|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
16.6.2010 16:34:45   
SailorMoon
Bebana, kakav ti je otac. Jeli stoje 100% iza tebe. Ako ja, odma ga zovi, necekaj da za 1. dodje.
Ja naprimjer znam kakav je moj. ja kad bi svome ispricala takve stvari, mm sutredan nebi bilo. To znam million posto. Jer je moj babo takav. A i mm to zna. Tako da nikad nebi ruku digo na mene. I sam mi je jednom reko. Kad bi doslo do toga, da digne ruku na mene sam bi otiso, jer znao bi iste sekunde da je nasem braku kraj cim je dotle doslo.

(odgovor članu Anidae)
Neposredna veza do poruke: 526
16.6.2010 16:34:53   
mynxlee
E, i to da kaze udaricu te user posted image

Jedna moja drugarica je hodala s momkom i on njoj malo-malo kaze udaricu te. Kazem ja njoj kako mozes to trpiti, pa moze te stvarno udariti. Ona ko mlada, luda, zaljubljena... Na njen 18. rodjendan on je nju istukao, a ni ona njemu nije ostala duzna. Polemali se pravo, a ja se istraumirala ziva. Istina, bilo je i njene krivice, ali to ne znaci da treba to rijesiti batinama.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu Anidae)
Neposredna veza do poruke: 527
16.6.2010 16:35:33   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: bebana27

naravno da bi me primili
a on kaze meni ces djete a ja cu ga dati svojoj mami meni ti ne trebas
nije lako kad te neko non stop ponizava dusa boli srce puca ponekad molim dragog Boga da me uzme jednostavno da vise to ne trpim ne mogu psihicki vise podnijeti

hej mila mozes li ti skupiti para za autobus? Kad on ode na posao ti fino spakujes vase stvari svoje dijete i u Bihac kod svojih, ako mislis da ce ti nesto uraditi samo ti tako... znaci kad njega nema kod kuce a njemu ostavi poruku da te netrazi...

ja taj teror nebi podnosila nema tih para...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 528
16.6.2010 16:35:46   
milenium

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: salmy

Kako bih ja njemu KONTRU opucala! nema rucka nema nista! napucaj se sredi se djete uzmi i izadji! pa nek razmislja gdje mu je zena otisla i SA KIM
Molio bi on tebe da SETATE skupa vjeruj.Kako se naljutih razmisljam MM da ne NAPRAVIM rucak! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma neznam nebi se ja igrala sa tom kontrom....

a što nebi kontru!samo nek dirne!izmlati i ti njega!user posted image
šta on misli tko je!misli on da si ti neka smota,pokazala bi ja njemu zube.vidio bi da nisam pile nego user posted image

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 529
16.6.2010 16:35:54   
Anoniman

kad izadjem sa svojim malim da setam naravno sama vidim kako parovi setaju svojom djecom mene moja dusa boli

do skora je i mene dusa boljela kad izadjem sama sa Sabinom, a kako sam Ermina rodila, ja samo upitam "hoces ti s nama" niti molim niti gonim... jednostavno, kad god pozelim izadjem i uzivam sa svojom djecom... ako on nema osjecaj i potrebu da se raduje malim nestaslucima, ja Boga mi imam i zelim da uzivam u svakoj minuti njihovih zivota... i danju i nocu... sinoc sam sjedila do 2 sata pored svoje Sabine i gledala je kako spava... pa se smijala nekim zvukovima, pa poredila Ermina koliko lici na nju... i tako cu dok god budem disala uzivati u momentima koji mi se budu pruzali... a za njega me straznjica boli da li ce sta vidjeti i primjetiti ili nece... ne sprecavam ga, ne oduzimam mu, ne branim mu, ali ga i ne molim...

(odgovor članu cucu)
  Neposredna veza do poruke: 530
16.6.2010 16:36:04   
Amelaa RR
Bebana molim te nemoj tako razmisljat...ako Bog da sve ce to hairli se  zavrsiti..ovo ti je sve neko iskusenje..i poslje kojeg ce sve biti bolje.. Ako bude sudjeno da ostanete skupa i prebrodite sve to..ako se on promjeni...bit ce..a ako ne..
Ti imas svoje roditelje koji te vole isto kao sto ti volis svog princa...a to je neizmjerno..imas sigurno i prijatelje i sve...Nije kraj svijeta...molim te ne govori da si izgubila volju za zivotom zbog kretena...nije toga vrijedan...bas zbog njega..budi jaka...i pokazi mu da i ti imas nekog ko te voli i kome je stalo da tebe...prije svega tvoji roditelji pa svi ostali...evo i mi smo tu za tebe..sto god ti treba reci...

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 16.6.2010 16:38:25 >

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 531
16.6.2010 16:36:44   
milenium
i nažalost,on ima drugu(ili ga bar zanima druga)jasno je ko dan!nažalost...

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 532
16.6.2010 16:38:18   
Anidae

naravno da bi me primili
nije lako kad te neko non stop ponizava dusa boli srce puca ponekad molim dragog Boga da me uzme jednostavno da vise to ne trpim ne mogu psihicki vise podnijeti

Draga moja, poslusaj savjete,vise glava misli pametnije... A eto vidis koliko mu je stalo do svega... Kosto i rekoh, seljacina ko i moj bivsi,samo je moj jos u vezi poceo provoditi,a taj je bio prikriveni seljober haman... Nego ti potrazi nekoga ko ce te zastiti,nema tu hajra nikakvog vise, svoje dijete sa sobom i gotovo... Nemas se cega bojati, samo budi hrabra, takvi ne odustajju lako ali ne pobijede vjeruj... Tebi samo malo podrske i pomoci treba, ti si sasvim ok osoba,samo nemoj se sje..ti kao ja i zaglibiti u depresiju... To dijete te treba i nadji snagu u njemu pobogu user posted image

Mama i tata ocekuju svoga djecaka polovinom avgusta...
Prezivjeli smo sve i svasta i dogurali do 8.-og mjeseca :)

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 533
16.6.2010 16:38:31   
Anoniman

Kako bih ja njemu KONTRU opucala! nema rucka nema nista! napucaj se sredi se djete uzmi i izadji! pa nek razmislja gdje mu je zena otisla i SA KIM
Molio bi on tebe da SETATE skupa vjeruj.Kako se naljutih razmisljam MM da ne NAPRAVIM rucak! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

salmy i kod mene je situacija haman bila ista, ali kad sam opucala KONTRA NAPAD da vidis macana kako se umiljava... kako se svaki povuce kad pokazes zube i kad pokazes da se ne moze niko igrati s tobom... eeeeee... nismo mi otarci ispred vrata pa da se noge brisu s nama...

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 534
16.6.2010 16:40:44   
bebana27
i ja sam sa svojim ibrahimom non stop ne odvajam se od njega
a sad i kad podjem u setnju necu da ga zovem jer kad god ga pitam ima izgovor ja se obucem i spremim malog u setnju i nema nas kuci do 21:00h
prije bi on nazvao pitao sta radimo jesmo li rucali sad vise se i nesjecam kad je nazvao
imam ja pare za kartu ali jednostavno zelim ma lijep nacin da rijesim problem

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 535
16.6.2010 16:40:58   
anidla
joj sto bih ga ja izmlatila, al oni bas kako Krajisnici ljuti znaju!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Idi ti u nasu lijepu Krajinu za pocetak da se odmoris malo...a onda hladne glave skontaj sta dalje...Una cini cuda user posted image

Pusa velika za tebe, velika ko Krajina!!! Ne daj se!

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 536
16.6.2010 16:43:56   
Ilhana RR
pa eto ako nista odes kod svojih malo da se odmoris, pusti ga da vas pozeli.... reci jednostavno tvoji roditelji te zvali da dodjes sa malim a sa njima se vrati u GV i onda vidi hoce li se promjeniti...

Ako ima drugu skontat ces kad se vratis kuci, a kuci se vratis iznenada dan prije nego sto trebas... da ga ufatis na djelu ako bas ima drugu...

Neznam sta da ti kazem sem ako ti bude trebalo sta samo reci.

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 537
16.6.2010 16:44:10   
milenium
IZVORNA PORUKA: Bambi09

salmy i kod mene je situacija haman bila ista, ali kad sam opucala KONTRA NAPAD da vidis macana kako se umiljava... kako se svaki povuce kad pokazes zube i kad pokazes da se ne moze niko igrati s tobom... eeeeee... nismo mi otarci ispred vrata pa da se noge brisu s nama...

ja sam isto za kontru.kao kod sarayke...čim je vidio da ge ne šljivi odmah se vadi na malu, kao on bi ostao s njom malo radi male.ma jaaaštauser posted image ,sveži mačku o rep!user posted image
nego počmi ti obuvat štikle kad ideš s malim u šetnju,i mini po potrebiuser posted image

< Poruku je uredio milenium -- 16.6.2010 16:45:01 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 538
16.6.2010 16:47:16   
hanabanana

naravno da bi me primili

Ovo je najbitnije, i ovo sam htjela znati.
Dakle, nema on ništa pričati sa tvojim kada tvoji dodju.
Ti nemoj da najavljuješ odlazak, dogovori sa svojim da dodju po tebe kada njega nema. Šta ti treba scene da preživljavaš?!
Dijete ti niko ne može oduzeti!!
Ni jedan sud!
Ako imaš dobar mobitel, snimi njegovu prijetnju.
I ako imaš petlje, prijavi ga policiji, neka stoji prijava.
On tebe ne voli.

A zašto ti kažem da to ne trpiš???
Prvo radi tebe, jer zaslužuješ bolje.
Kada se prostremo ko ćilim, nije bitno kome, ljudi neprimjetno počnu od nas brisati noge.
Tvoj muž ima problem u glavi, koji je upotpunjen bezobrazlukom.
drugo, nemoj radi dijeteta.
Ako ostaneš u takvom braku, tvoje dijete će za 25 godina preuzeti ponašanje svoga oca. To je ono što se može očekivati jer će to njemu biti " normalno " ponašanje dvoje ljudi koji su u braku.
Zašto??? Zato što je to gledao čitav svoj život kod svojih roditelja i ne zna za drugačije.

Nerkice, kod tebe je stanje još gore.
Tvoja malena će naučiti isto i biti će plodno tlo da sutra postane žrtva nasilnika. I neće znati da se " odbrani " jer je čitav život gledala vlastiti majku ( tebe ) kako to sve trpiš.

Zato vas molim obje, razmislite i o tome.

Bebana, ako imaš podršku roditelja, bježi.

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 539
16.6.2010 16:49:38   
bebana27
kad bi ja vama pisala sta je on meni sve govorilo imala bi cijeli dan
ali me sramota da ce te imati drugo misljenje o meni

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 540
16.6.2010 16:52:05   
Ilhana RR

iako nisam toliko stara kroz zivot sam naucila da se nesikiram o tome sta neko misli o meni zato nesikiraj se za to...

kod mene imas lijepo misljenje i nista nemoze to misljenje promjeniti...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 541
16.6.2010 16:52:10   
SailorMoon

Mila tebe netreba NISTA biti sramota. Nisi ti ta koja psuje i blati po zivotnim partneru. Ti si zena za pozeliti, a on je kreten koga bi trebalo dobro izmlatiti.
Ti to netrpis radi sebe, nego radi djeteta i to te cini jos boljom osobom. A on da imalo ima u glavi nebi reko da tebi uzme djete i da ga da svojoj materi. Nego bi se on o njemu brinu.
Znaci glavu gore. Ima hiljadu muskaraca koji bi zenu kao tebe pozelila. Cak licno ih znam!!!

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 542
16.6.2010 16:53:59   
Amelaa RR
Samo olaksaj sebi..ako ti je lakse sto ispricas nekome...ispricaj..nemoj vise u sebi to cuvati...

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 543
16.6.2010 16:55:08   
Amelaa RR
IZVORNA PORUKA: SailorMoon

Znaci glavu gore. Ima hiljadu muskaraca koji bi zenu kao tebe pozelila. Cak licno ih znam!!!

O ovome ti pricam...nije jedini...vjeruj...neko cce biti presretan kada tebe upozna....ili bi bio da si njegova zena...

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
3. 17.11.2015 Beta 0,1
10.11.2016 Spontan

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 544
16.6.2010 16:55:26   
hanabanana

Vidiš on je na dobrom putu da ti ubije i to malo samopouzdanja što imaš.
Zapamti: ti si dobra osoba, ti si majka jednog dijeteta, i svako treba da te poštuje.
Svako odgovara za svoje postupke.
I niko ničiju sramotu ne nosi i ne može nositi.
Samo hrabro, i spasi i sebe i svoje dijete.
Tvoje dijete odrastajući u takvoj sredini usvojit će kao normalno ponašanje nešto što nije normalno. Zato se spasi.

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 545
16.6.2010 16:59:25   
Visnja RR
bebana27 ako trebas bilo kakvu pomoc...novac za kartu do svojih ...tu smo da ti pomognemo... i uz tebe smo sta god da odlucis...ali cuvaj sebe , zbog djeteta i zbog tebe same...a on!? ne moze ti uzeti djete ...zakon je na tvojoj strani

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 546
16.6.2010 17:04:45   
bebano

naravno da bi me primili

Draga Bebana27 tebi je jako tesko i to se vidi iz tvojih poruka. Pricaj, olaksaj sebi, covjek tu tezinu mora s nekim podjeliti.

Ali ovo sto pises i kazes ne podrzavam ni malo. Ovo je sebicno razmisljane, molis Boga da te uzme??!! Pa misli li iko od vas na to jadno djete, sto je doslo na svijet vasom voljom a ne svojom?? Prema tome te gluposti izbaci iz glave i fino ne trpi budalu vise. Nemam pojma smije li se ovo pisati po forumu ili ne ali bas se ne mogu kontrolisati.
Naravno da nije lako trpiti da te neko maltertira i ponizava ali zasto to trpiti?? Ne shvatam... Grijesis sto kazes da djete mora imati oca. Vidis da ne mora, pa i sada kao da ga nema. Bolje da djete odrasta okruzen samo tvojom ljubavlju, nego da ima traume od vasih stalnih svadja i da gleda nedaj Boze kako on tebe mlati. Ma bjezi pa nema cjene za koju bih ja to trpila. Eto pisu ti zene koje su to nazalost prosle i svaka se usrecila kada je ostavila te svoje... ma ne znam ni kako bih ih nazvala. 

Luka - Mamina sreća
27.05.2008

Sunce moje malo :-))

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 547
16.6.2010 17:06:16   
Dalil@
Ovdje je receno zaista puno dobrih savjeta. Ali i onih manje dobrih.

Bebana, tebi je najbitnije znati imas li podrsku svojih roditelja, tj. da li bi se mogla vratiti njima ako eventualno odlucis napustiti muza.
Na tvome mjestu ja bih prvo pokusala na lijep nacin. Pokusala bih spasiti brak (ako se spasiti da) najvise radi djeteta.
Vidjela sam tvoje slike. Lijepa si, masaAllah, mlada..Nasminkaj se, dotjeraj i u setnju s malim. Sama, uzivaj sa svojim djetetom. A to sto kazes da za sebe ne ostavljas vremena, da si sve posvetila njemu i djetetu je vjerovatno jedan od razloga takvog njegovog ponasanja. Ne cijeni te jer vidi da ni ti ne cijenis samu sebe. Muskarci su ko djeca, kratke pameti. Ako je i nasao drugu onda je to iz razloga sto ne osjeca onu privlacnost prema tebi koju je osjecao kada ste se uzeli. A znamo da se zene nakon poroda vrlo cesto zapuste u smislu da svoje potrebe stave na zadnje mjesto radi potreba drugih. To je pogresno.
Ja bih najradije rekla:"ostavi ga" ali ti najbolje znas sta zelis i kakve su tvoje mogucnosti.
Za udarac NEMA opravdanja!!! Ako to dopustis jednom, to ce postati praksa, nazalost user posted image Sto se mene tice, udarac je tacka jednom braku. Ostalom se moze progledati nekako..
Pokusaj mu fino dati do znanja da postoji mogucnost da odes od njega i da ZNAS da su svi zakoni na tvojoj strani kada je u pitanju tvoje dijete.

I. 01/2008
F. 04/2010

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 548
16.6.2010 17:09:17   
Medić*

naravno da bi me primili

Zao mi je draga sto si u takvoj situaciji, evo svo vrijeme citam i srce mi se cijepa, koliko zbog tebe jos vise zbog malenog user posted image user posted image user posted image , budi hrabra nisi sama, prvo imas svoje roditelje, svoje dijete koje si sama kazes dugo cekala, roditelji stoje iza tebe.... Ako sa njim razgovora ima uopste lijepo ga upitaj cime si to zasluzila, ako ima drugu neka kaze, ni to nije problem, bolje razvod nego los brak i patnja svima a najvise djetetu.  Druge su ti vec rekle dijete ti ne moze oduzeti, a ovo gore kada ti kaze, nemoj mu sutjeti, pokazi mu da znas da nema sanse da ti ga oduzme, naravno nemoj se ni derati iz razloga sto znas da moze dici ruku. Bitno je razgovarati sa njim i vidjeti u cemu je problem, sto se tako ponasa, i da nadjete neko rjesenje. Da dizes ruku na sebe, to ne pomisljaj ni u kom slucaju, osim Boga neka ti dijete u tim momentima bude na pameti, znam da ne mozes izdrzati ali polako cuj se sa roditeljima sto prije da dodju i da se suocite sa njim...

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 549
16.6.2010 17:14:00   
marny
on NEMA drugu, po ovome ja ti to garantiram. on je iskompleksirani, kvazi tradiconalist, on je tek sada digao rep kada se oženio  dobio dijete, on mora tebi sada pokazati tko je gazda i naravno svojim prijateljima koji su mu najpreči u životu, jer nedo Bog da on padne u očima svojih prijatelja, tek će oni sada znati koji je on frajeruser posted image .
ako postoji neka osoba koja je od povjerenja, a tvoj muž je poštuje neka sjednete i razgovarate, ukoliko nema efekta vas dvoje sami, a ako zaista ne vidiš izlaz i strah te za vlastitu sigurnost-odi.
mislim da će on prestati sa tim svojim aktivnostima kada utvrdi gradivo, samo ćemu biti kasno, šteta, to je takva vrsta.
btw vidjela sam tvoje slike i uvijek bi pomislila koja topla i draga ženica, ali tužna, da si bliže voljela bih da smo prijateljiceuser posted image .

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *