|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zene sa Hidzabom
16.5.2010 22:24:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jasmin

Znam licno slucaj gdje je mladic stalno izlazio,kasno dolazio kuci i kasno ustajao jutrom,trosio novac,imao lose drustvo.Otac mu je bio posve nezadovoljan nacinom zivota.Allah uputi tog mladica,svoje izlaske zamijeni odlaskom u dzamije na namaze u dzematu,svoje drustvo zamijeni Kur`anom i pocinje biti milostiv prema roditeljima.Sad su prezadovoljni njegovi roditelji,iako mu npr.otac nije kao on,ali je barem smiren znajuci kad izadje da se ne treba brinuti hoce li mu sin neku stetu nanijeti.

Presretna sam kada čujem za nekog da ga je Allah uputio,srce mi odskoči od dragosti!user posted image
A za moju prijateljicu da dodam,zadnji put kada smo se čule telefonom mi je rekla da je sebi našla finog momka,vjernika i da će se ako Bog da udati,i čula sam kasnije da se udala za njega...i više nisam ništa čula o njoj do ove tužne vijesti,i iskreno voljela bih da nisam ni to čula.
Razmišljam ja često da joj se javim,ali me nešto koči,ne znam šta da joj napišem,ne znam kakva je ona sad,a bojim se i njene reakcije ako bih je upitala uvezi hidžaba,a duša me zaboli kad god je se sjetim!

(odgovor članu jasmin)
  Neposredna veza do poruke: 851
17.5.2010 17:36:28   
aicha
Esselamu alejkum drage moje seke

Gracanka, zao mi je sta se desilo tvojoj drugarici ali nikad insan ne zna...mozda je to BOLJE za nju...sad ces se zacuditi ali ja znam slicnu pricu

Bila je tako jedna zena koja je presla na Islam,pokrila se i udala se za muslimana. On je popustio u vjeri i skroz se odmetnuo a i ona za njim protekom vremena...cak je i namaz prestala obavljati. Uhvatila je sama sebe kako je neiskrena sa tim hidzabom i kako nema nista od Islama pri sebi vise i to je mucilo i ona kaze muzu da se odlucila otkriti. On se naljutio jer ga bilo stid(njemu su bili bitni ljudi oko njega) i on je poduslovi ili da ostane pokrivena ili da ce je razvesti. Ona mu je pokusala objasniti kako je sama sebi licemjerna sa mahramom i kako ne zeli da izgleda kao vjernica a da to nije. Helem RASTAVE SE ONI.Ona se vrati svojim roditeljima krscanima sa 2 djece i skroz se otkrije i bas bas ono se dzahilski oblacila...Allah je dao da ona dodje do nekih cd-ova o dzehennemu i prepadne se..jer je ona u dubini duse ipak jos vjerovala u Allaha i onda se ona polahko opet pocne zanimati za Islam i VRATI SE...al sad bas-bas...i pokrila se,cak i veo nosi i udala se i vec je par godina od tada proslo..

tako nikad se ne zna. Za ovu zenu (ja je licno poznajem) je bolje bilo sto je ona ISKRENA bila bez obzira na misljenje ljudi i Allah joj je zamijenio JOS BOLJIM i jos je vise priblizio Sebi a njen bivsi muz samo sada zbog ljudi(Allah najbolje zna) izgleda kao da je u vjeri a od toga ima malo...a ona nije mogla tako licemjerno zivjeti a sa njim je slabila u vjeri jer je bila izlozena raznim negativnim uticajima..

Tako...Dovi za nju na svakom namazu, i uspostavi kontakt sa njom ali nemoj je odmah savjetovati ispocetka jer ces biti prenametljiva...postavi se u njenu situaciju i zamisli kako bi ti voljela da se prema tebi ophode i TAKO ne mozes pogrijesiti a ako uspijes da je pomognes i da se vrati imaces veliku nagradu

Allah te pomogaouser posted image

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 852
17.5.2010 17:46:37   
aicha
Zelim jos nesto da kazem...

Mi sestre dosta grijesimo, iz pretjerane zelje da pomognemo ili ucinimo dobro mozemo uciniti kontraefekat.  Treba imati sabura, treba sa edebom sve raditi i NE OSUDJIVATI LJUDE NA PRVU...

kloniti se kibura i oholosti jer ko imao i trun oholosti nece uci u Dzennet...a najbolji lijek za oholost je da druge posmatramo kao da su bolji od nas a mi vjernici cesto za sebe mislimo "ih dobar sam ja kakvih ima..." a to NIJE ISTINA...Allah swt najbolje zna kakav je ko bez obzira na prvi pogled i djela koja ima pri sebi
onda druga nasa greska jeste sto odmah imamo mi serijatsko rjesenje za sve TUDJE probleme i lahko osudimo nekoga...Allah swt najbolje zna i treba uvijek TRAZITI OPRAVDANJA za brata muslimana i CUVATI NJEGOVU CAST...jer dosta je zla covjeku samo da mrzi brata muslimana i da mu uskrnavi cast...nista mu vise zla ne treba Allah nas sacuvao toga

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 853
19.5.2010 16:42:13   
Saraya
Selam alejkum mile moje, samo da pitam hoce li koja na predavanje u Mosus?! Ja idem, aBd, pa ako koja dodje, nek me potrazi user posted image user posted image user posted image

Inace, tema je
Kako spriječiti da nam pad imuniteta "obori sistem" :)
Enisa Mešanović-Selimović

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 854
21.5.2010 8:47:00   
Sarajkica
We alejkumu selam

Kad i gdje je to predavanje?

Ilhan- moja mala pčelica zujalica
14.06.2009. godine

(odgovor članu Saraya)
Neposredna veza do poruke: 855
21.5.2010 11:15:29   
Saraya
Sarajkice... user posted image Predavanje je svake srijede u mosusu...
Ukucaj na FB ZEC Mosus, ili bolje evo link...

A sto su se zene uspavale, kako nema mamine oci, niko niss ne pise... user posted image

Danas je petak pa dovite i donosite salavate na Poslanika a.s.user posted image

< Poruku je uredio ElmaB RR -- 23.5.2010 9:45:10 >

(odgovor članu Sarajkica)
Neposredna veza do poruke: 856
21.5.2010 14:52:03   
mila81
Sellam drage moje, ja sam vec nekoliko na forumu, ne javljam se puno na ovoj temi iz razloga da vidim u kakvom i kojem smjeru odlazi, jer kad je nesto novo ili se prihvati ili ne. Hvala Allahu dz.š. pa se tema uokvirila i ide nekim normalnim tokom, kojim bi i trebala ici.
Naime i ja sam zena sa hidzabom, koji nosim 14. i po godina, a imam 29., dakle pola svog zivota. Odrasla sam u poboznoj familiji koji su i islamski obrazovani, ali kako je neko pomenuo, vrlo fleksibilnoj i prema nama djeci su se ponasali  "kako mi odlucimo". Takav pristup djeci je u nekim slucajevima poguban, u drugim odgovarajuci, sve zavisi od prethodnog vaspitanja i usadjivanja u njima  dobre temelje vrijednosti. Ovo je po mom misljenju, ne mora da sam u pravu. Ali i od ovako fleksibilnih roditelja od nas cetvero, troje je zavrsilo vjerske skole.

Poslije osnovne skole upisujem medresu, kao prva generacija novopazarske medrese. To je bilo jedno veliko iskustvo. Prolazici kroz sve to kao pokusni kunici, sve novo se oprobavalo na nama. Ali hvala Bogu sve je se sa hajrom zavrsilo. Zatim dolazim u Sarajevo upisujem Fakultet islamskih nauka, teoloski smjer....zavrsavam, upisujem postiplomski, udaja, radjanje djece, brak, zivot...

Sa danasnje distance, kroz moj zivot, moje skolovanje, kroz hidzab, shvatila sam, po meni jednu bitnu sustinu, a to je da ja ustvari ne bi drugacije ni umjela zivjeti. Moja mahrama nije sustina, ali krije bitnu sustinu, to je moj stit koji me stiti od onoga sto slijedi, daje snagu kad vise ne mogu, brani od izazova i iskusenja razne vrste.
Ali, bitno je i ne praviti od vjere ni hidzaba nikakvu FAMU, jer to je ipak nesto u covjeku najintimnije, nesto samo njegovo, i kako god se pojedinac sa tim nosio i ponasao to je njegovo, drugi to ne bi trebali komentirati,jer to bi isto bilo kao da mi pokrivene komentiramu neciju nosnju, frizuru, da li radi to sto radi, zasto , kako. A ni otkrivene ne bi trebala komentirati kako i sto se neko pokriva, oblaci, ponasa, jer to je nepotrebno.
Ovdje smo da se upoznajemo, druzimo, sirimo vidike, sestrimo, da nam ovaj zivot koji je vrlo kratak potrosimo u nesto korisno, razlicito, jer prihvatiti nekoga bez predrasuda je vrlina i vrijednost...

Oprostite na duzini, ali sam kroz ovo javljanje htjela poslati jednu poruku, ali da se niko ne nadje uvrijedjen niti prozvan, jer to mi nije namjera, namjera mi je da se samo pruzi jedna okvirna sloboda misljenja koja nikoga ne bi uvrijedila...user posted image

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

(odgovor članu Saraya)
Neposredna veza do poruke: 857
21.5.2010 15:09:32   
jasmin

IZVORNA PORUKA: mila81

Sellam drage moje, ja sam vec nekoliko na forumu, ne javljam se puno na ovoj temi iz razloga da vidim u kakvom i kojem smjeru odlazi, jer kad je nesto novo ili se prihvati ili ne. Hvala Allahu dz.š. pa se tema uokvirila i ide nekim normalnim tokom, kojim bi i trebala ici.
Naime i ja sam zena sa hidzabom, koji nosim 14. i po godina, a imam 29., dakle pola svog zivota. Odrasla sam u poboznoj familiji koji su i islamski obrazovani, ali kako je neko pomenuo, vrlo fleksibilnoj i prema nama djeci su se ponasali  "kako mi odlucimo". Takav pristup djeci je u nekim slucajevima poguban, u drugim odgovarajuci, sve zavisi od prethodnog vaspitanja i usadjivanja u njima  dobre temelje vrijednosti. Ovo je po mom misljenju, ne mora da sam u pravu. Ali i od ovako fleksibilnih roditelja od nas cetvero, troje je zavrsilo vjerske skole.

Poslije osnovne skole upisujem medresu, kao prva generacija novopazarske medrese. To je bilo jedno veliko iskustvo. Prolazici kroz sve to kao pokusni kunici, sve novo se oprobavalo na nama. Ali hvala Bogu sve je se sa hajrom zavrsilo. Zatim dolazim u Sarajevo upisujem Fakultet islamskih nauka, teoloski smjer....zavrsavam, upisujem postiplomski, udaja, radjanje djece, brak, zivot...

Sa danasnje distance, kroz moj zivot, moje skolovanje, kroz hidzab, shvatila sam, po meni jednu bitnu sustinu, a to je da ja ustvari ne bi drugacije ni umjela zivjeti. Moja mahrama nije sustina, ali krije bitnu sustinu, to je moj stit koji me stiti od onoga sto slijedi, daje snagu kad vise ne mogu, brani od izazova i iskusenja razne vrste.
Ali, bitno je i ne praviti od vjere ni hidzaba nikakvu FAMU, jer to je ipak nesto u covjeku najintimnije, nesto samo njegovo, i kako god se pojedinac sa tim nosio i ponasao to je njegovo, drugi to ne bi trebali komentirati,jer to bi isto bilo kao da mi pokrivene komentiramu neciju nosnju, frizuru, da li radi to sto radi, zasto , kako. A ni otkrivene ne bi trebala komentirati kako i sto se neko pokriva, oblaci, ponasa, jer to je nepotrebno.
Ovdje smo da se upoznajemo, druzimo, sirimo vidike, sestrimo, da nam ovaj zivot koji je vrlo kratak potrosimo u nesto korisno, razlicito, jer prihvatiti nekoga bez predrasuda je vrlina i vrijednost...

Oprostite na duzini, ali sam kroz ovo javljanje htjela poslati jednu poruku, ali da se niko ne nadje uvrijedjen niti prozvan, jer to mi nije namjera, namjera mi je da se samo pruzi jedna okvirna sloboda misljenja koja nikoga ne bi uvrijedila...user posted image

We alejkumu sselam,draga.
Odusevio me tvoj osvrt na ono sto si istakla kao korisno u ovom kratkom zivotu.Hvala ti sto si se ukljucila.
Zaista je prekrivac kojim prekrivam svoje tijelo dio mene,i to veliki dio mene bez cega bih ja bila totalno `krnjava` licnost.Nesto je sto me ispunjava i osjecam se toliko zadovoljno da bih pozeljela ovaj osjecaj svakoj zeni na svijetu.To nimalo ne umanjuje sve osobine koje su pozitivne,naprotiv,uljepsava ih i nadopunjuje.A ono sto je negativno,pa ljudi smo,grijesimo,i da mi ne grijesimo,Allah bi nas zamijenio narodom koji grijesi.Svaki sin Ademov grijesi,a najbolji grijesnici su oni koji se puno kaju.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu mila81)
Neposredna veza do poruke: 858
1.6.2010 20:14:37   
jasmin
Esselamu alejkum.Pa gdje su moje cure na ovoj temi?!Ja sam u fazi pripremanja zavrsnih ispita,imamo jos tri akobogda.
Ovdje je prelijepo sto pokrivena zena moze studirati sta zeli,bez toga da nekome smeta marama ili nikab.Isto je i sto se tice posla,dosta zena radi razne vrste poslova,a ujedno uziva u marami ili nikabu.Divota!

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 859
2.6.2010 1:38:45   
sade
we alejkumu selam jasmin :)
mashaAllah, kako je to lijepo cuti. ja sam cula da kod nas u sarajevo na klinickom univerzitetu kosevu radi jedna doktorica koja nosi nikab. prilicno nestvarno zvuci u nasim uslovima.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 860
3.6.2010 22:19:15   
mamaajna
esselamualejkum radi ali nosi masku hirusku kao nikab.

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu sade)
Neposredna veza do poruke: 861
10.6.2010 21:48:03   
mamaajna
esselamu alejkum sta ovo bi jesmo li to ispucale sve sto imamo reci.gdje kupujete garderobu i po kojim cjenama,marame itd....da damo jedna drugoj savjete kako se obuci za male novce.

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 862
10.6.2010 22:00:30   
Medić*
we alejkumu sellam  rado vas i cesto citam, ali vidim da slabo se nesto pise u zadnje vrijeme, sto se tice odjece ja vecinom sijem jer mi tako bude jeftinije a i po mom meraku, cesto kupim i na pijaci otoka otvorena ima jedan stand gdje idem i bas ima finih stvari, bas sam nedavno kupila suknju od kepera pravo lijepu i prije svega prijatnu i udobnu za ovo vrijeme, s obzirom da mi je svekar krojac on mi dosta stvari sasije, ali ne zivi ovdje, pa kad odemo do Makedonije onda tamo uzmem finih i jeftinih materijala. Ako neko zna i neku krojacicu ovdje, koja fino sije odjecu za pokrivene neka javi, eto draga toliko od mene, valjda ce nam jos neka iznjeti gdje mozemo kupiti finih haljina i marama po povoljnim cijenama. sellam

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 863
10.6.2010 23:19:25   
Behar
http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=111058112267172&ref=ts  ako imaš profil na facebook-u pogledaj ovu grupu, super je.

Allah gives and forgives, man gets and forgets...

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 864
11.6.2010 0:05:26   
Hannan
Esselamu alejkum
Ma tu smo mi, a ima temica, samo treba naceti:)
Ja odjecu obicno krojim, haman ko vecina.Imam super krojacicu, odnesem joj sliku, ona skroji identicno, iz burde izaberem nekoliko dijelova od ovog rukave, od ovog prednji dio ona sklopi fenomenalnu cjelinu. Meni je nesto gore za po kuci, nikako da nadjem neke udobne haljine, sto bi rekli "peri -deri"a da su ipak lijepe, i da je cijena prihvatljiva.
Ja sam danas skontala da za ovih vrucina nemam pamucnih jednobojnih marama, ustvari sto sam i imala zanosala oko kuce:)

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Behar)
Neposredna veza do poruke: 865
11.6.2010 13:23:27   
Visnja RR
drage moje ako sam dobro vidjela iz auta , sutra tj 12.06 u 19 h je revija Hidzaba u Domu Mladih... vjerujem da bi ste zeljele posjetiti reviju pa provjerite da li sam rekla tacno vrijeme i mjesto...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 866
11.6.2010 13:57:56   
Medić*
user posted image  Visnja hvala, neka si javila, lijepo od tebe evo veliki user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 867
11.6.2010 18:55:59   
jasmin
Jako lijepo od tebe Visnja user posted image .

Jedino sto je malo od hidzaba napravljeno svasta osim ono sto mu je istinska svrha,a to je da cuva zenu,od onog sto joj moze nastetiti,kroz cuvanje stida i cuvanje od izlaganja njene ljepote u siroku javnost,sto ce se sigurno desiti na tim i slicnim revijama.

< Poruku je uredio jasmin -- 11.6.2010 18:57:17 >

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 868
12.6.2010 10:18:00   
Behar
Drage moje, imam jedan prijedlog... da otvorimo još jednu novu temu koja će se zvati "pitanja i odgovori o islamu" ili nešto tako, gdje ćemo sve moći postavljati pitanja koja nas zanimaju i onda jedna drugoj, naravno ko zna i ko je siguran da je odgovor ispravan, odgovarati na pitanja. Ja npr. imam puno nekih "malih" pitanja koja ne znam kome bi postavila, pa mislim da je ovo dobro rješenje.

Samo moramo paziti prilikom davanja odgovora jer je to veoma opasno, ne smijemo odgovarati po svom nahodjenju nego samo ako smo sigurne da je nešto tako.

Ima mnogo islamskih stranica na internetu koje sadrže rubriku "pitanja i odgovori" gdje odgovore daju kompetentni ljudi, međutim tu se dugo čeka na odgovor, a neke i ne funkionišu više.

Eto, šta vi mislite o mojoj ideji?

user posted image

Allah gives and forgives, man gets and forgets...

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 869
12.6.2010 10:21:45   
moja barbika
Ja mislim da to ne bi bilo problem jer pitanja o islamu ne ticu se samo pokrivenih zena nego i drugih

Behar imas pp

< Poruku je uredio moja barbika -- 12.6.2010 10:26:01 >

(odgovor članu Behar)
Neposredna veza do poruke: 870
12.6.2010 11:17:43   
acudesa
Behar, dušo, nemoj se ljutiti, odnosno, halali, ali mislim da otvaranje još jedne teme slične problematike je stvarno nepotrebno, zašto:
-jer možete sasvim lijepo i na ovoj temi o tome razgovarati, koliko sam upratila-svaki put si dobila adetkvatan odgovor na tvoja pitanja, baš ovdje
-jer nije ok da porodični portal pretvaramo u vjerski portal
-jer ima koliko hoćeš islamskih potrala gdje neko jedva čeka da te uputi kako treba..
ljubim vas...nadam se da se razumijemo...
ne sumnjam ja da je vaš nijet dobronamjeran, ali, morate imati jednu činjenicu isprad sebe, a to je da na ringeraji ne bi trebalo forsirati svoja vjerska ubjeđenja jer su ovdje, uglavnom, teme vezane za porodicu i to SVIH nacionalnosti naše nam drage BiH

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Behar)
Neposredna veza do poruke: 871
12.6.2010 11:48:23   
jasmin
Draga Behar,i ja se slazem s acudesom,mislim da nam je ova tema dovoljna i da na nju mozemo pitati ono sto se tice vjere.Lijepo od tebe i znam da si zeljela napraviti samo dobronamjeran potez,ali necemo nametati nesto sto bi svakako bio visak,zbog ove teme.user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 872
12.6.2010 12:09:29   
acudesa
IZVORNA PORUKA: jasmin

Draga Behar,i ja se slazem s acudesom,mislim da nam je ova tema dovoljna i da na nju mozemo pitati ono sto se tice vjere.Lijepo od tebe i znam da si zeljela napraviti samo dobronamjeran potez,ali necemo nametati nesto sto bi svakako bio visak,zbog ove teme.user posted image

user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 873
13.6.2010 11:33:13   
jasmin
Kako je lijep ovaj video:

http://www.youtube.com/watch?v=a48X3sgMNIA&feature=player_embedded

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 874
13.6.2010 12:15:17   
Medić*
divota prava  draga Jasminuser posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *