, s obzirom da se ponaa tako jadno vidis li da li osjeca ista prema tebi, s obzirom da ne hodate, da fino ne komuniciraate, da ti za sve prebacuje, ako jos toga nema , onda sa njim definitivno nisu cista posla, nisi rob, da sjedis u kuci i cekas ga sa ruckom...., mozda je on vidio da se ti ne bunis, da moze raditi sta hoce pa tjera po svom. Cini mi da sa tvoje strane ima jako puno ljubavi prema njemu cim nemozes da se otrgnes i uradis ono najbolje za tebe i Ibrahima, cim popustas ovim njegovim beskrajnim propustima

Nema vece institucije od roditelja!

Neposredna veza do poruke: 680
17.6.2010 12:48:22   
veeseelaa

bravo user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 681
17.6.2010 12:52:09   
bebana27
pokusavala sam naci posao ali ga je jako nemoguce naci
kad bi ga nasla ja mislim da bi se rodila izasla bi iz kuce bilo bi mi lakse bila bi medju narodom a nebi vise zavisila o njemu sto bi mi bilo drago da mi vise ne prigovara nista
jer njegova strina zna kakvi su oni i ona zna meni reci kad god me nazove cuvaj sebe pazi na sebe jer vidis kakvi su oni
ona kaze sredi se utegni se djete u kolica i izadji pa ces vidjeti kako ce on drukciji biti

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 682
17.6.2010 12:55:06   
Hanady RR

pokusavala sam naci posao ali ga je jako nemoguce naci
kad bi ga nasla ja mislim da bi se rodila izasla bi iz kuce bilo bi mi lakse bila bi medju narodom a nebi vise zavisila o njemu sto bi mi bilo drago da mi vise ne prigovara nista
jer njegova strina zna kakvi su oni i ona zna meni reci kad god me nazove cuvaj sebe pazi na sebe jer vidis kakvi su oni
ona kaze sredi se utegni se djete u kolica i izadji pa ces vidjeti kako ce on drukciji biti

e srtina mi je hit

bome poslušaj ti nju....

al ko misliš kako je strina izdražala i ti ćeš...bome dobra si...

nego šalu na stranu...ljubim ja tebe...odoh sad amlo radit...a ti se javljaj nemoj mi brigu stavrat....da mi sinoća bambi nije javila kako si ja bih pukla od sikiracije.
user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 683
17.6.2010 13:14:28   
Mona Mohamed
Ako bi pronasla posao, poslusala strinu u njenim savjetima, mislis da bi se on prosao prigovaranja?
Ne vjerujem.

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

Neposredna veza do poruke: 684
17.6.2010 13:17:12   
bebana27
tako ce i biti okrecem i ja drugu stranicu sad cu napucavati kad idem u setnju pa nek vidi koliko ja vrijedim da nisam ona jadnica koja je nekad bila
danas cu ici na frizuru pa makar i galamio sto sam uzela pare pretrpit cu sve ali cu mu dati do znanja koliko ja vrijedim

Neposredna veza do poruke: 685
17.6.2010 13:19:06   
Anoniman

danas cu sa njim pricati da ja i ibrahim dodjemo malo u sarajevo da se odmorim psihicki mada znam da nas nece pustiti
jer ni svojima ne idem tako cesto
ja da radim bilo bi mi lakse imala bi svoj dinar nebi cekala njegov
a on ne zna za rr

Joj,draga bebana,polahko,ako ne zna za rr šta ćeš mu reći kod koga ćeš u sa?
Samo da sebi ne izazoveš dodatni belaj...kad si trpila do sad strpi se i sad,dok tvoji ne dođu.
Drago mi je da je juče bio dobar prema tebi.Možeš li ikako naslutiti zbog čega?

(odgovor članu bebana27)
  Neposredna veza do poruke: 686
17.6.2010 13:22:11   
*pcelica*

tako ce i biti okrecem i ja drugu stranicu sad cu napucavati kad idem u setnju pa nek vidi koliko ja vrijedim da nisam ona jadnica koja je nekad bila
danas cu ici na frizuru pa makar i galamio sto sam uzela pare pretrpit cu sve ali cu mu dati do znanja koliko ja vrijedim

To bebanice user posted image Pokazi mu da vrijedis jer je to istina ali je on ne vidi. Ne dozvoli mu vise da ti poljulja samopouzdanje jer si ti jedna jako lijepa zena jos kad se napucas kako kazes bices prava macka.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 687
17.6.2010 13:26:16   
Mona Mohamed
Drage forumasice, oprezno..S ovakvim tipom licnosti se nije igrati. Pored svega sto smo procitale o njemu, njega karakterise i promjenljivo ponasanje. Ko joj garantuje da kad se *napuca* i izide vani da nece biti optuzena za blud i nemoral?
Bebano, pls, oprezno..Hajde pokusaj za pocetak da se *napucas* ali da ostane u kuci i za njega..Pa pogledaj i analiziraj reakciju. Strah me je mila za tebe zbog njega..

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 688
17.6.2010 13:26:27   
Anoniman

ja bi voljela da je sve drukcije ali nije da sam i ja sretna ali nisam
ja sam mu znala reci vidi svoje sestre kako ima lijep brak idu provode se uzivaju a vidi nas ne znamo dalje od vakufa
on je tip koji nece da ide da hoda mi kako smo se uzeli nismo otisli dalje od vakufa
za maj kad su se svi radovali i bili sa svojim familija u prirodi mi smo krecili jednostavno dadje nesto samo da  budem u kuci
jedno vrijeme me je zatvarao u kucu nije dao da mi iko dodje sve do jednom dok meni nije pukao film i kad sam mu ja rekla sve sto imam on je popustio
i sad meni mogu da dodju i ja da idem cak me vise i ne zove da dodjem kuci sto me jako veseli

Ovo govori da se s njim ipak može,draga moja ne trebaš dozvoliti da dođe do toga da ti pukne film,trebaš se suprostaviti prije,u svemu što ti ne paše.Ali sad je već gadno,jer si dopustila da ode daleko,pa je sad teško vratiti prijašnji način života.

(odgovor članu bebana27)
  Neposredna veza do poruke: 689
17.6.2010 13:26:30   
bebana27
IZVORNA PORUKA: Gracanka

danas cu sa njim pricati da ja i ibrahim dodjemo malo u sarajevo da se odmorim psihicki mada znam da nas nece pustiti
jer ni svojima ne idem tako cesto
ja da radim bilo bi mi lakse imala bi svoj dinar nebi cekala njegov
a on ne zna za rr

Joj,draga bebana,polahko,ako ne zna za rr šta ćeš mu reći kod koga ćeš u sa?
Samo da sebi ne izazoveš dodatni belaj...kad si trpila do sad strpi se i sad,dok tvoji ne dođu.
Drago mi je da je juče bio dobar prema tebi.Možeš li ikako naslutiti zbog čega?

prije nase svadje mene je ona zvala u sarajevo pa cak i njega tako da nema sta da sumnja
pa ne znam juce smo zajedno bili u basti on se igrao malim napravio nam sto i stolice zvao i svekija ali on nije mogla da dodje tako da smo malo bili tamo i onda sam sa prijateljicom otisla u setnju i bili u gradu skorom  do 22h
prije bi on mene zvao da idem kuci prije aksama a sad nista hb mogu da setam koliko ja hocu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 690
17.6.2010 13:31:50   
Anoniman
Ja sam mislila da ti nju poznaješ samo preko foruma,pa mi zato bude malo čudno.
A vidiš sad,ja mislim,možda i griješim,ali nisi trebala otići s prijateljicom,mogla si drugu noć,kad je sve već tako fino započelo...kad je već raspoložen bio mogla si to iskoristiti pa pokušati se malo zbližiti.ne spominjući vaše probleme...opet ne znam,ti poznaješ svog čovjeka

(odgovor članu bebana27)
  Neposredna veza do poruke: 691
17.6.2010 13:34:14   
w.pooh
bebana stvarno ne znam šta da ti napišem, vjeruj jutros sam pročitala sve i zaplakala sam na poslu user posted image molim te budu jaka i ne daj da te niko mijenja user posted image user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 692
17.6.2010 13:36:41   
mama75
Draga moja, pazi sta radis. Nemoj da se inatis, nisi ti vise dijete, mozes samo sebi poroblem napraviti. To "napucavanje" i izlasci, to smo radile dok smo bile djevojke, sada je situacija drugacija. Na zalost, ovisis o njemu i njegovom novcu, tako da ne mozes samo da se okrenes i odes. Zato pamet u glavu, pripremi sebi teren da mozes da napustis sve to. a do tada pokusaj s njim razgovarati, vidjeti sta je razlog njegovog ponasanja. Izgleda da njemu zaista vise nije stalo do tebe ni do vaseg braka, po tome sto pises. Mozda je on umislio da si ti nesto uradila zbog cega treba da bude takav. Mozda ga i jesi necim uvrijedila, a da nisi ni svjesna toga. Ako razgovor ne pomogne, inacenje i izlaci tvoji sigurno nece. Vidis da je "sirovina" jos ce te ne daj Boze i udariti... Svasta moze biti, luda glava je to... Zato pamet u glavu, strpljen - spasen! Probaj fino s njim, ako ne ide, ti polako sve pripremi za odlazak: gdje ces, sta ces i to... I onda se pokupi dok je on na poslu, pismo mu ostavi i kontakt telefon, ako slucajno pozeli ljudski da razgovara. I pazi na sebe molim te!!! 

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 693
17.6.2010 13:39:33   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Mona Mohamed

Drage forumasice, oprezno..S ovakvim tipom licnosti se nije igrati. Pored svega sto smo procitale o njemu, njega karakterise i promjenljivo ponasanje. Ko joj garantuje da kad se *napuca* i izide vani da nece biti optuzena za blud i nemoral?
Bebano, pls, oprezno..Hajde pokusaj za pocetak da se *napucas* ali da ostane u kuci i za njega..Pa pogledaj i analiziraj reakciju. Strah me je mila za tebe zbog njega..

Potpisujem ovog naseg psihologa.

Zaista ce je vise cijeniti i ako se skocka i kad je kuci.Ne mora izaci vani da bi mu dala do znanja da moze biti privlacna.On kad je vidi da drzi do sebe,da se dotjeruje,a i da ne da na sebe,da sprijeci napad na svoju licnost(jer je zena,supruga i majka i zasluzuje samo najbolje)sigurno ce je vise cijeniti.Sve dok samo cutis,problemi se nizaju jedan za drugim.Mila,sve ima svoju granicu.Nemoj pogorsavati stanje nekim pogresnim potezima.Na jako mudar nacin mozes napraviti super efekat da se i ti osjecas dobro,a i da njemu das do znanja da mu je supruga nesto neprocjenjivo vrijedno.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 694
17.6.2010 13:40:41   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mama75

Draga moja, pazi sta radis. Nemoj da se inatis, nisi ti vise dijete, mozes samo sebi poroblem napraviti. To "napucavanje" i izlasci, to smo radile dok smo bile djevojke, sada je situacija drugacija.

pa sta sad treba da se "zapusti" samo zato sto vise nije djevojka i sto je mama user posted image user posted image i ne izlazi bebana u nocne provode ona seta sa svojim sinom

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 695
17.6.2010 13:42:33   
milenium

IZVORNA PORUKA: mala86

bebana draga vjeruj mi da sam sinoc stalno mislila na tebe,ko da si mi sestra!zao mi je sto sve ovo prezivljavas,nitko to nije zasluzio!
cuvaj sebe,cuvaj tog svog malog slatkisa,nitko tebe nije vrijedan,nijedne suze

imas ti razloga za zivot mnogo-zivjet za svaki osmijeh tog svog malog Ibrahima,za svaki njegov pad,puzanje,za njegov prolazak kroz zivot,jer tata je tata ali mama-nitko tu ljubav ne moze nadomjestit!

ja ne znam jel neko od cura zna jel ima u BIH onih sigurnih kuca?znam da u HR super funkicioniraju,zenama kao bebani pomognu da izadju iz pakla,i zaposle se,zive sretno sa svojom djecom...

bebana cuvaj se,i cuvaj to malo slatko stvorenje,jer kraj takvog oca ti si mu sve
i znaj da su sve cure ovdje uz tebe,i bilo kakvu pomoc da trebas javi se,nema stida,nitko ne zna sta ga moze sutra stic...

saljem ti veliki user posted image user posted image user posted image user posted image  i ljubi malenog
ž

ima!ima kuća u Međugorju,primaju se mame i bebe ili djeca,samohrane mame,napuštene mame,mame koje su pobjegle s djecom od tih bezobraznika.to nije samo kuća to je jedno cijelo malo naselje s oko 10ak kuća.ima i vrtić,igralište itduser posted image user posted image user posted image bebana javi se na pp ako ti zatrebaju bile kakve informacije još.user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 696
17.6.2010 13:50:38   
milenium
nisu mi jasni ovi anonimniuser posted image zašto moraju bit anonimni ako daju savjet.user posted image možda da pokažeš lice možda bi te bebana i poslušala,a ovako kriješ se iza maske,to samo dokazuje vrijednost tvojih postova a to znači da nisu vjerodostojni :)))
hvala lijepa.user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 697
17.6.2010 13:55:26   
Anoniman
Bebana, evo tek maloprije vidjeh sta se od sinoc desava na ovoj temi...I ne znam sta ti reci. Nisam sve iscitala...dosla sam do 23 stranice...do vase slike..i zaplakala sam...Molim Allaha da ti olaksa...a tebe da kupis kartu jos danas i da odes tamo gdje pripadas...tu vise nisi.
Ako se ikada pokaje za svoja ZLODJELA zna gdje ce te  naci.
MOLIM TE, idi od njega

(odgovor članu milenium)
  Neposredna veza do poruke: 698
17.6.2010 13:58:24   
Medić*
IZVORNA PORUKA: jasmin

IZVORNA PORUKA: Mona Mohamed

Potpisujem ovog naseg psihologa.

Zaista ce je vise cijeniti i ako se skocka i kad je kuci.Ne mora izaci vani da bi mu dala do znanja da moze biti privlacna.On kad je vidi da drzi do sebe,da se dotjeruje,a i da ne da na sebe,da sprijeci napad na svoju licnost(jer je zena,supruga i majka i zasluzuje samo najbolje)sigurno ce je vise cijeniti.Sve dok samo cutis,problemi se nizaju jedan za drugim.Mila,sve ima svoju granicu.Nemoj pogorsavati stanje nekim pogresnim potezima.Na jako mudar nacin mozes napraviti super efekat da se i ti osjecas dobro,a i da njemu das do znanja da mu je supruga nesto neprocjenjivo vrijedno.

Draga moja, mona i jasmin su ti odlicno rekle u vezi odluke za napucavanje, neka i treba da se nabucas, ali prvo radi sebe pa onda radi njega, mislim da srecivanjem, pronalaskom posla i hodanjem neces promjeniti puno, imaces svoj dinar, ali ni to ne rjesava nista, srz problema je u njemu a ti ni sama neznas sta je u njegovoj glavi, razlog njegovog jadnog ponasanja, mislim da mozes na taj nacin sto ces vise hodati sredjenija izazvati kontra efekat jer ocigledno zivis sa covjekom iskompleksirane licnosti. Budi sredjena, dotjerana, lijepa za sebe a onda i za njega, nemoj tjerati inat jer nista neces postici, naravno nadji posao ako mozes, lijepo je imati svoj dinar, ali najbitnije u svemu jeste nacci nacin da razgovaras sa njim o svemu sto te boli, ako ga volis i zelis da provedes zivot sa njim u normalnim uslovima kao svaki srecan par, razgovaraj otvoreno, nema potrebe da slusas strine kojekakve i da izlazis jer opet ti ostaje zivot sa njim. Ako vidis da mu tvoji prijedlozi i rijeci da se zbog vas promjeni ne znace nista, pa cemu onda i posao i sve ostalo kad je on isti.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 699
17.6.2010 13:59:08   
mama75
Anonimna nisam uopste mislila da treba da se zapusti. Ako nisi primjetila rekla sam da ne treba da se inati: napuca se pa vani. To je meni djeciji potez. Kakav je lud jos ce je optuziti da ko zna sta radi i samo ce mu dati materijal da nju "otjera" i ostavi dijete sebi. E to sam mislila, mozda me niste shvatili. 

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

oset_ljivost
marijica

Da li ste postali oset_ljiviji na druge od kada ste dobili bebu

da (89%)

ne (11%)

Broj svih glasova: 70

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *